46641
  • SimaSuna #5290
    nem flegmáskodtam...poénnak szántam, de látom nehezedre esett kapcsolni :)
  • TaRka0107
    Kössz a választ!! Simasuna te meg hagyd abba a flegmáskodást!! Kössz!
  • RBJ
    nekem nem igazán indul el a letoltési oldal a microfostol java s letöltési segédet használna én nem engedem de ahányszor probálkozom mindig uj termékkulcsot ad van már tiz kulcsom. hehee.
  • SimaSuna #5287
    nemértelek...

Eredeti Vista?
    Campus XP?

Campus XP - hagyományos XP - alap
    Vista - Win7 után merem azt mondani h a Vistádat dudg....a kukába :)

capise? :)
  • SimaSuna #5286
    nembaj, jöhetsz hozzám...kert van, és ha jól dolgozol amíg én szalcsit pörgetek, a nap végén kapsz sört meg zsíroskenyeret hagymával :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell semmit kibontani, sem az isot adatként felírni. Képfájlként kell kiírni.
  • [HUN]FaTaL
    start->winver
  • TaRka0107
    Lenne egy kérdésem. Ha letöltöttem ezt a 2,36GB-os ISO-t akkor ki kell bontani és úgy kell kiírni vagy simán írjam ki amit letöltött?
  • serkov
    Köszi a válaszokat! :-) Azt hiszem amíg megjön az eredeti vista, felrakom, mert a teszt már csak pár napig jó..... OFF:Nincs valakinek tapasztalata, hogy a Campus milyen gyors? ON! :-)
  • TaRka0107
    Jólvanna, nem kell leharapni a fülem, csak kérdeztem. Emeletes házba lakok, és érettségi szünet van:D
  • SimaSuna #5280
    ne nézd, addig menj és tanulj, vagy vágd le a füvet a kertben :)
  • SimaSuna #5279
    1. MUI pakk majd később. Csak Angol van.
    2. nekem bejött
    3. ugyan úgy mint az XP-n, bár előtte nézd meg más fórumokon mit irnak róla...
  • serkov
    Hali! Ma letöltöttem az RC-t :-) Lenne pár kérdésem mielőtt felrakom! Telepítés után magyarítható? ( Gyanítom nem ) Érdemes úgy felrakni, hogy ez az egyetlen oprendszer van a gépen? Programok, játékok hogy futnak alatta? ( Olvastam ilyen, olyan véleményeket is ) Bocsi, ha hülye kérdések, de nem foglalkoztam eddig vele, s most sincs időm (sokat)visszaolvasni, de érdekelne ez engem! Most vistám van, de....
  • TaRka0107
    Nem értessz!! Nem akarom én ide beírni h mennyivel jön csak h hol nézhetném meg!
  • SimaSuna #5276
    itt -.-
  • TaRka0107
    Töltöm a Download Center-ből de nem mutatja h mennyi kb/s-el jön! Hol lehet megnézni?:D
  • SimaSuna #5274
    ő belinkelte :)

2010 március 1ig érvényes :)
  • bon
    Hivatalos közleményből.
  • RBJ
    honnan tudjátok hogy medig érvényes?
  • atenza
    Lehet pendriveról telepíteni? Mennyire lassabb v gyorsabb a dvd-s megoldásnál?
  • SimaSuna #5270
    már május van :D
  • R3TR0
    Ugye akkor a mult héten kikerült verzio ugyanaz mint ami ma jelent meg ugye?

A cd-kulcsot hol tudom kicserélni? Mert a beta csak márciusig jo

• ProGabe #5268
    cd-re (ill. dvd-re) kell állítani a bootot, ha XP mellé teszed és visszaállítod, ahogy volt, tehát az Xp-s vinyóról bootoljon, akkor is az új fog indulni, amiben majd beállíthatod, hogy feljöjjön-e menü bootoláskor és melyik legyen az alapértelmezett op. rendszer
  • TaRka0107
    De azé fel tudnám tenni, mivel XP-t is láttam hogy telepítették.
  • MR ME
    nem nehezebb mint azt
    de ha ennyire nem értessz hozzá akkor sztem értelmetlen feltenned míg ki nem jön a magyar...
  • RBJ
    egyszerű mint a beszarás. nem kell megilyedni.
  • TaRka0107
    Kössz a segítséget! Amúgy könnyű a telepítése, csak mert én még nem igazán telepítettem oprendszert magamtól..... láttam már, XP-t fel tudnám tenni... de ezt? Am vágom az angolt!(remélem):D
  • Evin
    Nincs szükséged a 64-es rendszerre, fölösleges lenne felraknod is. Majd ha 4G ramod lesz.
  • Blasta
    Majdnem talált :D
    A processzorodnak kell 64 bitesnek lenni, hogy 64bites oprendszert telepíthess rá.
    Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen a procid, használj 32bitest, nem fogod észrevenni a különbséget.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Gondolkozok azon h letöltsem -e. Én analphabéta vok az ilyenekhez, tehát a 32bites vagy a 64bites a jobb? Olyat is hallottam h 64 es csak támogatnia kell a biosomnak vagy alaplapomnak:D Amúgy minden fut rajta?:D
  • bon
    A nem felismert gondolom SATA winyó és driver szükséges a működéséhez.
  • Smici1985
    Az miért van, hogy a két vinyómból csak egyet ismer fel?
  • Petike954
    Sikerült elindítani, csak nem a downloadsból.
  • Zsoltika 007
    Ezt már akkor megmondta mindenki mikor kiment torrentre a 7100. :) Jó reggelt!
  • Petike954
    Be vagyok jelentkezve, és nem engedi.
  • RBJ
    azt hittem csak aki msn es tag vagy mi fene csak az toltheti le.
    most nézem hogy letudom tolteni a microsoft hivatalos oldalárol de ha jol olvasom nem is sok értelme van mert ugyanaz mint a 7100 rc a sorozatszáma alapján?
  • Bence94
    gondolom akkor bisoban usbre kell állítani a bootot nem?
  • Petike954
    Miért nem engedi a hivatalos honlapról letölteni az RC1-t?
  • ACE
    csak úgy lehet, hogy a DVD-ről boot-olsz és az USB meghajtót választod ki telepítésnél. Ha ez az egy géped van nem tudsz közben mást csinálni, csak nézni ahogy telepít, ezt máshogy nem tudod megoldani...
  • Bence94
    Üdv!Segítség kéne! Most töltöm az rc-t. nekem van egy külső 40 gb-os vinyóm és arra szeretném feltelepíteni.Meglehet úgy csinálni hogy én xp-ből elindítom és mintha egy programot telepítenék kiválasztom a külső vinyót ? Ha nem máshogyan meg lehet csinálni ?