3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• kirol
    "Megnyugtatásul érdemes leszögezni, hogy valóban epizódikus felosztásban tálalják a történetet, ám nem kell majd hónapokat, éveket várni a folytatásokra, hiszen az összes epizód elkészült, és úgy kerül fel a korongra, mint egy tévésorozat évadja. Az epizódok között szabadon ugrálhatunk, tehát az elakadás nem lehet gátja annak, hogy a történet később kibontakozó szálait megismerjük. (Szokatlan megoldást, ez tény.)"

Mégis hogy lenne ez?

Elakadsz, átugrassz a játék közepére és folytatod?
    Ez csak akkor lehetséges, ha semmi sztori nincs benne, nem?
  • kirol
    Mi bajotok a Miskolci Egyetemmel?
  • Magiszter
    Dehogy is! ME = Miniszter Elnök Holnap lesz a blikk-ben hogy Wedge 31-et lekötötte a Miniszter Elnök

Amúgy én is így vagyok vele: Júni 6-án jön a Mass Effect (nem nem az ME :-) ) és azzal kihúzom szerintem Június 24-ig. Ha nem akkor végigviszem a szobámban fellelhető összes játékot még 1x :-D
  • kirol
    AiTD-ozik majd és majd leköti még az ME augusztus végén is. :)
  • chooselee
    ME?? A Miskolci Egyetem? :D
  • bertino
    kicsit nagyon
  • Tomsteel
    nekem tetszik, kicsit mintha össze lenne nyomva, de ettől függetlenül jó
  • Tomsteel
    huhh, ez nagyon jó, kiváncsi leszek mennyire lesz étvágya hardwer téren.
  • grebber
    Bannernak ameddig valami szakértő nem csinál jobbat?

• Kandurex
    hm, nagyon meggyőzőek,..jó játék lesz ez
  • wedge31
    Már csak két hét és kint lesz ,jó lesz ez a junius ez meg a ME leköt majd egy ideig.
  • Magiszter
    Új videó! Bár mondjuk most interjúk, de közben nyomják az eddig nem látott jeleneteket is!

Nour Polloni Interview

Phil Harrison Interview

HD_ben is elérhető! Jó szórakozást!
  • Magiszter
    Ma néztem újra néhány videót és fejembe ötlött egy kérdés. Azt a részt amikor a pali a vasrúddal kiszedi az elektromos kábelt a vízből, az a finom körkörös mozdulat... azt a kontroller joystick -részével csinálják. Vajon billentyűzet-egér kombinációban hogy fogják megoldani? Mármint azt hogy miközben fejünk fölött pörgetjük az égő széket, még haladni is tudjunk vele ugyanúgy mint a videókon (tetszőleges irányba).
  • Magiszter
    egy hónap a megjelenés (ha tartják). azt már fél lábbal kibírjuk.
  • kirol
    Kár.
  • bertino
    kéne egy fasza banner.

valami hozzáértő alkothatna.
  • Magiszter
    Most olvastam hogy demó csak megjelenés után lesz, amit június 20-ának lőttek be..
  • Istencsászár
    El lett halasztva egy kicsit.
  • Magiszter
    Én juni. 6-ról tudok mint megjelenés. Persze lehet tévedek....
  • kirol
    Nem az volt, hogy május elején kiadják a demo-t?
    Már május közepe van.
  • szunyika
    üdv
    nos elmondom mi a helyzet;

szétnéztem és nem nagyon láttam Alone in the Dark -os weblapot, ami komolyabban foglalkozna ezzel a nagyszerű sorozattal! [Aki nem ismeri az lehet csak legyint.]

Ezért gondoltam hogy itt az edeje hogy legyen egy pofás rajongói honlap, ahol van minden mi szem-szájnak ingere. (a Alone sorozattal kapcsolatban)

Viszont ennek a feladatnak az elvégzéséhez segítségre van szükségem.
    Nem programozói segítségre, hanem olyanokra akik nagyon kenik-vágják a sorozatot, vagy annak egyes részeit.

