3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1820 De ugyan ilyen volt álam a Bet On Soldier ragdollja, ésd amikor a haver gépével nyomtam, akinek van Physics-je, ott kurva-életh volt -
#1819 Amúgy valahogy átlehet "írni" a képfájlokat vagy valamit kezdeni velük, hogy ki lehessen írni DVD-re?? Kéne a hely a vinyón :) -
jboones #1818 aki az operában akadt el... szóval, mielőtt hackre küldöd a kollégát, előtte állítsd őket fedezékbe a színpad bal szélén lévő láda mögé, így ha a kompjuterre mutatsz és SPACE-t nyomsz, csak a koreiai csóka megy gépészkedni, a géppuskás ott marad fedezékben. A Logan számára legjobb hely pedig imho a jobb oldali láda, ahol a rögzített géppuska van /de persze a géppuskát inkább hagyd, maradj a saját fegyvernél/. -
#1817 nem a fizixen mulik, h egy hulla reálisan esik e össze vagy sem ;) 360on feltehetően ugyan ilyen irreálisan történik minden, mert ez látványosabb ... majd pont konzolon lesz reálisabb, napersze :) -
#1816 Szerinted sok embernek van meg eedetiben?
Egyébként én is kiváncsi lennék milyen lehet a multija.
Andrew te megveszed?
Crem te megvetted? -
csoola #1815 érdemes elolvasni a faq-t mielött olyat kérdezel ami benne van -
#1814 Töltsd le a legfrissebb (1.05) YASU-t és nem lesz probléma. -
#1813 érdemes de ujabb yasu kijövetelénél érdemes csak hogy tudjis játszani -
#1812 a warez verziót érdemes frissíteni? Mert én frissítettem és a Yasu tool már nem segített... -
#1811 gratuláljunk ahhoz hogy bmpbe mented a képet? -
#1810 isohunt-on már rá lehet találni: http://isohunt.com/torrents/rainbow+six+vegas?ihp=1&iht=-1&ihs1=6&iho1=a -
Soneji #1809 http://garysoneji.atw.hu/border.bmp
legyetek rám büszkék! -
Soneji #1808 ha megvan ki lehet próbálni a multit! -
#1807 ne döljünk be mindennek, volt már deviance is ami fake:) -
#1806 Ezt hol láttad mert én nemnagyon találom egyik oldalon sem!? -
#1805 jó hát. -
#1804 Hm...
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.PCDVD5.PROPER-Razor1911
Ez most jó? Szerintetek jó? -
#1803 Multi tapasztalat, akinek megvan az eredeti? Vagy lehet tudni, h lesz -e multi demo? -
#1802 Hát a game vége nem volt valami hüde jó :( -
#1801 Az a papírszerűség max a procid gyengeséged (vagy többi hardver) miatt lehet,ha pl Physics chip lenne nálad, akkor fasza lenne. De pl az Xbox 360-on király a ragdoll.. -
#1800 De most komolyan ilyen processzorkövetemény mellett, azért már elvárható volna hogy realisztikusan amortizálódjanak a dolgok(lassan már minden stratégiai játékban full lerombolható a terep és azoknak mégis milyen normális a gépigényük) -
#1799 Lehet, hogy az UBI ezt nem tudja és elfelejtették használni:D Bár ahogy az optimizálást nézem az is kitelik tőlük, hogy direkt csinálták el azt is:) -
#1798 ue3.0 alatt havok 3.0 van nem? -
#1797 Hát ja a fizika az nem éppen realisztikus pl belelövök a hordóba felrobban a teteje felrepül és mintha papirból lenne olyan lassan esik vissza a robbanás hatására elrepülö hordo meg olyanokat pattant hogy csak kamilláztam :D
Arra nem is akarok kitérni hogy a lépcsőkön hogy mennek le a karakterek.
De a pályák meg a zene és a hangulat nagyon tetszik nekem! -
Thanatos #1796 a fal nem omlik, a ragdoll meg inkább vicces mint realisztikus de ezt rvs-ben már emgszoktuk :) -
#1795 Pont game-elés közben jutott eszembe a Stranglehold game abból az amortizálást átlehetne tenni ebbe is mekkora durva lenne már :D
-
#1794 Ez jó kérdés engem is érdekelne, ha már ilyen nagy a gépigény van valami extra is(omlik a fal, normális RagDoll stb.)vagy csak a csili vili effektek(HDR Bloor Bloom és még ki tudja milyen hasztalan dolgok). -
#1793 kérdeznék még.mennyire puszthitható a környezet?és ha egy terroristát lelövök csak vér jön vagy látszik benne a golyó?bocs ezért a kérdésért.
+mennyire szabad a játékmenet? -
#1792 bocsi, hogy nem olvasok vissza, de valaki privibe megirná, hogy menne-e SM2-es kártyákon, csak láttam azt a patch-et amivel elvileg megy, de most nincs annyi időm, hogy elolvassam, hogy kipróbálta-e valaki, szóval légyszi egy privit, thx:) -
#1791 NA feltettem ,és fasza! Télleg nem akad!!! -
#1790 inkább a Raven shield-et vedd meg az jobb is , olcsóbb is =) -
#1789 Akkor tedd fel a 1.02-öt azzal nálam nem akad. -
#1788 Én feraktam az 1.01 patchet, és ugyanugy akad asz Ubisoft vidi.. -
#1787 Jólvan nemkell annyira tulozni nekem is majdnem ugyanilyen gépem van annyi eltéréssel hogy nekem AMD-m van de közel egyszintűek és simán játszható.
-
#1786 a video menüben lévö "hardweres csatolás" mit állit? -
Richard90 #1785 "Rángatna" a gépeden, nem is kicsit... -
#1784 Az a gáz hogy nincs feliratozva amit mindig ugatnak a bejátszásokba :( -
#1783 és még annyit hogy nem rángatna az én gépemen?aláírásomban ott van -
#1782 helo érdemes megvenni?mert a multi gondolom jo lehet de maga a sngli az jó? -
#1781 Minden játékkal megesik, hogy szükség lehet további javításokra
Bár a laikusok számára úgy tűnhet, hogy az 1.02 patch nem okoz változást a szövegekben, valójában ismét tartalmaz javítást a szövegfájlokban.
Épp ezért frissítettem a magyarítást is - ami természetesen tartalmazza az 1.02 angol nyelvű állapot visszaállítását végző programot is.
Immár a magyarítás frissített verziója tölthető le az oldalamról.