3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1476 Vagy legalábbis nem "puha UBI" játékra való, mert minden más játék rendesen elmegy rajta szerintem. -
csoola #1475 valszeg elindulna, de igencsak szaggatna, az a kari nem játékra való -
#1474 Még sehogy:) Majd kb egy hét múlva néz ki nálam a játék, remélem:D -
#1473 Nálad,hogy néz ki? -
#1472 Azok télleg szépek, viszont milyen áron szépek :D -
#1471 passz, nem nagyon ertek hozza. De szerintem se szep a jatek.Sehol sincs egy Far cry-hoz képest. Viszont itt vannak jó látványos effektek.Pl. mikor a legelső kaszinóba kell beverekedni magad lassan kell előrehaladni a terroristáktól hemzsegő parkolóban és ahogy folyamatosan tüzelnek peregnek szét az autók alkatrészei amik mögé elrejtőzöl -
#1470 Ezt a homályosítást nem lehet kikapcsolni? Mert így elég ronda szerintem(a kép alapján). -
#1469 En is azt vettem eszre ez a behomalyositott grafika meg raadasnak a szaggatas marhara bantja a szememet. Masfel ora jatek utan kesz voltam. -
#1468 De nincs a támogatott kártyák között. -
#1467 Valószínűleg el. Szerintem SM 3.0-as -
norbi17 #1466 Hali ezzel a kártyával elindúlna szerintetek a játék???????
Ati Radeon X1300 Pro 256 Mb DDR TV+DVI 8xAGP -
#1465 jah, pont ez a bajom: a szemem allandoan fokuszalni akar, nincs egy éles körvonal a játékban :( -
Tomy Lee #1464 Nahát,részemről egyik sem a felsoroltak közül.
De ízlés kérdése jah:) -
#1463 JAJA a HL2 az etalon grafikai-optimalizalasi temaba.Terdre borulok elottuk -
#1462 Ettől inkább elmegy a kedvem, semmint megjön:(. -
#1461 Ok kösz, csak még várni kell pár napot a kártyára, de akkor nem hagyom ki:). -
#1460 Minimumon menni fog de az meg elég ronda. Tudom, mert az en gepem is hasonlo. De meg igy is erdemes jatszani vele, ne hagyd ki.Van olyan jo a jatekelmeny, hogy elfelejted a szaggatast. -
#1459 Ezzel a csúnya, homályos képpel aztán nagy kedvet csináltál -
#1458 Minimumon? -
#1457 Elmegy de nem tűrhető sebességgel.A kaszinókban atom szaggatás lesz -
#1456 Alacsonygépigényű játék Ubitól:Il2 Sturmovik, PoP minden része, Rayman
Jobb FPS mint a RS: (ez ízlés kérdése) szerintem SWAT 4, Cod, Source motoros játékok(Sin, Hl2, CSS)
Jobb TPS mint SC: (megint ízlés kérdése) Tomb Raider Legend, Hitman BM, Scarface, Just Cause
Repülőszimulátor: MS-nak is van pár(bár ebben nem vagyok jártas, mert inkább az árkádét szeretem)
Más
A játék egy ATIx1600-al és egy AMD 2600+-os processzorral elmenne tűrhető sebességen? -
q2w3 #1455 dede:D
Először csak hülyeségből beítem aztán meg jólett. -
Tomy Lee #1454 Egyébként mikor csinált UbiSoft alacsony gépigényü játékokat?
Szerintem soha.
Emellett csinált valaki jobb rep.szimulatort ubi-nal(il2sturmovik)
esetleg jobb tps-játékot mint a Splinter cell?
Vagy jobb FPS játékot mint RS-vegas?:)
Persze vannak még game-ek amik tetszenek más style-ban más gyártóktól de kategóriájában Ubi rukkol elő általában.
Hogy ez miért van így,hogy magasteljesítményü gépekre írnak játékokat nem tudom(de üzlet van benne az bizti:) -
#1453 Kompatibiltás win 2000-re? -
#1452 Egy kis kedvcsináló:) Szerintem nagyon jó lett a játék.
[IMG]http://kepup.ingyen.org/images/1017R6Vegas_Game 2006-12-16 00-04-58-09.jpg[/IMG] -
Thanatos #1450 látom megtaláltad a lényeget... -
#1449 Üdv! Lehuztam a cd ket daemon 4.08 fut minden opció on on van a yasu t is Linditom és a frissités keresés után beadja h a program szabálytaln müveletet hajtott végre ablakot!
a konfigom lent látható a driver xtreme G 93.71 foggalmam sinccs mit csináljak vele -
#1448 habizti... -
#1447 ne már... -
q2w3 #1446 Neten akartam játszani és amikor ráléptem akkor kérte a kódot én meg beírtam valami baromságot és elfogatta. Kitaláltam egy kódot. :D :D
Úgyhogy mostmár netn is tolhatom. -
#1445 valóban a poroltás tényleg rossz :D /degeci -
Thanatos #1444 figy ha megát a gamet nem optimalizálják és elbaszsák a fejlesztést akkor lehet alatta akármilen csoda engine is neked akkorse elssz jobb... :) hiába raknál te a vegas alá akármilyen enginet nem lenne nagyobb siekre semmivel... (főleg hogy a legtöbb baj a szar porotlás miatt jön és nem az engine miatt konkrétan...) -
#1443 ezt már régebben kitárgyaltuk, hogy oda akarták irni hogy ue3.0 aztán szartak az egész pc-s részbe...
másrészt lehet kell még pc-n némi ue3.0 -ás szárnypróbálgatás (talán ezért késik az ut07-t is ?)
ja és én nem az engine-t szidtam, csupán hogy indokolatlan magas a gépigény, mert elfogadom ha magas, de akkor mutasson is valamit cserébe...
továbbvezetve a gondolatot, ugy irtam mindezt az utolsó párat, hogy jobban jártak volna a fejlesztők egy másik motorral amihez értenek is... -
Thanatos #1442 nem akarlak elkeseriteni de a vegas nem az ue3 engine miatt lett olyan amilyen hanem az ubi miatt..., source enginel vagy doom3 enginel se lett volna jobb megnyugodhatsz... (ugy tünik te se a lényeget fogtad meg...) -
#1441 -
#1440 hűűű de durva, máris szedem le :DD -
#1439 kklol. grawot akárhova skálázhatod, egy árva plusz framet nem csikarsz ki belőle. ;) -
#1438 megoldás WS problémákra @ gamkapocs -
#1437 nem a lényeget fogtad meg... sebaj
/a képekkel csak a source motor szépségét fejleszthetőségét mutatom)
azt mondom pl, áttéve az egészet a sorurce engine-re (ha már nagyon azt emlegetem) sokkal több ember élvezné a játáékot mint most, valószínüleg többen kapnának rá a multira, többen vennék meg...
ja és szerintem a licence dij is parányi a ue3.0-hoz képest...
persze nemvagyok játékfejlesztő, -
Thanatos #1436 elöbb pont azt modntad hogy nem csak a graf a lényeg, akkor msot mégis?? ejj ez nekem bonyolult ... :)