46641
  • Blasta
    Erre a kérdésre esetleg tudtok valami segítséget adni?
  • ViniSoundz
    vki nem próbálta a virtual xp-t? mert én leszedtem a 7100-as 32bites winre és nem akar semmit csinálni.

olyasmi hibát ír ki, hogy vmi virtualizációs problémája van. utánanéztem, hogy támogatja-e a procim, de úgy tűnik igen

core2duo e4400-om van.

gondolom úgy kéne kb működnie mint egy virtualbox-nak, azokkal nincs is gond, de erre nemtudok rájönni mi a probléma. startmenübe brakja, azt kész, van 2 indítható cucc. 1ik egy image-et kér asszem, de nem fogadja el amit bepakolt c-re, a másik meg az említett hibát írja.

ha vki tud vmit errők, akkor írgyon :)
  • SimaSuna #5448
    ez a kijelentés bárhol előfordul.

MSN / WLM-et használm "mindenki". holott van tőle milliószor jobb csevegő, ami nem osztja a vírusokat, nincs tele reklámmal, és magadra szabhatod teljesen.

Valakinek bejön az MSN van akinek nem.
    Ugyan így van az OP rendszernél.
    Nekem a Vista nem jött be, lassu volt és szokatlan.
    Viszont a Win7 elsőre megtetszett.
    De lehet vkinek meg pont ennek az ellenkezője, mert nem úgy fut, szar meg minden baja van.

• TaRka0107
    Vissza is teszem! Csak sokan mondták h ezen a win7-en jobban mennek a gamek. pl GTA4 És ezért gondoltam ezt feltenni meg már tiszta virusos volt a gépem! De hát akk vissza lesz téve az XP.D
  • Laceee
    Biztonságban mindenképp
  • Blasta
    De szeritnem is tedd vissza az XP-t, ha azzal megvagy elégedve és gyorsabb is a te vasaddal, nincs kérdés.
  • Blasta
    ez még nem a végleges, egy még ki sem adott oprendszert én nem hasonlítgatnék egy már SP3 verzióban levőhöz
  • TaRka0107
    Hát letöltöttem az AMD-ről! Kiválasztottam h Windows 7 32bit! 90mbos fájl és amikor telepítettem meg kellett adni h hova és a C:/programfile/ATI TECHNOLOGIES! CD-ről tettem először ott pedig vistát választottam de ott is ez volt!:D Játékok meg szarabb fpsel mennek!:D Nem értem, mindenki mondta h jobb mint az XP
  • EK1TEP
    Nálam semmi baja a rendszernek tök stabil pedig idegbajoskodtam ma össze vissza... megnyitottam minden ide oda másoltam és megse nyikkant!
  • KranaZoli #5441
    "Fel is tettem az ATI-t"...

Ez mit jelent pontosan?!
    Seven driver-t tettél fel?!
  • KranaZoli #5440
    És a különféle Vista aktiválókat (lásd Vista topic -> banner) nem próbáltad még?! Ha ennek már úgyis annyi...

Ill. próbáld meg most feltenni újra a Vista-t, hogy a Seven már rajta van. Hátha így jó lesz...
  • TaRka0107
    Szentem én visszateszem az XP-t mert nekem csak rontott!!Fel is tettem az ATI-t, mondjuk nem igen láttam h a C/windows-ba tett volna vlaamit mert a telepítési helye a c/programfiles volt:D Nem értem!
  • MR ME
    így van, megbízhatóság terén azért ez még nem az igazi...
    épp az elöbb halt be teljesen miután itthagytam 2-3 órát úgy h nem csináltam vele semmi, visszajött a képernyőt azt nem csinált semmit :|
    (sleep kikapcsolva)
  • NEXT LP
    Nem akarom újratelepíteni, mindenképpen crack kéne, és hogy a régit hogyan töröljem...
  • ProGabe #5436
    akkor én hogy írtam vele? :)
    na jó elmondom, így: tools -> create CD cue file -> hangfájlok kiválasztása
    ilyen egyszerű!
  • Evin
    Van a neten olyan Vista SP1 angol kiadás, ami alapból aktiválva van, és Win Update kompatibilis. Magyar nyelv tölthető hozzá, persze nem lesz minden magyar így. A nevét meg nem mondom fejből.
  • NEXT LP
    De az eredeti kérdtéstől ne menjünk messze, pm.-ben is jöhet a válasz XD (Csak jöjjön XD)
  • bon
    Még nem jött el a Windows 7 ideje, majd ha elkészül az RTM.
  • SimaSuna #5432
    minek?

