46641
-
HUmanHunter #5490 én már ezt korábbna leszedtem és EZ sem működik.. feltelepíti de még mindig nem érzékeli a hangkártyát. -
#5489 Nekem P5QL-E lapom van. Ez nincs közte a támogatott lapok közt, attól még fog működni ha felrakom? A játékok ugyanúgy mennek majd mint Vistán? ( TRU, Mirrors Edge, Crysis warhead stb ) -
#5488 Windows Mobile-eszközközpont van hozzá mert a Vista 64-biteshez való nem jó
:( -
Dante93 #5487 Bocs a figyelmetlenségért és thx -
#5486 Na de most akkor BIOS-ból bootolod a CD-t és úgy akarod formázni meg telepíteni a gépet vagy a Win7 be van bootolva és úgy akarod újratenni?
Bár aszem oltári baromságot mondok hol ott tudom is hogy nem engedi meg a Win7 hogy régebbi OS-t tegyél fel. De azért megkérdeztem nehogy lemaradjak a poénból :D -
Pio #5485 #5375-ben leírtam. Vagy a Realtek honlapjáról másszatok el hozzá, ha nem megy a linkem. Vagy csak írjátok be googleba. Vagy EZT IS MEGTETTEM HELYETTETEK, csak kattintsatok rá... -
HUmanHunter #5484 nekem sem. -
Dante93 #5483 Nemtudna valaki adni egy linket a realtek hd audio-hoz, mert az alsó nem igazán akar működni -
HUmanHunter #5482 a vista driverek működnek vele. -
#5481 Üdv! Ma szerváltam egy 40 gb-os vinyót (usb-s modszer helyett ami nem is ment volna elvileg...).
annyi lenne a kérésem hogy honnan tudnék leszedni driver az oprendszerhez?
ati oldalán a 7-hez én kártyámhoz nem találltam (x1950 pro).alaplaphoz sem(asus p5pl2-e).próbáljam meg vista driverrel? -
HUmanHunter #5480 egy működő realtek drivert tud akkor adni vki? -
#5479 #5468 erre tudnátok valamit mondani? Már más XP cd-vel is próbáltam és kék ablak jön ki hogy károsodás érheti a windowst ezért leállt -
#5478 No megoldottam, Vista telepítő lemez visszatette nekem a boot részt :D
Véglegesig maradok a vistán, túl sok fontos dolog van ezen már, ha majd rászánom magam hogy átköltözök a hetesre akkor már legyen a végleges. Viszont tetszett, remélem hamar kiadják. -
#5477 Na most lehet hoppon maradtam. A másik vinyón volt a Vista, viszont most az a partícó csak egy "Local disk". Nem tudok róla bootolni. Vki tud segíteni? -
#5476 1. nekem jó
2. ez attól függ
3. Magyar Win7 előbb utóbb
4. játék (tág fogalom) Terep2 és a GTA4közt van különbség -
piamania #5475 Aki letöltötte,annak mi a véleménye?Megéri letölteni később?Egyenlőre azért nem akarom,mert nem csak én használom a gépet,a többiek nem tudnak angolul.Mikor lesz magyar változat?Játékokkal mi a helyzet?Olvastam,hogy vkinek nem megy, vkinek meg igen. -
#5474 Pont abban a hsz.-ben írtam, amire válaszoltál, hogy nem akarom letörölni a Vista-t, tehát újratelepíteni sem. Úgy egy hete írtam, hogy az beletellne egy hétbe is.
Crack alatt aktivátort is értek, a lények viszont az volt, hogy el tudjam távolítani a mostani crack-ek, aktivátort, vagy mit, és elsősorban ebben kéne a segítség és csak utánna kéne új aktivátor.
Tudom, hogy ez nem a Vista topik, csak gondoltam ide nem rég írtam, akkor megkérdezem először itt. -
#5473 Sziasztok!
Windows 7-ből melyiket érdemes feltenni, az Ultimatet vagy a Home Premiumot?
