3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Evin
    Én majdnem végigvittem a 4-et, és szeretem/olvasom Lovecraft novelláit, ami a játék alapja (volt eredetileg).
  • kirol
    Az utolsó része a mondatodnak sajnos meglesz, ha láttad, volt egy hent videó is a játékból, ami rohadtul nem kellene.
  • Kandurex
    bizony, a legjobb fajtából pedig, remélem sikerült összehozni egy jó darkos kalandjátékot, nem pedig lövöldözős hülyeséget!
  • csgj
    Na jó, van benne akció is :P Legalábbis a 4-esben...
  • csgj
    Én tudom. Az egyik legrégebbi horror-kalandjáték sorozat :)
  • zzeN
    batmanből jöhetne egy nextgen játék...de ez OFF
  • kirol
    Basszus ti várjátok, és azt se tudjátok mi az az Alone in The Dark.
    Csak jöjjön ki, és holnapra végignyomhassa mindenki az a lényeg. Hihetetlen mi megy itt!
  • Istencsászár
    Nem mintha sokkal többet érnének 360on ezek a gémek:) egyedül a Supaerman demo ami tetszett, be kéne szerezni... már pár ezresét utánamdobják... de ez az ájrönmen messze nem szép, sőt gagyi szar minden tekintetben. Hulk demo biztos lesz, a videó alapján ez szép, csak kidolgozatlan és a szokásos csihi puhi.
  • kirol
    4. rész (2001) nincs is xbox-ra szerintem.
  • Kandurex
    sajnos nem, csak elírták a címet...kint van warezon..
  • zzeN
    hát ez lol...etetik itt a népet:)

szerk.: tudtam én h az 5:D
  • DarkSector
    Amúgy különben meg nem is jött ki semmi, mert utána néztem.
    Nincs x360-am, de amiket most feldobnak kacsa-ként, az a 4.rész, most meg az 5.rész fog megjelenni. NEM MINDEGY!
    Úgyhogy vaklárma.
  • Kandurex
    Egy egyszerű pénzügyi gyakorlat az oka. A teljes játék, ha kint van a piacon és közben jelenik meg demó, akár 100% -al is növelheti az eladásokat. Ugyanez nem érvényes fordítottan, vagy csak nagyon szélsőséges esetben, ergo: amikor a fejlesztőknek kell a reklám, vagy elve úgy gondolják, hogy a programjuk inkább növeli az érdeklődést.
  • zzeN
    az xbox-os verzió az full szép, de hát a SEGA sose a szebbet adná ki, inkább elénk dob egy play2-es átiratot...
  • DarkSector
    Iron man, meg Hulk...na azok aztán szépek lettek.
  • Evin
    Csak olyan sok gyenge játék van, hogy lassan zsákbamacska a játékvásárlás. Itt volt pl az Iron Man. Ritka gyenge lett, pedig azt vártam legalább játszható lesz.
  • DarkSector
    Háát volt példa, hogy a launch után 2 héttel jött a játék demo-ja, de ez szerintem tiszta hülyeség.
    Ezért nem is értem, hogy miért így csinálták.
  • DarkSector
    Ha jön a demo, akkor jó. De én egyszerűen nem vágom, hogy miképpen gondolkodnak a fejlesztők...
    Ha ekkora a vágyakozás a játékosokban a játék után, akkor ha nem adnak ki demo-t, akkor jóhogy mindenki köröm szakadtáig fog küzdeni azért, hogy végre kipróbálhassa.
    Ezzel elérik azt, hogy mindenki türelmetlen, és rááll a letöltésekre, nemhogy kidobnának egy demo-t, hogy lenyugodjanak az emberek, és kibírják a megjelenésig.
    Ez akkora nagy hiba, az összes fejlesztő részéről, hogy még csoda, hogy nem jöttek rá.
  • zzeN
    nem hinném h 3 nap előtt a full megjelenésig kidobnának egy demót...hamarabb kellett volna
  • Istencsászár
    -.- ennek örülni kell? inkább eltörném a két kezét aki kitette netre, azt a programot melyet a fejlesztők sok 100 óra munkával készítettek el... pár nap és jönnek a HD rivjúk, tesztek, videók és remélhetőleg egy Demo...
  • kirol
    Akkor szerintem most azonnal zárja be valaki a topikot!!
  • DarkSector
    Jogos. Szerintem ezért sem fáradnak a demo-kkal.
  • DarkSector
    Mivel aszonták szigorúan egyszerre jön ki mindhárom platformra, ezért akár bármelyik percben jöhet PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kirol
    Miért is ez a "ma már"?
    Emiatt a csúnya rohanó kegyetlen világ miatt, vagy mi?
  • Evin
    Nem a warezt akarom népszerűsíteni, de ha nem lesz demó PC-re, akkor nem marad más. Manapság már felelőtlenség úgy játékot venni, hogy ki sem próbáltad.
  • kirol
    Ja, én is most láttam.
  • csgj
    Áh, nem igaz, xbox360-ra kijött :O
  • Kandurex
    pedig ennyi a lényeg :)
  • Istencsászár
    Pécében lehet, azt énis vettem ott még régen.
  • grebber
    Én csak ott vettem eddig de pc-s gamet és az egyárban van a többi bolt áraival legalábbis amiket vettem egy árban volt nekem az van legközelebb :D
  • Istencsászár
    Komolyan mondom aki ott veszi meg a várt játékát ennyiért azzal azt tenném hogy odaállnék a bolt elé mondjuk a Westendbe és amikor kijön vigyori fejjel, megkérdezném tőle hogy mennyiért vette aztán megmutatnám neki hogy 3 metrómegállóval arréb ( űber ) vagy 1! villamos megállóval ( gyalog 10 perc se ) arréb ( platinum ) vagy 3 villamos megállóval arréb ( corner ) 3-4 ezrrel olcsóbban vettem:) szerintem a fejéhez kapna...és többet nem vásárolna ott.
  • DarkSector
    Jah monnyuk tesco az verhetetlen.
    Hogyis van a reklám ... "mindek olcsó 1 helyen!"....
  • DarkSector
    Én monnyuk ezzel szarban lennék, mert még gépre sincs lóvém...
  • ffxi
    576-nak csak az újságja jó. Néztem a PoP trilógiát és drágább mint a Tesco-ban. Kénytelen voltam oda gyalogolni :(
  • Kandurex
    nincs nagyobb pénzszopó az 576 -nál,...érhetetlen számomra, h valaki ott vásárol
  • Istencsászár
    576ot felejtsétek már el... köztudott hogy sok ezer haszonnal dolgoznak, és van pofájuk az átlagos árnál 3 ezrrel drágábban is adni a játékokat.

Überkonzol megjelenések, árak.
  • DarkSector
    Mert?
  • DarkSector
    Igazad van akciósan akár 15e-ért is lehet venni.
  • mistermiskolcz
    Remélem pc-re is hamarabb érkezik...
  • mistermiskolcz
    Xbox tulajok már örülhetnek...