3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Fox44 #1740 Hello!
Eleg az v1.02 patch-et felrakni? Vagy kell az 1.01 is? thx -
#1739 majd írd meg, hogy milyen. mert tetszene a játék, de sajnos nálam minimum grafikán 800×600-ban is akad. -
Gascan #1738 en kiprobalom :) -
#1737 hát jah, majd ha valaki kipróbálta és jó akkor biztos én is megcsinálom, mert bár a 6600 már sm3-as, de nagyon lassan megy nekem. -
#1736 kikéne próbálni (éncsak karácsonykor tudom)
a végén még lehet hogy fps növekedésünk is lesz. hála a jól bevált sm2-nek:) -
#1735 - Fixed a crash when player is kicked from server.
- Fixed a crash when fetching online matches (quick and custom search).
- Fixed a crash/freeze that occurred after many games have been played.
- Fixed a problem when switching from Online to LAN mode.
- Fixed the freeze issue after the Unreal logo related to the Language for non-Unicode programs setting.
- Throwing a grenade on a player using a turret will now apply damage.
- Removed Eye Adaptation.
- Radar jammer now jams all players.
- Fixed map rotation issue on dedicated servers.
- Fixed the choppy Ubisoft logo animation when the game starts.
- Reduced lag with in-game videos on certain computers.
- Many Tutorial-related inaccuracies have been corrected.
- Fixed a dedicated server crash related to equipement.
- Fixed the cursor being stuck in desktop sub-rect after an ALT-TAB.
- Version number will now be displayed to the user in the main menu.
- Fixed a bug while observing a game where while using the joystick, the A button was not displayed properly.
- Fixed controller problem where wrong button was assigned to exit turrets.
- Fixed the missing grenades and ammo when going from Realistic to Normal mode.
Retail v1.02 patch -
Jambokee #1734 Kijött az 1.02-es patch. -
#1733 nekem is minden okés -
#1732 jah de voltmár róla szó hogy erőssen gépfüggő a dolog
nálam pl 5. indításra indul, addig " hibás az exe file" -
ptomesz #1731 szevasztok, én feltettem az 1.01 es patcht yasu 1.05 daemon 3.08 emulation ALL OFF és megy mint a gép -
#1730 jah, az elején mindenkinél igy indul :) -
#1729 Ezt próbálta valaki?
Users MAY Not Need a Shader Model 3.0 Card
WARNING: This has not been tested.
Anyone who has a non-SM 3.0 card should edit the files below (after making backups) and see if the game starts up and what kind of performance and or in-game anomalies you encounter receive while playing.
WARNING: PROCEED AT YOUR OWN RISK. ALWAYS BACK UP FILES BEFORE EDITING.
1) Find the following files:
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Engine\Config
BaseEngine.ini
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config
DefaultEngine.ini
PCKellerEngine.ini
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC
DefaultEngine.ini
PCKellerEngine.ini
2) Find the following entry in all the files:
[D3DDrv.D3DRenderDevice]
DisableShaderModel3=False
3) Change "False" to "True".
