46641
-
Pio #5650 Firefox megy.
Winzipet nem tudom, de winrar meg 7zip mennek.
A legtöbb program megy vagy ha valami véletlenül mégse arra biztosan van alternatíva. Én elsődleges oprendszerként használom, eléggé nyüstölöm és nem nagyon volt kompatibilitási gondom egyelőre.
CroftManor: és arra nem lehet azt nyomni, hogy mégis telepíted, vagy figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása vagy ilyesmi? Mert arra emlékszem, hogy nekem is visított, hogy lehet vele gond de aztán simán felment. 4.30.4.0027-es verzió amúgy. -
#5649 Tudja már vki h melyik daemon tools verzió jó hozzá? Mert a legőjabbat próbálnám feltenni de kiírja egyből h nem komptaibilis vele -
Hugh Hefner #5648 hello
gondolkozom, hogy felteszem ezt az uj csodat, de lenne par kerdesem. lattam,h ogy nvidia driver van windows7hez, de pl olyan alapprogramok, minthogy firefox, winzip, ilyesmi, ezek vannak már rá? illetve a sima windows xp-s telepítő gondolom nem jó neki...
a régi programjaim, mondjuk warcraft 3 hogy boldogulna vele? vagy ezek még nem támogatottak?
bocsi az amatőr kérdésért oO -
Pio #5647 Ne használj ilyen moddolt köhömm... telepítőket, keress egy mezei "untouched" SP3 install CD-t.
Vagy még jobb, ha egyetemista vagy vagy van egy a családban, nekik jár ingyen winxp meg vista is.
Illetve asszem általános sulis/gimis tanároknak is jár olcsón.
Előbbi lehetőségnek az MSDNAA, utóbbinak a Tisztaszoftver kulcsszó segítségével lehet utánanézni. -
#5646 Na most néztem h a WIn7 bejött de a WinXp rossz!:D -
#5645 Szevasztok!! Win7em volt fenn!! Leformáztam a C-t és nem engedi a winXP-t feltenni!! Már volt erről szó csak akk nem formáztam le mert nem jutott el odáig és kékhalál volt! Leformáztam egy XP rebornnal mert ott ki lehetett választani h azonnal formázza de telepíteni meg nem engedi!! És nem tok feltenni XP-t meg már a Win7et se engedi nem jön be a telepítő! WinXP-nél meg h Végezzek virusellenőrzést meg indítsak el vmilyen CHDSk programot!! Pls valaki segítsen! -
#5644 nálatok az ffdshow az működik? nálam nem igazán akaródzik úgytűnik :( -
#5643 Több féle realtek chip van. A tied eléggé friss kiadás, ezért fordulhat elő, hogy simán megy. -
#5642 nemtom nekem is realtech van p45ös lapon, automatikusan felrakott vmi drivert, működik rendesen. semmi problémám nem volt vele... -
HUmanHunter #5641 nekem alapból sem volt realtekkel win 7 alatt a driver telepítés sem segített. leszedtem már 3 v 4 féle realtek drivert, újabbat régebbit de egyik sem volt jó. -
#5640 Köszi már megoldódott azóta :) -
#5639 ja még annyit, hogy felinstallált driver mellett is azt írja, hogy nincs installált driver és term. az audio manager sem indul el :S -
#5638 óófákk, elment a hang
eddig minden rendben volt, semmit nem kellett volna installálnom, mert telepítés után egyből volt, de feltettem a realtek drivert az audio manager miatt
bedugtam egy jacket és volt-nincs hang! gondoltam semmi gond, újraindítás. némaság. driver reinstall. hang még mindig nincs. system recover 2 órával korábbra...nincs hang D:
driver megint uninstall és akkor vettem észre, hogy a realtek audio manger még mindig ott figyel a vezérlőpultban, de nem lehet elindítani!
HELP! -
BIZ0906 #5637 Használom játékokban furcsa módon de mint ha jobb vagy több fps-em lenne. Bár a PunkBuster-es játékokat csak singlben tom futtatni :( -
msstz #5636 sír a szám, hogy az objectdock nem megy kompatibilitással sem. :( -
#5635 Nem, csak mükődhetnek a Vista-s driverek. -
atomkrumpli #5634 nem úgy volt hogy a W7 és a Vista driverek megegyeznek (legalábbis elméletileg) ? -
#5633 Rendszergazdaként futtatód a telepítőket? -
#5632 Hát találtam vmi ACPI ENE nem tom mit.. feltettem, kiírta lehet h nem megfelelően van telepítve.. elindítom megint a six engine-t kiírja megint hogy Fail to install ACPI driver. :S -
Laceee #5631 WHQL minősítésű ATI driver Windos 7-re -
#5630 Rakd fel külön az ACPI drivert. Az Asus oldalán biztos megtalálható A Vista-hoz való, ami nagy eséllyel Windows 7-hez is jó lesz. -
#5629 ötlet arra, hogy explorerben miért nincs a thumbnaileknél kép?