Vista már lejárt, eljött a Win7 ideje :)
  • NEXT LP
    Ammár fent van :)
    De azért komolyan, kell a Vista is.
  • SimaSuna #5430
    format c:...install Win7 :)
  • NEXT LP
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom:
    Letöltöttem az MS-től a win 7-et, fel is tettem a Vista mellé, de nekem a Vista-hoz olyan törésem van (igen, van), ami a rendszer bootolása elött töri fel a Vista-t és ez most a dual-boottól összezavarodott és nem hajlandó működni, és most reklamál a Vista, hogy aktiváljam.
    Tehát most le szeretném törölni a régi Vista crack-et, hogy ne zavarjon be, és szükségem vola egy olyan Vista crack-re, ami sp1-en (akár sp2-n is) működik, nem szúrja ki az a frissítés ami ezeket keresi, működik vele a Windows Update, és a win 7-et se bántja.
    Nagyon jól jönne a segítség (a régi crack törlésénél IS), mert most mindenki (én is) mérges rám, mert nem megy a Vista XD
  • KranaZoli #5428
    Oké. Köszi!
  • SimaSuna #5427
    igen!
  • KranaZoli #5426
    Hi!

Most kezdtem el tölteni a 32 bites RC-t.
    Gondoltam notira felpakolom...

MS oldalról töltöm, ahol kellett a Sign-In és utána kiírt egy kulcsot. Ezzel tudom aktiválni, vagy ez mi?!
  • Blasta
    Nekemis :)
  • Blasta
    Íróprogram:

Ingyenes, okos, sztem mindent tud, 2rétegűt, audiót is:

Starburn
  • SimaSuna #5423
    nekem javult :)

RBR + HDR - WinXP - 60FPS
    - Win 7 - 80-90FPS!

:)
  • stevenson1988
    InfraRecorder, tud magyarul, ingyenes, kicsi, gyors, ír minden szir-szart, és még 64bites verziója is van
  • gyajjj
    engem is érdekelne PB fix megoldás. köszi
  • simonl #5420
    Sziasztok,

Próbálta már vki a kicsit lentebb említett PB fixet ??
    Megmondom őszintén, én még a linket sem találtam meg hozzá....
    Kérem aki próbálta és működik cod4 el az ossza meg velünk a linket és a tapasztalatokat is:)

Ezer köszönet....

• RBJ
    az ikonok kisebbitése ha valakit zavar az ikonra viszed a kurzort ctrl és egérgorgetés
  • TaRka0107
    Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem játékoknál rosszabb lett!! Sokan mondták h gyorsabb.... de nekem pl. cod2ben volt max grafon dx9be 250 fpsem most meg 100-130!! :D
  • Tomy Lee
    De gyors volt,köszi:)
    OP.rendszert kell kiírnom tehát jó lesz akkor..
  • dashed_
    Imageburn, egyedul audio cdt nem tud irni.
  • Tomy Lee
    Hali.
    Író programként mit javasoltok rá?
    Dupla rétegü lemezt írnék!ty
  • BIZ0906
    És Vistás drivereket kell feltennem hozzá, hogy működj a mashina:) ?
  • Laceee
    képfájl kiirása módszerel, vagy használj IMGBurn-t
  • norbi17
    hy
    vki tudna nekem abban segíteni hogy mivel írjam ki dvd-re hogy rá is boot-oljon??
    nero-val próbáltam de úgy nem boot-ol rá vmiért:S
    előre is thx
  • BIZ0906
    Én is Fox-al nyitottam meg IE-t is gyakran használom gyakorlatilag mindkettőt össze vissza amire éppen kattintok és behozta a Fox az oldalt és a serialt is. Ebben RC-ben benne van az XP-s emulációs lehetőség?