46641
  • TaRka0107
    Szevasztok! Amik megvannak nekem CD-n driverek azokat fel tudom majd telepíteni? Kössz a válaszokat előre is!
  • Riccardo G
    Kinek volt baja a Win7+PB-vel? Itt van egy esetleges fix:
    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=289374
  • Riccardo G
    Amúgy érdemben csak 2010 február 28-ig használható az RC, mert március 1-től 2 óránként újra fog indulni a rendszer. (Erre kettő héttel korábban figyelmeztetni fog.) Június 1-től, teljesen használhatatlan lesz.
  • Riccardo G
    Windows Server 2008 R2 RC 32/64bit:
    Windows Server 2008 R2 Release Candidate Enterprise
    Produktcode: Q7Y83-W4FVQ-6MC6C-6QQTD-TPM88

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Standard
    Produktcode: V4KRB-QDWK2-GVT4X-BV4XG-34TV4

Windows Server 2008 R2 Release Candidate Datacenter
    Produktcode: WXGKX-XXW8X-P8KTJ-PFX7T-DPYYW

Windows Web Server 2008 R2 Release Candidate
    Produktcode: RBBKH-BVD6B-74FV9-RYPJ7-TCFXB
  • HUmanHunter
    a 32 es foglal annyit, amúgy meg a realtek driverrel nekem is gondom van ahogy tatylanak is.
  • Riccardo G
    CD kulcsok az aktiváláshoz:

Windows 7 RC 32/64bit:
    MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
    KGMPT-GQ6XF-DM3VM-HW6PR-DX9G8
    MVBCQ-B3VPW-CT369-VM9TB-YFGBP
    KBHBX-GP9P3-KH4H4-HKJP4-9VYKQ
    BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
    RGQ3V-MCMTC-6HP8R-98CDK-VP3FM
    Q3VMJ-TMJ3M-99RF9-CVPJ3-Q7VF3
    6JQ32-Y9CGY-3Y986-HDQKT-BPFPG
    P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
    6F4BB-YCB3T-WK763-3P6YJ-BVH24
    9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
    C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
    GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
    MT39G-9HYXX-J3V3Q-RPXJB-RQ6D7
    MVYTY-QP8R7-6G6WG-87MGT-CRH2P
  • Lacee86
    Hát itt korábban írták, h 10 gigát foglal, meg 3 giga képfájl. Mondjuk azt nemtom, h melyikre vonatkozott, de gondolom a 64 bites sem foglal sokkal többet.
  • HUmanHunter
    simán szvsz
  • bazza
    Van egy 22.7 gigás partícióm, szerintetek erre felvághatom a 64bites RC-t? Szeretném kipróbálni, de nem akarom feláldozni a mostani stabil rendszert, a többi partícióm pedig 200-500 gigás. Elférne a kicsike?
  • kirol
    Valaki próbálta már előcsalni W7 RC alatt a dreamscene -t?
  • RBJ
    én nem tudom de amiota letolottem a hivataos microfos oldalárol a win 7 t. azota foss lett a gépen alig tudta megnyitni a letoltési mappát ahova rakta a gép az isot és lelassult miota leszedtem pedig csak egy iso volt a konyvtárba.
    másnak hasonloó?
  • Lacee86
    Hadd védjem meg, a T-Onlányt, nekem jó ideje az van, és nem volt különösebb gond vele. Mondjuk lehetne kicsit nagyobb feltöltés: 2 mbit le mellé van kemény 192 kb fel...
  • f1alonso
    nem...
  • ronaimate
    Heba all
    hagy kérdezzem meg hogy már megelent e a full version?
  • LeonSilver
    Mégoffabb ;)

Én szinte ugyan így jártam t-lónyállal.8 megás net nagy nehezen kipréselt magából 4.5 - 5megát.Néha felment ugyan kb. 5.5-re de akkor 10 rar-ból legalább 3 hibás volt.Most van 4 megás és ennyit tud is a vonal.Az a legrosszabb, hogy a t-lónyálnak nincs igazi konkurenciája, így nagyívben szarik az egészre.

• kirol
    Köszi!
  • TaRka0107
    Amit szedsz az oldalról az az ultimate. Nekem az van a nevében.
  • Petike954
    Honnan tudom, hogy melyik verziót töltöm le(Ultimate, professional, vagy sima)? A hivatalos oldalról töltöm, de ott a downloads menüben nem engedte a download-t, ezért a Featured Downloads-ból szedtem le.
  • f1alonso
    Vki tipp ?
  • Lacee86
    Oks, én is így gondoltam. :)
  • Evin
    Bármelyik verziót felrakhatod, szóval érdemes a legnagyobbat.
    Csak aktiválva megy 2010-ig.
  • kirol
    Biztos hülye kérdés, de ha van egy hivatalos RC key -em az használható a "Windows 7 Ultimate x64 RC Build 7100 ENG" -hez?

