3901
  • Gerbill
    Vagy legalábbis nem "puha UBI" játékra való, mert minden más játék rendesen elmegy rajta szerintem.
  • csoola
    valszeg elindulna, de igencsak szaggatna, az a kari nem játékra való
  • Gerbill
    Még sehogy:) Majd kb egy hét múlva néz ki nálam a játék, remélem:D
  • Maximus4
    Nálad,hogy néz ki?
  • dienesoft
    Azok télleg szépek, viszont milyen áron szépek :D
  • bakvarnyu
    passz, nem nagyon ertek hozza. De szerintem se szep a jatek.Sehol sincs egy Far cry-hoz képest. Viszont itt vannak jó látványos effektek.Pl. mikor a legelső kaszinóba kell beverekedni magad lassan kell előrehaladni a terroristáktól hemzsegő parkolóban és ahogy folyamatosan tüzelnek peregnek szét az autók alkatrészei amik mögé elrejtőzöl
  • Gerbill
    Ezt a homályosítást nem lehet kikapcsolni? Mert így elég ronda szerintem(a kép alapján).
  • bakvarnyu
    En is azt vettem eszre ez a behomalyositott grafika meg raadasnak a szaggatas marhara bantja a szememet. Masfel ora jatek utan kesz voltam.
  • Gerbill
    De nincs a támogatott kártyák között.
  • Gerbill
    Valószínűleg el. Szerintem SM 3.0-as
  • norbi17
    Hali ezzel a kártyával elindúlna szerintetek a játék???????
    Ati Radeon X1300 Pro 256 Mb DDR TV+DVI 8xAGP
  • arty
    jah, pont ez a bajom: a szemem allandoan fokuszalni akar, nincs egy éles körvonal a játékban :(
  • Tomy Lee
    Nahát,részemről egyik sem a felsoroltak közül.
    De ízlés kérdése jah:)
  • bakvarnyu
    JAJA a HL2 az etalon grafikai-optimalizalasi temaba.Terdre borulok elottuk
  • Gerbill
    Ettől inkább elmegy a kedvem, semmint megjön:(.
  • Gerbill
    Ok kösz, csak még várni kell pár napot a kártyára, de akkor nem hagyom ki:).
  • bakvarnyu
    Minimumon menni fog de az meg elég ronda. Tudom, mert az en gepem is hasonlo. De meg igy is erdemes jatszani vele, ne hagyd ki.Van olyan jo a jatekelmeny, hogy elfelejted a szaggatast.
  • bakvarnyu
    Ezzel a csúnya, homályos képpel aztán nagy kedvet csináltál
  • Gerbill
    Minimumon?
  • bakvarnyu
    Elmegy de nem tűrhető sebességgel.A kaszinókban atom szaggatás lesz
  • Gerbill
    Alacsonygépigényű játék Ubitól:Il2 Sturmovik, PoP minden része, Rayman
    Jobb FPS mint a RS: (ez ízlés kérdése) szerintem SWAT 4, Cod, Source motoros játékok(Sin, Hl2, CSS)
    Jobb TPS mint SC: (megint ízlés kérdése) Tomb Raider Legend, Hitman BM, Scarface, Just Cause
    Repülőszimulátor: MS-nak is van pár(bár ebben nem vagyok jártas, mert inkább az árkádét szeretem)

Más
    A játék egy ATIx1600-al és egy AMD 2600+-os processzorral elmenne tűrhető sebességen?
  • q2w3
    dede:D
    Először csak hülyeségből beítem aztán meg jólett.
  • Tomy Lee
    Egyébként mikor csinált UbiSoft alacsony gépigényü játékokat?
    Szerintem soha.
    Emellett csinált valaki jobb rep.szimulatort ubi-nal(il2sturmovik)
    esetleg jobb tps-játékot mint a Splinter cell?
    Vagy jobb FPS játékot mint RS-vegas?:)
    Persze vannak még game-ek amik tetszenek más style-ban más gyártóktól de kategóriájában Ubi rukkol elő általában.
    Hogy ez miért van így,hogy magasteljesítményü gépekre írnak játékokat nem tudom(de üzlet van benne az bizti:)
  • Maximus4
    Kompatibiltás win 2000-re?
  • Maximus4
    Egy kis kedvcsináló:) Szerintem nagyon jó lett a játék.
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/1017R6Vegas_Game 2006-12-16 00-04-58-09.jpg[/IMG]
  • Thanatos
    látom megtaláltad a lényeget...
  • rvn
    Üdv! Lehuztam a cd ket daemon 4.08 fut minden opció on on van a yasu t is Linditom és a frissités keresés után beadja h a program szabálytaln müveletet hajtott végre ablakot!

a konfigom lent látható a driver xtreme G 93.71 foggalmam sinccs mit csináljak vele
  • VRSDM
    habizti...
  • Rage47
    ne már...
  • q2w3
    Neten akartam játszani és amikor ráléptem akkor kérte a kódot én meg beírtam valami baromságot és elfogatta. Kitaláltam egy kódot. :D :D
    Úgyhogy mostmár netn is tolhatom.
  • VRSDM
    valóban a poroltás tényleg rossz :D /degeci
  • Thanatos
    figy ha megát a gamet nem optimalizálják és elbaszsák a fejlesztést akkor lehet alatta akármilen csoda engine is neked akkorse elssz jobb... :) hiába raknál te a vegas alá akármilyen enginet nem lenne nagyobb siekre semmivel... (főleg hogy a legtöbb baj a szar porotlás miatt jön és nem az engine miatt konkrétan...)
  • VRSDM
    ezt már régebben kitárgyaltuk, hogy oda akarták irni hogy ue3.0 aztán szartak az egész pc-s részbe...

másrészt lehet kell még pc-n némi ue3.0 -ás szárnypróbálgatás (talán ezért késik az ut07-t is ?)

ja és én nem az engine-t szidtam, csupán hogy indokolatlan magas a gépigény, mert elfogadom ha magas, de akkor mutasson is valamit cserébe...
    továbbvezetve a gondolatot, ugy irtam mindezt az utolsó párat, hogy jobban jártak volna a fejlesztők egy másik motorral amihez értenek is...
  • Thanatos
    nem akarlak elkeseriteni de a vegas nem az ue3 engine miatt lett olyan amilyen hanem az ubi miatt..., source enginel vagy doom3 enginel se lett volna jobb megnyugodhatsz... (ugy tünik te se a lényeget fogtad meg...)
  • VRSDM
  • Rage47
    hűűű de durva, máris szedem le :DD
  • mucius
    kklol. grawot akárhova skálázhatod, egy árva plusz framet nem csikarsz ki belőle. ;)
  • EmThor
    megoldás WS problémákra @ gamkapocs
  • VRSDM
    nem a lényeget fogtad meg... sebaj
    /a képekkel csak a source motor szépségét fejleszthetőségét mutatom)

azt mondom pl, áttéve az egészet a sorurce engine-re (ha már nagyon azt emlegetem) sokkal több ember élvezné a játáékot mint most, valószínüleg többen kapnának rá a multira, többen vennék meg...

ja és szerintem a licence dij is parányi a ue3.0-hoz képest...
    persze nemvagyok játékfejlesztő,
  • Thanatos
    elöbb pont azt modntad hogy nem csak a graf a lényeg, akkor msot mégis?? ejj ez nekem bonyolult ... :)