Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nameg ne felejtsétek el hogy az x360-as jóval szebb ám. Lehet az x-es verzió képei voltak 😊
Why so serious?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
★ 汤姆 李
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
offolni is tanulj meg abbahagyni...
köszönöm
elmult, 200 HSZ 80% off.. :S
u dont have to listen anybody else but me
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Na ezt szépen mondta a Frei. Online lövöldözõs játék=CS. Más meg nem is létezik. Anyám. 😊
ON
Why so serious?
Ha okos az ember akkor még 1gb ram is belefér ha áfa nélkül be tudja szerezni.(esetleg féláfával)
Azért ezzel a konfiggal már nem hinném,hogy sok probléma lenne!!!
★ 汤姆 李
Why so serious?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Konzollal meglehet ezt tenni vajon ;-))
★ 汤姆 李
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2x512mb kingston, PIV3Ghz, club3D 6600GT.
★ 汤姆 李
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
loading-nál hibát észlel és leáll =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aztán az ubi logo után a loading screenél meghal<#szomoru1>#szomoru1>
Nálam az év egyik legjobb fps-e .. nekem nagyon jól fut 7600GS kártyán 1gb ram-al meg 2600+ athlonnal very high -ra állitva a blur igaz a shadow meg levan véve de minden más bekapcsolva a hardwer skinning -en kivül 😊
én pl FPS-t nem is szeretek konzolon jáccani (nem mintha lenne 😄)
de ha pc-n nem fut akkor csak az marad(na)
amugy teljesen OFF de melyik éri meg jobban PS3 vagy X360??? 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
AMDA64 3200+, 2GB, X1600 Pro 256
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Why so serious?