3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
mikulas16 #3901 mindegy ha valaki játszani szeretne lanban keressen meg
köszönettel miku -
mikulas16 #3900 amint elnézem ez a topic halott
-
mikulas16 #3899 ezer bocsánat pc-vel játszanánk.ezt elfelejtettem leírni.
nekem nincs konzolom. -
mikulas16 #3898 keresek olyan játékosokat akik RAINBOW SIX VEGAS,VAGY VEGAS 2-vel játszanának szívesen.egy baráti társaságot szeretnék összehozni,akik a játék örömét szeretnék esténként.köszönöm a jelentkezöket.eredeti játékkal kérem a jelentkezést.köszönettel:mikulas16
elérhetőségem:skype:mikulaas16. -
#3897 Már tárgytalan, megoldottam. -
#3896 Nem lehet valahogy emberi felbontást kicsikarni ,mert 1024x768 felett már csak 2 lehetőség van de azok meg szélesvásznúak az meg nekem nem jó. -
#3895 Szasztok!
Játék:1.06, magyarítást felraktam, és nem lett magyar! Tudtok segíteni? -
jaki88 #3894 vista alatt elindul a játék? -
#3893 Sziasztok!
Új névvel szeretnék regisztrálni multiban, de nem tudom hogyan kell ill. lehet e módosítani a régit.
segítsetek plz. -
fbd195 #3892 Hali, a Custom Charactert hogy lehet feloldani? -
Rainbow15 #3891 szia!
A vegas2 topic FAQ-jában van rá egy megoldás, gondolom a vegas-nál is működik. -
speedy8710 #3890 sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy miért irja ki a játékba hogy nincsen csatlakoztatva a hálozati kábel mikor hamachival szeretnénk játszani és a Hamachi meg be van üzemelve. Válaszotokat előre is köszönöm -
#3889 Köszi, kipróbálom. -
#3888 Játszik még valaki ezzel a játékkal? -
#3887 Általában a konzolban be kell ugyanazt a parancsot írni, mint az aktiváló kód és akkor OFF-ban lesz a cheat. -
#3886 Hello! A cheat módból hogyan tudok kilépni,ha leküzdöttem az adott pályát? -
#3885 Vagy, ha megváltoztattad a billentyűbeállításokat, akkor nézd meg melyiknek van berakva a konzol, ha lehetséges.Bár már nem emlékszem ezt lehetett-e állítani ebben a játékban. -
#3884 Igen, azzal kéne.Ott van az 1-es gomb mellett, balra. -
krissz81 #3883 Kipróbáltam volna a kódokat de nem tudom előhívni a kurzort,hogy beírjam a kódot.~ ezzel a jellel kéne.Ugye? -
krissz81 #3882 Köszi.
Kicsit próbálkozom még de ha nem megy akkor megpróbálóm a kódot. -
#3881 Van még egy ilyen kemény helyzet a kikotőnél vagy minél.Azt hiszem, hogy az az opera után van...
Cheat van, parancsolj:
Játék közben nyomd meg a ~ billentyűt és a megjelenő konzolba írd be ezt:
cheat 1 - ez engedélyezi a cheat módot.
god - sérthetetlenség
teamgod - egész csapatnak sérthetetlenség -
krissz81 #3880 Eddig még nem volt egy pálya sem ilyen nehézkes.De ha később még keményebb lesz akkor a monitorom is veszélybe van
Kód nincs? -
#3879 Csak nyugodtan csináld.
Az én agyamat is felbaszta, azután hagytam magam lenyugodni és sikerült végrehajtani ezt a részt.Egyébként később még sztem durvább szitu is lesz... -
krissz81 #3878 Hát sajnos nem tudom megcsinálni és mentést se találtam sehol.Lehet,hogy a játék nekem itt véget ért! -
#3877 Csináld csak meg v. keress mentést googlen.Ez nem ér, hogy utána folytatod. -
krissz81 #3876 Sziasztok.Én sehogy sem tudok átmenni azon a pályán mikor a társam bütyköli a gépet a színpadon egy opera házban.Állandóan kilövik.Nem tudná valaki belinkelni a mentést ami a feladat elvégzése után mentődik el.
Megköszönném.Különben király a játék!!! -
#3875 operaház
fentről terroristák kipucol
lent gép lekapcsol, aztán azonnal fedezék -
#3874 Szia
ha ráérsz, én coop campot majd szívesen tolnám veled vagy bárkivel. -
#3873 Nincs valakinek meg a soundtrack? -
#3872 Szia!
Már nem, sajna nem sok időm van rá :( -
#3871 Szia Komi!Te még nyomod a gammát? -
#3870 Végezni kell alul az összes ellenféllel addíg nem kell felmenni, elég sokáig tart. Utánna felmenni, de ott is van két ember ugyhogy csak óvatosan. -
#3869 pontosabban ha lehet mert van több ilyen is ahol hekkelni kell :van a színház , egy kinti udvari rész, meg a gátas ahol bombát kell szerintem az nem? -
#3868 Mit kell annál a résznél csinálni, ilyen raktárhelység szerü, meg kell hekkeltetni egy gépet, közbe a feladat az elvileg, hogy öljem meg irena morales-t. a gond az ha lent maradok lőni az ellent, akkor kiirja hogy nem sikerült megölnöm, ha pedig felmegyek a lépcsőn, egyből kiirja:( -
#3867 megnyomtad billentyűzeten a restart gombot -
#3866 Szasztok!
Az a problémám,hogy játék közben újraindul a gép.Semmi más játéknál nem csinálja ezt,csak ennél,amikor a sárkányos kaszinóban vagyok.Mi lehet a probléma? -
#3865 Help, valami operaházva vagyok, meg kéne hekkelni a terroristák gépét, de azok állandoan jönnek. ha fedezékbe megyek, felrobban a gép(?), a gépfegyverrel engem lőnek egyből szét, hogy kell?:D -
#3864 nincs valami mod amivel bárhol lehet menteni? -
#3863 LAN -
#3862 vannak pont most vettem elő mert régen játszottam és nagyon jó volt.szerintem a sima vegas jobb a 2.