Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
a freairõl emg annyit hogy látatlanba mondom neked hogy only fikázás lessz..., ennyi...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy nekem nagyon bejön a game és egyáltalán nem szaggat pedig minden maxon van. Kivéve árnyékokat.
Why so serious?
Hagyd abba, hazajövök és mit látok?? Veled van tele a topik... Ne flémeld szét a topikot!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
igen sajnos... 😞
a multit meg nehéz ugy kiprobálni hogy se szerver, se nem tudni megye egyáltalán törtel, stb stb... 😊
Amúgy istenjó játék, nekem nagyon bejön. Tetszik, hogy egyszerü irányítani, a hangok, a grafika s ezáltal a hangulat mind-mind elsõosztályú.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
ha 32bites az winfosod akkor azt kell általába 32bites van az embereknek..
ettõl függetlenül egy kis gém: nagyon jó, tényleg, nem csak a motor, hanem az egyszerû kezelés (okéoké konzol, de eccerû), meg jó megyünk gyakunk végig a pályákon, néha egy kis túszmentés, de azt is lehet többféleképpen, a multi meg még csak jobb lehet. akinek bejött a swat annak ez is be fog (meg a többi tom clancy game)
de én a saját szemmel akartam látni xDD
de mindig amikor betöltené a fömenüt kilép egy olyan hibaüzivel hogy hibát észlelt ezért leállt...
és csak arra vok kiváncsi hogy ez a normális leállása akinek SM2.0-ja van vagy vmi más hibával kéne kilépnie?? 😄DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ez alatt elvileg nem megy, de ott a F.A.Q. fakk!
ATI RADEON X1600/X1800/X1900+
NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900+
thx...
(és Thanatos nem vagyok kiváncsi a bunko kommentjeidre 😄DD)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy meg mi a phasz, helpdesk? ott a faq, innentõl kezdve 500ft/válasz 😊 na jó nem 😄
PLZ HELP!!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
nekem ezt irja ki a Yasu. Ez mit jelen és miért irja ki?