3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• dante3
    Új videók
  • Magiszter
    Pirománia a köbön. Nagyon jól megcsinálták a tűzet, és a felhasználási módjainak sokasága is tetszetős. Legutóbb ilyen jó "tüzelést" a Dark Messiah-ban láttam. ott is mindig csináltam egy kis rakást és felgyújtottam, majd dobáltam rá a hordókat, embereket... Itt milyen hangulatos is lesz... Még mindig a második helyen van a "mánagyonvárom" listámon.
  • grebber
    Új trailer
  • IgH
    Na szép,pedig már beleéltem magam a demóba. Egyébként az már kiderült konkrétan,h letölthetős epizódos formában lesz-e epizódos,vagy a teljes játék lesz ilyen epizódokra osztva?
  • Magiszter
    Pedig mikor poroltóval bezúzza az ajtót tisztára úgy nézett ki. De akkor a skacok összedobtak valami saját módszert erre? Csak jelenjen meg!
  • Istencsászár
    Nemhsizem.
  • Magiszter
    Lenne egy pusztán technikai kérdésem:
    Ez a játék a DMM technológiát használja? (DMM lásd: Star Wars:The Force Unleashed)
  • Kandurex
  • Istencsászár
    Hazudnak:D Gamestar FTW!
  • Kandurex
    Természetesen a hivatalos fórumról, a készítőktől.
  • kirol
    Ezt honnan veszed?
  • Istencsászár
    na nembaj, én az eddigiek alapján bízok benne hogy jó lesz, demo ide vagy oda kell ez a gém:)
  • Magiszter
    Amúgy tényleg érdekes, hogy régen ha jött egy játék kiadtak egy demót 1-2 hónappal a megjelenés előtt. Játszottál vele, tetszett/nem tetszett, aztán vártad/nem vártad. Most meg kijön a játék, utána 1-2 hónappal egy demó, ha nagyon kegyes volt a kiadó. Furcsa hogy így elenyészett a demó jelentősége, pedig szerintem jobban vennék a játékokat, ha kipróbálhatnák előtte. Elvégre így mi történik? Kijön a játék, letöltöm warezról/torrentról végigviszem, és ha tetszik akkor sem veszem meg mert minek? Már megvan, kiírom DVD-re és örülök. Spóroltam ikszezer forintot. De lenne egy demó akkor azt végigjátszanám és elgondolkodnék hogy: "Ez jó volt. Megéri azt a pénzt?" Vettem így már játékot, demó után.
    Hogy egy kis On is legyen benne:
    Elegem van már belőle hogy annyira erőltetik az X-Dobozt. Miért nem lehetne akkor már PC-re is összetákolni egyet nekünk? Már várom a játékot, de igazán elmehetnek a fenébe a nagy zöld kockájukkal (ebből is letöltés lesz).
  • Kandurex
    Update on the demo: X360 demo will be released at around launch (currently, the release date is set for 20th June in Europe). No confirmations on other formats.

Apologies, I was given incorrect information.

Hevenyészett fordítás:

Új info: A demó Xbox360 -ra fog jönni, a megjelenést követően, ami Európában június 20 -a.

Egyelőre nincs megerősítve, hogy bármely más formátumra jönne a demó. Bocs, hogy inkorrekt infót kaptatok.

Erről ennyit.
  • dante3
    Hát igen, de szép is volt anno, amikor kijött a Far Cry demo a teljes előtt! Kb.: Tízszer toltam végig a demonstrációt, már csak a látvány miatt is, mikor fogom ezt átélni legközelebb?
  • Kandurex
  • wedge31
    Végre nem a megjelenés után hanem elötte kapunk egy demot, mind a régi szép idökben.
    Így van értelme kiadni a demot ,én sokat várok a játéktól a demoból kiderül megéri e várni.
  • grebber
    Azta végre lesz valaminek demója!
  • bertino
    és a TDU2őt is ők adják majd ki, ha tarol az Alone in the dark... TDU jelenlegi supportját elnézve jobb lenne, ha eden games valamely másik kiadónál lenne már.
  • kirol
    Demo közeleg!

"A szakadék szélén egyensúlyozó Infogrames/Atari nagyon sokat vár az új Alone in the Dark-tól. Tény, hogy már nyomokban sem emlékeztet az első részekre, ám meglehet, hogy pont az újítások hozzák meg az áhított sikert, s a remélt eladásokat. Ennek érdekében úgy döntöttek, hogy május elején útjára indítják a sorsdöntő (Ha nem győzi meg a játékosokat, akkor gyakorlatilag harangoztak a kiadónak.) jelzővel is illethető demót, mégpedig PC, PS3 és X360 platformokra. Várjuk?"

Áh, nem! :D
  • Vass Gábor
    A mostani Pc Guruba benne van a játék.
    Remélem többet már nem halasztják el mert már nagyon idegesít.
  • Tomsteel
    #161...még rosszabb...tényleg rohadt fontos volt az a trailer :S
  • bertino
    atari power... :DDd
    ismét kitettek magukért.
  • kirol
    "Alone in the Dark 5 - csúszik a megjelenés
    Az Atari remek hangulatú tűlélőhorrorja nem tudja tartani a májusi megjelenési dátumot, így némi csúszásra számíthatunk

Az új megjelenési dátum június 20 (Európában, az USA-ba csak négy nappal később érkezik), ráadásul minden platformra egyszerre jön, így a PC-seknek sem kell nyálukat csorgatva irigykedniük a konzolos közönségre. Akik esetleg még nem tudják, hogy miért is érdemes várniuk a játékot, azoknak két emlékeztető."

Fantasztikus! :(

Ekkor meg majd megint eltolják, mert nyáron nem jelenik meg semmi.
  • Smokk
    :)
    Mennyire igaz!
  • Tomsteel
    ezekre szoktam mondani, hogy inkább ennyivel csinosabb lenne a játék, mint amennyi időt erre a "fontos" trailerre rárszántak.
  • kirol
    Új Trailer!

Illetve egy kis animációs rész.
  • Kandurex
    biztos lesz!
  • Kandurex
    pont ezt sajánlom, hogy véget értek a szép dobozok, helyettük műanyag tok és csókolom,-...remélem szép lassan visszajönnek ezek a nyalánkságok,..
  • kirol
    Nem mintha vennék, de PC-sből nem lesz ilyen?
  • dante3
  • Istencsászár
    itthon 22:)
  • Kandurex
    Limited,

az ára olyan 18-20k körül lesz, de már ebből adódik, hogy nem 5-6 órás villám játék lesz,..vagyis remélem
  • Tomsteel
    Nekem nagyon bejön!
    Nem egy autószimulátor, de nem is annak készült...van ami kárpótoljon :P !
  • Kandurex
    remélem.,
  • Kandurex
    zsííír, (nekem az autós rész is bejött)
  • Istencsászár
    Énmár nemtudom, de remélem lemondtak az epizódos baromságról, bár többen ugy értelmezték h full gém lesz csak a játék részek lesznek epizódókba osztva... aztán kitudja:D
  • Shep
    Akkor most, hogy is lesz? Epizódos megjelenés, vagy hagyományos verzió lesz?
  • Istencsászár
    Rettentő jó tréler, csak az autókázás ne lenne ilyen gagyi... remélem csak vidiből tünt annak.
  • grebber
    Nekem nincsen vele semmi bajom várom mint az állat!