Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha még nem lett volna:
Fontos, hogy a Blindwrite-ot töröljétek a géprõl, különben nem indul el... a ku*va
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
halo meg egy szar hiába hypeolják agyon, játszottam a boxos verzsönel meg pc-sel is, konzolost 10 percig birtam, pcset kb fél órát de életre elég votl mindkettõböl..., az meg hogy mi a "legjobb" kurvára relativ, remélem sejted...
Mert nem veletlenul kovetelik a Microsofttol hogy legyen PC-s valtozat.
Bioshock, Mass Effect egy ev elonnyel jelenik meg X360-ra. FPS-t akarsz latni akar nezd a Kill Zone 3.
Viszont az mitõl lehet ,hogy a sarokban lévõ ablakban amiben a csaj szövegel akad a kép és néha a hang is?
szal amradjunk abban hogy konzolra a sport, verekedõs elmerohamok, kalandjátékok és kb ezzel kifujt ami értelme van arrafele..., najó esetleg ha konzolhoz lehet kapcsolni kormányt akkor autos gamek de ezzel már tényleg vége... 😊
a gugliba beírva csak olyan találatokat adott, ami nem utalt ilyesmire, honnan lehet letölteni?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
DisableShaderModel3=False
Benne van legalabb 7 inifileban is, senkinek se faj, ha mind a 7-ben kicsereled az egyszeruseg kedveert, de szerintem ezzel erdemes kezdeni.
rainbow\KellerGame\Config\PC\DefaultEngine.ini
Akinek csak sm2 kartyaja van kiprobalhatna, baja nem lesz tole, hatha 😊
bar gondolom mar hangosak lennenek a forumok, ha ettol mukodne.
szerintem
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Másik,hogy van kb 40 game box-ra abból 40%-a sport 20%-a toy-tóni😊
pár db fps 1-2 stratégia elvétve.
Egér+bill-et esetleg ezzel az átalakítóval lehet használni:link
TV-n meg útálok játékot nézni fõleg ha az fps vagy stratégia(de 1-ik sem jó)
★ 汤姆 李
Persze csak azért jobb az irányíthatóságuk mint billel + egérrel, mert a fejlesztõk baxák megcsinálni normálisan Pc-re a kezeletõséget.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lol. Látom baromira tisztában vagy az x360 HW kiépítésével...
start/futtatás/regedit.
Megkersed ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices/DosDevicesX:
(ahol az x a daemon tools ill más emuláló progi betûjele. Ezt te tudod hogy nálad mi)
Átírod erre:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/MountedDevices/DosDevicesX:X:
Az elsõ X helyére értelemszerûen a DT virtuális meghajtó betûjele kerül. A 2-dik maradhat X.
Bemountolod a játékot a DT-be.
Elindítod a YASU-t.
Játszol :-)
A reges procedúrát minden ujraindítás után el kell játszani (vagyis tötölni az eredetit, mert újra létrehozza a win)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3