Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,nemtudom miért de nekem nem indul a game,yasu-nak mit kell kiirnia mikor elinditom? voltmár valakinek akinek nem indult? <#help><#help><#duma><#csodalk>

Törölt felhasználó
Én még most is melózom 😞 De estére remélem meglesz aztán megnézzük milyen 😊
EmThor
az örök élet titka 😊 és félkézzel még tölteni is lehet 😊

hûtõház, 10FPS-el O_O

AndrewCB
Komi, Cream! De régen láttalak már titeket!

Lehet már multiba tolni? Mert ott áll üresen a server! 😄

mila69en
OFF husaberg eladva:/(hiányzik is😞 majd tavasszal beújítok amúgy beszoktam kukkolni😄
ON

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Banano007
öööhm a Vegas elején ugye nincsenek csapattársak?😄 azon a "sivatagos" pályán..mert csak mentem elõre és lehet hogy ott hagytam õket..xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Rage47
azt kicsit sajnálom h nincsen AA
az kell bele😛 nem szabad kikapcsolni😛 (1ébként sry h baromira OFF de te nem jársz már az enduros topikba?😄)

na igen, az AA érdekelne,h nem lehet-e vhogy "manuálisan" bekapcsolni...
1ébként coopozni nem akarsz?😛

mila69en
kikapcsoltam:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hátõ végülis ja😄

EmThor
blur effekt szerintem kapcsold ki... ha nem, akkor alapból így jelzi a sebzõdésed...

AA-t manuálisan windows alól be lehet állítani (nvidia driver)

a játék idõvel érik be, egyre szebb jobb lesz, a csaták keményednek, elõbb az elsõ kínais pálya 2. szobájával szoptam vagy 1 órát!

kedves hozzászóló, én elhiszem hogy te 2 perc alatt betoltad az említett pályarészt: mert god mode on -volt, vagy mert nagy az arcod...

és legyen már vége ennek a "jajhogymegyagépemen" sírásnak! felrakod, megnézed!

az a lényege hogy zavarjon..., ált az embereket zavarja ha meglövik õket... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
hi a game f*sza lett
viszont nem lehet kikapcsolni azt a hülye efektet mikor meglõnek? ilyen elmoso efekt de a motiont már kilõttem off-ra sõt már minden effektet kilõttem de még mindíg bent van.... engem zavar:/

FPS,hálistennek!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Milyen nézet van ebben a játékban.Fps vagy tps is?????

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Ez a Game iszonyat jó lett!!Szuperül fut a gépemen is!Végre 1 komoly FPS!

eehh<#falbav>
kösz<#vigyor>
Hát ez mi???????
link

vkinek sikerült elindítani 64biten?
nemtalálok Daemon-Tools 4.08 64bitest,telepítésnél meg reklamál vagy else indul<#szomoru1>
Valahogy nem lehet állitani a felbontást, mondjuk 1280*1024-be, valamiféle
cfg. turkálásra gondoltam, esetleg tudja valaki???<#nemtudom><#nemtudom>

Rage47
szted melyik az a game ami ilyen konfiggal nem megy ?<#lama>
sziasztok lenne egy kis gondom az hogy amikor el akkarom inditani a játékot akkor mindig valami olyant ir ki hogy:A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. ilyenenkor mi a teendö?

mert

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Rage47
én hl2-ztem 7végén.... és engem is rendkivül lekötött a R6_Vegas.😊 Elég fura érzésekkel kezdtem neki, de már kezdem megszokni ezt a fura grafot, és egyre jobb a hangulata😊 a zenék naon jók lettek sztem.
sehogy???? miért?
sehogy

egy amd 64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ramos géppel és egy geforce 7600gtvel h menne a gém?
Maxtreme
ki lehet tenni 1 gombra is 😊
Hogy ne kelljen menüben váltogatni (ha tudod akkor nem szóltam 😄)

Crem
Meg fogunk bolondulni, ha 4-5 ember összeszalad!😊
A gránát dobás olyan, amíg elõveszi elszívok egy cigit...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Maxtreme
Hát "barátom" nagyon melléfogtál, mert akármilyen furán is hangzik, a gépem összes alaktrészét a fizetésembõl vettem.
(bár nem nagy só konfig, de ez van..)

ui: Az õseid a buzik maximum, nem én..

van benne valami, de azért gépigényhez tegyük hozzá hogy vna nem egy ilyenebb is..., pl nézd meg graw, ot és utána ezt 😄 vagy scda..., ezek után már már felüdülés 😊
én még a multira lennék kiváncsi mert ott állitolag nem ilyen csilivili a graf + kissebb géigény... 😊

N3v3rland
Én úgy vártam, hogy az én gépemen maxon majd menni fog olyan 25-30 fps-el. Erre megy 12-vel. Az még tûrhetõ lenne, hogy maxon így megy, de hogy mindent minimunra tolva is csak átlag 25 fps-t produkál...
Nagyon remélem, hogyha ez valóban ue3, akkor ezt a remek gépigényt a készítõknek és nem a motornak köszönhetjük, mert ha megnézzük mennyi gém fog kijönni ezzel a motorral és mindegyik így fog menni, akkor én megõrülök <#zavart2> (...vagy veszek egy xboxot 😄 )

Unleash Your Inner Monkey

idiota...

kösz megpobálom..