egy pillanatra megjelenik, majd az összes eltűnik és olyanok a képek, mintha nem képek lennének:) -
#5628 kipróbáltam ezt az új win7-es nVidia drivert, nagyon bejön, ugyanis végre benne van az a funkció amit eddig hiányoltam és az intel-es kártyák driverében benne van, azaz, hogy az aspect ratio-t megtartva húzza szét a képeket a képernyőn, ugyanis elég zavaró volt nekem, hogy a monitorom auto módban csak a 16:10-es felbontásokat jeleníti meg widescreen-ben, míg minden mást 4:3-ban (köztük a 16:9-et is, ami így igencsak zavaró)
szal végre egy normális driver :) -
Madmano #5627 Nem,nem.A tálcára. -
#5626 kép róla -
#5625 Hát ezt nem hiszem el, felrakom a win 7et, erre nem fogadja el az asus drivereit, a six engine, ami nagyon kéne, különben nem tudom autoba tenni a lapot és így tök hangosan zúg és tök idegesítő!
-
#5624 szerintem ő a tálcára gondol az asztal alatt :) -
#5623 Szevasztok!! Tudtok már valami PB fixről? Mert mindig kidob!:D -
#5622 az Aero felületre gondolsz? -
#5621 kijött egy végleges (pontosabban nem beta állapotú) Nvidia driver. 185.85 -
csoli31 #5620 Igen az. Neked is köszönöm! -
Laceee #5619 ha iso kiterjesztésű akkor nem -
csoli31 #5618 Köszönöm szépen!
Még egy útólsó amiről megfeledkeztem. Ki kell csomagolnom előtte, mert tömörítve van?
-
Pio #5617 Elindítod NERO-t és felül "Recorder" menü majd "Burn image" és ott kitallózod a letöltött fájlt.
Magyarban asszem a "Recorder" az "CD/DVD Író" a "Burn image" pedig "CD kép felírása" de erre nem vennék mérget. Ugyan arról a menüről van szó, ahol az újraírható lemez törlése is van. -
#5616 fájl/nyitás majd kiválsztod az imaget, megnyitod és kiírod, nem túl gyorsan. -
csoli31 #5615 Szevasztok!
Kellene egy kis segítség nekem. Letöltöttem az oprendszert, de nem tudom hogy kell kiírni DVD-re, hogy arról települjön majd a gépemre. Tudom láma kérdés, de én kb. 2 és fél éve tanulom használni a gépet (mert a szüleimnek nem volt rá pénze). Tudom hogy valahogy a Nero-val lehet, de mégis hogyan? Előre is köszönöm! -
Pio #5614 Állítsd át stereora egyrészt a realtek managerben másrészt:
1. control panel - Sound
2. kijelölöd a speakerst majd alul configure
3. itt is átteszed sztereóra
Sajnos a relatek driver egyelőre bugos win7tel és az 5.1-et valamiért rosszul kezeli. A tesztprogramokban megy jól (HD manager és az iménti beállítás), mégis amint valamit le kell játszani szinte csak a 2 front hangszóró szól.
Ha nagyon ragaszkodsz az 5.1-es beállításhoz akkor az előző feladatsor 1-es 2-esét csináld meg majd
3. duplakatt a Speakersre
4. Enhancements fül
Itt játszadozz. Némelyik beállítással lehet némi gyenge prüntyögést kicsalni a rearből, mélnyomóból nekem nem sikerült.
Sajnos amíg nem lesz új realtek driver marad a sztereó hangzás :( -
Richard90 #5613 Sziasztok!
Lenne egy aprócska problémám a hanggal! Felraktam a legújabb Realtek 2.22-es drivert. De amióta fentvan, azóta halkabb a hang. Hogy lehetne felerősíteni (minden érték maximumon van a hangerőknél).
+ Ha skype-on neszélek valakivel és átállítom a speaker configuration pl 5.1-ről stereo-ra, akkor nincs hang... nem hallom azt akivel beszélek. -
Pio #5612 CS Sourceban 154-ből 156 FPSt csinált a bétához képest az új nvidia driver, más benchmark meg fraps most nincs fent a gépen :D -
#5611 Nem igaz ez egy marhaság,este bővebben leírom majd otthol,de előzetesként annyit hogy nálam az xp szintnél is jobban megy az eddig tesztelt gamek többségénél.