46641
  • Bence94
    Én már felraktam és egyelőre nagyon tettszik! vista-s drivereket meg programok felmennek rá tökéletesen.még próbálgatom a sebességét és a játékokat.
  • SgtChris
    Köszi! De az EasyBCD segített!
  • RYO21
    próbáld ki a Vistaboot nevű progit.
  • SgtChris
    Nah, eszembe jutott talán a Vista bootloaderje segíteni fog (ott is voltak hasonló problémák), esetleg az EasyBCD nevű progi, bár az is Vistás, de hátha...
  • Evin
    Ja hogy egy vinyón is van. Hát igen, úgy nem működik.
    Talán a c:\-n a a boot.ini-t kell bántani ilyen ügyben, de meg nem mondom mit kellene módosítani.
  • SgtChris
    Azzal nem csak azt tudom kiválasztani, hogy HDD-FDD-CD/DVD-ről bootoljon a gép? Nekem úgy rémlik legalábbis. Nekem a gondom az, hogy 2 egymás mellé (természetesen külön partícióra) feltelepített oprendszer között nem tudok választani indításnál...mivel nem jön be a választó képernyő...
  • Evin
    F8-F12?
    Alaplaponként változik a Boot menü.
  • SgtChris
    Na olyankor mit tudok tenni, hogyha feltelepítem az XP mellé a WIN7-est, aztán miután feltelepedett minden és kiveszem az install DVD-t a meghajtóból, akkor csak az XP indul el, nem tudok választani a 2 oprendszer közül? Csak, ha a telepítő DVD benn van a meghajtóban, akkor tudok választani.
  • geriwise
    Sajna nem jött be, ez sem támogatja a kártyát, az x sorozatból 1iket sem:(
  • geriwise
    Köszi, rápróbálok...
  • Inquisitor
    "Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver"
    Az X2300 kártya, típússzámával ellentétben, egy mobility X1300/1400 származék, ergo DX9-es. A drivert belső verziószámról nem ismerem fel, de a 9.4 és 9.5 driverek már NEM támogatják a DX9 kártyákat! Próbáld meg a 9.3-as W7 driverrel, hátha.
  • geriwise
    Hali!

Lenne egy problémám(több is, de itt ez): Unable to detect a video card with hardware 3D acceleration. Leokézom, aztán meg ez: Hardware 3D acceleration appears to be disabled.

