3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• kirol
    Itt van neked Így készült videó!
  • zzeN
    kár, de még reménykedhetünk h egy demót kidobnak...hátha
  • Magiszter
    Semmi hír eddig. Gyanús a csend. Általában az ilyet szokta követni a "jaj mégsem lesz kész 20.-ára, mert az arany lemez valójában bronz volt és a szomszéd kismacskája meg elásta a hátsó kertbe, mert bronz mániás." interjúk. Legalább egy rövid kis hírt!
  • Magiszter
    No ennyit a nagy demóról. Vagy hétfőn-kedden még megjelenik (Lehet usa szerinti 1 héttel előtte), vagy most már kibírjuk a bolti megjelenést.
  • armageddon666
    am persze, lehet csuklómozdulatokból irányítani, de úgy nem fasza -.- azé jobb ha hadonászol :D sokkal manőbb
  • armageddon666
    PChez nincs ilyen wiimote szerű cucc? :DDDDD nagyon faja XD
  • Istencsászár
    50+ ezer forintos PREVGEN vas... egy baj van a Wível hogy túlárazott, és ezen a Nintendó szarrá keresi magát, és nem is akar rajta változtatni. A leg mocskosabb banda mindközül. A wimote irányítás meg mókás, főleg igy videóról, de egy nagy baj van vele hogy ezeket a látványos mozdulatokat egy csukló mozdulattal is ellehet intézni vagyis felesleges karlandításeket tenni, mert ugyan ugy reagál minden helyzetbe... a videókon ez jólnéz ki, szépen összevan vágva, de igazából nemilyen, a játék meg grafikában, kidolgozásban, fizikában messze van a 360, PS3, PC verzióktól.
  • bertino
    hát sztem meg kibaszott jó...
  • kirol
    Addig is egy kis videó a WII-s irányításról: ITT.

Hát engem némelyik videó igen elgondolkodtatott, hogy vajon jó lesz e ez egyátalán.
  • DarkSector
    Jah mint a nagy GRID.
  • Magiszter
    Illetve: Ez azt jelentheti hogy 19.-én éjfél után már játszani tud az aki előtölti. Nem kell megvárnia a reggel 8 órát és elmennie a legközelebbi boltba... Na jó megyek alszom egyet rá
  • Magiszter
    Nem nem:

"you will be able to pre-load the game 24 hours before the official release date and will receive the activation key shortly after midnight on the day of launch"

Ford:
    Elő tudod tölteni a játékot 24 órával a hivatalos megjelenési idő előtt és röviddel éjfél után megkapod az aktivációs kulcsot a "kilövés" napján. (lehet belekötni, már nem forog az agyam)
  • Magiszter
    Ezzel se megyünk sokra. 8000 forintért elő tudod tölteni és kapsz hozzá egy rakás kacatot is. Miért nem inkább demót adnak ki? Szerintem az jobban csábítana mint 2 zene szám az OST CD-ről. Meg egy két részes "így készült" videó, és hogy mikor elüti az óra a 12-t máris kapod a kulcsot és játszhatsz. Nagy szám! DEMÓT A PC-S TÁRSADALOMNAK!!!
  • grebber
    Pont most akartam linkelni máshonnan hogy aki netről tölti 24 órával hamarabban tolhatja!
  • dante3
    link
  • Evin
    Szerintem a héten már nem is lesz belőle semmi.
  • zzeN
    itt egy verseny lehet nyerni ilyet:)
    az egyik képen,ahol az egész szett ott van, a bill. az Logitech, de mi a pontos neve?
  • Magiszter
    Eddig se híre se hamva a demónak. Sehol nem írják hogy akár csak zsebszámológépre is megjelent volna.
  • Magiszter
    Miért nem raktak bele egy "Előző részek tartalmából" című bevezetőt? Hogy a aki nem vitte végig az első 3-at az is azért nagyjából képben legyen.
  • Istencsászár
    Nem árt tudni hogy mi fán teremnek a Danték:), a 4. részbe már egy családi konfliktus is van, szóval nemárt tudni az előzményeket, neten olvass utána... a DMC3 pedig van pécére is.
  • Magiszter
    Összefoglalom akkor ezeket: Jó játék :-D És ezek szerint már megjelent PC-re is?

On.... Nem most semmi nem jut eszembe :-D
  • DarkSector
    Ez egy ilyen kategória vagy stílus, de mint már a saját topicjában is mondtam másoknak, de mindennel így van, hogy lehet hogy valaki nem szereti, más meg imádja, de a tények:
    Iszonyat optimalizált (PC-n).
    Technikailag mindig is a toppon volt.
    Iszonyat adrenalin növelő és eszméletlen (kúl).
    Ez kb olyan tehetség a capcom-tól, mint konamitól Metal Gear Solid.
    Meg mondhatnék sok játékot, ahol ott van a keleti stílus, mégis európai és amerikai társunknak is emészthető kegyetlen profi játék
    Minden a helyén van. Egyszerűen nem tudnak hibázni, a Devil May Cry ha megjelenik meg hasonló társai akkor ott nincs olyan, hogy lehet hogy szarul sikerül, meg lehet hogy az új rész nem lesz olyan mint amire számítottunk.
    Devil 2 egy cseppet talán eltért a megszokottól, és sokaknak a történet hogy két szereplő van kicsit fura volt, de azis ékes drabja a sorozatnak.
    Az első rész viszont manapság már Klassikus játéknak nevezhetjük.
    A stílus megteremtője.
    Utána Chaos Legion-t láttam feltűnni, de gyorsan el is tünt a sűllyesztőben, azóta God of War ami úgymond egy kicsit felért a Devilhez...bár nem is érdemes őket hasonlítgatni annyira.

