3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1620 amint elindul 28+ fps-el vonzani fog :D -
Soneji #1619 a multi ennyire nem vonz senkit? -
#1618 másrészt ha igy van, akkor miért nem fejlesztették egy másik motorra, amitől "nem kell félniük, de mégis csodaszép" ...
egyszerűen szarnak a user-ekre... -
#1617 mégnincs
asszem febr.23 -
Hellsing47 #1616 nincs
de lesz -
Soneji #1615 köszönöm a választ! a gow ezek szerint van pc-n is? -
Hellsing47 #1614 GRAW: Ghost Recon Advanced Warfighter
GOW: Gears of War -
Soneji #1613 nekem csak két kérdésem van:
mi az a GRAW?
mi az a GOW? -
#1612 miért kérdezed?
a GOW x-en milyen szépen megy, döccenésmentesen 1920*1080-ba? (a hd miatt ekkorában)...
és azmár elérhető hardware tudtoammal ami abban van -
#1611 Az nem lehet, hogy féltek a gépigénytől és ezért nem merték teljessen kihasználni ? Sztem azért nem véletlenül jön ki a BIA3 jövőre +a többi nagyobb durranás! Várnak a közép kategoriás Gef 8 ra ahogy én is.... -
Hellsing47 #1610 tudtommal csak multinál lehet... -
#1609 lehet csak x-be tették bele -
#1608 Bizony bizony :)
A cod2 motorja egy agyontuningolt q3 engine :)
Aki kicsit ismeri az utóbbi lelkivilágát, nézzen bele az ifw kiterjesztésű fájlokba. (Sima csomgolt cucc, ugyanúgy mint a pk3.) -
#1607 Senki sem tudja h h kell egyéni karaktert csinálni? -
#1606 ne menjünk bele a lényeg hogy a cod2, számos q3 utalást és alapot tartalmaz, ami erős gyanúra ad okot ;) -
#1605 A Medal of Honor sorozat használja a kvék motort nem? Vagy én keverem? Ha jól tudom még a legutóbbi rész alatt is az futott, míg a CoD alatt az infinity motorja. -
#1604 ugy hogy, egy motor csak az alapot szolgáltatja, attolmég pl. a textúrák aplha rétegein lehet tükör sima a normal map, meg a bump map, és máris kiestél soksok fény-árnyékeffektből, amiket te a GOW-ban azthiszed polygonok, hát tévedsz...
másrészt modellek állhatnak kevesebb polybol, használhatnak alacsonyabb textúrákat..
és csak párat említettem, nézz utána hoyg épül fel egy motor, és rájössz miket lehet elbaszni.. -
Soneji #1603 a multit a hamachi nevű program segítségével különösebb gond nélkül bármilyen verzióval ki lehet próbálni. erre - többek között - azért van szükség mert egyenlőre nincsenek netes szerverek amik elérhetők lennének magyarországon. -
#1602 nem akarok beleszólni de a magyarítást jó nagy betűvel kellene kirakni hogy jobban lássák, bár a sok béna baszik szétnézni... -
#1601 javítva, kösz -
#1600 Én amúgy most nem kötekedni akarok, csak komolyan érdekel, hogy hogy lehet ilyan különbség a kettő között, ha egyszer a motor ugyanaz. -
#1599 inkább azt mondanám ennyit tud az ubi :) :( -
#1598 Mivel a magyarítási munkálatok miatt elég sokszor "mászom" bele a játékok lelkivilágába ezért már régóta tapasztalom, hogy a látszólag ugyanaz a motor valójában nem mindig ugyanaz.
A különbséget az okozza, hogy azok a játékfejlesztők, akik megvették az alap motort (példánkban most az Unreal3-ast), mennyire nyúltak bele a szoftverbe, mit változtattak rajta, mennyire optimalizált az, amit "ráhúztak", stb stb... -
#1597 emlékeztek még a quake3-ra?
...
és a cod2-re?
részemről a téma lezárva
ugyanis a cod2motor, televan q3-as alapokkal, és utalásokkal. és akkor mégis sokkal szebb (még a dx különbségek nélkül is)
-
#1596 Hát elvileg mindkettőben UE3 van igaz?
Miért, szerinted melyik szebb?
Ha nem a motor miatt van nagy különbség, akkor mimiatt? -
Hellsing47 #1595 nem mondja...kérdezi :)
gondolom azon van meglepödve hogy a GoW (sokkal) szebb mint ez pedig mind2 ue3 -
#1594 "Egy Gear of War az már inkább kinéz valahogy"
ergó azt szebbnek mondod..
"Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt?"
ebben meg aztmondod hogy az ue3 annyit tud mint vegas....
hát a kettő nem ellentmond?
-
#1593 k8bal: Rosszul írtad be a linket. -
#1592 Ezt hogy érted? -
#1591 nelégy bolond... magatad hazudtolod meg...
-
#1590 Ebben Unreal 3 -van ugye?
Hát nem estem hanyat a képek alapján.
Egy Gear of War az már inkább kinéz valahogy, de ebben semmi extra nincs.
(Elég gáz hogy ilyt kell írnom, mert sose vennék konzolt.)
Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt? -
#1589 okéj! köszi -
q2w3 #1588 Meg csak a blourt meg a többi ilyen szart lehet állítani. -
#1587 leirták, amit eddig is tudtunk: lesz*rták a pc verziot :( ez már a double agentnél is megvolt, most ujra ... és sajnos az UBI nem bukik bele, mert agyonhájpolt játékok ... :(
mondjuk az AA hiánya nem zavar, de ha lenne egy 160ezres 8800asom, eléggé felb*szná az agyamat, h a csoda, agyonreklámozott UE3 alatt sz*rt sem ér .. ugyan ez vonatkozik az SLI tulajokra is, meg persze minden mezei gamerre.
"vegyél 360ast" ... :( -
#1586 az a valaki nincs itt :D -
gyuri1989 #1585 valakinek nincs hozá crack-je
-
#1584 ezt nézzétek meg kis performance analisys ggmania -
#1583 k8bal: Légyszíves, csak az oldalam linkjére mutasson a link (http.//ibrik.atw.hu)
Soneji: Az utolsó online játék, amivel játszottam, az még a WET volt. Nem az R6:V lesz, amelyikkel újrakezdeném. Ami pedig, hogy "nem áll módomban", azt nem arra értettem, hogy nincs kivel, hanem azt, hogy az én verzióm az internetről lett "vásárolva"...
Tehát eleve csatlakozni sem tudok játékhoz és játékot sem tudok létrehozni az én változatommal.
És amúgy sem illik warezről értekezni errefelé.
A többieknek pedig: "Szívesen." -
Soneji #1582 Ibrik! velem kipróbálhatod a multit!
most látom milyen sokat írtam. ennyit senki nem fog elolvasni mi? -
#1581 hálás köszönet! :) (függetlenül attól, h tudok angolul)