3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Kandurex
    "nem tehetem, mert mindig van valami más amire költeni KELL.

akkor keress más hobbit, annyi mindent lehet még csinálni, én is szeretnék hawai-ra menni nyaralni, de nem tehetem meg,
  • Magiszter
    Persze. Mindent nem szűrhet le, de már egy egész jó kép kialakulhat róla hogy milyen valójában, hiszen sok kritika fog születni és a bug-vadászok is csinálják a kis videókat, akár csak az átlag játékos. Fórumra ömlenek a "kifagyott, elakadtam, hogy kell csinálni..." hozzászólások és abból is kialakítasz egy képet magadban arról hogy milyen a játék.
    Igen a demó a legjobb, mert az egy "First Hand" dokumentáció, de annak hiányában sem maradsz "egyedül a sötétben".

Amúgy most erről a játékról beszélek. Egy olyan játékról ahol párhuzamos fejlesztés folyt az összes platformra, de csak a konzol részen van demó. Egy olyan játék esetében ami csak egy platforomos (mondjuk PC) annál persze tényleg csak a videókra, képekre és a sajtó véleményére lehet számítani, ha nem adnak ki demót. Az meg valóban lehet félrevezető

Warez van, volt és mindig is lesz. És én nem sajnálom. Ha jó egy játék akkor meg lesz véve, ha nem akkor meg a fejlesztő csak magát okolhatja hogy nem jött bevétel. De én úgy vagyok vele, hogy zsákba macskát nem veszek. Persze lehet hogy ha havi 300 nettót kapnék akkor úgy volnék vele hogy "aprópénz" de sajnos nem így van.

Végszónak:
    Nem tudom téged miért zavar hogy van warez. Ha egy játékfejlesztőnek dolgozol akkor persze megértem. Hivatali kötelesség. De ha nem akkor miért? Ha neked van pénzed megvenni egy játékot, akkor légy vele boldog. Ha jól sejtem van konzolod is, és arra is megveszel mindent ami tetszik. Akkor miért panaszkodsz egy múltiplatform játék fórumában a warez-ra? Ha nem jön ki PC-re neked akkor se baj, hiszen ott a konzolod. Szóval nem értem a felháborodásod. Szegény országban élünk, szegény emberként.
    Hidd el én is megvenném ha tehetném, de nem tehetem, mert mindig van valami más amire költeni KELL.
  • wedge31
    Ez csak félig igaz ,vannak cimek / Silent Hill,Alone in the Dark,GTA,Fallout,Starcraft,stb / amire már csak a mult miatt is feltétlenül kiváncsi az ember.
  • Istencsászár
    A kérdés még mindig adott, honna az istenből tudod meg hogy egy játék milyen ha nincs demo? maradjunk a legláis dolgoknál... HD videók, rivjúk. Oké, de ebből még mindent nem szűrhet le az ember... ha nincs demo az szar, demot kötelező kiadni mindenből, máskép nemtudom eldönteni hogy kell e nekem avagy nem.
  • Magiszter
    Szedjél nyugtatót, vagy fordulj orvoshoz szerintem.

Amúgy a válaszaim:
    1) Onnan tudom, hogy látom a videók alapján, és majd az Xboxos, demókról felrakott youtube-os videókról is ki fog derülni + vélemények, leírások.
    2.) Ne magadból indulj ki légyszíves. Nekem a megjelenés = lehet menni boltba/lehet rendelni neten.
    3.) Ha olyan a játék hogy 1 nap alatt végigtolom (1 nap maximum 3-4 órát vagyok játékra alkalmas gép közelében = otthon.), akkor megérdemelné hogy lewarezoljam.
    4.) Igen, jól mondod, le fogom warezolni, ha van demója ha nincs mert:
    -A demó nem fest valós képet a végleges játékról (van példa rá dögivel, sőt még a demó elején is kiírják ezt)
    -Nincs rá keretem hogy megjelenés után rögtön kiadjak 10en ezer forintokat. De ha jó a játék akkor megveszem később = ha már nem tizen ezer forint. Van így már néhány a polcomon.

Ha van valami hozzáfűzni valód akkor kérlek kulturált formában tedd.
  • bertino
    huzzál már innen a konzol "oldaladra" ha már csak az észt tudod ontani.

te annak idején nyilván minden játékot megvettél, ami valamikor is megjelent.

és nyilván ezt bizonyítani is tudod.

szal ég áldjon.
  • Istencsászár
    Mér bzzmg honnan a francból tudod meg hogy milyen játék? jaaaa neked a megejelnés = tőtöm a warezt és kitolom 1 nap alatt aztán keresek más gémet... kár pécére kiadni játékot komolyan mondom.
  • Magiszter
    Meg már szerintem felesleges kiadni demót. 4 hét durván a teljes megjelenése (júni24), annyit már kibírunk...valahogy :-D
  • kirol
    Ezt már ezer éve tudtuk. Hogy ő csak ma jött rá, az az ő baja.
  • Magiszter
    Most olvastam a linkelt videó alatti kis szövegrészt:

"Továbbra is tűkön ülve várjuk a demót, hiszen már igencsak közeleg a június 20-án esedékes megjelenés. A legújabb fejlemények alapján viszont elképzelhető, hogy némi üröm vegyül az örömbe. Meglehet, hogy előre ittunk ama bizonyos brummogó irhájára, s az ígéretekkel ellentétben csak az Xbox Live rendszerén lesz elérhető, mégpedig egy héttel a megjelenés előtt. A PC Games megkeresésére az Atari képviselője úgy nyilatkozott, hogy pillanatnyilag nem tudja egy PC-s demó létét megerősíteni."