4) Save files and see if the game starts. Ideally, this should be done on a non-Shader Model 3.0 video card to confirm the game will start without using SM 3.0 if this parameter is active. -
Kaslerka #1728 Természetesen. Nem ma kezdtem. -
#1727 daemon toolsba all emulations on? -
Kaslerka #1726 Az R6_game.exe hibát észlelt ezért leáll. Mindig. Az 1.04nél is. Nincs fenn az a progi... -
#1725 én mikor felraktam a peccset nekem is eltűnt a logonál a szaggatás de 3-4 indítás után ugyanugy visszajött... -
#1724 az Nfo-ban volt benne .... -
#1723 1. hol van ez, mert nem találom
2. egyébként nekem ennek uninstallálása nélkül is elindult, a peccselt verzió az újabb yasuval
3. lehet valamit kezdeni a bal felső videó hangjának a szakadozásával vagy ez feature? a peccs után és egy alapos töredezettségmentesítéssel az ubisoft logó, meg a bevezető idézet és a főcím szakadozása eltűnt, de a kis videóké még mindig megmaradt, BÁR mintha azok is egy fokkal jobbak lennének. -
#1722 mit ír ki? jah és erre se árt odafigyelni:
**Note**
You need to uninstall EZ-Play Maintenance tool of Blindwrite tool -
#1721 Fraps nevű progi! Pl szed le innen, elinditod, és a "FPS" menüpüontban beikszeled a lenti "fps"-t... Innentő kezdve ha inditod a frapsat és utna bármilyen játékot, utatja hány fps -
#1720 6600gt 128 mb, athlon64 +3000, 1,5 giga ram: legtöbb effect vagy kikapcsolva vagy low: szépen fut, és szerintem maga a játék is szebb mint a GRAW volt, ami ugyanezen a gépen futtatva annyira nem tetszett. fps-t nem tudok mindani, de aza lényeg hogy nem akad.
ja 1024-ben.
-
Kaslerka #1719 YASU 1.05-el is kell vacakolni, mert nekem speciel ugyanúgy nem indul el vele mint az 1.04-el. SZerintem full gép függő. Nekem speciel akkor sem indul el ha le van húzva a DVD. Szerintem gerjed a 2db SATA winyóra. Másra nem tudok gondolni. -
Tomy Lee #1718 Dokumentumok-Ubisoft-r6Vegas /azon belül ott a R6_SaveCHECKPOINT/
Mondjuk most nézem,hogy csak 2 kb?
Gondolom az lehet:) -
Jambokee #1717 Mivel tudod megnézni az fps számot? -
CUCLI #1716 játék hol tárolja a mentéseket? -
#1715 Hát gyerekek, én mindent feltolhatok maxra, csak az árnékot veszem le "naygon alacsony"-ra, és 30 fps körül mozog -
Tomy Lee #1714 Yasu 1.05-el már nem kell vacakolni;) -
Hellsing47 #1713 hmm..kiprobálom..sokat nem veszhetek vele :) -
#1712 basszus, akkor CSAK a blur-t nem lehet kikapcsolni :(((((((( -
radical@work #1711 How To Remove "Reload" and "Low Ammo" Messages - SP and MP
1) C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Localization\INT
2) Open the following file with notepad:
R6Hud.int
3) Find the following lines:
[HudPlayerArea]
Reload=RELOAD
LowAmmo=LOW AMMO
4) Delete "Reload" and "Low Ammo" entries (leave blank):
[HudPlayerArea]
Reload=
LowAmmo=
5) Save the file.
You can also delete the "ENEMIES REMAINING" line for Terrorist Hunt mode to get rid of this message. It will simply display the number of remaining terrorists on the right side of your screen.
.........................................................................................
How To Disable Post Processing Effects to Increase Performance
The post processing effects (HDR; Motion Blurr; Eye Adpatation) puts extra processing cycles on to your GPU. If you eliminate them this should speed up your frames per second minus the added visual effects.
WARNING: This may adversely affect the entire game, SP and MP, and you might not be able to re-apply the post processing effects. The only way to re-apply them may be a full re-install of the game.
PROCEED AT YOUR OWN RISK AND ONLY AS A LAST RESORT TO IMPROVE PERFORMANCE.
1) C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Engine\Config
2) Find and open the file with Notepad:
BaseEngine.ini
3) Find the following line:
[Engine.RenderDevice]
bUsePostProcessEffects=True
4) Change from "True" to "False"
The game will look very basic (washed out). Thermal vision will become very blocky and consist of the basic colors of Red/Green/Blue. The Night Vision filter (green static) will also not function because it is a post processed effect.
..........................................................................................
Users MAY Not Need a Shader Model 3.0 Card
WARNING: This has not been tested.
