46641
-
kazsmer #5370 Hibás lenne a Windows 7?
Nem olvassa vissza a Nero-val megírt DVD-t, viszont ugyan az a DVD ugyan azon az írón visszaolvasva meg jó Vista alatt! Ilyet még nem láttam! És ti? Van valami ötlet rá? Hibás lenne a Build 7100? -
#5369 ok megyek ie... ha ezen múlik -
#5368 nem véletlenül olvashatod ezt. alapjáraton tényleg mennek, csak pl. nekem is adódnak néha gondok, elég hozzá egy adblock, greasmonkey, vagy bármi hasonló. na jó, igazság szerint nekem is tökéltesen megy minden microsoftos oldal FF-ből, mert ott figyel az IETab :D -
#5367 Szerintem OS telepítést meg se kísérelj virtuális meghajtóval...
egyébként Pendrive-ról is lehet telepíteni ha nem akarsz DVD-t írogatni -
#5366 :) -
#5365 operát nem tudom, de valszeg az lesz a gond! -
Inquisitor #5364 Érdekes, te vagy ma az ezredik, akitől ezt látom leírva ... nekem még is tökéletesen megy Opera 10-el az összes microsoft oldal. :)
Abban töltöm az RC 32 bites verzióját is tőlük éppen. -
#5363 én firefox al szedtem le semmi gondom nem volt. -
#5362 én minden microsoft-os dolgok firefox-ról intézek, és eddig mindent behozott hiba nélkül! bejelentkezés hibátlan, kulcsot is róla igényeltem! -
#5361 persze, de könyörgöm, microsoft.com-ot IE-vel, mert különben úgyis szar lesz :) -
#5360 canon lbp2900 nyomtatora nem találok drivert ami mukodne win 7 en. az update se talál hozzá drivert.
tud valaki valamilyen megoldást mert a nyomtato nuku így. -
#5359 Hali!
Itt meg kellene jelennie valaminek, mert én csak ezt kapom az arcomba:
-
#5358 Helló
Laptopra szeretném telepíteni és az lenne a kérdésem, hogy írjam ki dvdre vagy mehet úgy is a telepítés ha simán berakom daemon toolsba? Vistát használok és 2 partícióm van van rá mód, hogy a Vista programfiles mappába telepített dolgok megmaradjanak és működjenek? Azt olvastam, hogy telepítés közben le is tölti a legújabb drivereket de én wifis netet használok akkor hogy tölti le ha nem lessz telepítve a wifi driverje?
Köszönöm a válaszokat! -
tomip81 #5357 Közbe én is rájöttem, hogy a TC-vel lehet probléma, mert kukába gyorsan bevágja és onnan is gyorsan törli simán. De azért köszi a gyors választ! -
#5356 1. Miért tudok windows 7-tel a jelszó nélkül hozzáférni azokhoz a fileokhoz, amik a másik vinyón vannak vista alatt?
2. Telepítésnél nem volt nálam a serial, így hogy feltettem meg tudom még adni?
3. És meg lehet csinálni, hogy a messenger jobb alsó sarokban legyen, ne a tálcán?
--------------------------------------------------------------------
1: ezt nemtudom, mert vista csak 1 hónapig volt nekem fent anno!
2. Persze hogy megtudod! Jobb gomb a sajátgépre, és alul Change pruduct key, ide beírod az általam leírt kódok egyikét. És aktiválod!
CD kulcsok az aktiváláshoz:
Windows 7 RC 32/64bit:
MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ
BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3
6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24
9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
3: Ide bemész C:\Program Files\Windows Live\Messenger, ezt megkeresed msnmsgr.exe jobb gomb, tulajdonságok, kompatibilitási mód, vista mód bekapcs, és alkalmaz! Messenger ujraindít és a megszokott helyen a cuc! -
#5355 Nos én töröltem már 10-15 gigát is egyszerre, de csak abban az esetben lassult be, hogy ha Total Commander-ben töröltem, mert ő teljes törlést csinált, tehát egyből kukánkivülre tette.
Na most már ha Windows-ra bíztam a törlést akkor egy 2 másodperc alatt tette kukába, és talán 4 másodperc alatt törölt 10 gigát. Tehát vagy Total Commandert használva töröltél ennyi ideig, vagy vmi egyéb gond van. -
Inquisitor #5354 "Valaki próbálta már előcsalni W7 RC alatt a dreamscene -t?"
