Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Utánna nem indul a game. Sajna valamit frissít a védelmen is.
Én most installálom újra :-D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
- Supports the Xbox 360 controller
- Various rare single player ingame crashes have been fixed
- Better support the use of alt-tab while in game
- Reduced the memory consumption of the game
- Multiplayer difficulty level is now accurate and can be selected accordingly
- Player will now get a kill attributed to his kill list when defender or terrorist dies of damage over time ( incendiary grenade )
- Improved quick search and custom search utility for all game modes
- Improve the chat system to ensure chat box is not always visible
- Enabled changing display resolution of the game
- Corrected some localisation issues to display correct message in correct language for various menus
- Display navigational information correctly while in observer mode
- Corrected some menu interface display error
- Respawning while in chat menu will not cause chat window to overlap the game window
De látom a fejezetek megmaradtak.Tovább enged story módban ha megcsinálom újból azt a fejezetet amit utoljára toltam??
★ 汤姆 李
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Válaszolgatok össze vissza.
★ 汤姆 李
Szerintem pedig nem. Szerintem nem art ha "PC" melle veszel egy konzolt.
Abban egyet ertek hogy "csak" konzollal foglalkozni na az hulyeseg.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
mint jatekmenetben nem beszelve hogy a fedezekbe vonulas tiszta koppintas
TPS-ekbol.
★ 汤姆 李
Akinek töltöget vagy szaggat az meg vegye lejjebb a grafikát!!Elég jól skálázható a játék szóval van megoldás!
Maga a játék nagyon tetszik!!
Addig nem<#ravasz1>#ravasz1>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
u dont have to listen anybody else but me
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én amugy nem tudtam vele jáccani de nálam is szagattott az ubi logo az elején és nekem is realtek '97 van 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