Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
szerk: ne ott nézd hanem a dvd/cd-rom-meghajtóknál és ott tiltsd le az optokai meghajtód
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
elõre is köszi!!
nvidia nforce4 ADMA Controller
nvidia nforce4 Parallel ATA Controller
azért ennyire ne segítsen senki
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elindítom a gammát bejön minden aztána loading felirat és csak tölt, aztán egyszer kilép.
valaki tudna segíteni mi lehet a problem
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem
mi lenne ha türelmesen várnál, valaki csak segíteni fog, ha meg nem, az valszeg azért lesz, mert nem tudja senki.
mellesleg a yasu egy program ami a securomot (vagy a starforce-t? <#fejvakaras>#fejvakaras>) semlegesíti, és megtalálható a zinterneten (by thanatos<#hehe>#hehe>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szal valaki löjje fel nekem azt a 2kb file-t!😄DDD
EMThor ! Gyere visssza ne játszál!!!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szal 2 pont között vergõdök. Viszont a bug miatt nem lehet megcsinálni megint a HUB védést... Szal itt rohangálok az üres pályán addig, amíg valaki nem küld egy mentest...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak most õszültem meg, hogy elqurtam a mentésement!😛 A Bf2 multiba ilyet bezzeg nem lehet csinálni!😄DDDDDDDD
Privi ment!
thx
Köszönöm!!!😄
Kérnék egy nagy segítséget! Aki ennek a küldetés közelében van legyen oly kedves és küldje el nekem a mentést. Elég ha idekopizza a Dokumentum könyvtárból ( ubisoft---R6vegas---R6_SaveCHECKPOINT) Ugyanis hülye agyammal visszamentem az elõzõ mentési pontra! Ezáltal hiába csinálom meg újból ezt a küldetést a HUB-ot már nem kell védeni... Szal' nem tudok továbbmenni!😞 Hülye BUG!😞(((
Elõre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!
- hát vagy lehúzod manuálisan, vagy vezérlõpult, rendszer, eszközkezelõ, megkeresed a cd/dvd-t, duplakatt, letiltás gomb. asszem.