3442
-
#226 "Megnyugtatásul érdemes leszögezni, hogy valóban epizódikus felosztásban tálalják a történetet, ám nem kell majd hónapokat, éveket várni a folytatásokra, hiszen az összes epizód elkészült, és úgy kerül fel a korongra, mint egy tévésorozat évadja. Az epizódok között szabadon ugrálhatunk, tehát az elakadás nem lehet gátja annak, hogy a történet később kibontakozó szálait megismerjük. (Szokatlan megoldást, ez tény.)"
Mégis hogy lenne ez?
Elakadsz, átugrassz a játék közepére és folytatod?
Ez csak akkor lehetséges, ha semmi sztori nincs benne, nem? -
#225 Mi bajotok a Miskolci Egyetemmel? -
#224 Dehogy is! ME = Miniszter Elnök Holnap lesz a blikk-ben hogy Wedge 31-et lekötötte a Miniszter Elnök
Amúgy én is így vagyok vele: Júni 6-án jön a Mass Effect (nem nem az ME :-) ) és azzal kihúzom szerintem Június 24-ig. Ha nem akkor végigviszem a szobámban fellelhető összes játékot még 1x :-D -
#223 AiTD-ozik majd és majd leköti még az ME augusztus végén is. :) -
chooselee #222 ME?? A Miskolci Egyetem? :D -
#221 kicsit nagyon -
#220 nekem tetszik, kicsit mintha össze lenne nyomva, de ettől függetlenül jó -
#219 huhh, ez nagyon jó, kiváncsi leszek mennyire lesz étvágya hardwer téren. -
#218 Bannernak ameddig valami szakértő nem csinál jobbat?
-
#217 hm, nagyon meggyőzőek,..jó játék lesz ez -
#216 Már csak két hét és kint lesz ,jó lesz ez a junius ez meg a ME leköt majd egy ideig. -
#215 Új videó! Bár mondjuk most interjúk, de közben nyomják az eddig nem látott jeleneteket is!
Nour Polloni Interview
Phil Harrison Interview
HD_ben is elérhető! Jó szórakozást! -
#214 Ma néztem újra néhány videót és fejembe ötlött egy kérdés. Azt a részt amikor a pali a vasrúddal kiszedi az elektromos kábelt a vízből, az a finom körkörös mozdulat... azt a kontroller joystick -részével csinálják. Vajon billentyűzet-egér kombinációban hogy fogják megoldani? Mármint azt hogy miközben fejünk fölött pörgetjük az égő széket, még haladni is tudjunk vele ugyanúgy mint a videókon (tetszőleges irányba). -
#213 egy hónap a megjelenés (ha tartják). azt már fél lábbal kibírjuk. -
#212 Kár. -
#211 kéne egy fasza banner.
valami hozzáértő alkothatna. -
#210 Most olvastam hogy demó csak megjelenés után lesz, amit június 20-ának lőttek be.. -
#209 El lett halasztva egy kicsit. -
#208 Én juni. 6-ról tudok mint megjelenés. Persze lehet tévedek.... -
#207 Nem az volt, hogy május elején kiadják a demo-t?
Már május közepe van. -
szunyika #206 üdv
nos elmondom mi a helyzet;
szétnéztem és nem nagyon láttam Alone in the Dark -os weblapot, ami komolyabban foglalkozna ezzel a nagyszerű sorozattal! [Aki nem ismeri az lehet csak legyint.]
Ezért gondoltam hogy itt az edeje hogy legyen egy pofás rajongói honlap, ahol van minden mi szem-szájnak ingere. (a Alone sorozattal kapcsolatban)
Viszont ennek a feladatnak az elvégzéséhez segítségre van szükségem.
Nem programozói segítségre, hanem olyanokra akik nagyon kenik-vágják a sorozatot, vagy annak egyes részeit.
Ha valaki tehát tudna segíteni akkor dobjon egy mailt a [email protected] -ra vagy vegyen fel az imént említett MSN címen.
(a honlap nem ingyentárhelyes lenne, hanem domain és szerver állna mögötte, amelynek minden költségét én állnám) -
#205 Frankó kis összevágott videó -
#204 Hát elég nagy sansz van rá, hogy ez egy kalap szar lesz egy többé kevésbe jól kinéző díszcsomagban. -
#203 ...megcsodálhatjuk az azóta már szállóigévé vált Edward Carnby futást, ami a huszadik század legkomplexebb, legkidolgozottabb animációs mozgása :)))))) a modern film animátorok azóta sem tudtak ennyire egyedi mozgást létrehozni :):):) -
#202 Otthon meg fogom nézni. Köszi! -
#201 Alapműű -
#200 Mivel én nem játszottam eddig egyik résszel sem ezért az Alone feeling nem szempont nekem (nincs viszonyítási alapom). A többi viszont jól jöhet, beleértve a sok sok játékidőt is.
Az meg teljességgel igaz hogy a játékgyártók kihagyják a célközönséget egy játék elkészítésénél. Főleg egy sokadik részes játék esetében kellene bevonni a nagyérdeműt, hogy "Figyeljetek. Ez így jó? Vagy mit változtassunk hogy jó legyen?" és mutatják hogy ők mit agyaltak ki közös erőkkel. Aztán a világ elé egy olyan mű kerülne ami előtt senki nem menne el szó nélkül, főleg a célközönség nem. De neeem miért is csinálnának ilyet? -
#199 Ahhoz hogy sikeres legyen a játék kell:
Alone feeling ( ami asszem megvan, jó a helyszín, jó a környezet )
Keresgélős, logikai dolgok, tárgyak, kulcsok meg egyebek
Legalább egy 15 óra játékidő..., talán ez lehet az egyik veszte h valszeg rövid lesz
A környezeti tárgyak VÁLTOZATOS használata, se a rákényszerítés illetve a felfedezés
Az a baj hogy ez egy gémer elvárása, és ehelyett valszeg kapunk egy rövid kis látványos casual lövöldét. -
#198 A sztori meg a játékmenet még feldobhatja. Meg a piromániás, meggájveres megoldások. Én amúgy sem vártam tőle világmegváltást. -
#197 atari, sajnos.
TDU-t is elbaszták. -
#196 Attol tartok nem lesz egy nagy durranás. Sajna olyan összecsapottnak tűnik, látják a fejlesztők is, de már szarnak rá. -
#195 Jól láttam hogy 2008 május van nekik kiírva megjelenésnek? Vagy lemaradtam valamiről? -
#194 Szörnyű a karakter animáció, de még a dizájn is hagy némi kívánnivalót a környezethez képest... és még mindig hót gagyi a vér... ez egy horror játék akar lenni, miért nem lehet ketté szakadó testrészeket, vérben spriccelő hullákat belerakni?? -
#193 jeje -
#192 a karaktermozgással magam sem vagyok megbékélve, de ez már sokkal másabb ugysem lesz. -
#191 Érdemes rá várni. Nagyon keményen nézett ki az a városi veretés kocsival. -
#190 Nem tetszik... az karekter mozgása kicsit darabos és idétlen és a vér... mi a franc ez???? ilyet még nemláttam:D ez nagyon gagyi... kár. -
#189 én már a teljest akarom tolni -.- -
#188 Nocsak nocsak. Csak nem 1-2 gameplay videjó? Otthon meg fogom nézni őket. Most már csak egy demó kellene :-) -
#187 Jók!!!!!!!De utolsó 2 valamiért nem töltödik be :(