3442
-
csgj #546 Hát, sztem az irányítás PC-n könnyen meglehet, hogy más lesz... -
#545 feltörni? a boxos játékokat nem kell törni...egyébként gondolom a nagykerben kiírta valaki és kész... -
#544 de az xboxos verziónak is 20-án kellett volna megjelennie mint a pc-snek, csak hamarabb feltörték?!
szerk.: jó van nem vagyok járatos az xbox-os témákban:) -
#543 Én is beleolvastam 1-2 fórumba és úgy tűnik hogy nagyon megosztja a társadalmat ez a játék. Van aki szerint hibátlan, van aki szerint egy kalap lócitrom. Abban viszont mindenki egyetért hogy az irányítást és a kamera használatot tanulni illetve szokni kell, de amúgy rendben van. Szerintem nem olyan rossz játék ez, csak a sok "lehúzunk minden játékot mert az a divat" ember mondja hogy 10 ből mínusz 10-et ért el mert nem tud játszani/nem Crysis2 grafika/nem viszi végig magától a játék... Én minden esetre várom már nagyon. ha játszottam vele tuti írok ide egy kis szösszenetet. -
#542 OLvasom itt ott, az irányításon(amibe bele lehet jönni) és az idióta kamerán túl élvezetes és hangulatos játék -
#541 Ha visszaolvastok, én már némelyik videónál írtam, mekkora szar lehet ebből. A gagyi mozgázokon túl. :(
De hogy tényleg ez lett, elég elszomorító.
És ezzel akart megmenekülni a studió? -
#540 azért még ne ássuk el a gamet, ha beszaratós akkor fasza lesz:D -
#539 történt is PS2 Xbox360 már kint van, de asszonnyák nagy csalódás lett a játék. -
#538 Látom PS2-re is van, csak nehogy onnan tegyék át PC-re!!!!!!!!! -
zolee216 #537 Hát ez nekem is jó nagy csalódás volt!
Megnéztem és szerintem a lego star wars is jobban élvezhető, mint ez a game.
Én igy pontoznám 10-ből:
Irányitás(játszhatóság) = 1
Graf = 7
-
#536 69 új komment...Már azt hittem történ valami -
#535 Mondjuk sajnos egyre több forrás erősíti meg a lentiekben felhozott véleményeket...szaron nem fog változtatni, hibába nézed :/ Egyébként nagy kár lenne érte a videók alapján nagyon reméltem, hogy egy igazán fantasztikus, ötletes dark, horror játékkal lesz dolgunk! -
#534 én ezt a játékot nem temetem.
mert még nem láttam.
persze miután láttam és olyan lesz, lehet, hogy fogom... :> -
#533 Azért ne temessétek már őket előre :))) -
csgj #532 Engem a Dungeons and Dragons jogok érdekelnek... hogy vajon kihez fognak akkor kerülni? :S Ők adták ki ugyanis a DandD gameket (nem működik az and jelem xD). Pl. Neverwinter Nights 2 és Dragonshard. -
#531 reménykedjünk mindig a legjobban ugye -
#530 Na azt lesheted xD
A TDU jelenlegi "supportjától" meg had ne mondjak semmit... -
#529 Nem, nem ettől függ azért :)
Csakhát köztudottan eléggé nagy szarban vannak. -
#528 gáz, ja.
remélem ha megszűnnek, TDU jogokat átveszi az ubisoft vagy valaki és viszi tovább a sorozatot, a többi nem érdekel. :D -
#527 de tényleg ha nem lesz sikeres az AitD, akkor lehúzzák a rolót?ez gáz -
#526 A jelenlegi helyzetükben? No akkor jobb lesz ha már most lehúzzák a rolót :)) -
#525 Ok tudom, nem is arra írtam :)
Arra válaszoltam hogy a PC-s rondább lesz e. -
#524 hát én simán el tudom képzelni az atariról :DDDDDDDDdddd -
#523 nem a portról van szó, egyelőre az xboxos verzió...a PC még más tészta -
#522 360 verzió ( 2005ös konstrukció, 47 ezer huf ) = Pécé verzió ( legujabb Vga, proci stb... pl 100ezer huf, annyit tudsz tenni hogy felrakod nemtudom milyen magas felbontásba... ) -
#521 Na igen. Nem a hulkból, ironmanból és egyéb szarokból kell kiindulni.
Ha meg itt is PS2-es portot kapunk akkor szakadjanak meg... Node az ATARi csak nem lesz iylen hülye (mert ez ugyebár kiadófüggő is) -
#520 Opp lemaradt az utolsó mondat.
Kb annyit tesz hogy reméli hogy később jobb lesz a játék. -
#519 ugy tűnik ez a fejlesztőktől egyre inkább bevett szokás, de ez mind télleg így van :(
leszámítva a grafos részt, mivel az ugy kamu, ahogy van... -
#518 Crysis nekem tetszett speciel. PCre meg miért is lenne ma már szarabb a graf? :\ -
#517 Meg pc-re a graf csak szarbb lehet mint a konzolos, szebb ritkán, sok hónap javítgatás után.
Valszeg ezis olyan mint Crysis-nál faxa gémplay-ek a neten, élőben meg egy romhalmaz. -
#516 Egér egér.. itt most az xboxról szól a fáma egyelőre :D
Mondjuk Pc-nél is amit nagyon el tudnak/tudtak rontani, az az irányíthatóság.. -
#515 hujjuj xD
Na akkor kb, (azán majd ma valaki kijavít :D)
Aki végigjátszotta az első szintet arra a következtetésre jut, hogy a játék bizony még mindig elégé befejezetlen. Értendő ez az irányításra és az animációkra is egyaránt. A játéknak még szüksége lett volna pár hónap fejlesztési időre. Sajnos többek között a mozgás nagyon szaggatott. A fordulás a jobb analog karral történik, de ezt is elég furán valósították meg. Remélem a játékban sok a lőszer, mert a közelharc szar lett szerintem.
A játéknak eddig remek az atmoszférája (bár zene nincs, csak egyes jeleneteknél) A grafika nem nagy szám, de remekül illik a game hangulatához. (például a sötét folyosókon szétszóródó fényforrások nagyon jól néznek ki)
Kb ennyi, ha félrefordítottam valami akk oez van xD -
#514 a gameplayekből szar grafikát nem állítanék, irányítást ki tudja, habár nem tudom h oldották meg azt a letépek egy lámpát és lassan jobbra-balra hadonászok vele(netán egérrel?), a hangulata biztos "darkos", hát nemsokára megtudjuk milyen is lett... -
#513 Mozgás nem meglepő videókon is szarvolt:) -
#512 ugyanazt mondja, mint a másik, szar irányítás, szar grafika, szaggatott mozgások az animációban, popup gond, de királyos a hangulata, eléggé darkos -
#511 Webforditás által össze lehet rakni a dolgokat.
Kiváncsi leszek PC-re milyen lett! -
#510 grebber jó hamar megtanultál angolul:D -
#509 Ez rosszabbul hangzik mint az első :( -
#508 Ó hát láttunk már érdekes dolgokat. Driv3r pl :D
Nade itt csak nem áll fent ez a lehetőség. Legalábbis reménykedem :) -
#507 Nem lehet ez annyira nagyon rossz, a gameplay videók alapján...