Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet már multiba tolni? Mert ott áll üresen a server! 😄
ON
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
1ébként coopozni nem akarsz?😛
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
AA-t manuálisan windows alól be lehet állítani (nvidia driver)
a játék idõvel érik be, egyre szebb jobb lesz, a csaták keményednek, elõbb az elsõ kínais pálya 2. szobájával szoptam vagy 1 órát!
kedves hozzászóló, én elhiszem hogy te 2 perc alatt betoltad az említett pályarészt: mert god mode on -volt, vagy mert nagy az arcod...
és legyen már vége ennek a "jajhogymegyagépemen" sírásnak! felrakod, megnézed!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
viszont nem lehet kikapcsolni azt a hülye efektet mikor meglõnek? ilyen elmoso efekt de a motiont már kilõttem off-ra sõt már minden effektet kilõttem de még mindíg bent van.... engem zavar:/
★ 汤姆 李
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
★ 汤姆 李
kösz<#vigyor>#vigyor>
nemtalálok Daemon-Tools 4.08 64bitest,telepítésnél meg reklamál vagy else indul<#szomoru1>#szomoru1>
cfg. turkálásra gondoltam, esetleg tudja valaki???<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A gránát dobás olyan, amíg elõveszi elszívok egy cigit...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(bár nem nagy só konfig, de ez van..)
ui: Az õseid a buzik maximum, nem én..
én még a multira lennék kiváncsi mert ott állitolag nem ilyen csilivili a graf + kissebb géigény... 😊
Nagyon remélem, hogyha ez valóban ue3, akkor ezt a remek gépigényt a készítõknek és nem a motornak köszönhetjük, mert ha megnézzük mennyi gém fog kijönni ezzel a motorral és mindegyik így fog menni, akkor én megõrülök <#zavart2>#zavart2> (...vagy veszek egy xboxot 😄 )
Unleash Your Inner Monkey
amúgy iszonyat addiktív a gém vagy csak én játszottam rég lövldözõs cuccal 😄
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
De az is könnyen lehet hogy a nagy portolásba valamit nagyon elcsesztek, és a 7 es és 8 as (mert ahogy olvastam a 8800 asoknak is akadt) sorozat kártyái valami bug folytán jóval alulteljesítenek.
Másik nagyon személyes vélemény: Hát hogy szép a grafika, - én nekem teljesen mást jelent a szép... agyon van baszva a motion blur, HDR effektekkel (ha kikapcsolom akkor is elmosodík marhára) és a rohadt csillogástól meg elmosodástól lófaszt se látok. Nekem ez nemhogy szép de kurvára ocsmány és idegeítõ is (senkit se akarok megsérteni ezzel hogyha neki tetszik), olyan mint valami avant-garde fotómûvész képsorozatai. Lehet hogy egymagukban állóképként tényleg elgondolkodtatóak és szépek, de egy taktikai lövöldözös játékban engem csak kurvára zavar hogy nem látom át a terepet, meg a célpontokat normálisan a mosódás és csillogás miatt, amikor egyébként is egy 19 inch átmérõjû négyzeten kell a világot belátnom egy olyan katona szemében aki valójában 200 fok horizontális és vertikális perifériás látószöggel rendelkezne.
NOTE:This tool is intended for use with DAEMON tools v4.0.6 (or newer)stb..
és persze aztán kéri az eredeti lemezt
valaki segitsen pls mert megkattanok..<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ez igy nekem oylan 20-25 fps ami singleben bõven elég, multi meg állitolag ugyis lebutitott graffal rendelkezik 😊