3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• DarkSector
    Ez nem ratyi szerintem.
    Ponthogy faxa, csak hozzá kell szokni.
    Azt meg végképp nem értem, hogy erről a pc-s irányírásra milyen következményeket tudtok levonni, mert köze nem lesz ahhoz, hogy a billentyű, meg egérrel kéne így hadonásznotok a levegőben.

Eddig is faxa volt analog joy-al, most is az lesz.
  • Istencsászár
    Miről beszélsz? 16ezer? 18ezer? ENNYIÉRT NINCS konzol játék az Alone 5 konkrétan 12900 lesz.
  • zorrobomber
    hát ez valóban elég ratyi, bár sztem a pc-s is szar lesz.
  • DarkSector
    Csak PC-re lehet, X360 és PS3 kb 16-18e minimum.
  • FlyHigh
    pc-re.
  • Istencsászár
    Pécére... 360ra 12900 itt MOn az egyik boltba ( máshol drágább lehet ), külföldről olcsóbb talán.
  • Vass Gábor
    Mind a kettőre.
  • ffxi
    8 ropi? Konzolra vagy PC-re :P
  • Vass Gábor
    Hát igen, nem tudom hogy mikor hajlandóak felrakni, végül is a Turokot is csak most rakták fel 3 hónappal utánna hogy megjelent.
  • FlyHigh
    Inkább ehez húzna a szívem mint a mass effecthez. Gondolom kb 8ropi lesz ez is.
  • FlyHigh
    Ez érdekes hogy galaxisnál semmi infó a játékrol.
  • ffxi
    "...ha megteheti" Szal itt nem a Sony a kérdéses/érdekes, ha csak meg nem vette a Capcom-ot vagy RE liszencet.
  • Istencsászár
    Resi 360ra, PS3ra jön, azt hogy pécére kiadják már csak a Capcomon múlik, egyenlőre pécére nemlesz.
  • ffxi
    Ha csak meg nem vette a Sony a Capcom-ot. Mert Capcom, ha megteheti multi plaformba dobja ki játékait.
  • Magiszter
    Mondok párat: Ott van a khmm.... meg még a ...hátizé... és ne felejtsük e legjobbat a ...hogyishijják... -ot. Konkrétan egyet nem tudok mondani.

Kirol: Történt az hogy nem kaptunk demót. Most éppen ezt tárgyaljuk ki.
  • kirol
    Úgy beindlt itt a témázás, mintha történt volna valami.
  • bertino
    nem ezt kérdeztem.
  • dante3
    Akármilyen hosszú is lehet, ha jó a game! Pl.: Penumbra is hamar végigtolható, de minden epizod fincsi volt!
  • Istencsászár
    Hány db Sony Computer Entertément játék van Pécére?
  • zzeN
    én még addig nem veszek egy játékot, míg ki nem próbáltam...képek és videók alapján nem tudom eldönteni h ez jó-e annyira vagy sem...
    mennyiért fogják idehaza árulni?se galaxisneten, se 576-on még nem láttam...

nem ide tartozóan, de meghosszabítani a VIP tagságot régen lehetett SMS-el is nem?mert most már csak bankkártyával lehet...de ha lejár és újra VIP akarok lenni, akkor lehet SMS-el vagy akkor se?
  • bertino
    utolsó mondatodra reagálva: honnan van az info vagy mire alapozod ?
  • Kandurex
    mondjuk az elég pofátlanság volt, a Resident 4,..kiadni egy totál elavult programot, konzolra optimalizált irányítással...:(

kíváncsi vagyok a Resident 5 -re,...bár sajnos ott van a buzi* Sony is

(*aki eddig nem tudta volna, nem a Pihe-Puha, hanem a Sony nem engedi a PC -s portokat, egyenesen tiltja)
  • Istencsászár
    Manga?:) Resivel mi a baj? Silent Hillel mi? legnagyobb játékok... Az SH legutóbbi része konkréten állejtős volt grafban. Resi meg gémkjúb átirat volt... nem játszottam vele pécén, de a kockán igencsak szép volt ( pár éve:) )... majd a nexgten Resi5 az büntetés lesz a köbön.
  • Istencsászár
    Akkor eladod:), az nem kifogás arra hogy nemveszed meg a terméket mert nincs benne multi , meg egyszer kitoltom és elégvolt... akkor minek csinálták meg a játékot?
  • Istencsászár
    Akinek nem inge...
  • csgj
    Én azt bírom az Alone in the Dark-ban, hogy olyan horror game, ami nem mangás xD Az ilyen Resident Evil meg Silent Hill cuccok mind a japán nyomorék graffal rendelkeznek... ami nekem speciel nem jön be :S Az Alone in the Dark 4 meg elég "beszaratós" volt, sztem ez is az lesz...
  • zzeN
    ha nem lesz rövid a game, és még beszaratós is lesz(állítólag), akkor lehet h meg is veszem, csak olyan gamet amiben nincs multi hááát...
    mert ezek olyanok h végigviszem azt kész, max. egy félév múlva megint...
  • csgj
    Te is mindig általánosítasz...
  • Istencsászár
    Ha lesz egy 15 óra max a gém akkor énmár elleszek vele pár hétig:)napi 1-2 óra, amikor van időm rá, sehova nemkell sietni.
  • Kandurex
    plusz ingyér...persze...:/ valahogy nem tudom megérteni a warezost, türelmetlen, ő van felháborodva, versenyt csinál abból, hogy 1-2 nap alatt kitolja a játékokat, mint aki nem is játszani akar, hanem: "na, legyünk túl rajta"

...nem is tudom mi teszi jobban tönkre a piacot, a gazdasági része, hogy minden ingyen van, vagy maguk a warezosok akik semmit nem értékelnek és lehetetlen nekik játékot gyártani!
  • zzeN
    lehet Dante:D
    amúgy mondták h kb. mennyi lesz a játékidő?
  • dante3
    Ne türelmetlenkedj, úgyis végigtolod max. 2 nap alatt!
  • Istencsászár
    Nemértem mit kell aggódni:), aki azzal fogja kezdeni hogy letölti a wárezt az maradjon csöndbe, aki meg a bolti verzióra vár az várjon csak türelemmel, ezen a pár napon semmisem múlik, majd jön ha jön... HD rivjúk is jöjjenek, kiváncsi vagyok rá hogy milyen lett, és neadjisten egy demo is jöhet, aztán a full, feltéve hogy azokután is tetszeni fog:)
  • zzeN
    és ha tovább húzzák?jaj bocs srácok csúszik a dolog még 1 hetet...
    szét is baszna az ideg...
  • Magiszter
    Lehet már valahogy kibírjuk azt a 3 és fél napot? Háááááát....
  • Evin
    Gondolom úgy érted, hogy ha meg is jelenne, nincs értelme a demóval szöszölni.
  • DarkSector
    Háát mivel 4 kemény éjszaka után fog megjelenni, ezért nem hinném.
  • Magiszter
    MIÉRT NEM? HISZEN AZT MONDTÁK LESZ!

Most komolyan. Tényleg nem lesz?
  • kirol
    NEM LESZ DEMO!!!
  • Magiszter
    Ez mind igen érdekfeszítő, de HOL VAN MÁR A DEMÓ?!