3442
-
#186 Új videók -
#185 Pirománia a köbön. Nagyon jól megcsinálták a tűzet, és a felhasználási módjainak sokasága is tetszetős. Legutóbb ilyen jó "tüzelést" a Dark Messiah-ban láttam. ott is mindig csináltam egy kis rakást és felgyújtottam, majd dobáltam rá a hordókat, embereket... Itt milyen hangulatos is lesz... Még mindig a második helyen van a "mánagyonvárom" listámon. -
#184 Új trailer -
IgH #183 Na szép,pedig már beleéltem magam a demóba. Egyébként az már kiderült konkrétan,h letölthetős epizódos formában lesz-e epizódos,vagy a teljes játék lesz ilyen epizódokra osztva? -
#182 Pedig mikor poroltóval bezúzza az ajtót tisztára úgy nézett ki. De akkor a skacok összedobtak valami saját módszert erre? Csak jelenjen meg! -
#181 Nemhsizem. -
#180 Lenne egy pusztán technikai kérdésem:
Ez a játék a DMM technológiát használja? (DMM lásd: Star Wars:The Force Unleashed) -
#179 -
#178 Hazudnak:D Gamestar FTW! -
#177 Természetesen a hivatalos fórumról, a készítőktől. -
#176 Ezt honnan veszed? -
#175 na nembaj, én az eddigiek alapján bízok benne hogy jó lesz, demo ide vagy oda kell ez a gém:) -
#174 Amúgy tényleg érdekes, hogy régen ha jött egy játék kiadtak egy demót 1-2 hónappal a megjelenés előtt. Játszottál vele, tetszett/nem tetszett, aztán vártad/nem vártad. Most meg kijön a játék, utána 1-2 hónappal egy demó, ha nagyon kegyes volt a kiadó. Furcsa hogy így elenyészett a demó jelentősége, pedig szerintem jobban vennék a játékokat, ha kipróbálhatnák előtte. Elvégre így mi történik? Kijön a játék, letöltöm warezról/torrentról végigviszem, és ha tetszik akkor sem veszem meg mert minek? Már megvan, kiírom DVD-re és örülök. Spóroltam ikszezer forintot. De lenne egy demó akkor azt végigjátszanám és elgondolkodnék hogy: "Ez jó volt. Megéri azt a pénzt?" Vettem így már játékot, demó után.
Hogy egy kis On is legyen benne:
Elegem van már belőle hogy annyira erőltetik az X-Dobozt. Miért nem lehetne akkor már PC-re is összetákolni egyet nekünk? Már várom a játékot, de igazán elmehetnek a fenébe a nagy zöld kockájukkal (ebből is letöltés lesz). -
#173 Update on the demo: X360 demo will be released at around launch (currently, the release date is set for 20th June in Europe). No confirmations on other formats.
Apologies, I was given incorrect information.
Hevenyészett fordítás:
Új info: A demó Xbox360 -ra fog jönni, a megjelenést követően, ami Európában június 20 -a.
Egyelőre nincs megerősítve, hogy bármely más formátumra jönne a demó. Bocs, hogy inkorrekt infót kaptatok.
Erről ennyit. -
#172 Hát igen, de szép is volt anno, amikor kijött a Far Cry demo a teljes előtt! Kb.: Tízszer toltam végig a demonstrációt, már csak a látvány miatt is, mikor fogom ezt átélni legközelebb? -
#171 -
#170 Végre nem a megjelenés után hanem elötte kapunk egy demot, mind a régi szép idökben.
Így van értelme kiadni a demot ,én sokat várok a játéktól a demoból kiderül megéri e várni. -
#169 Azta végre lesz valaminek demója! -
#168 és a TDU2őt is ők adják majd ki, ha tarol az Alone in the dark... TDU jelenlegi supportját elnézve jobb lenne, ha eden games valamely másik kiadónál lenne már. -
#167 Demo közeleg!
"A szakadék szélén egyensúlyozó Infogrames/Atari nagyon sokat vár az új Alone in the Dark-tól. Tény, hogy már nyomokban sem emlékeztet az első részekre, ám meglehet, hogy pont az újítások hozzák meg az áhított sikert, s a remélt eladásokat. Ennek érdekében úgy döntöttek, hogy május elején útjára indítják a sorsdöntő (Ha nem győzi meg a játékosokat, akkor gyakorlatilag harangoztak a kiadónak.) jelzővel is illethető demót, mégpedig PC, PS3 és X360 platformokra. Várjuk?"
Áh, nem! :D -
#166 A mostani Pc Guruba benne van a játék.
Remélem többet már nem halasztják el mert már nagyon idegesít. -
#165 #161...még rosszabb...tényleg rohadt fontos volt az a trailer :S -
#164 atari power... :DDd
ismét kitettek magukért. -
#163 "Alone in the Dark 5 - csúszik a megjelenés
Az Atari remek hangulatú tűlélőhorrorja nem tudja tartani a májusi megjelenési dátumot, így némi csúszásra számíthatunk
Az új megjelenési dátum június 20 (Európában, az USA-ba csak négy nappal később érkezik), ráadásul minden platformra egyszerre jön, így a PC-seknek sem kell nyálukat csorgatva irigykedniük a konzolos közönségre. Akik esetleg még nem tudják, hogy miért is érdemes várniuk a játékot, azoknak két emlékeztető."
Fantasztikus! :(
Ekkor meg majd megint eltolják, mert nyáron nem jelenik meg semmi. -
Smokk #162 :)
Mennyire igaz! -
#161 ezekre szoktam mondani, hogy inkább ennyivel csinosabb lenne a játék, mint amennyi időt erre a "fontos" trailerre rárszántak. -
#160 Új Trailer!
Illetve egy kis animációs rész. -
#159 biztos lesz! -
#158 pont ezt sajánlom, hogy véget értek a szép dobozok, helyettük műanyag tok és csókolom,-...remélem szép lassan visszajönnek ezek a nyalánkságok,.. -
#157 Nem mintha vennék, de PC-sből nem lesz ilyen? -
#156 -
#155 itthon 22:) -
#154 Limited,
az ára olyan 18-20k körül lesz, de már ebből adódik, hogy nem 5-6 órás villám játék lesz,..vagyis remélem
-
#153 Nekem nagyon bejön!
Nem egy autószimulátor, de nem is annak készült...van ami kárpótoljon :P ! -
#152 remélem., -
#151 zsííír, (nekem az autós rész is bejött) -
#150 Énmár nemtudom, de remélem lemondtak az epizódos baromságról, bár többen ugy értelmezték h full gém lesz csak a játék részek lesznek epizódókba osztva... aztán kitudja:D -
#149 Akkor most, hogy is lesz? Epizódos megjelenés, vagy hagyományos verzió lesz? -
#148 Rettentő jó tréler, csak az autókázás ne lenne ilyen gagyi... remélem csak vidiből tünt annak. -
#147 Nekem nincsen vele semmi bajom várom mint az állat!