3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Soneji #1580 dejó! kár hogy megtanultam angolul. ki tudhatta előre? -
#1579 Köszönöm mindenki nevében! Nagy baj lenne ha kiraknám az egyenes linket a fejlécbe? -
#1578 Az ünnepekre az ajándékom: Rainbow Six Vegas v1.00-1.01 magyarítás.
Letölthető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu -
#1577 Szép a grafika ez tény!! de télleg Ureal3.0 engine mert sztem abbol joval többet ki lehetett volna hozni! böven -
Soneji #1576 egy játék megjelenésekor a legfontosabb kérdés mindig az, hogy mennyire mer újítani. a legtöbben csak követik a divatot és kiszolgálják a tömegigényeket, - lásd Carbon, a sorozat már annyira alulmúlta saját magát, hogy arra nincs szó. a Rainbow Six-el anno a csapat mert újítani, játékélménye semmi máshoz nem volt mérhető. a folytatások azonban egyre inkább a trendek felé vitték a sorozatot. most már végképp kijelenthetjük, hogy semmi egyedi nincs a játékban, egy közönséges fps-ről van szó - nem is feladatok vannak, hanem egymást követő pályák mint a super-marioban? előbb vagy utóbb minden jó sorozatnak a pénz lesz a veszte - ez van.
a leg szembetűnőbb, és majdnem egyetlen pozitívum: a játék egyszerűen szép. ezzel a kijelentéssel lehet vitatkozni, meg olyan csúnyákat mondani mint: Shader model 3.0, de attól még szép marad.
a játékélményt ez valamelyest befolyásolja, bár hosszú távon ez édeskevés. idegesítő csapattársak, az egyes részek kényszerű újra és újra játszása, és persze a mérhetetlen konzolos veleérzés nekem nagyon hamar elveszi a kedvem.
egy színfolt van a játékmenetben: az elbújás. ezt egész jól megoldották, gyakori és megfelelő használatával egészen "Time Crisis" hangulatba kerülhet a játékos.
továbbra is kíváncsi vagyok a többjátékos-élményre, szóljon aki hasonlóan érez! -
#1575 a maszatosság egy effekt és én sem tudtam kikapcsolni :) az első peccs nem oldott meg :(
ahogy játszok, kezd némi hangulat magával ragadni, de azt továbbra is tartom, hogy az AI a ravenshiledhez képest 0, a grafika pedig skálázhatatlan (akár minimumon, akár maximumon játszom, néha 10fps) és zavaroan homályos.
pár pálya után meglátjuk :) ha a szemem birja, kijátszom :D GRAW-al ugyis már honapok ota elakadtam... (swat4el szintén :( de azzal még régebb óta) -
Soneji #1574 Sziasztok!
egyetértek Bond-al, és nekem ép a játékélmény miatt nem tetszett elsőre.
a multiját viszont szívesen kipróbálnám hamachi-n keresztül! van már valami szerveződés ezirányba? ha nincs pont itt az ideje elkezdeni! -
#1573 Nem tudom mi ez a nagy fújás meg sírás itt. Ha nem tetszik akkor nem tetszik. Ha ronda akkor ronda . Nekem bejött, számomra a játékélmény a lényeg és nem azt figyelem minden sarkon hogy "hú de szar a shader itt meg hogy el van cseszve a szűrés ott". Aki csak erre figyel és ez alapján értékel egy játékot azt csak sajnálni tudom. -
steweee #1572 na egész jó kis game lesz ez, ha kijön hozzá pár peccs.a grafika szép, sajnos nálam kissé (maszatos)folyik a kép,pedig minden extra grafikát lekapcsoltam, lehet a vidkaridriver miatt, mert amúgy simán bírja. ja és nem a meglövéskori effectre gondolok.a színskála kissé egyhangúaz narancsos barna, ez azért zavaró. nem ettől lesz életszerű a környezet, inkább lehetett volna olyasmi mint az előző rész
az ai intelligenciájával elégedett vagyok, meglepően okosak. az eszközök kezelése sem a legjobb -
#1571 Bezzeg holmi Just Cause-nak egyből csináltak DVD5-ös release-t :( -
#1570 nekem van full.... viszont most hírtelen ki is probáltam és nem sekerűlt vele:( sztem levannak kodolva vagy nem tom -
#1569 Advanced az jólenne csak a demó verzió nem ér semmit full meg nincs :( -
Thanatos #1568 mi indokolja? semmi kérlek :) -
#1567 sztem az, hogy ismét csak úgy ide köpték pc-re:) -
#1566 hát hogy lenne már maxra húzott gyanítom hogy gear of wars sem használja ki teljesen:) mert ugye akkor mi marad a gear of wars 2-nek?:) -
Inquisitor #1565 "szóval nem kell ettől hasra esni, szép-szép de közelsem maxra huzott ue3.0"
Ehhez képest egyik fórumon egy GF8 tulaj panaszkodott, hogy van ahol élsimítás nélkül leesik 20FPS-re a sebessége. Akkor mi indokolja???? -
Thanatos #1564 ott a pont :) -
#1563 erről van szó Arty!
