3442
-
#346 Ma még csak 13.-a bakker.
Azt legelőbb 20.-án lesz max 19.-én.
Nem kell itt lovagolni szerintem ezen, mert csak saját magatokat teszitek padlóra.
Szerintem 20.-áig foglalja el magát mindenki valamivel, cska ne az új hulk szarsággal azt akkor hamarabb fog menni az idő. -
#345 Jó lennem már este azt tolni az biztos. De ha nem hát nem. -
#344 Nem lenne rossz ma. :) -
#343 Vagyis ma. Remélem. De ha nem, holnapig még kapnak haladékot. :) -
#342 "
Phil Harrison, a Sony-tól távozott Infogrames-elnök elmondása szerint a terv viszonylag fix és egyértelmű: a játék boltokba kerülése előtt egy héttel kaphatnak demó-változatot az Xbox 360-tulajdonosok (és valószínűleg a pc-sek is.) Ez pedig esetünkben azt jelenti, hogy a jelenlegi megjelenési dátum június 20 (a PlayStation 3 kivételével minden aktuális gépre: PC, PS2, Wii, Xbox 360), így június 13.-a után érdemes nézelődni a Marketplace-en a demóért."
-
#341 Lehet hogy a megjelenés után adják ki a demot a legujabb ,szerintem rossz trendet követve. -
#340 Ha nem jön a demó akkor csak a média maradt, meg a ware... khmmm...trial verzió a megjelenés után. Ha jön akkor hepi az élet. De tök mindegy mert ha jó a játék meg lesz véve. -
#339 Max te:), lassan jönnek a HD rivjúk, meg kell őket nézni, a teszteket elolvasni és sok minden kiderül... ha jó értékelést kap a médiától akkor megveszem, ha nem akkor a demo után eldöntöm. -
#338 Ez is igaz. De jó is volt anno az Enter The Matrix, vagy a Path of Neo (asszem mind 2 atari). Mind a kettő egy nagy rakás gané volt, mert bár az ötlet jónak indult, de a kivitelezés hagyott némi kívánnivalót maga után. Reméljük ezzel a játékkal nem így lesz. -
#337 emberek: atari ígért már fűt és fát is, ígéreteinek jó, ha 40%át be is tartotta... ebből kiindulva sztem várjuk meg a teljeset míg megjelenik. -
#336 És mégis mikor óhajtják kiadni a demót? A megjelenés előtt 2 percel? Mert akkor már mindenki inkább tölti a teljest "bizonyos" forrásoktól. Remélem azért legalább 2-3 nappal előtte fog kijönni, és hogy lesz is benne valami, nem csak: "Elmegyek az ajtóig, öt lépés, rámszakad a plafon... megjelenés hamarosan." -
#335 Úgy volt hogy mindenre jön a demó.Azért is mert ez az utolsó lehetősége az Atari-nak az életben maradáshoz. -
#334 szerintem PC-re is lesz.
Vagy ha nem akkor konzolra sem. -
#333 ték -.- -
#332 De nem az volt, hogy csak Xbos360 -ra és PS3-ra lesz demo? -
#331 Ha nem akarnak csődbe menni, nem ártana lassan betartani is, amit mondanak.
kirol
A legutolsó hír az, hogy lesz. Csak kisebb a full-nál, azonkívül demóban könnyebb megnézni, hogy pl. fordítható-e. -
#330 Forrás? -
#329 PC-re nem is lesz demo.
Amúgy is 8 napot kibír mindenki. -
#328 tudod mennyi minden volt, amit az atari ígért ? -
#327 A Collector Edition ki fog jönni Itthon is? Be fog jönni Mo-ra? -
#326 A megjelenés után meglátjuk.
Vagy kiadhatnák már végre a demót, mert ígérték. -
#325 Remélem magyarítani fogják majd! -
#324 Európában (és mivel tudtommal nem toltak el még minket keletre) Június 20. án jelenik meg. És mivel nem lesz benne magyar felirat (úgy tudom) ezért egy időben jelenik meg mindenhol. -
#323 Most már jöhetne egy demó -
IgH #322 Nem tudja vki,h mikortól fogják hazánkban forgalmazni? Mert egyenlőre semmi infó,szal nagyon úgy fest,h egy esetleges lófasz feliratozás miatt megint jó esetben olyan késő ősz körül lesz kapható,és akkor csodálkoznak a warezolás miatt.. -
#321 Most látom hogy EU:20 US:24... akkor csak 10 nap. -
#320 Heuréka! Visszaszámlálás T-14 nap (Június 24 a hivatalos dátum. Interjúban mondták)! -
#319 Már csak 9.-et kell aludni, és róhatjuk a játékot, király, már éppen időszerű volt már. -
#318 Alone in The Dark - Aranyba ment!!! -
#317 A végén még mániákus depressziós leszek. De akkor már tudom kit fogok perelni
Mit értesz az alatt hogy én még a jobbik vagyok? Kíváncsivá tettél. Kérek egy komplett pszichológiai elemzést! Fizetni nem fogok érte, a számlát küld Istencsászárnak Ha neki van pénze játékokra akkor van erre is
(Senki ne sértődjön meg, van bennem egy kis...hukk...szíverősítő ) -
#316 Te még a jobbik vagy, hidd el. Semmi okod rá, hogy szarul érezd magad. -
#315 Rendes lelki terror ami már itt is megy. Csak a vagdalkozás, hogy biztos letöltöd, neked mindened lopott, általánosítgatás hegyek. Olyan emberekre mutogattok, akikröl semmit nem tudtok. -
#314 mintagyerek volt EGÉSZ életében....... :DDDDDDDDDDDddddd -
#313 Igazad van. Dobom ki a PC-t a fenébe. Elkezdek sportkocsikat gyűjteni
Amúgy támogatom a szoftver fejlesztőket mert a DVD-t boltban veszem és olyat min rajta van a matrica hogy az árában benne van hogy illegális célra használom. De mint mondom, megveszem a játékokat, azokat amiket szerintem érdemes megvenni. itt csücsül a polcomon jó néhány darab aminél úgy döntöttem megéri megvenni és fizukor elmentem és meg is vettem.
De szerintem ne kezdjük a warez-nem-warez témát. Mindenki úgy szerzi be a játékát ahogy tudja/akarja. -
#312 Adok az egyik vesédért ötvenezret, abbol rohanhatsz boldogan játékokat venni. Nagyon unalmas vagy. -
#311 Vagy boltban ledolgozod.
Vagy van még 3 hét, előre leülöd addig az árát, a megjelenés napján meg ellopod. -
#310 :DDDDDDDDDDDdddd -
#309 Vegyél fel kölcsönt. -
#308 Énis csak akkor játszok Xboxon hogy ha van rá keret, ha nincs akkor nem, de nemis tudnék, mert a gép hekkmentes, igy énis jóljárok ( boldogan megyek a boltba hogy ha uj gémet veszek, boldogan sietek haza, boldogan csomagolom ki és rakom be a gépbe, és élvezem amig meg nem unom ), és támogatom a fejlesztőket azzal hogy megvettem a játékukat... warezoltam pécén, de már 2-3 éve NEM, egy szál játékot nem töltöttem le. -
#307 hát ez pech...
szerk.: ráadásul egy I.J. póló.