EmThor
daemon tools uninstall - 4.0.6. reinstall, összes emuláció bekapcsol (ez nem tom kell e de nálam így jó.

amúgy iszonyat addiktív a gém vagy csak én játszottam rég lövldözõs cuccal 😄

#716 <#help><#help><#help><#help>

constantin
Ne szólogass buzikám.Kérdeztem valamit te meg bunkóskodsz.Fogadok neked a szüleid mindent a segged alá tesznek aztán egész nap vered a faszod.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Maxtreme
<#vigyor>

Maxtreme
Fogd már fel hogy nem megy sm2-es vgan. Ennyire nehéz?

EmThor
egy elégedett vásárló véleményét hallottuk 😄

constantin
A shader model 3.0-ás kártyahiány miatt nem menne?Van aki shader model 2.0-ás karin viszi a játékot.

egy vélemény: Én pl. kurvára nem vagyok elégedett az engine teljesítményével. Nekem 7600gs, 3,2 p4, 1gig ram mal megy szépen, de a rohadt hulladék geci (bocs a szóhasználatért) akkor akad be amikor rázoomolok és lövök valamire. Hát hogy a jó kibaszott k**va annyát annak a programozónak aki nem tud egy enginet normálisan leprogramozni (egyébként is ez gyakorlatilag megint egy sima Xbox port amit pcre csak ráerõszakoltak). Ez egy beltéri, illetve szûk kültéri terepes játék, illene még egy középszintû gépen is gyönyörüen futnia reccenésmenetesen 2006-ban. Csak hogy pl.-nak hozzam az Armed Assaultot, lehet akad a fáktól (mert nem vettek bele Speedtreet), de azért ott több négyzetkilóméternyi terepet látsz be és elfogadom ha egy középszintû kártyával csúcs beállításokkal nem megy full speeden, - de ez?
De az is könnyen lehet hogy a nagy portolásba valamit nagyon elcsesztek, és a 7 es és 8 as (mert ahogy olvastam a 8800 asoknak is akadt) sorozat kártyái valami bug folytán jóval alulteljesítenek.

Másik nagyon személyes vélemény: Hát hogy szép a grafika, - én nekem teljesen mást jelent a szép... agyon van baszva a motion blur, HDR effektekkel (ha kikapcsolom akkor is elmosodík marhára) és a rohadt csillogástól meg elmosodástól lófaszt se látok. Nekem ez nemhogy szép de kurvára ocsmány és idegeítõ is (senkit se akarok megsérteni ezzel hogyha neki tetszik), olyan mint valami avant-garde fotómûvész képsorozatai. Lehet hogy egymagukban állóképként tényleg elgondolkodtatóak és szépek, de egy taktikai lövöldözös játékban engem csak kurvára zavar hogy nem látom át a terepet, meg a célpontokat normálisan a mosódás és csillogás miatt, amikor egyébként is egy 19 inch átmérõjû négyzeten kell a világot belátnom egy olyan katona szemében aki valójában 200 fok horizontális és vertikális perifériás látószöggel rendelkezne.
lipotmezõ jó hely..., sok a vicces ember...

ugorj inkább ki az ablakon, az jobb móka..., barom...

hali bocs hogy ezt igy itt megkérdem de nem tok mást csinálni,daemon 4.08 van fennt elinditom a Yasu-t és ezt irja:
NOTE:This tool is intended for use with DAEMON tools v4.0.6 (or newer)stb..
és persze aztán kéri az eredeti lemezt
valaki segitsen pls mert megkattanok..<#help><#help><#help>

Maxtreme
nem jó neki.

constantin
Csá.Ez a játék csak sm3-as videokarival megy?Radeon 9600 256rammal jó neki?

Please valaki a menü beálításairól csináljon egy screenshotot és rakja be,fontos lenne😞

pontosan, nekem bõven elég ha NEKEM játszható, hogy más mit gondol azt emg leszarom, sose voltam ennek hiva hogyha nem 642000fps akkor az má fos...
ez igy nekem oylan 20-25 fps ami singleben bõven elég, multi meg állitolag ugyis lebutitott graffal rendelkezik 😊