3442
-
strebacom #266 A kandurnak igaza, én nem igen állok fel egy jó game mellöl, bili, kaja bekészitve, oszt tolom....
Kell ennél több!! -
#265 Júni 24-et mondanak az interjúkban és ott fejeseket kérdeztek róla. De nem baj. Júni 19. Klassz Effekt, Júni 24. Álón a Sötétban... jó ez a hónap kilátások terén :-D -
#264 toltod napi 3 órát és akkor kitart 10 napig:), 2-3 nap alat 30 órát lenyomni már kockaság, és az nem a játék hibája hanem a tied:) -
#263 szerintem 30 óra is sovány,..nálam 50 óránál kezdődik a játék fogalma...nem szeretem a 2-3 délutános játékokat -
#262 Juni 27... -
#261 Gamekapocs -on azt írják június 13-án jelenik meg. Előrehozták? -
#260 Igaz. Lehet hosszú és unalmas, meg hosszú de izgalmas játékot csinálni. Sajnos manapság rövid és unalmas játékok jönnek ki. Remélem ezen változtatni fog az idei év! :-) -
#259 Nade nambaj, nekem egy 20 órás gém is nagyon hosszú... GTA4ban már 20 felett vagyok és a játék 30%ánál... ez meg már pokoli unalmas:) ( Eternal Sonata 26 óra, de már a legvégén vagyok nagynehezen, 3 hónap alatt:DDDD ) -
#258 Eh... Én a KOTORT vittem végig 52 óra alatt, minden apró küldit megcsinálva. Sőt még a HL2-is nekem 15 óra volt, mert leálltam tökörészni mindenhol minden sz*rral :-D De reméljük a legjobbakat. Eddig a legrövidebb PC-s játék amivel játszottam az a Pókember 2- volt asszem. Azt 2,5 óra volt végigvinni. Elkezdtem és már vége is volt.
Remélem azért az Alone ötvözi a HL2-es tökörészős részeket és a Kotor felfedezéses dolgait.
Mass Effect holnap után. Bár ha igaz amit mondasz félek tőle (Mennyi idő lesz "legalizálni?" ) -
#257 Akkor ez olyan 17 óra lehet mindennel együtt, jóindulattal:) Mass Effectet lassan haladva, majdnem minden mellék küldit megcsinálva, alig több mint 20 óra alatt vittem végig, pedig többet mondtak:) -
#256 "Nour Polloni..." = "...a kimondhatatlan nevű csajszi..."
Jól hangzik ez a dolog. Főleg ha még a fizikát, a piromániát, meg minden ilyesmit veszel figyelembe akkor szerintem még többet is el lehet ökörködni. Remélem majd lesz olyan bónusz/cheat/trainer hogy be lehet spawn-olni tetszőleges tárgyakat. Akkor ebből a 30-ból lesz vagy 60 óra játékidő. :-)
Kár hogy nem adnak ki demot!!! -
#255 Alone in the Dark - Mennyi az annyi?
Aki amiatt forgolódott álmatlanul éjszakákon át, mert nem tudta, mennyi időt tölthet Edward Carnby-val, megnyugodhat.
Nour Polloni, az Alone in the Dark producere egy londoni prezentáció során elárulta, hogy egy átlagos képességű játékos mintegy 15 óra alatt ér a misztikus és horrorisztikus elemekkel fűszerezett akció-kaland végére. Elsőre bizony nem tűnik ez soknak. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy mindez csak a mellékutak és a mindenre kiterjedő felfedezés mellőzésével lehetséges, akkor bizony másként fekszik a leányzó. Állítása szerint megközelítőleg 30 órát vesz igénybe, ha mindent fel szeretnénk deríteni és nem csak a fő történetszálra koncentrálunk. (GS) -
#254 Ezt a pislogást nemtudom de lehet hogy az elején azért is ilyen mert a faszi szerintem kicsit komás állaptba van még:
"Eléggé megrázó intró után főhősünk a Central Parkban találja magát. Erősen amnéziás állapotban." -
#253 Mass Effect jön magyarul arról volt szó! -
#252 Magyarul? Ez új info! Ha magyar lesz (godnolom csak feliratos, nem szinkrós //Witcher ruleeezzz!!! ahogy a költő mondaná// mert az sok időbe telne.) akkor még egy jó pont neki.
Én is jobban szeretem az olyan játékot ahol ha csak a fő szálon rohansz végig se fejezed be 2-3 óra alatt. KOTOR, Witcher, FABLE... örök kedvencek.
Kirol: Tudom én azt. Azért írtam mert tényleg, a végletekig leegyszerűsítve ez az RPG. Mászkálsz, fejleszted a karaktered, cuccokat gyűjtesz, végigdumálod a városokat, vagy ha akarod legyilkolsz mindenkit. És ez a szerepjáték szépsége: Fejlődés, döntés-orientált végigjátszás, lehetőségek.
De mivel ez az Alone in the Dark topikja ezért egy kérdés a témával kapcsolatban:
Ma megnéztem egy videjót amiben a játék, azt hiszem az elejét, mutatják be. Ott a pali látása elhomályosul, majd pislog, és ez ismétlődik benne (de olyan lassúsággal mintha be lenne lőve, vagy hulla fáradt lenne). Eléggé zavaró szerintem. És ráadásúl az a kimondhatatlan nevű csajszi azt magyarázta hogy belső nézetben pislog a karakter, hogy ne száradjon ki a szeme. Szóval akkor most ha FPS nézetben akarom végigvinni akkor egy holdkóros pislogós, nem látok semmit karaktert kell irányítanom? -
#251 Én csak alapból szeretem az olyan gameket mert nem holmi 4-6 órás game és ráadásul magyarul is jön ki. -
csgj #250 Kalandgame előtt nálam az rpg áll az élen. Szóval sztem nagyon jók, és a Mass Effect baromira ütni fog! -
#249 Én most nem leszólni akartam, csak még sose játszottam ilyennel, mert olyan sok idő kell hozzá. :)
Persze egy kalandjátékhoz is, de azért az más. :) -
#248 Nem tudom, de szeretem az RPG játékokat és a Sci-fi-ket is. Úgyhogy majd meglássuk mi sűl ki belőle. De mindenki az egekig magasztalja úgyhogy elkezdett érdekelni, hátha van valami valóság alapja is az imádatnak. :-)
Amúgy igen. Jól leírtad az RPG lényegét :-D -
#247 Mi ez a Mass Effekt őrület?