Vagy ez az RC ez melyik verziót engedi használni? Ultimate -et lehet?
    Key nélkül nem is lehet felrakni? Vagy tökmindegy, mert úgy is 1 évig megy és kész?
  • Tatyla
    ja nem tudom még csak az előkészületeket csinálom :)
  • Pio
    OFF
    Örülj neki, hogy Te vagy a kivétel, ami erősíti a szabályt...
    Amikor betelefonálok, hogy a 8 megás net 5-tel megy, mert 1részt zajos a jel másrészt talán lassan lecserélhetnék a nem is emlékszem hány éve adott ADSL1.0-s bridget, aminek köztudott, hogy az elméleti maximuma 8 mbit, a gyakorlati pedig 6-6,5, akkor közlik velem, hogy ha akarok új ADSLmodemet, akkor vegyek magamnak a lassulást pedig 50%ig nem kezelik hibaként, akkor azért ökölbe szokott szorulni a kezem... :D
    Ja meg eddig egyetlen díjcsomagváltás se ment zökkenőmentesen, a legutóbbinál például elment a net, szóltam, 3 napra rá megcsinálták, aztán rá 1 napra megint elment, amit 5 napra rá csináltak meg... great...
    Na de tényleg elnézést mindenkitől az OFFért, csak lássuk tisztán, hogy egy szolgáltató akkor jó szolgáltató, ha minden felhasználónak egyenletesen minőségi szolgáltatást nyújt nem pedig akkor, ha nekem minőségi szolgáltatást nyújt.
  • MR ME
    nem rakta fel alapból? legalábbis nekem a p45ös laphoz felrakott vmi drivert, van hang, nem foglalkoztam vele tovább...
  • f1alonso
    Vista driver is jó..
  • ProGabe #5304
    ahhoz, hogy elinduljon a telepítés, mindenképpen a dvd-ről kell bootolni, miután felment a Win7, beállítod, hogy melyik vinyóról bootoljon, de elméletileg mindegy lesz, hogy melyiket állítod be, alapértelmezettként a Win7 lesz az elsődleges (hiszen direkt úgy van megírva, hogy ha régebbi Win mellé teszed, akkor abba is belenyúl, mivel az usb-s vinyó mellett ott a másik (amin gondolom van Win), így mindenképpen úgy fogja venni, hogy régebbi mellé teszed az újat. ha ezt nem akarod, letiltod az alap vinyót a telepítésig, miután felment, beállítod, hogy usb-ről bootoljon a gép, amikor nem lesz rádugva automatikusan keresi a köv. bootolási lehetőséget, vagyis a belső vinyót), de mint írtam Win7-ben beállíthatod, hogy megkérdezze minden induláskor melyiket indítsa. így nem lesz probléma amikor kihúzod a vinyót, hiszen elindítod a már meglévő op. rendszert (remélem érthető a különbség a felső zárójeles megoldás, és e között)
  • Tatyla
    hát ez az win 7 nincs,estleg vistáé jó hozzá
  • serkov
    Tessék! Itt az alaplap oldala Jobbra driver gomb alatt ami van hozzá!
  • f1alonso
    Sziasztok!

Lenne egy problémám a Windows 7-el!

Feltettem már a gépemre hogy 5 féle buildet vele együtt a 7100-asat is. De ugyan az a probléma áll elő, még pedig az hogy minden működik normálisan kivéve a játékok nem indulnak el. Elindítom és akkor jön azzal h a játék működése leállt..ezt csinálja minden játéknál és adminként is próbáltam indítani és úgy se...minden drivert feltettem tehát nincs olyan dolog ami kérdőjel lenne...Gépem pedig : Gigabyte MA69G-S3H alaplap,8800GTS vga,AMD Athlon64 x2 5600+ proci,4x1 gb ram.
    Ha valaki tudna még vmi tippet nagyon megköszönném, mert ez így nem állapot h nem mennek a játékok pedig nagyon bejön a windows...és olyan nincs h nem megy valami oka csak van...
  • atenza
    Simán nevezd át, jobb klikk a filera a flashget-ben és a commentbe belépsz, az ott lévő filenevet kimásolod, és totalcommanderben becopyzod névnek, vagy beírsz neki akármilyen nevet és .iso-t írsz a végére...
  • TaRka0107
    Amúgy tényleg amik nekem meg vannak CD-n driverek azok működni fognak?
  • piamania
    Kb mikor várható,hogy magyarul is megjelenik?
  • Tatyla
    realtek hd audi manager driver kéne nekem meg gigabyte ga-p35-ds3l alaplapi driver ,ha tud valaki segiteni hálás lennék...
  • serkov
    Eredeti vista= Legális tiszta stb... A Mostani csak próbaverzió :-)))
    Biztató amit mondassz! ( dugd a kukába) Én sem rajongok tőle, hogy egy Dreamscene 40% procihasználatot produkál, s rájöttem, hogy sok esetben más gondokat is okoz.... Jó lesz ez a win7 :-)
  • Lacee86
    Hali! Elkezdtem tölteni Flashgettel, jön is rendesen, de index.htm a neve, pedig xxxx.iso-nak kéne lennie. Ilyenkor mi van?
  • RBJ
    valaki kérdezte hogyan nézheti meg a sebességet van olyan hogy a javas letoltési ablakban van alul hogy details arra klikk és lon
  • TaRka0107
    Nem esik nehezemre csak nem tudtál válaszolni a kérdésemre rendesen!
  • MR ME
    próbáld exlorerrel, vkitől hallottam már h firefoxxal nem ment, úgy meg igen
  • Bence94
    várjunk amit előbb írtam véletlen volt.én egy külső (noti usb-s) vinyóra szeretném rakni nem a windows xp mellé egy másik partícióra.