Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A továbbiakban pedig ahogy le van írva az NFO-ban...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Latest version of Alcohol 1.9.6.4719
Én nekem szerencsére nem kellett semmit sz@rakodni... A Démon-t elég sok program nem szereti. az alkohollal minden megy simán!😊 Max. annyi, hogy minden egyes indításnál le kell futtatni a YASU-t...
Ui: Valaki kérdezte régebben mi(ki) az a Yasu.
Válasz: egy fiatal tehetséges japán gitáros!:<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nem akar elindulni a game, és ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.! ez mit jelent, létszi segítsetek.. köszi
rohadt unalmas ez a téma<#wilting>#wilting>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Megveszem, ha a régi csapatból legalább 4 embernek meglesz...😊)
UI: Emthor! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
amúgy igen szebb a hd minõség miatt😊 meg a hdr és 4x-es simítás egyszerre való megjelenítése miatt😊 viszont nem mindenkinek van hdtv-je akinek van boxa..... szal nem hiszem el😊 igaz hogy nekem nem figyel itt X-en de havernak igen, õ meg itt van a szomszeédba pontosan velem szembe😊 szal elég sokat toltam rajta X-en
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Nekem mindkét verzió itt figyel az Xbox360-on jóval tetszetõsebb és még irányíthatóbb is mint pc-n nem véletlenül tették bele a 1.01 javításba az xbox 360 kontroller támogatást....😊
Éppen most olvastam utánna a Ps3 vasa megfelel egy 24 ghz gép erejének az xbox 360 sem panaszkodhat a maga 18 ghz-nek megfelelõ erejével aztán még ott van a fix hardver a speciális videókártyák és a többi.... hiába van kevesebb ram a konzolokban!Játékra vannak fejlesztve és kész!!!
persze ezek a ghz-ek hozzávetõlegesek ezeket okos programozással,kiismert hardverrel lehet kb felbecsülni úgyhogy 3-4 év elõnyük vanb a konzoloknak!!!
Crem, multit néztétek, próbáltátok már?
Ja, lehet hogy menni fog Amigán mert most bõvitettem egy megásra 😊
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Why so serious?
köszönje a ubisoft a chello-féle korlátnak...demó meg sehol.
No one can stop Death!
Vinsanity is back!!