WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• DarkSector
    Ez egy ilyen kategória vagy stílus, de mint már a saját topicjában is mondtam másoknak, de mindennel így van, hogy lehet hogy valaki nem szereti, más meg imádja, de a tények:
    Iszonyat optimalizált (PC-n).
    Technikailag mindig is a toppon volt.
    Iszonyat adrenalin növelő és eszméletlen (kúl).
    Ez kb olyan tehetség a capcom-tól, mint konamitól Metal Gear Solid.
    Meg mondhatnék sok játékot, ahol ott van a keleti stílus, mégis európai és amerikai társunknak is emészthető kegyetlen profi játék
    Minden a helyén van. Egyszerűen nem tudnak hibázni, a Devil May Cry ha megjelenik meg hasonló társai akkor ott nincs olyan, hogy lehet hogy szarul sikerül, meg lehet hogy az új rész nem lesz olyan mint amire számítottunk.
    Devil 2 egy cseppet talán eltért a megszokottól, és sokaknak a történet hogy két szereplő van kicsit fura volt, de azis ékes drabja a sorozatnak.
    Az első rész viszont manapság már Klassikus játéknak nevezhetjük.
    A stílus megteremtője.
    Utána Chaos Legion-t láttam feltűnni, de gyorsan el is tünt a sűllyesztőben, azóta God of War ami úgymond egy kicsit felért a Devilhez...bár nem is érdemes őket hasonlítgatni annyira.

Erre rá kell kattanni, ami szerintem pár perc után ha kipróbálod, akkor megtörténik legtöbb esetben.

Lehet hogy gáz, de én ezekkel tudok teljessen kikapcsolni, és elérni, hogy odaszegezzen a képernyőhöz a játék.
    A MAI PC-s fps-ek, meg a többi szar játék, inkább több esetben csak szép, de játékélménytől messze vannak. Nagyon messze.
    EZ MAGÁNVÉLEMÉNY!!!