3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1700 az akkor van, ha a securom a yasutól nem képes lecsekkolni a fizikai drájvodat... editáld a registryd a FAQban leirtak alapján. -
#1699 Amúgy hány pályás a game kb?
Most vagyok ott ahol DANTES felirat van az épületen és nagy építkezés zajlik még a cuccokból itélve. -
#1698 nem ir semmit csak hogy hibát észlel közben ujraraktam a játékot és most sem jó -
#1697 Mit ir ki hibának? -
#1696 felratam a magyaritást és nem tom elinditani a játékot hibával leál :( mi lehet a baj ? -
#1695 erről a kommentről Nekem is eszembe jutott egy régi ismerősöm, de nem off-topikolok most.
-
Ari18 #1694 Az lehet de azért nem annyira szar vga ahogyan emlitették.Én nem bizonygatok semmit és nem akarok vitázni meg látni a sok hülye hozzászólást,hogy nem hiszem el mert nem látom stb.Én tudom amit tudok nekem nagyon mimdegy,hogy ki mit hisz el,mit gondol.Nekem megfelel még áprilisig azután meg benevezek egy dx10-es ATI vga-ra. -
#1693 ma ujrakezdtem REALISTIC fokozaton, ahh, végre!!!! az AI szivat, rámtör, fedezékbe bujik, pár lövés és véged van, végre van tét, nincs rambozás, nincs állva egyhelyből lövölözés .. ezt vártam a játéktól :)
a grafika és a szaggatás sem érdekel már, bőven van ami lekössön ... ahh, miért is nem igy kezdtem el már elsőre??? :)
(a magyaritás pedig nagyon jó) -
Kaslerka #1692 Srácok, nem tudja valaki mikor jelenik meg kis hazánkban? Az 576 katalógusban láttam, hogy 6990 az ára asszem, de az oldalukon se híre se hamva. -
Soneji #1691 nem gyengén nyomjátok -
#1690 :DDD
-
#1689 petyus te béna ne nindentóhoz hasonló konfigon játszd ^.^ -
#1688 semmi -
#1687 he ? -
#1686 kajak igyvan, nembaszom fel ha igaz, pedig űberállat, megyek szarok zsírost, jöttem ujra, semmi fain hsz? mivanitt?
/sry, de kihagyhatatlan volt -
#1685 Majd beérsz Vegas-ba,rájössz.... :)
Fog az úgy akadni,mint a fene.
-
csoola #1684 nekem volt egy ismerösöm, aki kissé törte néha a szavakat, ilyen mondtai voltak (pl.: kell kenyér? helyett keenyér?)
amugy minimize, sztem is jo a gém, kurvára bejön, atom h milyen joság:D -
#1683 eszembejutattad a 8.os csökkent képességű ismerősömet...
nála az hogy a földes úton nemtud bicajozni mert homokos így néz ki:
...
/készülni :D kemény lesz :D/
idézem:
" apu-jön-tátra-beton-lebasz-kész "
-
#1682 lenyűgöző.
a motor ue3, de a műveleteket a ubisoft "követte el" vele.
játékhangulatban dettó okés.nálam nyerő eddig,lépek is vissza... -
#1681 mennyi fps-ed van vele ált.? -
Kaslerka #1680 Nemtom, hogy irta-e már valaki, de letölthető a YASU 1.05 - Readme-jébe ez áll: Rainbow Six Vegas 1.01 TESTED! -
#1679 ki ne találd már, h forditott arányban van a gépigény a konfiggal, ami futtatja ;) minimális eltérések vannak, de egy jol felrakott windows "felett" csodák nincsenek ...
persze, ha vmit félreértettem, akkor sry, bővebben is kifejtheted, h szerinted a jobb gépeken is miért akad a game :)
az átlag fps értékek meg elfelejthetőek, hiába 25fps az átlagom, ha a sarkon befordulva a 13fps miatt nem tudok célozni és szitává lőnek :( -
Kaslerka #1678 Kinek mi a játszható. Nekem AMD Athlon64 3200+,1GB RAM, 7600GT - 1024*768 és nem nagyon tetszik a "futása"... -
#1677 hát az átlag 24 FPS is elég szar; úgy írtad mintha legalább 50 lenne=) -
#1676 Na volt helyem feltenni a gamet és nagyon tetszik 1024x768ba tolom és játszhatóan fut.
Azt nekérdezzétek milyen részletesség melett mert nekem magas ez a videobeállítás menü.
Mi az pl hogy Hardveres csatolás? -
#1675 akkor lehet h azért?:D nekem el sem induk patchel:S -
#1674 nem :) -
#1673 eredetid van? -
#1672 a patch után mért lett lassabb a játék?
elötte jobban ment -
#1671 elindult végre.biztos az áramszünet tett neki jót. msn-es help után faszásan elindult, bár csak uazt játszottam el, mint eddig... -
Soneji #1670 a játék teljesítménye és a gépigény nem olyan egyenes arányú összefüggésben van, mint ahogyan azt a többség elképzeli. -
MrAndree #1669 Nálam is maxon ment, szaggatás nélkül /kivéve a vége felé két vagy három helyen/ szóval én meg a cinikus többségnek nem hiszek. :) Ettől függetlenül nem estem hanyatt a grafikától, ehhez képest a magas gépigény valóban túlzás. -
Soneji #1668 köszi szépen! jobban is eldughatták volna! -
#1667 fórum főoldal bal oldala -
#1666 lehet külső software-es pixel doubleing-el játszik :D:D
akkor meg a 512x384-es res. igazán nem sok :D -
Soneji #1665 látni nem fogjuk, így elhinni se. az pedig, hogy ilyen görcsösen bizonygatod csak a cinikus többséget igazolja. -
Soneji #1664 a "Privátüzenet" valami új kifejezés? bár biztos én vagyok a műveletlen
melleselg itt az SG fórumon hol lehet megnézni a beérkezett Privátüzeneteket? -
Ari18 #1663 nekem mindegy mit hiszel!átlagban 24FPS fölött van!!!!!!!!!!!!!!! -
Soneji #1662 milyen szempontból vagyok én elfogult?
még jóindulattal is csak dilettáns az, aki kijelenti, hogy reklám célokat szolgál a pc-s kiadás. -
spatrik #1661 lehet vele multizni másolttal??