3901
  • Raptor 2
    De ugyan ilyen volt álam a Bet On Soldier ragdollja, ésd amikor a haver gépével nyomtam, akinek van Physics-je, ott kurva-életh volt
  • N3v3rland
    Amúgy valahogy átlehet "írni" a képfájlokat vagy valamit kezdeni velük, hogy ki lehessen írni DVD-re?? Kéne a hely a vinyón :)
  • jboones
    aki az operában akadt el... szóval, mielőtt hackre küldöd a kollégát, előtte állítsd őket fedezékbe a színpad bal szélén lévő láda mögé, így ha a kompjuterre mutatsz és SPACE-t nyomsz, csak a koreiai csóka megy gépészkedni, a géppuskás ott marad fedezékben. A Logan számára legjobb hely pedig imho a jobb oldali láda, ahol a rögzített géppuska van /de persze a géppuskát inkább hagyd, maradj a saját fegyvernél/.
  • arty
    nem a fizixen mulik, h egy hulla reálisan esik e össze vagy sem ;) 360on feltehetően ugyan ilyen irreálisan történik minden, mert ez látványosabb ... majd pont konzolon lesz reálisabb, napersze :)
    Szerinted sok embernek van meg eedetiben?
    Egyébként én is kiváncsi lennék milyen lehet a multija.
    Andrew te megveszed?
    Crem te megvetted?
  • csoola
    érdemes elolvasni a faq-t mielött olyat kérdezel ami benne van
  • ibrik
    Töltsd le a legfrissebb (1.05) YASU-t és nem lesz probléma.
  • VRSDM
    érdemes de ujabb yasu kijövetelénél érdemes csak hogy tudjis játszani
  • daxan
    a warez verziót érdemes frissíteni? Mert én frissítettem és a Yasu tool már nem segített...
  • k8bal
    gratuláljunk ahhoz hogy bmpbe mented a képet?
  • ibrik
    isohunt-on már rá lehet találni: http://isohunt.com/torrents/rainbow+six+vegas?ihp=1&iht=-1&ihs1=6&iho1=a
  • Soneji
    http://garysoneji.atw.hu/border.bmp
    legyetek rám büszkék!
  • Soneji
    ha megvan ki lehet próbálni a multit!
  • Rage47
    ne döljünk be mindennek, volt már deviance is ami fake:)
  • grebber
    Ezt hol láttad mert én nemnagyon találom egyik oldalon sem!?
  • bakvarnyu
    jó hát.
  • ToCsEk
    Hm...
    Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.PCDVD5.PROPER-Razor1911
    Ez most jó? Szerintetek jó?
  • AndrewCB
    Multi tapasztalat, akinek megvan az eredeti? Vagy lehet tudni, h lesz -e multi demo?
  • grebber
    Hát a game vége nem volt valami hüde jó :(
  • Raptor 2
    Az a papírszerűség max a procid gyengeséged (vagy többi hardver) miatt lehet,ha pl Physics chip lenne nálad, akkor fasza lenne. De pl az Xbox 360-on király a ragdoll..
  • Gerbill
    De most komolyan ilyen processzorkövetemény mellett, azért már elvárható volna hogy realisztikusan amortizálódjanak a dolgok(lassan már minden stratégiai játékban full lerombolható a terep és azoknak mégis milyen normális a gépigényük)
  • Gerbill
    Lehet, hogy az UBI ezt nem tudja és elfelejtették használni:D Bár ahogy az optimizálást nézem az is kitelik tőlük, hogy direkt csinálták el azt is:)
  • VRSDM
    ue3.0 alatt havok 3.0 van nem?
  • grebber
    Hát ja a fizika az nem éppen realisztikus pl belelövök a hordóba felrobban a teteje felrepül és mintha papirból lenne olyan lassan esik vissza a robbanás hatására elrepülö hordo meg olyanokat pattant hogy csak kamilláztam :D
    Arra nem is akarok kitérni hogy a lépcsőkön hogy mennek le a karakterek.

De a pályák meg a zene és a hangulat nagyon tetszik nekem!
  • Thanatos
    a fal nem omlik, a ragdoll meg inkább vicces mint realisztikus de ezt rvs-ben már emgszoktuk :)
  • grebber
    Pont game-elés közben jutott eszembe a Stranglehold game abból az amortizálást átlehetne tenni ebbe is mekkora durva lenne már :D

• Gerbill
    Ez jó kérdés engem is érdekelne, ha már ilyen nagy a gépigény van valami extra is(omlik a fal, normális RagDoll stb.)vagy csak a csili vili effektek(HDR Bloor Bloom és még ki tudja milyen hasztalan dolgok).
  • Bence94
    kérdeznék még.mennyire puszthitható a környezet?és ha egy terroristát lelövök csak vér jön vagy látszik benne a golyó?bocs ezért a kérdésért.
    +mennyire szabad a játékmenet?
  • mike0013
    bocsi, hogy nem olvasok vissza, de valaki privibe megirná, hogy menne-e SM2-es kártyákon, csak láttam azt a patch-et amivel elvileg megy, de most nincs annyi időm, hogy elolvassam, hogy kipróbálta-e valaki, szóval légyszi egy privit, thx:)
  • Raptor 2
    NA feltettem ,és fasza! Télleg nem akad!!!
  • bakvarnyu
    inkább a Raven shield-et vedd meg az jobb is , olcsóbb is =)
  • grebber
    Akkor tedd fel a 1.02-öt azzal nálam nem akad.
  • Raptor 2
    Én feraktam az 1.01 patchet, és ugyanugy akad asz Ubisoft vidi..
  • grebber
    Jólvan nemkell annyira tulozni nekem is majdnem ugyanilyen gépem van annyi eltéréssel hogy nekem AMD-m van de közel egyszintűek és simán játszható.
  • urbijoe
    a video menüben lévö "hardweres csatolás" mit állit?
  • Richard90
    "Rángatna" a gépeden, nem is kicsit...
  • grebber
    Az a gáz hogy nincs feliratozva amit mindig ugatnak a bejátszásokba :(
  • Bence94
    és még annyit hogy nem rángatna az én gépemen?aláírásomban ott van
  • Bence94
    helo érdemes megvenni?mert a multi gondolom jo lehet de maga a sngli az jó?
  • ibrik
    Minden játékkal megesik, hogy szükség lehet további javításokra
    Bár a laikusok számára úgy tűnhet, hogy az 1.02 patch nem okoz változást a szövegekben, valójában ismét tartalmaz javítást a szövegfájlokban.
    Épp ezért frissítettem a magyarítást is - ami természetesen tartalmazza az 1.02 angol nyelvű állapot visszaállítását végző programot is.

Immár a magyarítás frissített verziója tölthető le az oldalamról.