Mi az a játék? Az ilyen mászkálós fejlesztem hónapokig a karakteremet, összeszedek 2 kaminyonnyi cuccot, közben mindenkivel dumálok és vagy legyilkolok játék? -
#246 Június 24 a készítők által hivatalosan bejelentett megjelenési időpont. Bár egyszer tényleg volt valami korábbi, de már nem tudom mi. Jövő héten jön a Mass Effect (asszonnyák) úgyhogy azzal elvegetálok ennek a megjelenéséig (remélem jó játék a mass effect.) Ha nem akkor addig itt van a Jedi Knigt 2: Jedi Outcast. Végre maxon tudom futtatni :-D -
#245 Igen csak vicc volt. Lemaradt a smile :-)
Amúgy éppen gépbővítési szezont tartok és már tudom mit veszek a gépbe, nem egy játék fogja meghatározni hogy mit vásároljak, és egy játékért sose tenném. Megy: Örülök, Nem megy: Elteszem későbbre.
360 demó? Nem úgy volt hogy nincs demó? -
#244 nem május 30-án jelenik meg? O.o valahol azt olvastam...
Crysisnál csak nem nagyobb a gépigénye az meg futott rendesen ^^ (nem maxon, de Highon) -
#243 "Húúú de messze van még június 24! Addig remélem majd kiadnak egy gépigényt is, csak hogy tudjam, =>> mit kell venni a gépbe. <<=="
Ez csak viccnek irtad ugye?
/ hátradől és várja a 360 demót / -
#242 Húúú de messze van még június 24! Addig remélem majd kiadnak egy gépigényt is, csak hogy tudjam, mit kell venni a gépbe. Bár Atari... sosem optimalizáltak semmit se, aztán meg jött a v94.127.98 as pecs és örültek. Ha most sikerülne nekik akkor lehet hogy 1-re növekedne az általuk készített és megvett játkok száma. Reménykedem még... -
#241 engem nem zavart hogy nincs felirat O.o sőt, így talán tanulok is egy kicsit :D vagy nemtom... egyedül akkor nem értettem a szöveget mikor öcsém elkezdett beszélni hozzám... azóta sem tudom mit mondtak akkor :S és nem is emléxem hol volt az :( -
#240 Én is ezért Mészároltam végig az Assassins Creed-et. Mert nem voltak képesek egy feliratot a kép alá berakni... Úgy meg igen csak elvesztettem a fonalat néhány helyen. -
chooselee #239 Az biztos! :P -
#238 Én azért szeretném tudni mit miért csinálok egy játékban.Angolul nem sokat tudok. -
#237 Én már kezdem megszokni hogy nincs felirat sehol. Már rá se hederintek az átvezetőkre :)
Én úgy tudom hogy ez az epizodikus dolog úgy lesz hogy: Vannak a fejezetek, és vannak a címek. A fejezet pl: Bazinagy épület, és a cím meg a: 3. emelet 4, 5, 6, 7, 8, 9... Mert direkt úgy akarják megcsinálni hogy ha valami nehézségbe botlasz és továb akkarod ugrani akkor ne hagyj ki sokat, csak pár apróságot. -
#236 Sok a szöveg az átvezetőkben legalábbis a trailer alapján.Remélem lesz benne felirat is! -
#235 helyes.
lássanak neki a full online TDU2nek -
#234 Atari - Az Alone in the Dark az utolsó single player játékunk + pár trailer. -
#233 "de elég messze áll a point'n'click kalandoktól, inkább túlélő horror kalandelemmekkel."
oh, ez csak előny :D túlélő horrort sem nagyon játszottam még (hacsak a fear nem számít annak XD) szal így mégjobb XD point n clickért úgy sem vagyok oda ^^ -
#232 jöhetne már -
Zóanagyvarázsló #231 Valószínűleg semennyire sem kapcsolódik az előző részekhez, azok is különálló történeteket mutattak be.
Tulajdonképpen nevezhetjük kalandjátéknak az Alone in the Darkot, de elég messze áll a point'n'click kalandoktól, inkább túlélő horror kalandelemmekkel. -
#230 nekem tetszik az ötlet ^^ nemmintha használnám...
az lenne a kérdésem mennyire kapcsolódik a történet a korábbi epizódokhoz? mert azokkal nem játszottam :S ennek viszont a trailere bejött meg a zenéje, meg kalandjátékkal nem nagyon toltam még xD szal valszeg kipróbálom majd . -
Zóanagyvarázsló #229 Azt enm mondom, hogy én repesek az ötletért, csak válaszoltam.
Mondjuk én nem egyhuzamban szoktam végigjátszani egy játékot (pár hónapos/éves szünetek is becsúszhatnak), tehát az emlékeztető talán jól is jöhet, nem mintha eddig gond lett volna felvennem a fonalat. -
#228 De érted, ez baromság, ha összefoglalja, elvész a varázs, hogy "újra" átvidd.
Én biztos nem ugrálok majd. -
Zóanagyvarázsló #227 Minden epizód elején összefoglalja az előzményeket, tehát a lényegről nem maradsz le.