PLS help valaki. Ati x2300 kártyám van, meg duo t2130 proci, meg win7, meg 8.561.0.0 driver
    Jah és a probléma: nem egészen értem a hibát, hogyan tudom megoldani, ha tudom. Előre is köszi. Mindennél jó, csak nwn2-nél nem.
  • HeadHunter86
    1 hete mióta kijött az RC, már semmi hasznosat nem lehet itt olvasni. Látom sokan próbálkoznak a 7-tel :D
  • BIZ0906
    Annó Vistánál mikor kipróbáltam automatikusan felcserélte és az volt a C meghajtó ami éppen rendszert elindítottam. Akkor nem lesz baj THX :)
  • Inquisitor
    Nekem az elsőn van XP x86, a második vinyón W7 x64, és gond nélkül megy minden. Annyi, hogy megcserélődnek a meghajtók betüjelei, és lehet első alkalommal kell adnod betüjelet az XP meghajtónak, különben nem látszik majd w7 alatt.
  • BIZ0906
    KÉt vinyó van a gépembe és egy külső vinyó. XP 32bites már fent van, ha a 64bites Win 7 RC-t fel teszem nem fogják egymást össze kuszálni?
  • BIZ0906
    Nekem maxon 216 kbps-al jött a Vistés driver délután :)
  • ZSOOLT2
    Hello, csak nálam nem megy FTP elérés Win7 RC-vel?
    Sem a Firefox, sem az IE, de a flashfxp se tud feljutni ftp szerverre.
    Találkozott már valaki ilyesmivel, vagy tud segíteni?
  • Inquisitor
    Jött már nekem 100K-val is Realtek FTP-ről, de ált. amikor én probáltam, akkor négyből négy szerveren volt olyan lassú, hogy 50-110 perc lett volna egy huszonpármegás csomag.
  • desigo
    kösz...
  • skateout
    Katt jobb klikkel az órára/dátumra és Customize notification icons, aztán ott válaszd ki hogy mit szeretnél látni és mit nem.
  • desigo
    jobb alul
    network és az action centert és a hangerő ikont,hogy lehet eltüntetni?
  • [HUN]FaTaL
    gondolom gigabyte lap, frissíts biost, EP35ön is kellett a céges gépeken.
  • RBJ
    még rájottem valamire ugye a majomnak engedni kellene a bios ba a hardver virtualizáciot de hát a majom mint én nem találtam ezt a lehetoséget a bios beállításokban. pedig támogatja a gépem .
  • Pio
    Azért a 4 mirrorból legalább az egyik szokott menni úgy 30-40Kval és lehet tölteni 3 szálon, ami már 120K, de alapvetően igazad van :)
    Én download.chip.eu-ról szoktam leszedni.
  • Inquisitor
    Kérdésem lenne. Adva van egy őskövületi, ámde jól működő lézer nyomtató. Már Xp-hez se volt drivere, de ott bele volt építve a támogatása. Lehet valahogy Ghostscripttel, mert azt halottam valahol, csinálni valami trükkött, hogy tudjak nyomtatni driver nélkül?
  • Inquisitor
    Mondom ezt úgy, hogy utálom a Google-t az irányított találatok, a megtalált kamu adatok, és a teljesen visszabutított keresési lehetőségek miatt. Emléxik még valaki mik voltak azok a +/- meg és/vagy kapcsolatok keresőkben???
  • Inquisitor
    realtek honlapját ellenségemnek se ... olyan ótvar lassú 99%-ban az összes szerverük, hogy egy óra mire lejön. Amúgy Google-be büti valaki, hogy "Realtek HD Audio download", ne adj Isten verziószámot is (most 2.22?), akkor kidob egymillió HW driver oldalt ahonnan lehet tölteni. Köztük egy halom magyart is. Én a Majorgeeks oldalról szoktam leszedni ...
  • skateout
    Akkor erre már csak azt tudom mondani hogy a vinyót át tenni egy másik gépbe, ott leformázni a particiót és utána telepíteni fel rá a cuccot.
    Ha akkor is kék halál, akkor már hardware hiba.
  • Bullitt
    Akkor nélkülözni kell a nyomtató. Esetleg google-val még talán lehet találni vmi nem hivatalos izét. Van egy hosszabb mód is, amivel és a wifi kártyám szoktam telepíteni, írok PÜ-t.
  • Bullitt
    Ha van Vista, esetleg 7-es c-t bootoltasd és csinálj egy rendes formatálást.
  • RBJ
    hát rájottem , hogy hol van a compatibil. mod de akár sp3 vagy vista 1 2 sp ra állítottam sehogy nem megyen.
  • DjDano
    Mennyivel jobb volt, amíg nem kellett a láma kérdéshalmazokat ebben a topikban olvasni...
  • TaRka0107
    CD-ről bootoltam be a Win XP-s DVD-t !! Kiírta h windows telepítése ami legelőször jön be... vagyis összegyűjti a fájlokat.... menne tovább de kék képernyő jön és windows leállt mert a windows károsodást is szenvedhetett volna! Nem pont ezt irta mert még írt egy csomót, de ez a lényeg!! Két XP -s CD-vel próbáltam!
  • Bullitt
    Működni fog, tedd fel a Vista drivert, de úgy, hogy a setup.exe kompatibilitását állítsd át Vista SP1-re vagy SP2-re. Nekem így felment a hangkártya drivere, mondjuk csak az EQ miatt tettem fel azt is, mivel alapból felismerte.

RBJ:
    Ha van hozzá vista driver, próbáld meg azzal. Ha nem akarja futtatni a telepítőt, próbáld meg te is a kompatibilitási módot Vista Sp1/2-re állítani.

#5473:
    Milyen Ultimate meg Home Premium? RC1 van ember, nincs itt más változat még.
  • RBJ
    Csokolom.
    Most nézem amit sejtettem , hogy 64 bitet is támogat a notim.
    van értelme 64 bites rendszert feltenem? vagy a felhasználoi programjaim ugyis csak 32 bit en fognak menni?
  • msstz
    holnap én is feltolom, csak előtte még kell a régi asztaliba egy működő ATA winyó a 100 giga mocskomnak.
  • skateout
    Alt+Shift vált a nyelvek között, és ha régiónak megadtad Magyarországot a telepítés során akkor meglesz a magyar billentyűzet kiosztás is, ha nem így történt akkor manuálisan kell meg adni.
    Be kell lépni a beállításaiba, ami a tálcán található, és ott megadni neki második nyelvnek a magyart.
  • RBJ
    Csokolom.
    Egy kis driver problemám van. a canon lbp 2900 nyomtatomhoz nem találok mukodoképes drivert ami futna a win 7 en.
    probéltam a windows update t sehol semmi.
    valaki?
  • Zeller01
    Kerek valakit segitsen! Be tudom allitani a magyar billentyuzetet itt win7 alatt?