3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Neoncsoves #28 Ja meg PS3 ha jól látom -
Neoncsoves #27 Itt azt írják hogy a Platform XBOX360 és nincs ott a pc??? -
#26 Új képek -
#25 4db HD minőségű gameplay múvi
Grafikával nem lesz gond az tuti :D -
Sith #24 tényleg szép de valahogy elég extrém tüzharcokat láthatunk inkább John Woo film mint CT bevetés
még mindig félek -
#23 Az ingame videó eléggé fasza! -
#22 HD múvik:
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21891 -
miki90 #21 Na akkor a Rainbow Six : Vegas lessz PC-re??? -
Sith #20 Én félve tekintek a jövöbe...
-
#19 Na kiváncsian várom mit mutatnak be E3-on! -
#18 hát ha ez így fog kinézni,akkor asszem beruházok valami SOKKAL nagyobbra. -
#17 azért a raven shield messze volt a zseniálistól az előző r6okat figyelembe véve... -
Rohamoszti #16 hajjátok mikor netre megcsináltam a
Raven Shieldet és csatlakozni akartam cd key-t kért??Ez hogy lehet????Nekem full eredeti a játék és cd-key egy darab nincs benne most mi a baj? -
Rohamoszti #15 Igazan megmaradhatna az eredeti rainbow six trylogai nem elcseszni ilyen swattos meg háborus beütésekkel pl a Ghost Recon nnek is semmi köze a rainbow sixhez -
Rohamoszti #14 hajjátok csak a Raven Shieldről 1 kérdés hogy a faszba lehet ezzel neten játszani?milyen peccs kell hozzá?Meg cuccok?:)Amugy a rainbow six 4 ez a swattos duma sztem nagyon el lett rontva nem értem miért nem maradt meg a normális kommandós szerelés elvégre nem rohamrendörök hanem kommandosok akik lopakodva lerohannyák az épületet nem?::D -
Sith #13 Tőlem lehet akármilyen szép, akármekkora gépigénnyel, ha nem hozza azt a színvonalat mint a régi R6-ek TAKTIKAI FPS akkor mehet ahová akar -
#12 newm nagyobb mint az Oblivion-é, szvsz! -
theodor #11 Ennek rohadtul nagy gépigénye lesz szerintem. -
#10 Igen bíztató 1UP preview a fejlesztőkkel a Vegas-ról a Hunters-en. -
#9 Itt van pár kép! Igaz, hogy konzolosak, de mindenképpen bíztatóak! :)
Rainbow Six Vegas PS3 -
#8 Ez így van, sajnos. -
bgabor #7 Röviden: Semmi köze a zseniális Rainbow Six sorozathoz, aminek utolsó példánya a vérprofi Raven Shield volt. A Lockdown egy sima agyatlan FPS. Egyszerűen kiadtak egy gyenge FPS-t a régi sorozat neve alatt. -
#6 Olvasd a topikját! -
#5 én nem nagyon kísértem fiygelemmel a Lockdown-t szabad tudnom milyen hibák vannak benne? -
#4 Nemcsak az a baja,de ne firtassúk remélem ez már jobb lesz és kész ! -
#3 Remélem..
igaz én még nem próbáltam de haverom azt mondja hogy a csapattársak AI-ja rémísztő.. "...uninteligenciája..." -
#2 A graffal nem lesz gond az már biztos.De vajon tanulnak a Lockdownból? -
#1 Az Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Rainbow Six: Vegas c. antiterrorista akciójátékát PC-re és következő generációs konzolokra. A játékot a francia kiadó montreáli stúdiója fejleszti, a történet pedig Las Vegasba, a kaszinófellegvárba kalauzolja a játékosokat, ahol elit egységünkkel néhány pofátlan terroristátkell leszednünk határozott fellépéssel.
A Rainbow Six franchise eddig 13,5 milliós példányban boldogította a játékosokat, melyet tovább szeretnének tupírozni a 2006 őszi RS: Vegas megjelenésével. Íme az első képek és koncepciótervek! - Hardwired.hu
Képek: [LINK]
Várjuk! :)