Erre rá kell kattanni, ami szerintem pár perc után ha kipróbálod, akkor megtörténik legtöbb esetben.

Lehet hogy gáz, de én ezekkel tudok teljessen kikapcsolni, és elérni, hogy odaszegezzen a képernyőhöz a játék.
    A MAI PC-s fps-ek, meg a többi szar játék, inkább több esetben csak szép, de játékélménytől messze vannak. Nagyon messze.
    EZ MAGÁNVÉLEMÉNY!!!
  • armageddon666
    hamár így offban vagyunk :D DMC4 története mennyire gázos korábbi részek ismeretének hiányában?
  • Magiszter
    Akkor várom szeretettel PC-re is.

On: AitD 5 PC demót a népnek! Kinél van molotov koktél? :-D
  • Istencsászár
    Még nemjátszottam végig, de a 6. misönig nemvolt ilyen, de nemkizárt hogy van benne egy-egy ilyen rész... viszont fejlődni kell benne vagyis gyüjteni az orbokat ( és ezzel vásárolni skilleket, kombókat ) ezért visszafele is lehet menni a pályákon és lehet ( kell? ) is tápolni, ezért nem valószínü hogy túl sok időre menő dolog lenne benne... de nem kizárt.
  • Magiszter
    Jónak hangzik. De ugye nem időre megy, mert attól agyf*szt kapok. Nálam ott lövi el magát egy játék ha minden küldetés/feladat/pálya időre megy. Sose szerettem az ilyeneket.

Ekszkluzív demó, csakis bantu-land 3. kerületében lehet letölteni. Szerintem az Atari azért annyira nem öngyílkos típus :-D
  • Magiszter
    Nekem minden esetre nem sürgős. Vagy letöltöm hétvégén a hivatalos demót, vagy jövő hét végén a nemhivatalosat. A kérdés az hogy nekik melyik érné meg jobban? Minden esetre a marketing részen sok idióta van ha tényleg csak dobozra rakják a demót. De meglátjuk mit hoz a jövő *elhalkuló a hangja, majd sejtelmesen kibámúl az ablakon*
  • Istencsászár
    Várjunk még azzal az exluzív demoval, mert ha berakják amcsi régiózárba akkor hiába van 360on demo, amikor bantulend szülötte nemtudja leszedni:)
  • Istencsászár
    Devil May Cry egy Hack and slash játék, azok közül is az egyik legjobb. Kiváló története van, nagyon jól felépítve olyan japós profizmussal és adagolással valamit megvalósítással. Van benne "fejtörő" vagyis inkább logikai feladat, csapda melyeket meg kell oldalnia továbbjutáshoz, de a játék nagy része a kasza... de nem akrémilyen kasza hiszen megannyi kombó és trükkel kell végigjétszani, és a BOSSokat is csak trükkökkel okosan lehet megölni... komplex játék.
  • Snexi
    Hát az Atari-nak most az az érdeke hogy minél többen kipróbálják,ha lesz is xbox360 exkluzív a demó akkor az sem fog tovvább tartani 1 napnál szvsz.
  • Magiszter
    Lemaradt:
    Találtam angol oldalon olyan szöveget hogy a demó az Only for President...khmm... X360 és csak a Ikszbokszlájv-on lehet majd letölteni. Remélem nincs igazuk, mert akkor a készítők saját torkukat nyiszálják. *nyaknyiszáló szmájli*
  • Magiszter
    DMC4 (dévil méj kráj fóh?) demóval játszottam. Az ilyen időre menős tömeghent? Mert demóban csak 10 percig darálsz, és főgonoszt darálsz játékmodok voltak. A teljes is ilyen vagy az már normáluisabb? Mert amúgy jó játéknak nézett ki.
  • DarkSector
    Ajánlom is.
    DMC4 és ez megérik az árukat (hacsak nem rontják el)!!!
  • kirol
    Itt mindenki megveszi! :D
  • DarkSector
    ki mondta, hogy nem veszem meg.
  • AntiHero
    De a FULL-al nem tudsz játszani csak ha meg veszed. Ezért van demó.
    Ja hogy lewarezolod.......-.-
  • DarkSector
    Jah akkor valszeg erről a hírről lemaradtam.
    Én mostis úgy vagyok vele, hogy nem is számítok rá, mert annál nagyobbat csalódhatok.
    Én beérem azzal, ha a full jön időbe, mert az is ritka 1 hét ....vagyis mindössze csak 7 nap.
  • Snexi
    Még áprilisban arról volt szó hogy jön egy demó májusban minden platformra.Elcsúszott de akkor is jönni fog mindenre a demó
  • DarkSector
    Jah hogy demora vártok.
    Arról én még csak nem is hallottam.
    Tudomásom szerint nem akartak demo-t csinálni, mert sok időt elvesz, amit inkább a játékra fordítanak (...ez mindegyiknél igaz, de eddig demo hiányában is szarok lettek...), és max a full után gondolták (ezt viszont én ki..ott hülyeségnek tartom, mert néhány játéknál volt ez, ami nem tuom mi a faxnak jó...), de az is lehet hogy azóta már változott a helyzet.
  • grebber
    Tuti only xbox360 demó lesz :(