46641
-
#5290 nem flegmáskodtam...poénnak szántam, de látom nehezedre esett kapcsolni :)
-
#5289 Kössz a választ!! Simasuna te meg hagyd abba a flegmáskodást!! Kössz! -
#5288 nekem nem igazán indul el a letoltési oldal a microfostol java s letöltési segédet használna én nem engedem de ahányszor probálkozom mindig uj termékkulcsot ad van már tiz kulcsom. hehee. -
#5287 nemértelek...
Eredeti Vista?
Campus XP?
Campus XP - hagyományos XP - alap
Vista - Win7 után merem azt mondani h a Vistádat dudg....a kukába :)
capise? :) -
#5286 nembaj, jöhetsz hozzám...kert van, és ha jól dolgozol amíg én szalcsit pörgetek, a nap végén kapsz sört meg zsíroskenyeret hagymával :) -
#5285 Nem kell semmit kibontani, sem az isot adatként felírni. Képfájlként kell kiírni. -
#5284 start->winver -
#5283 Lenne egy kérdésem. Ha letöltöttem ezt a 2,36GB-os ISO-t akkor ki kell bontani és úgy kell kiírni vagy simán írjam ki amit letöltött? -
#5282 Köszi a válaszokat! :-) Azt hiszem amíg megjön az eredeti vista, felrakom, mert a teszt már csak pár napig jó..... OFF:Nincs valakinek tapasztalata, hogy a Campus milyen gyors? ON! :-) -
#5281 Jólvanna, nem kell leharapni a fülem, csak kérdeztem. Emeletes házba lakok, és érettségi szünet van:D -
#5280 ne nézd, addig menj és tanulj, vagy vágd le a füvet a kertben :) -
#5279 1. MUI pakk majd később. Csak Angol van.
2. nekem bejött
3. ugyan úgy mint az XP-n, bár előtte nézd meg más fórumokon mit irnak róla... -
#5278 Hali! Ma letöltöttem az RC-t :-) Lenne pár kérdésem mielőtt felrakom! Telepítés után magyarítható? ( Gyanítom nem ) Érdemes úgy felrakni, hogy ez az egyetlen oprendszer van a gépen? Programok, játékok hogy futnak alatta? ( Olvastam ilyen, olyan véleményeket is ) Bocsi, ha hülye kérdések, de nem foglalkoztam eddig vele, s most sincs időm (sokat)visszaolvasni, de érdekelne ez engem! Most vistám van, de.... -
#5277 Nem értessz!! Nem akarom én ide beírni h mennyivel jön csak h hol nézhetném meg! -
#5276 itt -.- -
#5275 Töltöm a Download Center-ből de nem mutatja h mennyi kb/s-el jön! Hol lehet megnézni?:D -
#5274 ő belinkelte :)
2010 március 1ig érvényes :) -
#5273 Hivatalos közleményből. -
#5272 honnan tudjátok hogy medig érvényes? -
#5271 Lehet pendriveról telepíteni? Mennyire lassabb v gyorsabb a dvd-s megoldásnál? -
#5270 már május van :D -
#5269 Ugye akkor a mult héten kikerült verzio ugyanaz mint ami ma jelent meg ugye?
A cd-kulcsot hol tudom kicserélni? Mert a beta csak márciusig jo
-
#5268 cd-re (ill. dvd-re) kell állítani a bootot, ha XP mellé teszed és visszaállítod, ahogy volt, tehát az Xp-s vinyóról bootoljon, akkor is az új fog indulni, amiben majd beállíthatod, hogy feljöjjön-e menü bootoláskor és melyik legyen az alapértelmezett op. rendszer -
#5267 De azé fel tudnám tenni, mivel XP-t is láttam hogy telepítették. -
#5266 nem nehezebb mint azt
de ha ennyire nem értessz hozzá akkor sztem értelmetlen feltenned míg ki nem jön a magyar... -
#5265 egyszerű mint a beszarás. nem kell megilyedni. -
#5264 Kössz a segítséget! Amúgy könnyű a telepítése, csak mert én még nem igazán telepítettem oprendszert magamtól..... láttam már, XP-t fel tudnám tenni... de ezt? Am vágom az angolt!(remélem):D -
#5263 Nincs szükséged a 64-es rendszerre, fölösleges lenne felraknod is. Majd ha 4G ramod lesz. -
#5262 Majdnem talált :D
A processzorodnak kell 64 bitesnek lenni, hogy 64bites oprendszert telepíthess rá.
Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen a procid, használj 32bitest, nem fogod észrevenni a különbséget. -
#5261 Szevasztok! Gondolkozok azon h letöltsem -e. Én analphabéta vok az ilyenekhez, tehát a 32bites vagy a 64bites a jobb? Olyat is hallottam h 64 es csak támogatnia kell a biosomnak vagy alaplapomnak:D Amúgy minden fut rajta?:D -
#5260 A nem felismert gondolom SATA winyó és driver szükséges a működéséhez. -
#5259 Az miért van, hogy a két vinyómból csak egyet ismer fel? -
Petike954 #5258 Sikerült elindítani, csak nem a downloadsból. -
#5257 Ezt már akkor megmondta mindenki mikor kiment torrentre a 7100. :) Jó reggelt! -
Petike954 #5256 Be vagyok jelentkezve, és nem engedi. -
#5255 azt hittem csak aki msn es tag vagy mi fene csak az toltheti le.
most nézem hogy letudom tolteni a microsoft hivatalos oldalárol de ha jol olvasom nem is sok értelme van mert ugyanaz mint a 7100 rc a sorozatszáma alapján? -
#5254 gondolom akkor bisoban usbre kell állítani a bootot nem? -
Petike954 #5253 Miért nem engedi a hivatalos honlapról letölteni az RC1-t? -
ACE #5252 csak úgy lehet, hogy a DVD-ről boot-olsz és az USB meghajtót választod ki telepítésnél. Ha ez az egy géped van nem tudsz közben mást csinálni, csak nézni ahogy telepít, ezt máshogy nem tudod megoldani... -
#5251 Üdv!Segítség kéne! Most töltöm az rc-t. nekem van egy külső 40 gb-os vinyóm és arra szeretném feltelepíteni.Meglehet úgy csinálni hogy én xp-ből elindítom és mintha egy programot telepítenék kiválasztom a külső vinyót ? Ha nem máshogyan meg lehet csinálni ?