3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Maxtreme
    Akarom mondani kezükről :D
  • Kandurex
    Mondjuk Atari égisze alatt én még nem láttam csúnya játékot....és a videók is nagyon szépek...szóval.., nem tudom,..
  • Maxtreme
    TDU :)
    Lett volna még a Timeshift, de azt is lecsapták a keüzről :D

Nameg azért van 1-2 régebbi név még. Unreal 2 stb :)
  • Maxtreme
    Mán bocs de tudtommal az ATARI csak a kiadó :p
    ....és manapság a gyengébbek közül sajnos..
  • Istencsászár
    Atari mikor adott ki ugy kimondottan szépet? ( Dragon Ball Burst Limit szép nagyon, de az japó )
  • zzeN
    ne h már olyan ronda legyen...atari nem b@szhatja így el...
    ja h az ATARI a kiadó...:D

újabb post nforce-on, na ezt fordítsa le vki:
    Played through the first level and one word comes to mind - unpolished. From animations, to popups and controls. Feels like the game needs a few more months of polishing. The movement is also very jerky, feels like you are floating instead of smooth movement. Right analog stick moves the camera instead of you, so its very weird turning or moving, FPS view seems to be more precise since you can see where you are moving. I hope there are plenty of bullets, because melee combat sucks imo.
    Pros: The game has great atmosphere so far (though it sucks there is no music unless something important is happening, kind of weird when its that quite). Graphics are not that great, but they do create the right mood when used corectly (for example, once the game starts, you are moving through a dark corridor, and a light source behind a moving fan scatters the light in that corridor, looks very nice, and moody at the same time).
    Like Mutantius i will keep playing, and hope the game will improve once you get to the park, since it seems to be more open ended.
  • DarkSector
    Háát a ps2 megemlítése lelombozott rendessen.
  • Maxtreme
    No akkor kb jól ferdítettem xD
  • Kandurex
    a második részében: jó effektek és atmoszféra, ugye nincs túl sok horror játék boxra, valamint megy vissza tolni, aztán meglátja még, ja és idegesítőnek találja a mini játékot!
  • Maxtreme
    Énsem vagyok perfecto angol közel sem, de kb ennyit tudtam kihámozni:

Túl vagyok a második pályán a játék közepesnek mondható az eddigiek alapján. A grafika kb ps2 szintre emlékeztet (rossz minőségű textúrák) és a harci mechanizmus is elég béna.
    Viszont ilyen atmoszféra és effektvilág nem sok játékban volt eddig X360-on.

Valami ilyesmi aszsem :)
  • grebber
    Első sort a grafikai részig értem onnen tól fogalmam sincs miről szól :(
    Csak becopyztam legyen itt valami.
  • Kandurex
    ebből a kommentből valahogy nem azt veszem le, hogy középszerű, hanem hogy gyenge :/...nem bazz,...mi van a fejlesztőkkel? Olyan ígéretes videókat láttam, hogy hihetetlen...mi történt? :( Jó tudom, ez egy ember, ez semmit nem jelent, ...na de akkor is :(
  • Istencsászár
    És? de meg is veszem a boltba... de ne offoljunk, van rá topik a konzolos részlegben hogyha valaki erről akar beszélni.
  • DarkSector
    Mit jelent magyarul?
    Az a comment?
  • DarkSector
    Jah biztos, de csak azért, mert sokaknak a gép kilövése okoz gondot.
    De erről se beszéljünk többet.
    Végülis engem nagyon nem zavar.
  • bertino
    pech.
  • Maxtreme
    Tehát eszerint középszerű. De legalább nem szar xD
  • grebber
    A bemutató videok alapján be is tett volna ha nem :D
  • Synit HUN
    Viszont te eladod. Ezzel a kiadó mennyivel van beljebb?
  • Istencsászár
    Aszondja a srác hogy a fizikát Kell használni benne... ez jót sejtet.
  • reaper4
    hát szégyeld is magad :P
  • grebber
    Na megvan az első komment.

"Well at the 2nd level, so far it has been filled with mediocre content; the graphics reminds me of the PS2 (the textures are just plain bad) and the fight mechanics are very awkward, especially with the camera which awfully positioned half the time.
    Still cool effects & atmosphere and not that many horror games on the X360, so going to continue with it and see what it delivers.

EDIT: Wire minigame: Goddamn its annoying!"
  • Istencsászár
    Nekeme gy db warez játék nincs sem a konzolomon sem a gépemen... én kérek elnézést:)
  • Maxtreme
    Az igaz, csak tudod az arány ami a mérvadó.
    Míg 10 pc-sből 9 garantáltan "lewarezolja" (ejj de csodás szó ez így) az adott játékot, addig a konzolosok 70-80%-a (de legyen csak 60, akkor is..) biztos a boltban vásárolja a gameket.
  • Evin
    Szerintem azért szálltak rá a pc-re, mert konzolon talán nehezebb játékot törni, elvégre ott fix dolgok vannak.
  • grebber
    De joggal nyomhatják mivel konzolon sokkal de sokkal több fog fogyni mint pc-n.De szerintem ezt jobb ha most befejezzük.
  • DarkSector
    Jah mindenhol ezt nyomatják. Tisztelet a kivételeknek.
  • bertino
    ugy van, hogy a konzolos társadalom ugyanolyan warezhuszár, mint a pécés

csak ez is olyan dolog, hogy az ember nem látja a szemétől, főleg azok, kik hűen állítják, hogy "konzolra ? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem warezolunk sose!"
  • Magiszter
    Aranyos... Hogy is van akkor az a "PC az rossz mert arra van Warez!" dolog? Most csak arra nincs. Na mind 1 majd hétvégén beszerzek még egy monitort és sztereóba nyomom az AitD-t meg a ME-t.
  • csgj
    Ez vicces, már wii-re és ps2-re is kijött... csak pc-re nem xD LOL! Btw, ezt a gamet én se szeretném lewarezolni, csak most vettem meg a Guild Wars-ot és 2 nap múlva meg a Mass Effect jön :S
  • Seth
    Már jön nékem,igaz csak ps2-re,sokat nem várok ettől a verziótól,de kihúzom vele a pc verzióig,legalább lesz összehasonlítási alap :D
  • strebacom
    Köszi testvérkém ezt kerestem.......
  • grebber
    Ez->Nforce
  • strebacom
    Mi lett az új linkje az Nforcenak???
  • grebber
    :D Akkor nem lehet rossz.

Nforce-on is nézegetem torrenten is ahol lassan már 100aknak van meg de sehol senki nem irt a játékról.
  • Istencsászár
    Az egyetlen haverom szerint aki warezos boxal rendelkezik "ALONE IN THE DARK 5 ez 10/10 game baszottul adja"
  • grebber
    Valaki talált már az xbox 360as verzióról beszámolot akiknek már megvan?
  • strebacom
  • Istencsászár
    Másról is ellehet diskurálni mint a warez:) szerencsére pécére még nemlopták ki, a megjelenési dátum pedig változatlan.
  • strebacom
    Megjelent vagy mi ez a sok hsz.....csak nem az Assassins-nél levö tolom a sok süket dumát ismétlödik meg, mert akkor sok bann... lesz!!!