46641
  • bon
    Tudom még tegnap leszedtem.
  • Tomy Lee
    Igaz-igaz.Ha már most béta driver-ekkel ua akkor ez csak jobb lehet!

• Evin
    Nvidiától most jött ki egy WHQL-es, nem béta.
  • bon
    Biztos javulni fog, ne feledd el, hogy még beta driverek vannak hozzá ha egyáltalán vannak.
  • Tomy Lee
    vista 32bit-nél talán kicsit gyorsabb talán ugyanaz.Rosszabb tuti nem viszont sokkal jobb sem:)Nagy különbség nincs sem fps sem más téren.
    Vista 64bit-nél viszont tuti nem jobb sőt nagyon is alul marad még a win7 béta.
    Nem tudom azt állítani,hogy "hú de várom" mivel alig hozott újítást.Vista clone..
    Kipróbálom majd a 64 bit-es verziót ha kész lesz mivel biztonsági szempontból bizonyos ideig jobb mint vista.Ezt próbaverzióval(30 napos) fogom megtenni és ha nagyon megtetszik akkor megveszem de ahoz jónak kell lennie mivel 65K körül lesz az ultimate.

Ha valaki a legjobb fps-t akarja elérni akkor vista/64.
    Őszig biztos.Akkor meglátjuk majd javít e win7 még az fps-eken.Előfordulhat...
  • Madmano
    Helló.Abban tudna segíteni vki,hol és hogy tudom beállítani a Win7RC-n a Vistá-s fekete asztalt?Bocs a kérdésért,de eddig XP-vel nyomtam és nem foglalkoztam a Vistával,viszont tetszik az a fekete asztal....
  • Evin
    Eddig 1 játéktesztbe futottam bele, és az alapján kb annyi fps-t ad, mint a Vista.
  • DarkSector
    LOL ésen az igazene? hogyan játékossságba még a vista is több fps-et tud kihozni a rendszerből???

Mert egyenlőre azt halottam, hogy csak rendszermüködésben gyors, de fps-ben állítólag gyengébb társainál :S
  • Blasta
    Na túlvagyok a harmadik Win7 installomon.
    Sajnos az előző két rendszerem egy haldokló HDD miatt ment a kukába, de tegnap felfedeztem a haldokló HDD-t és lecseréltem, majd felraktam a 7est újra, immár csont nélkül ment minden. (eddig mindig volt valami momentum, ami bizonytalanságra adott okot, de betudtam annak, hogy biztos az RC verzió miatt van, közben a haldokló HDD_m volt az oka).

A rendszer atomgyors, nagyon fasza, végre tényleg olyan amilyennek lennie kell, pedig nem egy über konfig, de nekem bőven megfelel (mivel nem játékra használom).

Adatok: HP Pavilion DV6910 noti, AMD Turion X2 64 2Ghz, 4GB ram, 320GB Samsung 16mb cache, GF 7150M.
    Még csak a boot-ot mértem le, másfél perc a gombnyomástól a READY-ig.

• RYO21
    nálam működnek
  • Pio
    Mindent fel fog ismerni a gép.
    Ha jól tudom ezen a lapon realtek hd audio van, ahhoz szedj le 2.22-es vista drivert.
  • DarkSector
    LOLnem találok sok win 7-es drivert az alaplapomhoz! (asus p35 p5k-se)
    Lehet jók a vistás driverek???? Próbálhatok azzal?
  • RYO21
    Bocs mégegyszer mindeknkinek, az este nagyon fáradt voltam és ne figyeltem oda.
  • RYO21
    ááá reggel van

eltévesztettem a topikot.
  • RYO21
    oppá
    ROSZ TOPIKA ÍRTAM!!!!

BOCSI

• bon
    Gondolom OEM árak.
  • xblades
    Eddig úgy néz ki, a legolcsóbb változat, a Windows 7 Starter alig kevesebb, mint kétszáz dollárba, azaz kb. 40 ezer forintba fog kerülni. (199,95 dollár) Ez a verzió azonban számos funkcióban kevesebb tud majd drágább társainál.

