3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1435 fraps -
#1434 Sziasztok!
Had kérdezzem meg, milyen programot használtok screenshot csinálásra?
koszonom -
#1433 első dinamikus árnyékok...
#1430 - erről van szó, még most is csak néztem barney arcát milyen remekül megcsinálták, és milyen jól átjönne rajta az érzelmek...
ja és a kiadott highres textúra pack-okkal ne akarjátok tudni milyen szép....
highres_alyx
highres_npc
ujradolgozott bumpmap-ek
cinematic_mod
és akkor ezek után nézzük meg a minőség/gépigény arányt...
elszomorító, de hát Thanatos-nak igaza van, tojnak a játékosokra, magyarországra meg méginkább -
Thanatos #1432 doom3 miben alkotott forradalmit? naneee.... :)
amugy emg tetszik nem tetszik de a játékfejelsztők nem a te gépedre fogják irni a játékot, ennyi... -
#1430 HL2-ről jut eszembe, sokkal élethűbb a karakterek kidolgozottsága ott, hiába mondták a VEGAS-ra, hogy borosta meg minden xar látszik az arcokon, de ugyanaz a régi technika... A HL2-ben fontosabbnak tartották az élthűbb karaktereket a jobb beleéléshez ha úgy vesszük, mint a még csillivillibb grafikát és lám, bejött. és a HL2 még ma sem csúnya! -
#1429 szerintem alapvető gond ez a grafikabuzulás..
szerény véleményem szerint a játékoknál volt egy forradalmi idő..
doom3 vs hl2 mindkettő nagy játék több szempontból is, namármost, nekem az a grafikai szint bőven elég ahhoz hogy remekül beleéljem magam, és átérezezm a helyzetet, ugyérzem ez a 2 játék képez egy olyan választópontot ami után már csak a tömegturizmus a cél, semmi több...
jön ugyan egy-két nagy név, de azok nagy részében is csalódnunk kell...
újra lekaptam ma steam-en a HL2őt, elvittem a feléig, és igenis jó játékot tudok a hátam mögött...
másrészt most karácsonyra kaptam szüleimtől uj gépet,,, 140e ből jött ki, és mit ne mondjak a vegas nem menne el rajta max, 5fps-el, elvárnám hogy egy játék ne azért kerüljön a boltok címlapjára mert nemmegy el normláis gépen, hanem azért mert forradalmat hoz el... és itt ujra a hl2 és a doom3 példára térnék vissza, mind2, forradalmit alkotott nincs mese...
ez a játék meg szépen eltünik majd fél-1év mulva a süllyesztőbe, aztán 1.5 év mulva mire lesz hozzá a magyar embereknek gépük, ujra előrkerül de csak a haveri körben arat majd siket...
ubi: ezt bizony elbasztad -
csoola #1428 jah, azért szar a Vista is, mitn a többi, azért adja ilyen drágán, mert akkor majd jol vesznek X360-at:D:D:DD:D -
Tomy Lee #1427 Egyébként + pont most terelgetné az embereket a MS mikor el kell adnia rengeteg példányt a Vista-ból.Na ne mááár:) -
#1426 Nekem jobban teccik, mint a GRAW.Egyedül a gépigénnyel nem vagyok jóba, az valami iszonyatul el lett rontva...
-
Tomy Lee #1425 Bizony,nincs ezzel a játékkal semmi probléma!Szép a graf,jól néz ki,k***a yoo a zene alatta izgalmassá teszi:)
Kellőképpen nehéz nem egyszerü henttel kell végigmenni a pályákon hanem kemény taktikával.