Vistánál sokan mondják, hogy a Home Premium gyorsabb, ez itt is áll? -
#5472 én használom, és működik -
#5471 Nem, még az elején írta ki kék háttérrel, azért mondtam h még visszatudtam jönni ebbe az oprendszerbe!(win7be) -
#5470 Aki használja a kmplayert annál működik rendesen(próbáltam xp sp3, és vista módban is)? -
#5469 format c: megvolt? -
#5468 AKk írja ki amikor windows telepítése csík megjelenik tehát még az elején amikor ujraindítottam a gépet és akk! A windows csík megjelenik tovább akarna menni és akkor! De visszajöttem mert ugye még nem cisnált semmit az előző oprendszerrel. -
#5467 ?? -
#5466 Sztem ez virnyák -
#5465 Szevasztok!! TOm h nem ide tartozik, de felakartam tenni az XP-t és azt írta ki h windows leállt, veszélynek van kitéve, nehogy károsodjon az operációs rendszer! Valami ilyesmit írt ki! Mi lehet a baj?:D -
#5464 W7-re van audigy 2 driver?
Vagy itt is az van mint a Vista -nál, hogy itt már nincs rendes? -
#5463 Én alapból sose használom semmilyen oprendszernél az alaplapi cd-t, mindig a netről szedem a legújabbat és nem a Microsoft-os drivereket, hanem a gyártók oldaláról. -
#5462 "Ja és a legdurvább: Be se kellett tegyem az alaplai driver cd-t, hang, hálókártya, chipset, minden megy. Mintha készen kaptam volna a gépet"
jaja, nekem is ez imponált rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy miután feltettem pár cucc driverét (melyeket nem ismert fel) az automatikus frissítés ezután kb. 7 eszközhöz talált a mostaninál frissebb drivert. Le is töltötte, fel is rakta, minden zöld :) -
#5461 Nos, feltettem én is a kicsikét. Nem mondhatja nekem senki, hogy nem adok neki esélyt, az égvilágon semmit sem teszek fel csak a Nod SmartSecurity 4.0-et, de azt is csak azért hogy kipróbáljam. Most feltolom még az MSN-t is, de el sem hiszem, hogy még most is IE-n vagyok és innen írok... remélem nem bánom meg :D Régen az volt az első, hogy FF (vagy Chrome) fel, TotalCommander fel. Most ezek kimaradnak :)
Nagyon tetszik az új MediaCenter, a WMP 12, egyszerűbb gadgetek, szép win témák. Tetszik a Library rendszer is.
Ja és a legdurvább: Be se kellett tegyem az alaplai driver cd-t, hang, hálókártya, chipset, minden megy. Mintha készen kaptam volna a gépet
Nagyon baba :) -
#5460 Winz RC1@Index -
#5459 Aha, így próbáltam én is.
Csak nem láttam a másik gépet a listában, ezért nem tudtam neki jogokat adni.
Na majd otthon futok még 1 kört ezzel, köszi a helpet! -
Laceee #5458 Szoftveresen lehet futtatni... -
Pio #5457 Amikor megosztottad 7ből a mappát adtál jogokat az olvasás/írásra az adott gépnek? Mert a 7ben ez már így működik.
- jobbklikk a mappán
- properties
- sharing fül
- share...
- az Everyone-t állítsd át Read-re ha csak olvasási jogot akarsz vagy Read/Write-ra ha olvasási és írásit is. Ha konkrétan egy adott gépnek akarsz csak jogot adni akkor legyen bakapcsolva az a gép és ott fog szerepelni a listán és értelemszerűen nekik kell átállítani a dolgokat. -
#5456 nah akkor fasza. pedig nagyon kíváncsi lettem volna. -
#5455 kieg: a Win7-ről látom az XP-n megosztott filokat, működik minden flottul, csak az XP-ről nem látom a Win7 megosztásait. -
#5454 Csak elméletben olyan, mint a Virtualbox vagy Vmware. Azoknak csak gép kell, de ez az "XP" nem indul procis (fizikai) virtualizációs támogatás nélkül. -
#5453 Értem.
Jártam már a network menüpontban, csak ott már nem tudtam eligazodni.
A krédésem továbbra is fenn áll: Hogy tudok Win7-ben a WORKGROUP nevű hálózat másik számítógépe (XP) számára megosztani egy mappát? -
Pio #5452 A Homegroup az egy win7 specifikus szolgáltatás bármilyen megtévesztő is a neve. Akkor fogod tudni használni, ha mindkét gépen win7 lesz.
Helyette pölö intézőben kattints a "Network"-re bal alul vagy írd be start menü keresőbe, hogy network. -
Laceee #5451 Prohardver cikk , nem támogatja szerintem
Az LGA775 foglalatba illeszkedő asztali processzorok esetében a Celeron és a Pentium Dual-Core modellek mellett a Core 2 Duo E4000 és E7000, valamint a Core 2 Quad Q8000 szériás termékek nem támogatják az Intel VT technológiát.