Forrás: GameKapocs

Tehát mi PC-sek csak a teljes megjelenésénél tudunk legkorábban fejest ugrani a Central Park-ba.

• armageddon666
    sztem kamugépigény... sőt majdnem biztos hogy az...
  • Magiszter
    Részleteznéd?
  • Tomsteel
    zseniális
  • Magiszter
    Én megvallom férfiasan a HD videók alapján ilyen Crysis szintű gépigényre számítottam. De ha tényleg ez lesz akkor 1680x1050-ben simán fut High-beállítások mellett. talán még 4xAA-t is rá tudok tenni (ha lesz benne ilyen lehetőség).
  • bertino
    sztem teljesen normális.
  • Magiszter
    Akkor is hihetetlennek tartom. Ti nem?
  • grebber
    Gamestar vagy Hardwired most nemtudom hirtelen.
  • kirol
    Biztos elnézték, és ez a 4. rész gépigénye.
  • Magiszter
    Ez most vicc? Hogy ilyen grafika mellett ez legyen a gépigénye? Akkor nálam 1600x1200-on mindent koxra téve mennie kell! Nevetséges ez a lista.

Amúgy honnan van?
  • Tomsteel
    van egy kis Condemned beütése.

200 év alatt nem ajánlott :P
  • kirol
    Új videó

Hát ez a hentelés elég gáz ötlet. Ez nem Doom, vagy tévedek?
  • csgj
    Nekem 1 magos 2,8 Ghz-s procim van, az is celeron :P Szóval tök mindegy...
  • kirol
    Nem vészes, max a 3,4 Ghz CPU az érdekes, mert ez hülyeség, hogy mégcsak nem is dualcore -os CPU-t kér. Az kevés neki tuti 1 magosan.
  • grebber
    Gépigény:

Minimum:
    Windows XP SP2 vagy Windows Vista
    CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4 vagy Athlon 64 2800+
    VGA: NVidia GeForce 7600, ATI Radeon X1650
    RAM: 1GB
    HDD: 8.5GB hely.

Ajánlott gépkonfig:
    CPU: 3.4 GHz Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 3400+
    VGA: NVidia GeForce 7800 GTX, ATI Radeon X1950 XTX
    RAM: 2GB.
  • Magiszter
    Optimista előre becslés. Szerintem nem véletlen nem közölték velünk a gépigényt még. Mikor megjelent és elolvassuk a doboz hátulját nagyjából ilyen fejet fogunk vágni:

De ne legyen igazam és fusson nálam 1680x1050-en Minden maxra kapcsolva egy 8800Gt-kártyával.
  • csgj
    Nálam kb 3 xD
  • bertino

kíváncsi vagyok PCn hány FPS lesz, mikor egy ilyet meglátunk...
  • bertino
    állítólag új képek.
  • Istencsászár
    Hogy ha jó a gém akkor én nemtudok mit tenni, vagy megveszem vagy nemjátszok vele:DD
  • Snexi
    *Xbox360,alapból úgy
  • Snexi
    Áprilisban azt mondták hogy május elején jön a demó.Szvsz egyszerre jön minden platformra a demó mivel alapbólúgy volt hogy csak pc-re és xox360-ra jön ki egyszerre,aztán rá 1 hónapra a ps3-as
  • bertino
    :)
  • grebber
    Az eladások nagyon azt mutatják pedig!
  • bertino
    nehogy azt hidd, hogy az xdobozosok is nagyrészt megveszik...
  • grebber
    Mert ők megveszik pc-sek nagy része meg letötli a teljeset szal még jó hogy nem kedveskednek. Megértem őket!
  • Magiszter
    Minden jóban van valami rossz: A demók csak PS3-ra és Xbox360-ra jönnek (GK szerint).
  • Istencsászár
    Annyira jólhangzik hogy ha nem lesz jó akkor... nem lesz jó:(
  • grebber
    "Két héten belül érkezik az új Alone in the Dark demója, de a LucasArts is készít majd egy kipróbálható verziót a Day 1 csapat Fracture című játékából.

Az Alone in the Dark: Near Death Investigation június 13-án kerül a boltokba, a kiadó pedig még ez előtt ki fogja adni a demót. A jó hírt maga Phil Harrison, az Infogrames elnöke jelentette be a mai napon, hozzátéve, hogy a demó Playstation Networkről és az Xbox Liveról egyaránt tölthető lesz.

A játékban nem másutt, mint a New York szívében helyet foglaló Central Parkban keressük majd az igazságot. Technikailag bravúrosan hangzik, de a játék felér majd egy digitális utazással is, hisz a készítők fél méteres (!!!) pontossággal modellezték le a területet. Aki viszont már járt ott, az is meglepődhet majd, mert ez a Central Park kicsit eltér az emlékeiben élő verziótól. Itt éjjelente emberevő szörnyek garázdálkodnak, halálkapuk nyílnak meg, és ezer sebből vérző hősök küzdenek az utolsó csepp vérükig, mint tudjuk, egyes egyedül."

info: Gamekapocs
  • kirol
    Hát én elleszek vele 1-2 hónapig az tuti.
  • grebber
    Én is így vagyok a nagyon jó game-ekkel.