Dehát nincs mindenki ilyen véleménnyel mint mi de az nem a mi bajunk -
#1424 GRAW jobb volt, főleg mivel annak nagy volt a gépigénye de a minimumnál sokkal gyengébb gépen is elfutott. -
csoola #1423 sztem az AI jó, nekem nem szaggat ugy h játszhatatlan, inkább csak belassul, a GRAW grafikája sehol nincs ehhez, azt maxon toltam és kb ugy nézett ki mint ez full alapon, a blurrol meg nem szolok, mert én szretem az ilyen effekteket -
#1422 teljesen egyetéretk veled... -
#1421 6. nincs 2006 végén(!!!) 1280x1024 ... -
#1420 sztem ubi megegyezett ms-el, h a szutyok, optimalizálatlan, csunyácska pc-s konverziokkal az xbox360 felé tereljék az embereket .. nem is lenne ez baj, ha boxon is lenne bill+egér ... :(
1. 1.01 patch ellenére a blur végig érezhetően ottvan, hiába kapcsolom ki, minden mintha homály lenne (nem, nem a hdr-re gondolok)
2. szaggat, hiába butitom. emellett 2 giga ram ellenére 5-10mp -re megáll az egész (proc: 2800mhz a64(=4400+?) + ATI1950pro/256mb_vram)
3. ronda, a GRAW szebb volt :)
4. AI nincs
5. lockdown után mégis mit vártam? nem vagyok normális h egyáltalán foglalkoztam vele :(
UBI jobb ha eladja az R6 jogait, hátha más meg tud "ismételni" egy RavenShieldet ... -
q2w3 #1419 Nem változtat, hogy mennyi ramod van 1 giga felett nekem ddr2-es 800Mhz 2Gb-os Kingston. -
cuccok #1417 haha kapok karácsonyra + giga ramot és 2 gigával majd hasítani fog!! -
#1416 igen, nem árthat! :)) -
#1415 Rájöttem! Csak most olvasom hoyg csoola azt irta hogy a regeditből ki kell törölni a felhalmozódott dosdevices-eket :)) Nekem azért fagyott a game,sz al azoaktmidnenképpen törölni kell egy idő után. -
#1414 csoola-nak hála frissült a faq (gyk: Gyakran Ismételt Kérdések)! -
q2w3 #1413 Elindult.
NAgyon jó játék.
Én most az első pálya 2. részénél tartok ahhol a vonatok mellett kell menni. Scouttal miden terrort 1 lövéssel belőttem naygon jól megcsinálták. -
#1412 hát de a patch hibás vagy mi? Mert eddig tökéletesen ment a játék, az elejétől fogva, peccsel együtt...most ennél arésznél kidobál -
#1411 NE TEDD FEL A PATCHET -
csoola #1410 inkább leirom:D /privi megy/ -
#1409 Na de jo...36Vegas hibátészlelt ezért leáll...kidbott a game játék közben...pedig annyit szenvedtem most vele, hogy sikerüljön lentre jutnom, erre kidob...nektek csinált már ilyet?
-
#1408 adjál hszt, mert nem találom... -
#1407 Nálam össz-vissz 1 helyen szaggatott baromira :)
Ennek a mapnak az elején, a helikopterben. :D Helyenként met vagy 9 fps-el :D -
MrAndree #1406 Ennél a résznél nagyon felhuztam magam mert rohadtul szaggatott /amit nem értek mert addig meg sehol/ de azért valahogy nehezen kifektettem az ellenfeleket. Aztán a rakéta mögé mentem és beálltam egy kocsi mellé és szóltam társamnak hogy rakja rá a bombát. Ezután megpróbáltam elmenni onnan de szerencsétlen karakterem valahogy beszorult a kocsiba, a felszálló rakéta meg szénné égetett. Aztán csinálhattam újra. :) -
#1405 100-asé a rakétát - úgyis itt a szilveszter nemsokára :D
-
#1404 nembaj ha nyitok nektek egy uj témát?
"rainbow six - és a gépigénye"
? -
#1403 Ezeréves Bartonommal is megy... -
#1401 miért ne indulna? nekem 3000+ a64 van, bár ha vga-d meg vmi geforce 2 gts akkor azzal tuti nem indul -
csoola #1398 ham a faq-ba ird be plz amit én irtam azt is, h hogyan kell lehuzás nélkül, szimplán és egyszerüen, ha nem találod meg, akkor adj hsz-t! -
csoola #1397 ennyid van uj vga-ra??? hallod, itt a karácsony, nem adnál nekem is???:P MAxtreme, csalodtam benned, azt hittem eddig normális vagy... szal pozitiv csalodás:D:D:D:D:D -
#1396 ja már megvan atigagyi driver -
#1395 Vazze már a Pc-s világban is hódít Chuck norris? -
#1394 ok akkor használd egészséggel -
#1393 olyan driver amivel tnt2-es vga-n is minimum 100fps-ed lesz a játékban :D -
#1392 hmm fákk nesze! http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3801065024/m/1581063415 -
#1391 miaza chuck 6.6 driver?