Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Na végigtoltam...
Jó volt!😊 Nem akarom lelõni a végét, csak arra lennék kiváncsi, hogy a felszinre kerülve õszintén tegye fel a kezét akinek NEM akadt!😊
Nekem stabilan futott végig. Akadás nem volt, de az utolsó felszini akcióban, olyan érzésem támadt, mintha lekapcsolt volna a videokártyám és a ram elfogyott...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
★ 汤姆 李
tegyétek be ha nemlenne meg az elõzõ...
elõzõ
továbbá, nézem a topikot, de nemirok, mert nemszeretek
FUCKER FLÉMER LENNI
u dont have to listen anybody else but me
Set Virtual devices to 1
Change device name of my daemontools drive within daemontools ( Virtual CD/DVD Drive -> Device 0 -> Set device parameters ) and just change the info in there to something else.
Set all emulation on in DT.
mount mini image off gamecopyworld
Run YASU.
Run vegas
Cant remember if i disabled my IDE drive in device manager or not. (at work atm so cant check) but once I did this I was able to play nice Lan games over hamachi with my mates and using my 360 pad
just one problem... My computer is crap and cant view it all too well so I have to sit a bit further from the screen so I can't see how bad it looks compared to my 360 :/ *shakes fist at 6800GT*
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a gond esetleg ott lehet ha újraindítod a gépet, mert lehet hogy akkor törli valamelyik temp. mappából
Szóval aki feltette a patchet az unistall-install a game (rákérdez hogy profil megmaradjon, term igen ha kellenek a mentett helyek 😊, aztán minden marad régi módszer szerint majd letölti a patchet amit NE FUTTASATOK és mehet a game
Nem véletlenûl adnak ki a megjelenés után pár nappal egy patch-et. Pont elég ahhoz, hogy ne tudj tovább játszani vele és elszaladj a sok küzdés után megvenni az eredetit. Amit öszintén szólva teljesen jól és jogosan csinálnak...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mert nekem már felrakott fal patch-et
★ 汤姆 李
<#wink>#wink><#wink>#wink>
★ 汤姆 李