3901
  • minimize
    itt nem okés ezzel sem.
    írtam a srácoknak, h van-e hasonló panasz(1,5évig bétateszter voltam), vagy van-e vmi megoldás...:/
  • Rage47
    aha, kösz az infót :)
    (Shanghai:)
  • arty
    én ugyanugy kitörlöm registriból az emlitett cd meghajtok betüjelét és ugy megy... de igy a yasu 1,04el is ment :)
  • minimize
    este nézem a lentebb linkelt yasu-val, ha okés,kommentelem természetesen.
    eddig tapasztalat valakinél ezügyben?
  • Thanatos
    jaj...
  • minimize
    "kötekedés" helyett segíthettél volna.
    gondolom a védelem Téged amiatt nem zavar, mert megvetted a full, bolti verziót. már egy hete, ugye?!
  • VRSDM
    1 sorral lejjeb, " kivéve a XT-t " neked pont az van :) olvassunk már kéremszépen
  • Gerbill
    Az UBI két legismertebb fejlesztő stúdiója cége nemtudom, a Sanghay(nem tudom hogy kell írni) és a Montreal. Ez most jutott eszembe.
  • Gerbill
    Az EA sem fejlesztő, csak vannak alcégei, akik fejlesztenek, namost ilyen szerintem van az UBI-nál is.
  • Rage47
    az ubi nem fejlesztő és kiadó egyben, mint az ea ?
  • bakvarnyu
    Aha 3 FPS-sel.
  • arty
    sztem van hozzá gépem :)

Ha nem lennél elfogult, belátnád, h a PC port össze van csapva, alibiből adták ki nekünk is, amolyan x360 reklámként :( Csak itt tudjuk kiirni magunkból a keserűséget ... anno a GRAW sokkal rosszabbul ment az x800amon, mégsem szapultam, mert látszott h foglalkoztak a PC port-tal (512mb vram, SLI, physics chip, stb) :)
  • Ari18
    "mivet az 1600-as sorozatú ati kártyák nagyon gyengére sikerültek"
    nem hinném hiszed vagy sem nekem a rainbow six veags 1024X768-ba maxon megy!!!
  • Soneji
    az előbb azt hittem, hogy találtam egy bugot. meglövöm a karját, semmi. lábát, semmi. lábát mostmár tutira! megint és ez is biztosan talált! semmi.
    indulok felé, ő is elindul. az árnyékom.
  • Soneji
    és a legrosszabb az, hogy őket nem zavarnák olyan dolgok amik engem lassan az őrületbe kergetnek
  • Thanatos
    mert nekik savanyu a szőllő :)
  • Soneji
    miért mindíg azok szólják le a játékot, főleg megjelenése alapján akiknek nincs gépük hozzá?
  • arty
    lehet a konzol verziobol maradt benne a szöveg... szokásos a multiplatform játékoknál :( fura lenne, ha a manual ne emlitené :O (persze, nem elképzelhetetlen)

OFF:
    yasu1.05
    "This version is tested and works on:
    - Rainbow Six: Vegas v1.01"
  • ibrik
    A fordítás során találkoztam az egyéni fej szövegeivel is.
    Ott valami olyat írt, hogy a létrehozásnál a kamerával (pl. VGA-kamera) lefényképez elölről és oldalról, és aztán ebből a két nézeti képből hozza létre az egyéni fejet.
    Még azt is írja, hogy egyéni fej használatakor néhány funkció nem elérhető, de nem tér ki konkrétan ezekre...
  • arty
    karakter kreácio: online és LAN
  • arty
    1 db 1950XTX :) pl vegas sem használja a kétkártyás megoldásokat, meg més sok más sem...

amugy a motorért ne az UBI-t szidjátok, ők csak a kiadó... ők határoznak gondolom róla, h CSAK x360 kontrolerrel menjen a game PC-n, semmi más eszközzel. csak sm3, csak 1 kártya, csak noAA, ... de az alapokat a fejlesztők kefélték el sztem :(

Nemtom olvastátok e a manualt... nos, ott leirják h ebben a játékban is van multi közben online letöltődő reklám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez vicc!!!!!! Szal nézheted a coca cola reklámot a falakon abban a játékban amiért FIZETTÉL. (hiszen aki tud multizni, az ugye megvette...)