Gondolom az a kis okos beállító menü, ami az összes előző verzióval működött, és tucatnyi dolgot lehetet ki-be kapcsolni vele, köztük a Dream Scene-t, az megy az RC-vel is. Keznews-on biztos ott figyel a top letöltésekben ... -
tomip81 #5353 Sziasztok! Most raktam fel a Win7-et és olyat tapasztaltam,hogy nagyon lassan töröl fileokat. Sokkal lassaban mint az xp. 5gb volt vagy 10 perc.
Mi lehet a gond? tapasztalt - e már valaki ilyet. (win7 32bit mai kiadás) -
#5352 Ohh, ez megoldás, THX!
#5342-re esetleg valaki nem tud valamit? :)
-
#5351 Van egy routerra dugott külső merevlemezem.
Látni látom W7 alatt,de nem engedi megnyitni.
Xp és vista alatt simán müxik.
Van valakinek hasonló gondja,van megoldásra javaslatotok??? -
#5350 Kössz a válaszokat!! -
#5349 A boot során kérni fogja, hogy nyomjál meg egy gombot. -
#5348 Akkor nem kell állítani semmit se. -
#5347 És kiírtam az Image fájlt a DVD-re és beteszem újraindítom akk nyomogassam a DEL-t vagy magától bejön?:D ( bocs h ennyire low vok hozzzá). -
#5346 Nekem T-Home-om van!! Szal internet+TV és a modem maga a rúter is!:D -
#5345 Lehet kövezni de semmi gondom a Vistaval, win7el még azért akadt. Nekem a Vista gyorsabb és egyelőre stabilabb is, majd a végleges verzió megjelenése után pár hónappal kiderül. :) -
#5344 3. vista kopatibilitást állíts be neki -
#5343 "3. És meg lehet csinálni, hogy a messenger jobb alsó sarokban legyen, ne a tálcán?"
Ez engem is érdekelne :) -
#5342 Sziasztok!
Van egy asztali gépem, XP prof megy rajta.
A notebook-omon WIN7.
Mindkét gép bevan léptetve egy WORKGROUP-ba.
Hogy tudok a win7-ben megosztani az asztali gépnek egy bizonyos mappát?
Rámentem, hogy Share with és hozzáadtam a Homegroup-ot, de ígysem tudom az asztali géppel megnyitni a notin megosztott mappát (pedig mindkét gép látja szépen egymást).
Tudtok ebben segíteni?
Előre is köszi! -
#5341 Net-től függ. ADSL-t bekell állítani. De ha router-t használsz akkor semmit se kell állítani. -
mate317 #5340 Help!
1. Miért tudok windows 7-tel a jelszó nélkül hozzáférni azokhoz a fileokhoz, amik a másik vinyón vannak vista alatt?
2. Telepítésnél nem volt nálam a serial, így hogy feltettem meg tudom még adni?
3. És meg lehet csinálni, hogy a messenger jobb alsó sarokban legyen, ne a tálcán?
Köszi! -
#5339 Kössz a válaszokat! Majd először megpróbálom a CD-set:D Amúgy majd a netet is be kell állítani vagy fel fogja ismerni?:D -
#5338 Menni fognak, még ha nem is az összes funkciója. Addig jó, amíg a gyártók csinálnak Windows 7-est. -
#5337 Igen, már ha talál. Szerintem szükség lesz a kézzel történi keresére a gyártó oldalán. -
#5336 A vistás driver akkor jó a windows 7-en? -
#5335 Ha bemegyek az eszközkezelőbe és rámegyek hogy internetről telepítsen, úgyis jó, nem?:D -
#5334 Nem biztos, ajánlott megnézni a gyártó oldalán hátha van Windows 7-es driver, de amúgy is a gyártó oldalán biztos újabb driverek vannak mint a lemezen. Mindenképpen ajánlott a legújabb változat telepítése, még ha csak Vista kompatibilis is, kivétel ha a rendszer felismeri magától. -
#5333 elvileg ugyanaz -
msstz #5332 sziasztok, tuti láma, de:
ez a verzió, amit napokkal ezelőtt szedtem le magról:
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRER_EN_DVD.iso
megegyezik a most kiadott hivatalossal? -
#5331 nekem 25ön van, maradt még vagy 10 giga hely a feltelepítés után szal nyugodtan