46641
-
#5410 szegény, nem ért hozzá nem kell bántani, de ez tényleg viszi a pálmát :D :D :D .D -
#5409 Ejfeny: Lehet hülyeséget kérdezek: ez a különbség a 32 és a 64 bites windows között?"
looooooooooooooooooooooooooool :D -
#5408 desok bajotok van :/
nekem az ég világon semmi baj nincs...megy minden szám, minden film, minden formátum...
-
#5407 Na most ez már tényleg érdekes, le tudod játszani, de másolni nem enged.
Én megyek aludni :d
Ilyennel még nem találkoztam, lehet megálmodom a megoldást reggelig. -
#5406 Te jó ég :D
Ilyen nincs :D
Közbe mégis :d -
#5405 Most próbáltam, a zenéket le tom játszani MP4-ről! -
#5404 off
egy kis qdb
"Ejfeny: Ebben az új windowsban olyan nagyok az ikonok
Carter: Igen, az xp-ben még 32x32 pixelesek voltak, itt már 64x64 pixelesek
Ejfeny: Lehet hülyeséget kérdezek: ez a különbség a 32 és a 64 bites windows között?" -
#5403 Most váltottam pont ma windows 7 -re Amúgy csak egy számnál akad meg! Egy ideig megy és utána áll meg! De kettő mappát akartam és próbáltam az egyiket is csak! -
#5402 Jah sorry, most esett le hogy már mondtad hogy XP-n tudál másolni, csak mondjuk azt nem értettm hogy most van neked jelenleg is vagy még régebben használtad és arra célzol. -
#5401 Te nem tettél Driver-t de ő feltette magának, vagy az Update helyről vagy alapból ami benne van a driver csomagjában.
Na de az egy dolog hogy ott tudtál másolni, ami most kérdés hogy máshol tudod-e használni az MP4-et, mert ha igen akkor az OS kicsit behalt, de ha máshol sem akkor egyértelmű ki a hibás.
De amit még kérdeznék hogy csak egy bizonyos számnál akad el a másolás vagy a kezdés már hibaüzenettel indul? -
#5400 Én nem tettem semmi drivert fel....usb-set nem!Amúgy ez egy MP4, de XP-n tudtam másolni! -
#5399 Na most ha felismerte, a driver akkor márt fent kell legyen, úgyértem hogy ok, felismeri, attól még nem tuti hogy fel is tett vmi hozzá, de ha megtudod nyitni a Pendrive-ot akkor már van driver. Na most, amit nem értek hogy milyen drivere van? Mert amit kaptál hozzá kis CD-t azon csak 98 as driver van megy régi Windowsra szólnak, tehát ez mostanra már nem aktuális mert benne van az OS ben. Ami neked a gondod lehet hogy vagy hibás a fájl, vagy a Pendrive úgymond Index-e a hibás, vagy az OS-el van vmi. Amit javaslok hogyha van Win7 mellett fent vmi másik Windowsod akkor azon próbáld feltenni, ha úgy megy akkor Win7 reinstall, ha úgysem akkor próbáld máshol elmenteni az adatokat a Pendrive-ról aztán formázás. -
msstz #5398 :DD -
#5397 USB drivert nem kellene feltenni? Mondjuk felismerte! -
#5396 Bocs h nem sikerült betenni!! Itt lenne mostmár:D -
#5395 -
#5394 Ez lenne az -
#5393 [IMG] [/IMG] -
#5392 Jah értem :D
Akkor srry, várunk :D -
#5391 Bocsi én írtam rosszul.... nem jött fel azt külön kérdeztem! Na várj mindjárt leírom vagy teszek képet!:D -
#5390 üres járatban olyan 8-10 gigát, munka alatt meg 15-16-ot :D -
#5389 nálam a 64bites olyan 1-1.2 körűl eszik úgy h megy a zene,firefox, nod, msn :) -
#5388 előszőr énis ezt akartam írni, aztán rájöttem h gondolom két külön kérdésként tette fel, csak nem volt sortördelés h érthetőbb legyen :D -
#5387 Hali! Érdekelne, h mennyi ramot eszik ez a rendszer? -
#5386 Hogy jön képbe a videókártya driver az USB-ről való másoláshoz? :D
Amúgy meg milyen hiba üzenetet kaptál? -
#5385 Annyi lenne még hogy USB-ről másolni akartam a gépre de hibát írt ki egy idő után! Mi lehet a gond? Fel tegyek valami videokártya drivert? Mert végülis felismerte!:D -
#5384 Kössz sikerült is! -
kazsmer #5383 :) köszi a bíztatást, reménykedem... -
#5382 Szerintem ha a 7100-as Builded van most az adott problémás gépen akkor reinstall, muszály neki megoldania, hiszen nekem sincsgondom vele, nem is volt, és amint eddig láttam másnak sem volt ilyen gondja, tehát ne add fel, jó az OS, csak vmi közbejöhetett neki. -
#5381 Ebben a billentyus ugyben segitsetek pls. Es USBrol akartam masolni valamit de egy ido utan hibat ir ki. -
kazsmer #5380 Tuti van rajta anyag. A vista látja ugyan azon a gépen természetesen csak a Vindows 7 nem. Reinstall? Neked olvas mindent rendesen? A lenit gépen még a 7068-as van, az kiválóan olvas mindent :) -
Pio #5379 Ha HD audiod van akkor pont az alattad levő hozzászólásban írtam. -
Pio #5378 left alt+shifttel tudsz a beállított nyelvek között váltani, de ha elfelejtettél magyart engedélyezni, akkor a language baron tudsz váltani, ami valószínűleg jobb alul van az értesítési területtől barra és EN van odaírva.
Ha nincs ott, akkor:
1. control panel
2. region ang language
3. keyboards and languages fül
4. change keyboards gomb
Itt szerintem el fogsz tudni igazodni, de ha gond van szólj és leírom hogy kell belőni a magyart. -
#5377 Próbáltad már más géppel beolvastatni az lemezt?
mondjuk ha már azon a gépen jó, csak Vista alatt akkor tuti a Win7 lesz a gond, szal egy reinstall, mert csak ideiglenes a gondja ilyen szempontból, én már írtam sok lemezt Win7 alatt, mind Neroval mind a beépített írójával, és gond nélkül ment mindenhol.
Szal reinstall. -
#5376 Szeretnek feltenni Realtek Sound managert.... honann tom h melyik a jo es honnan kellene. -
Pio #5375 Láttam valakinek volt Realtek HD Audioval gondja. A 2.22-es vistás drivert keressétek, az nagyjából jól viszi, csak az 5.1 bugos. Érdekes módon kezeli az összes hangfalat, ha teszteled a HD Managerben mind szól, de aztán minden mást sz*rul kever rá ki, gyakorlatilag 2.0-ban hallatszik minden és némi hangszínszabályozgatással lehet valami kis nyüszögést kicsalni a rear hangfalakból is.
ITT nyomjatok pipát, várjátok meg, míg újra betölti az oldalt, majd nyomjatok nextet és máris a letöltési oldalon vagytok. -
#5374 Szevasztok feltettem a Win7et de amcsi a billentyum, tok valamit csinalni. kerdojelet se tok tenni -
#5373 kb. erre céloztam én is -
kazsmer #5372 A lényeg az hogy üresnek mondja a win7 a DVD-t pedig van rajta adat. Nem értem :( -
Inquisitor #5371 Azért a Greasmonkey eléggé átjároház jellegű kieg, a az AdBlock meg néha olyat is kiszűr, amit per pill. nem kéne :)