3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Gideon Wieth
    Ugy van hogy bármikor át lehet váltani FPS módba és vissza, viszont lőni csak FPSben lehet ///meg fabrikált lángszórót hsználni stb :P

TPS módban lehet csak felvett eszközöket használni.

Illetve jó pont hogy a zseblámpát fel lehet rakni a válladra//Carnby betűzi oda:) nagyon fasza. És ami még tetszik, hogy sérül és szakad a ruha... A lábamról már több helyen hatalmas folt van. A vállamon kötések, hogy ne vérezzek el, hassam közepén hatalmas lyuk a pólón. Egyszóval szerintem nagyon lett találva. Történetet direkt nem mondom mert esélyem se lenne spoilermentesen mondani róla valamit. De maga a történet vezetés és ezek az epizódok fantasztikusak :)
  • [Rush]
  • IgH
    Szerintem max. külföldről lehet normálisan megrendelni,itthonra meg majd megérkezik 2-3hónap késéssel.
  • kirol
  • zeus89
    hát vedd meg Te ha sok pénzed van :P majd én eldöntöm, hogy szerzem be:P
  • Istencsászár
    Lassan letudod majd tőteni, nyugi.
  • kirol
    Nem nem jön ki PC-re. A PC-s csak boltban lesz, te hozhatod onnan ki.
  • Seth
    Kijön
    Vegyes ^^
  • zeus89
    PC-re is kijön? ez first person view vagy third person view játék, nem ismerem :D
  • kirol
    Végre valami jó hír.
  • Gideon Wieth
    Nah kipróbáltam a játékot Xbox 360on.
    Röviden tömören.// A játék grafikája szerintem elég korrekt, és látványos a Tűzről ne is beszéljünk :D// Egyenlőre egyetlen hatalmas gondom van az pedig az irányítás, ami szerintem kissé nehézkesre sikerült. Vannak jópofa ötletek amik nagyon bejönnek, mint például a pislogás. Például ha arcon csapnak akkor értelemszerüen el kezd dőlni belőle a vér, és a képernyő ilyenkor vörös és ,, folyni fog". ilyenkor le kell törölni a vért és pislogni néhányat. UGyanez van robbanás vagy erős fény hatására. A játék story-ja érdekes, és jónak tűnik. A kombináció tényleg nagyon jó le a kalappal a készítők előtt, az inventory átlátható és megintcsak dícséretet érdemel :) egyenlőre csak a nehézkes irányítás a gondom. :)
  • Seth
    Előző rész sem volt hosszabb 10 óránál
  • csgj
    Az előző részhez ezt írták itt az SG-n cikkben: "de sajnos a játékidő maximum 48 óra" Öhmm... most meg mi lesz? 15 óra? :O Habár tudjuk ma sajnos ez a divat...
  • Snexi
    ez 5000x jobb :)
  • Evin
    Amíg nincs előttem, addig semmit sem veszek biztosra.
    Ha meg xbox360-as lesz, xbox vezétlő nélkül hogy játszok?! :D
  • zzeN
    jó lesz ez, csak tegye is be vki
  • [Rush]
    Bannernak?

• armageddon666
    én TPSt mindig jobban tudtam irányítani bill+egérrel mint gamepaddal :C igazából mindent ^^

Sírtak az emberek Prince of Persianál, Onimusha 3nál, meg egyéb hasonló gémeknél is hogy milyen szar az irányítás PCn, nekem nem volt velük gondom :\
  • Kandurex
    nem lesz különbség pedig, hangyafasznyi sem,...
  • Istencsászár
    Alone PC = Alone x360

• Evin
    Én még nem írnám le a játékot, anélkül hogy kipróbáltam volna. Ráadásul a kritikák nem is a PC-sről jöttek.
  • Istencsászár
    Miért lenne jóbb pécén egy alapjaiban elfuserált irányítás? ez egy TPS(fps) játék amit kontrollerrel tökéletesen kell hogy legyen irányítani, ha ott gondok vannak akkor....
  • zzeN
    All playing on a crappy tv or something? The gfx are one of the best ive ever seen in a game, good lichting effects, and the overall looks very realistic. (texture detail, bump-maps)

The bad thing about the game is the crappy controls, but i readed about that in the early previews, so i was prepered. I'm at chapter 3 now and i go play further... i like it (8 so far for me).

ezek szerint neki a graffal nincs semmi baja, szép(reméljük) csak az irányítás ami sz@r lett...persze PC-n gondolom jobb lesz
  • zorrobomber
    videókról ítélve túlságosan ráfeküdtek az újító irányításra, amitől én alapból nem szartam össze magam, ráadásul vszleg emiatt hányaveti lesz a game többi része. van rá esély hogy ez nem igaz, de szvsz kicsi.
  • zzeN
    jaja, az jól nézne ki meg a nem rövid hajunk van hanem vállig érő, itt meg rövid:D
  • csgj
    Lehet, hogy előkapom az Alone in the Dark 4-et (jó, oké, nem naon nevezték 4-nek, de véglis az a 4. :D). Megvan eredetiben.
  • bertino
    meg kéne egy normális banner is, azzal a jofajta alone in the dark felirattal, ami tüzes effekttel van átitatva minden videón.
  • zzeN
    akkor elég sok ember "űzi ezt a szakmát"...
    akkor nyitni kéne egy warez topikot a játéknak h ne szemeteljék össze ezt a topikot
  • Magiszter
    Ennyit az Atari-ról. Beígérik a demót erre nem inkább feltöltik a warezolt tört játékukat a netre? :-D
  • kirol
    Ahhoz képest hogy nem warezol is senki, és minden ideíró megveszi az utolsó kb 120 hsz arról szól, hogy miért nem bírták még kilopni, és mekkora köcsögség, hogy a pénteki napi megjelenésig így nem tudják végignyomni a játékot.

Mi lenne, ha itt se írna senki warezről?
  • Istencsászár
    És a demonak még mindig se híre se hamva... -.- IGN rvjú is még 4 nap :I
  • Istencsászár
    Énsem és még sokan mások sem:) és ez igy helyes... aki warezol az tegye kussba és akkor nincs semmi baj, de persze ettől még amit csinál az lopás.
  • Kandurex
    ja igen, kb. 26 betűmérettel: Warez = azonnali BAN

..meg is lepődnék, ha írnának is róla, de így van ez jól,..
  • csgj
    Hát éppen a moderálás miatt nincs ott warez. Mert azonnal jön a banhammer... Egyébként ott is lenne, és volt is. Éppen ezért vezették be a kemény szabályokat. Szóval csak ne álszenteskedj... Na jó, persze te speciel nem vagy warezolós, bocsi.
  • Istencsászár
    Az SG konzolos szekciójában szerencsére nincs is, legalábbis nem arról megy a téma hogy a warezpisták verik megukat a földbe és szenvednek meg örülnek a fejüknek stb... pl azhogy kijött Alone warezba, megsem lett már említve ott... meg ha meglett volna ügyis moderálják:)
  • Snexi
    Amúgy ps2-en mennyire néz ki máshogy?Mert amit a videókba mutattak grafikát nem hiszem hogy bírja a ps2
  • Magiszter
    Irányítás PC-n teljesen más lesz, mivel hogy Billentyű és egér kombinációjára lesz írva, nem pedig egy marokirányítóra (mi a bánat is a neve?).
  • kirol
    :D
  • bertino
    naja, ott aztán vannak lehetőségek... -.-
  • bertino
    ugyanmár!
    konzolon nincs warez!