Ha valaki tehát tudna segíteni akkor dobjon egy mailt a [email protected] -ra vagy vegyen fel az imént említett MSN címen.

(a honlap nem ingyentárhelyes lenne, hanem domain és szerver állna mögötte, amelynek minden költségét én állnám)
  • grebber
    Frankó kis összevágott videó
  • kirol
    Hát elég nagy sansz van rá, hogy ez egy kalap szar lesz egy többé kevésbe jól kinéző díszcsomagban.
  • Tomsteel
    ...megcsodálhatjuk az azóta már szállóigévé vált Edward Carnby futást, ami a huszadik század legkomplexebb, legkidolgozottabb animációs mozgása :)))))) a modern film animátorok azóta sem tudtak ennyire egyedi mozgást létrehozni :):):)
  • Magiszter
    Otthon meg fogom nézni. Köszi!
  • Istencsászár
    Alapműű
  • Magiszter
    Mivel én nem játszottam eddig egyik résszel sem ezért az Alone feeling nem szempont nekem (nincs viszonyítási alapom). A többi viszont jól jöhet, beleértve a sok sok játékidőt is.

Az meg teljességgel igaz hogy a játékgyártók kihagyják a célközönséget egy játék elkészítésénél. Főleg egy sokadik részes játék esetében kellene bevonni a nagyérdeműt, hogy "Figyeljetek. Ez így jó? Vagy mit változtassunk hogy jó legyen?" és mutatják hogy ők mit agyaltak ki közös erőkkel. Aztán a világ elé egy olyan mű kerülne ami előtt senki nem menne el szó nélkül, főleg a célközönség nem. De neeem miért is csinálnának ilyet?
  • Istencsászár
    Ahhoz hogy sikeres legyen a játék kell:

Alone feeling ( ami asszem megvan, jó a helyszín, jó a környezet )
    Keresgélős, logikai dolgok, tárgyak, kulcsok meg egyebek
    Legalább egy 15 óra játékidő..., talán ez lehet az egyik veszte h valszeg rövid lesz
    A környezeti tárgyak VÁLTOZATOS használata, se a rákényszerítés illetve a felfedezés

Az a baj hogy ez egy gémer elvárása, és ehelyett valszeg kapunk egy rövid kis látványos casual lövöldét.
  • Magiszter
    A sztori meg a játékmenet még feldobhatja. Meg a piromániás, meggájveres megoldások. Én amúgy sem vártam tőle világmegváltást.
  • bertino
    atari, sajnos.

TDU-t is elbaszták.
  • FlyHigh
    Attol tartok nem lesz egy nagy durranás. Sajna olyan összecsapottnak tűnik, látják a fejlesztők is, de már szarnak rá.
  • Magiszter
    Jól láttam hogy 2008 május van nekik kiírva megjelenésnek? Vagy lemaradtam valamiről?
  • Istencsászár
    Szörnyű a karakter animáció, de még a dizájn is hagy némi kívánnivalót a környezethez képest... és még mindig hót gagyi a vér... ez egy horror játék akar lenni, miért nem lehet ketté szakadó testrészeket, vérben spriccelő hullákat belerakni??
  • bertino
    jeje
  • bertino
    a karaktermozgással magam sem vagyok megbékélve, de ez már sokkal másabb ugysem lesz.
  • FlyHigh
    Érdemes rá várni. Nagyon keményen nézett ki az a városi veretés kocsival.
  • Istencsászár
    Nem tetszik... az karekter mozgása kicsit darabos és idétlen és a vér... mi a franc ez???? ilyet még nemláttam:D ez nagyon gagyi... kár.
  • bertino
    én már a teljest akarom tolni -.-
  • Magiszter
    Nocsak nocsak. Csak nem 1-2 gameplay videjó? Otthon meg fogom nézni őket. Most már csak egy demó kellene :-)
  • grebber
    Jók!!!!!!!De utolsó 2 valamiért nem töltödik be :(