A BF2142 után itt is megjelent ez a gusztustalanság :(

Manual amugy kitér arra is, h a karakter kreácio CSAK online megy... viszont az arc bedigizéséről nem irnak, csak a szokásos állithato: felszerelés, ruházat...
  • Glpetyus
    Nah...kipróbáltam (kár volt),letöröltem....
    Az egy dolog,hogy akad,mint a franc,...egyéni szoc probléma.
    (megjegyzem : az "elöző generáció" -Fear,Prey,Doom,stb....max beállításokkal futott az közepes-nél gyengébb :)- konfigomon..)
    De ez még csak nem is néz ki "hűdejól" szerintem.
    A skálázhatóság szánalmas,HDR-t amúgy is levettem volna (undorító,és kib@szott élethű mondhatom...),ezenkívűl van bloom (LOL),meg árnyék állítására lehetőség...szép.
    1280 (ebben tolom) ,vagy 800x600,az tök mindegy,1 fps különbség sincs....15-25 fps,számomra kevés,ismerősöm lazán eljátszik így is... :o)
    A játék amúgy maga nem lenne rossz,de én többet vártam (tudom,magánügy).
    Az összes R6 megvan eredetiben' ,...na ez nem lesz.
  • czky
    Ha még nem tudtatok dönteni:
    A 2 x X1600 az crossfire és sajna nem sokat ér, mivet az 1600-as sorozatú ati kártyák nagyon gyengére sikerültek. Egy kivétel van köztük az X1650XT. Ez kb megfelel egy 7600gt-nek.
    Szal a kérdésedre a válasz: az X1950XTX egyértelműen sokkal de sokkal jobb választás!!!
  • dienesoft
    Egyszerűen télleg beleszarnak az ubisok ésmár egyre több vég a játékok gépigényebe, kidobják, úgyis megveszed me" tomklenszi"" és szevasz, a legállatabb gépeken is gyatrán megy! Na ez a gusztustalan!
  • kill3r21
    Tudom off volt!! Oltsatok le hogy válaszoltam egy nem ide való kérdésre :D:D
  • kill3r21
    nem gow 2007 december de tudtommal hivatalos info nincs! addigra boxon talán már kiesgészitöt nyuzunk :D:D
  • czky
    Felőlem!
  • VRSDM
    kis off, csak haverral vitázunk és nemtudunk dönteni...
    ti mit vennétek?
    2x x1600sli vagy x1950xtx?
  • Soneji
    addigra már szerintem lesz online patch a GCW-ön!
  • VRSDM
    tudom-tudom, karácsonykor felteszem, megnézem hogy a multirésze hogymegy...
    ha tűrhető akkor lehet rólam is szó...
  • Thanatos
    tényleg, dögöljön meg hogy levédik a játékukat és nem adják ki midnen védelem nélkül!! pofátlanság...
  • Soneji
    dögljön meg az ubisoft!
  • czky
    Deállat. Telepítés után elindult a game, de több időm nem volt, minthogy beállítsam a grafikát. Most meg már sehogyan nem akar menni ez a száj********* ki******** ku***** kö**** játék. Már újra is raktam, de semmi. Vagy hibát ír az exe-je, vagy állandóan azt böfögi nekem h tegyem be az eredeti lemezt.
    Yasu, meg minden megvolt.
  • Soneji
    segített már valaki?
  • Thanatos
    jaj...
  • minimize
    "privát helpet"
    gyk.: privátban egy segítséget, az elindítással kapcsolatban.
    túl újmagyar voltam?
  • Thanatos
    privát helpet
  • minimize
    valaki dobjon egy privát helpet plíz, mert nálam sem dt4.06-al, sem az újjal nem megy, sehogy.köszönöm.
  • Thanatos
    multi nem ugyan ugy ment mint a single, kb ezerszer le let tirva hogy ott butitott a graf :)
  • Soneji
    ha akarnák ugyanígy nézne ki 6600gt-n
    ez csak üzlet. kár agyalni gépigényen meg olyankon, hogy "miért nem úgy néz ki mint..."