3442
-
#466 Én majdnem végigvittem a 4-et, és szeretem/olvasom Lovecraft novelláit, ami a játék alapja (volt eredetileg). -
#465 Az utolsó része a mondatodnak sajnos meglesz, ha láttad, volt egy hent videó is a játékból, ami rohadtul nem kellene. -
#464 bizony, a legjobb fajtából pedig, remélem sikerült összehozni egy jó darkos kalandjátékot, nem pedig lövöldözős hülyeséget! -
csgj #463 Na jó, van benne akció is :P Legalábbis a 4-esben... -
csgj #462 Én tudom. Az egyik legrégebbi horror-kalandjáték sorozat :) -
#461 batmanből jöhetne egy nextgen játék...de ez OFF -
#460 Basszus ti várjátok, és azt se tudjátok mi az az Alone in The Dark.
Csak jöjjön ki, és holnapra végignyomhassa mindenki az a lényeg. Hihetetlen mi megy itt! -
#459 Nem mintha sokkal többet érnének 360on ezek a gémek:) egyedül a Supaerman demo ami tetszett, be kéne szerezni... már pár ezresét utánamdobják... de ez az ájrönmen messze nem szép, sőt gagyi szar minden tekintetben. Hulk demo biztos lesz, a videó alapján ez szép, csak kidolgozatlan és a szokásos csihi puhi. -
#458 4. rész (2001) nincs is xbox-ra szerintem. -
#457 sajnos nem, csak elírták a címet...kint van warezon.. -
#456 hát ez lol...etetik itt a népet:)
szerk.: tudtam én h az 5:D -
#455 Amúgy különben meg nem is jött ki semmi, mert utána néztem.
Nincs x360-am, de amiket most feldobnak kacsa-ként, az a 4.rész, most meg az 5.rész fog megjelenni. NEM MINDEGY!
Úgyhogy vaklárma. -
#454 Egy egyszerű pénzügyi gyakorlat az oka. A teljes játék, ha kint van a piacon és közben jelenik meg demó, akár 100% -al is növelheti az eladásokat. Ugyanez nem érvényes fordítottan, vagy csak nagyon szélsőséges esetben, ergo: amikor a fejlesztőknek kell a reklám, vagy elve úgy gondolják, hogy a programjuk inkább növeli az érdeklődést. -
#453 az xbox-os verzió az full szép, de hát a SEGA sose a szebbet adná ki, inkább elénk dob egy play2-es átiratot... -
#452 Iron man, meg Hulk...na azok aztán szépek lettek. -
#451 Csak olyan sok gyenge játék van, hogy lassan zsákbamacska a játékvásárlás. Itt volt pl az Iron Man. Ritka gyenge lett, pedig azt vártam legalább játszható lesz. -
#450 Háát volt példa, hogy a launch után 2 héttel jött a játék demo-ja, de ez szerintem tiszta hülyeség.
Ezért nem is értem, hogy miért így csinálták. -
#449 Ha jön a demo, akkor jó. De én egyszerűen nem vágom, hogy miképpen gondolkodnak a fejlesztők...
Ha ekkora a vágyakozás a játékosokban a játék után, akkor ha nem adnak ki demo-t, akkor jóhogy mindenki köröm szakadtáig fog küzdeni azért, hogy végre kipróbálhassa.
Ezzel elérik azt, hogy mindenki türelmetlen, és rááll a letöltésekre, nemhogy kidobnának egy demo-t, hogy lenyugodjanak az emberek, és kibírják a megjelenésig.
Ez akkora nagy hiba, az összes fejlesztő részéről, hogy még csoda, hogy nem jöttek rá. -
#448 nem hinném h 3 nap előtt a full megjelenésig kidobnának egy demót...hamarabb kellett volna -
#447 -.- ennek örülni kell? inkább eltörném a két kezét aki kitette netre, azt a programot melyet a fejlesztők sok 100 óra munkával készítettek el... pár nap és jönnek a HD rivjúk, tesztek, videók és remélhetőleg egy Demo... -
#446 Akkor szerintem most azonnal zárja be valaki a topikot!! -
#445 Jogos. Szerintem ezért sem fáradnak a demo-kkal. -
#444 Mivel aszonták szigorúan egyszerre jön ki mindhárom platformra, ezért akár bármelyik percben jöhet PC-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#443 Miért is ez a "ma már"?
Emiatt a csúnya rohanó kegyetlen világ miatt, vagy mi? -
#442 Nem a warezt akarom népszerűsíteni, de ha nem lesz demó PC-re, akkor nem marad más. Manapság már felelőtlenség úgy játékot venni, hogy ki sem próbáltad. -
#441 Ja, én is most láttam. -
csgj #440 Áh, nem igaz, xbox360-ra kijött :O -
#439 pedig ennyi a lényeg :) -
#438 Pécében lehet, azt énis vettem ott még régen. -
#437 Én csak ott vettem eddig de pc-s gamet és az egyárban van a többi bolt áraival legalábbis amiket vettem egy árban volt nekem az van legközelebb :D -
#436 Komolyan mondom aki ott veszi meg a várt játékát ennyiért azzal azt tenném hogy odaállnék a bolt elé mondjuk a Westendbe és amikor kijön vigyori fejjel, megkérdezném tőle hogy mennyiért vette aztán megmutatnám neki hogy 3 metrómegállóval arréb ( űber ) vagy 1! villamos megállóval ( gyalog 10 perc se ) arréb ( platinum ) vagy 3 villamos megállóval arréb ( corner ) 3-4 ezrrel olcsóbban vettem:) szerintem a fejéhez kapna...és többet nem vásárolna ott. -
#435 Jah monnyuk tesco az verhetetlen.
Hogyis van a reklám ... "mindek olcsó 1 helyen!".... -
#434 Én monnyuk ezzel szarban lennék, mert még gépre sincs lóvém... -
#433 576-nak csak az újságja jó. Néztem a PoP trilógiát és drágább mint a Tesco-ban. Kénytelen voltam oda gyalogolni :( -
#432 nincs nagyobb pénzszopó az 576 -nál,...érhetetlen számomra, h valaki ott vásárol -
#431 576ot felejtsétek már el... köztudott hogy sok ezer haszonnal dolgoznak, és van pofájuk az átlagos árnál 3 ezrrel drágábban is adni a játékokat.
Überkonzol megjelenések, árak. -
#430 Mert? -
#429 Igazad van akciósan akár 15e-ért is lehet venni. -
mistermiskolcz #428 Remélem pc-re is hamarabb érkezik... -
mistermiskolcz #427 Xbox tulajok már örülhetnek...