Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
mind a hármat nem tiltsd le😄 a daemon marad😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Rage47
FAQ
idiota barom..., probálj visszaolvasni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ati 9800 alatt el sem indul a game??????????????????????????????

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Rage47
szal a DVD/CD meghajtókon belül a dvd meghajtómat. nekem ott 3 meghajtó van. 1 író, egy olvasó meg egy nemtom micsoda, biztos a Dtools rakta oda. letiltottam mind3-at, semmi. csak nálam xarakodik 1.1 pecs után?
mila69en
a cd/dvd meghajtót nálam is úgy mûkszik a peccs után yasuval viszont nem

szerk: ne ott nézd hanem a dvd/cd-rom-meghajtóknál és ott tiltsd le az optokai meghajtód

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Küld már el nekem is mert én is ugyan ezzel a problemmel küszködöm!!
elõre is köszi!!
Rage47
le tudnád nekem irni h mit tiltsak le, mert én csak ezeket találom az IDE ATA/ATAPI vezérlõknél :S
nvidia nforce4 ADMA Controller
nvidia nforce4 Parallel ATA Controller
hahóóóóóóóóóóóóóó
azért ennyire ne segítsen senki

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Shep
Persze, rátoltam -10 fps volt az eredmény 4x mellett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hello lenne egy kérdésem.
elindítom a gammát bejön minden aztána loading felirat és csak tölt, aztán egyszer kilép.
valaki tudna segíteni mi lehet a problem

EmThor
küldtem most 2 file-t 😄

AA-t rá merte tolni vki? 😄

Shep
Ja most látom, hogy vlaószinûleg lacának akartad küldeni, mert az õ hozzászólásához mondjuk paaszol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
Mondjuk, ha te is csak a jatek letoltese utan, illetve legalabb az nfo elolvasasa utan tetted volna fel a kerdeseidet, akkor maris meg jobb lett volna nekunk, nyalokas bacsi 😊

szerintem

Shep
Nem teljesen értem, hogy vág ez a válasz az én kérdésemhez.

Eisenhower
Y.A.S.U (Yet Another SecuROM Utility)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Maxtreme
Kínai kaja. Olyan mint a szusi.

koschwarz
lacaaa2 b+, hihetelen vagy, mint egy 5 éves gyerek, aki folyamatosan nyaggatja a közértben az anyját, hogy "vegyénekemnyalókát!"

mi lenne ha türelmesen várnál, valaki csak segíteni fog, ha meg nem, az valszeg azért lesz, mert nem tudja senki.

mellesleg a yasu egy program ami a securomot (vagy a starforce-t? <#fejvakaras>) semlegesíti, és megtalálható a zinterneten (by thanatos<#hehe>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shep
Azzal lehet elindítani, FAQ, ha máshogy nem megy, de szerintem ezek után jobb ha nem kérdezed ezt mégegyszer mert rádküldik a sárga háromszöget felkiáltójellel.

tényleg mondja már meg valaki miaz a yasu légyszi
Eisenhower
olvass már vissza könyörgöm.

Shep
Valahogy ki lehet a blurt teljesen kapcsolni, mert engem rohadtul idegesít.

Megmondaná valaki miaz a yasu?? lehet hüle vagyok de nem tudom miaz
Ahoz képest,hogy Notebook-omon fut a game szerintem nem rossz!
Képek:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Crem
már belefáradtam!😊

Szal valaki löjje fel nekem azt a 2kb file-t!😄DDD

EMThor ! Gyere visssza ne játszál!!!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Eisenhower
szolj ha elfáradtál a rohangálásba 😄

Megmondaná valaki miaz a yasu?? lehet hüle vagyok de nem tudom miaz
koschwarz
ja, lol<#nevetes1>

Crem
Mert az ajtókat bezárták!😞

Szal 2 pont között vergõdök. Viszont a bug miatt nem lehet megcsinálni megint a HUB védést... Szal itt rohangálok az üres pályán addig, amíg valaki nem küld egy mentest...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
egyébként csekkpointos autosave van? és rámenti az elõzõre? miért nem mész vissza a még egyel elõbbi mentéshez? <#fejvakaras>

Crem
Kösz!😊

Csak most õszültem meg, hogy elqurtam a mentésement!😛 A Bf2 multiba ilyet bezzeg nem lehet csinálni!😄DDDDDDDD

koschwarz
segíteni -még- nem tudok, de jól néz ki nálad a játék<#wave>

Crem
Mégse lett jó!😞

Privi ment!

thx

hahóóó valaki help
Crem
EZ AZ!

Köszönöm!!!😄

van valakinek ötlete?
EmThor

utána levõ pályán vaok

írtam privit

x-warez team-ról de ha letíltom a meghajtókat akkor meg a hibajelentés jelenik meg
Crem

Kérnék egy nagy segítséget! Aki ennek a küldetés közelében van legyen oly kedves és küldje el nekem a mentést. Elég ha idekopizza a Dokumentum könyvtárból ( ubisoft---R6vegas---R6_SaveCHECKPOINT) Ugyanis hülye agyammal visszamentem az elõzõ mentési pontra! Ezáltal hiába csinálom meg újból ezt a küldetést a HUB-ot már nem kell védeni... Szal' nem tudok továbbmenni!😞 Hülye BUG!😞(((

Elõre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!

KM
Állítsd már le magad!

PLZ HELP US!!!!!!!!
EmThor
<#wilting>

lacaaa2: Honnan szedted le a gémet????
Nekem is ez a problémám tud valaki segíteni?
CD/DVD-Rom nem tlálható
de + csináltam és ugyanolyan **ar lett
EmThor
csak vicc 😊

- hát vagy lehúzod manuálisan, vagy vezérlõpult, rendszer, eszközkezelõ, megkeresed a cd/dvd-t, duplakatt, letiltás gomb. asszem.

PLZ help me
Mire gondolsz??? Vegyem meg ??? Nem veszem meg mer nem akarok 1 játékra 10-en valahány ezer forintot el*aszni.
EmThor