A Windows 7 Home Premium lesz várhatóan a legelterjedtebb az otthoni felhasználók körében. Ez valamivel 260 dollár alatti áron (259,95 dollár) kerül a boltok polcaira. A Windows 7 Professional - ami elsősorban az üzleti felhasználókat célozza meg - a szerző információi szerint már csaknem 300 dollárba (299,95 dollár) fog kerülni jövendőbeli gazdájának. A "csúcsmodell" a Windows 7 Ultimate - felvértezve az új operációs rendszer minden funkciójával - 320 dollárba, egész pontosan 319,95 dollárba kerül majd megjelenésekor.
  • msstz
    Még egy kérdés:

Hogyan tudom öszekötni a 7-t az XP-vel UTP Crossal, mit kell tennem a 7 részéről, hogy felálljon egy otthoni hálózat két gép között?
  • bon
    Szerintem nem lesz drágább.
  • L7wy
    Nem kell bántani, mindenkivel megesik h többet iszik a kelleténél :P
  • Tomy Lee
    Milyen ára lesz vajon?Drágább mint a Vista?
  • Lacee86
    "Kicsit" elévesztetted a házszámot, barátom.
  • MR ME
    fail
  • [HUN]FaTaL
    És ez a win7 topicban szted ki a faszt érdekel?
  • bon
    Még nincs teljes verzió, de már nem beta, hanem RC. Év vége felé várható a megjelenés.
  • Master Rick
    Hi all! Van már teljes verziója a windows 7nek, vagy még mindig beta állapotban van? és ha beta, akkor mikortájt jön ki a teljes?
  • msstz
    ?
  • RYO21
    Az eddigi nem hivatalos autólista:

Audi RS4
    Audi R8
    BMW 1 Coupé
    BMW M3 E36
    BMW M3 E46
    BMW M3 E92
    BMW Z4 M Coupé
    Chevrolet Corvette Z06
    Dodge Challenger R/T
    Ford Mustang
    Infiniti G35
    Lotus Elise
    Mazda RX-7
    McLaren F1
    Mitsubishi Lancer EVO IX
    Nissan 370Z
    Nissan Skyline GT-R 2000
    Nissan Silvia S14
    Nissan Silvia S15
    Pagani Zonda F
    Porsche 911 GT2
    Porsche Cayman S
    Shelby Mustang Terlingua
    Volkswagen Golf GTi

• msstz
    mekkora ász már, hogy a hiányzó drivereket letölti windows update-tel. :o

*rácsodálkoz*
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanúgy mint a Vistaban..
  • serkov
    Hali! A Jó dolgokat már összegyűjtöttem az os-ről. Valaki leírná mi ebben a rosz? :-) Vannak érvek ellene, mert hétvégén lecserélném a vistámat erre.... Előre is köszi!
  • msstz
    dejó! köszönöm! :)
  • Tomy Lee
    Ikonra viszed a cursor-t ctrl és egérgorgetés.
  • RBJ
    hát csokolom.
    még midnig a canon driver rel kinlodok. csináltam egy bios frissitést sikeressen gondolom mert muszik minden de mégse találok olyan menut a bios ban , hogy hardvare virtualizácio enged. pedig tudja a gépem elvileg
  • Pio
    + persze ha az adott program a beállításait az appdatában vagy a registryben tárolta, akkor azok elvesznek és alapbeállításokon fog elindulni.
    Ha van valami program amit nem akarsz újra beállítgatni akkor érdemes megnézni, hogy nincs-e benne valami beállítás fájlbamentő lehetőség vagy esetleg megnézni az appdatában, hogy van-e mappája és azt érdemes kimenteni.
    Appdata eléréséhez a Futtatáshoz vagy a tallózó elérési útjába írd be, hogy %appdata%
  • Pio
    Elég csak a C-t leformázni de a D-re telepített programokat célszerű újratelepíteni. Simán letörölheted a mappájukat és kész.
    Ha valamelyik programot nem áll módodban újratelepíteni akkor nyugodtan próbáld meg elindítani, jó eséllyel el fog indulni (ez főleg a játékokra igaz).
  • CroftManor
    Az lenne a kérdésem, h hacsak a C-t formázom le és rá teszem a 7-et, de a D-t nem törlöm le mert vannak rajta játékok meg telepítettem rá programokat is.. Szal most mit csináljak? Elég ha a C-t leformázom és ráteszem a win 7et, a D meg maradhat úgy ahogy van?
  • Inquisitor
    Végre valaki 1x ezt írta végre :D
  • msstz
    ja és, az nvidia driver nem talál megfelelő illesztőprogramot a hardveremhez, pedig elviekben a 8400M G-t támogatja :(
  • msstz
    tyuhaj, 7 alól írok, volna egy kérdésem: le lehetcsökkenteni az asztalon az ikonok méretét, és ha igen, hogy?