a 3. képen az első oszlopnak milyen homályos már a textúrája? ut2004-ben szebb volt a szűrés ;) és had ne csináljak screenshot-ot
1. kép park, jobb lent, háát mint bármelyik középkategóriás repszim-be ( és ott jóval nagyobb terület van modellezve)...
szóval nem kell ettől hasra esni, szép-szép de közelsem maxra huzott ue3.0 -
#1562 "nah igen, ez az, amit PC-n még SOHA nem láttunk (bár valamelyik lámi mindjárt jol beszol hogy a quake 4-nek meg a doom3-nak meg a hl2-nek jobb volt a grafja:D)"
egészen pontosan melyik shothoz foghatot nem láttunk még másik pc-s játéákban? :))) sztem ezek pont nem olyan képek, amik szépnek mutanák ...
(persze, van akinek a csillogo fények a mindene, ők az nfs undergroundtol is el voltak ájulva anno) -
#1561 De jó nekd papa pici fia.
[Csak irigykedik] -
#1560 Hogy lehet egyéni karaktert csinálni? -
#1559 van aza alpha zip vagy mi asszem az tud cab-ot kezelni
szerk: vagy az Advanced CAB? -
#1558 Olyan progi kéne ami tudja a data.cab fájlokat szerkeszteni mer azokban van gondolom a felesleges nyelv.Ha találnék ilyen progit akkor tesztelném is hogy müködik-e a dolog. De egyenlőre nem találok :( -
Borden #1557 Szeretném kiírni.De 4.84Gb-nál tartok,és még utána is szeretnék később majd írni.Ki lehet valamit szedni belőle UltraISO-val,vagy valami hasonló progival amit nem kér telepítéskor?
Vagy vegyek kétrétegű dvd-ét? -
Caponee #1556 Köszi..Sikerült elindítani.. -
csoola #1555 látom szereted az SG552-t:P -
csoola #1554 1ébként hány FPS-t megy a game?:D nah igen, ez az, amit PC-n még SOHA nem láttunk (bár valamelyik lámi mindjárt jol beszol hogy a quake 4-nek meg a doom3-nak meg a hl2-nek jobb volt a grafja:D) -
#1553 Nekem nagyon tetszik a játék !
itt van pár kép fúl grafikán 1680 x 1050.
a gépem az aláírásban.
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-16 23-34-06-34.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-16 23-36-26-70.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-17 17-48-20-89.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-17 18-08-12-23.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-17 18-10-43-48.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-17 18-13-47-29.jpg[/IMG]
[IMG]http://pokolclan.uw.hu/R6Vegas_Game 2006-12-17 18-44-12-43.jpg[/IMG] -
#1552 csak aszt nem értem mér ilyen fos a grafika? ez u3 engine? olyan mint a quake2...elmosott textúrák, az árnyékok botrányosan rosszak, fizika nuku...a videónál meg semmit nem lehet állítani :) -
#1551 CD Galaxiséknál most néztem és még nincs csak az Xbox360-as verzió! -
Kaslerka #1550 Muszáj megvenni. Ebben a játékban is a multi móka a lényeg, mint a raven shieldben. -
Kaslerka #1549 Srácok. Elő lehet rendelni valahol rá? És mikor kapható egyáltalán? -
NagyTarCsa #1548 Gyors vagy mint egy cápa!! -
#1547 látom azért a házigazda dolgozik:P lol sztem lehet törölni a fele topicot:) -
#1545 Ez mind szép ,és jó ,csak nekem valamiért ha új verziós démont akarok telepíteni ,csak friss rendszerre lehet ,mert különben nem tom feltenni ,és a korábbi verzió is eltünik. Attol még hogy jönnek a patchek lessz crack hiszen ,fel lehet tenni a játékot patch nélkül is egy egyszerű ggomb lenyomással a modem hátulján . Minden Securomos játékhoz van crack max 1 hónapon velül. -
#1544 úristen mi (volt) itt...
"...végig kell játszanom a Lockdown-t, hogy tudjak játszani a Vegas-al?..." -
#1543 hiába van ugyanolyan videokártyánk ,sokmindentöl függ ,a játék teljesitménye,alaplap ,proci ,meg az oprendszer mikkel van tele -
csoola #1542 ugyhogy én valoszinnünek tartom, h amig igy hetente jönnek a peccsek, söt, majdhogynem mindig frissül vmit, addig szvsz nem lesz crack, mert feleslges... -
csoola #1541 teljesen felesleges. igy megy a lehetö legjobban ahogy leirtam, mert cracket minden egyes patch után kell csinálni a a cracker teamnek... -
#1539 ó én nem mondtam h kamuzol, csak h érdekes.