46641
  • TaRka0107
    Én is így gondolom! Mindenki mondta h jobban mennek rajta a játékok!! Hát egyáltalán nem!!:D Csak az XP-t nem tom ujrarakni....bühühühü:D
  • DarkSector
    IGEN.
  • DarkSector
    enyimhez se teszi fel.
    lol
    ez mekkora fos így :SSS
    játékokban iszonyatszarmodon szerepel
    csak akkor tudnám, hogy sokakszerint ez miért olan jo oprendszer, ÉN MEGMONDTAM RÉGEBBEN ELŐRE!!! EZ EGY SKINEZETT GECI VISTA, CSAK A SOK MODOSÍTÁS MIATT MÉG SZARABB LETT....

TUTI EZEKUTÁN, HOGY AZ XP-NEK NEM KELL FÉLNIE A WINFOS 7 TŐL.
  • TaRka0107
    Ha már itt tartunk!! Nekem egy AsusVW193D-m van 19"-os! Ennek a max felbontása 1440x900??
  • Voldi
    Szerintetek egymagos processzorra is megfelelő lesz a seven, vagy inkább kétmagosra való?
  • nandorb
    ok akkor talalj ehez: ASUS VW195D -tipusu monitorhoz...
  • DarkSector
  • bon
    Persze, minden monitorhoz van driver a gyártó oldalán.
  • DarkSector
    VAN KÜLÖN MONITORHOZ DRIVER???
  • TaRka0107
    Akk valahogy remélem majd vissza tudom tenni az XP-t:D
  • DarkSector
    hogy 8800gts :P
    de nem. S
  • CroftManor
    Elvileg ITT a display helyén azt kéne látnom h 8800 GT, nem?
  • CroftManor
    Tedd fel a monitorod driverét és nagyobb lesz
  • DarkSector
    alapok jok
    nekem pl hangkártya alapon mükszik :P
    nem kellett az az ac'97 driver :D
  • DarkSector
    Nah billentyűzet megvan
    felbontást nem vágom.
    direkt ezt szedtem le és nem tud nagyobb felbontást 1600x1200-nál:

Nvidia drivers 185.85
  • kirol
    Csak alapdolgokra gondolok. VGA-hoz találtam, de Realtek talán jó, meg a chipset (nForce) is remélem.
  • bon
    Nem mind.
  • kirol
    A Vista driverei ugye jók a 7-hez?
  • bon
    Ékezetes betűket: Nem ártott volna a telepítés elején magyart válsztani. De utólag: Control Panel\All Control Panel Items\region and Language\keyboard and language\change keyboards...\Add gomb

a max felbontás: Felraktad a monitor drivert?
  • CroftManor
    Újabb gond: feltettem az Adobe premiere CS4et, sokat vágok videókat.. és msot kipróbáltam és minden vidi amit elmentek vele, alggol, szaggat. pedig ugyanazon a beállításokon mentem, amin vistán is szoktam.
  • DarkSector
    LOL

2 kerdesem lenne>

- hogy lehet irni ekezetes betuket win7-nel???
    - es miert 1600*1200-as a max felbontas???
  • CroftManor
    hát nem tom de emléxem rá h betettem az EA games mappát még vistán a Dre. és miután feltettem a játékotés játszottam vele, már nem volt ott.
  • werkfilm
    ez user error lesz, ennyire még a 7 se intelligens.
  • CroftManor
    Amugy van egy nagyon szar szokása a 7nek. Mielőtt feltettem volna, a vistán összegyűjtöttem a fontos dolgokat. és lementettem a Dre pl a Mirrors edge mentés mappáját, ami EA games néven volt. Na és mikor felraktam a játékot és elfelejtettem bemásolni a helyére az én mentéseimet, így létrehozott ugye a játék egy uj mentés mappát de mivel az is EA games néven van, így a Dn lévő mappát simán letörölte!
  • CroftManor
    DE, rámegyek h install, el is megy egy darabig, kiírja h most újrakell indítani a rendszert majd reboot után folytatja. oké, újraindul és ugyanugy bejön az ablak h nem kompatibilis.. megint futtatom és megint kiírja h újrakell indítani a rendszert....
  • BIZ0906
    Ez komoly? :S
  • dashed_
    Egyelore nincs megoldas. Google-n talalsz par okosagot ha rakeresel ,de nekem egyik se valt be. Szokasos "Win api error" barmit is probaltam csinalni. Rc 32/64 alatt.
    De Evenbalance megmondta, hogy nem fejlesztenek beta / rc os-re szal majd ha megjelent a vegleges win7, utanna lesz ra pb.

"Ez komoly? :S"

nem, csak olvasgatom a topicokat es mindenhova beirok vmit hatha bejon
  • BIZ0906
    Én is arra várok :( Frissítehetnék már!
  • TaRka0107
    Mi más? Van már vmi?
  • TaRka0107
    Most veszem észre de hülyén kérdeztem:D:D
  • dashed_
    turelem, mas nincs sajna
  • TaRka0107
    Valaki PB re nem tud megoldást??:D
  • Pio
    Gyanítom az indexelés miatt van. Kapcsold ki minden meghajtón.
    Jobbklikk intézőben a meghajtóra és Properties majd legalul szedd ki a pipát és okézz kétszer majd várj, amíg befejezi :)
    Ezen kívül futtatásba írd be, hogy services.msc, a listán keresd ki, hogy windows search, kattints rá kettőt és Startup type-ot állítsd át "disabled"re.
  • Rennadant
    jajderossz hogy nem tudom szerkeszteni az előzőt.

Mikor ezt csinálja, és elkezdem használni a gépet, egyből abbahagyja.
  • Rennadant
    hej!
    Ha hagyom magában a gépet, egy kis idő múlva elkezdi dolgoztatni a meghajtókat. Először a kislemezt zörgeti meg, utána a hdd-ket használja nagyon. A béta is ezt csinálta, ott valahogy ki tudtam kapcsolni de most nagyon nem találom. Valami időzített ellenőrzés ez, gondolom.. Adjatok ötleteket hogy szüntethetem meg.
  • CroftManor
    HA elindítok egy játékot akkor egyből kiírja h nem optimális mód, vmiért tállítja magát a monitor 75 Hzra és kiírja h ajánlott mód 60 Hz.
    Ezt múltkor vistán is csinálta kiderült azért mert nem volt feltelepítve a monitor drivere, de most feltettem egyből. és mégis kiírja
  • TaRka0107
    SP3as sima CD-vel is próbáltam ami 600mb-s!! Először ezzel a 600mbossal próbáltam!:D
  • Rainbow15
    sziasztok!
    az RC mivel tud többet, mint pl. a béta 7077? Lenne értelme felrakni? Mert nem rég lett felrakva a 7077.
  • msstz
    firefox, opera, utorrent, daemon tools, winamp, foxit reader, vlc player, last.fm, infrarecorder. egyelőre ezek vannak fent nálam, mind megy.
  • Pio
    Ja és azt kihagytam, hogy mezei felhasználói programokból nincs külön XP-s, Vista-s, 7-es, csak 32/64 bites. Nincs is rá szükség.
    Amiből kellene külön 7-es az a driver. olyan egyelőre nem sok van, de szerencsére egyrészt szinte mindent felismer másrészt amit nem arra is 90%ban jó a vistás driver.