Anyone who has a non-SM 3.0 card should edit the files below (after making backups) and see if the game starts up and what kind of performance and or in-game anomalies you encounter receive while playing.
WARNING: PROCEED AT YOUR OWN RISK. ALWAYS BACK UP FILES BEFORE EDITING.
1) Find the following files:
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Engine\Config
BaseEngine.ini
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config
DefaultEngine.ini
PCKellerEngine.ini
C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC
DefaultEngine.ini
PCKellerEngine.ini
2) Find the following entry in all the files:
[D3DDrv.D3DRenderDevice]
DisableShaderModel3=False
3) Change "False" to "True".
4) Save files and see if the game starts. Ideally, this should be done on a non-Shader Model 3.0 video card to confirm the game will start without using SM 3.0 if this parameter is active.
-
CUCLI #1710 :DD nálam ugyanez van :D
yasuval kell amúgy szórakozni (5-10perc is rámehet mire elindul a kicsike) :D
szerk: mostmár viszont full baszik elindulni xD -
Soneji #1709 köszi a választ!
kis kiegészítés: normálon 2x3 gránát, reálison 2x2.
a mentést a windows hibernálással meg lehet oldani csak nagyon macerás.
a video beállításokhoz nagyon kéne valami patch, olyasmi mint ami a Most Wanted-hez volt. azt tudja valaki, hogy pontosan mire való az a pár dolog amit lehet berhelni? gondoltam egyet és mindent levettem minimumra, gondolván multizni úgy jó. ennek az lett a tanulsága, hogy az árnyékokon és a blur effecten kívül semmit sem érdemes bekapcsolni/emelni. nem sokkal de jobb lett, viszont csúnyább egy cseppet sem.
figyeltétek már, hogy a nők is férfi hangot adnak mikor elesnek? férfi módon harcol, férfi módon hal! -
#1708 - sztem nem nagyon lesz eccerü megoldás erre ... ld. GRAW ... :) pokoli bonyolult a save megoldása ...
- normal vs. realisztik: normalban csak áll az ellen, rákommandozol egy 5fős csapatra és néha ugyan eltalálnak, de jóeséllyel rendet vágsz köztük :) realisztikben időnként megkerülnek, s már 1 ember is oszt fejest, ha rákommandózol rambóként :) HUDon nincs sérülésjelző, a kép torzul, ha sérülsz, s ha sérülten ujra sebesülsz, meghalsz. Vagy vársz a fedezékben és visszagyógyulsz. Normal fokozatban sokat kibirsz ... reálon kevesebbet.
-
Soneji #1707 remélem lesz hozzá valami mentés csalás/mod/patch. rohadtul idegesítő, hogy üres tárral felszerelkezés előtt ment. ráadásul el is felejt dolgokat. ezek mellé jól passzol, hogy nálam néha eltűnik úgy minden. ha kikapcsolom az "eye adaptation effect" opciót akkor visszatűnik. mire való ez egyáltalán?
és mi a különbséga normál és a realisztikus mód között?
és a hud-on van valami mutató az egészségi állapotról?(ezt azért kérdem mert nálam nincs hud) -
Tomy Lee #1706 Mondjuk én ezt szerettem meg;)
-
Soneji #1705 ilyen extra igényeid vannak?
a tény, hogy hiányolod belőle is példázza: derekasan elbaxták. sajnos ez nem az a játék amit megszerettünk. -
#1704 1, nemtudom
2, nem -
#1703 Na. Tecikn a gém naon. DE:
1.Hogy lehet az egyjátékos módban(nem a sztori) társakat berakni?
2.Nem lehet megtervezni a missziónkat? Pl térképet átnézni, stb.??? -
Soneji #1702 én eleve REALISTIC fokozaton kezdtem, de nem valami kemény. néha simán az ellenség hátába lehet kerülni, és nézni ahogyan lődöz oda ahol voltál. -
#1701 megcsináltam ugy is nem jó :( pedig eddig simán ment