46641
  • Shiwo
    köcce, megprócálom így, remélem müxeni fog :)
  • Petike954
    Tudja, de akkor a 64 bites az jobb?
  • SimaSuna #5568
    ha a procid tudja a 64bitet akkor a 64bitest...
  • Petike954
    64 bites verziót, vagy a 32 biteset tegyem fel?
  • HUmanHunter
    ahol biztos nem volt PB
  • TaRka0107
    Pedig vmelyik szerón engedett játszani elég sokáig!
  • gyajjj
    amig nincsen müködő punkbuster, addig nem sokat sajnos
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Az a bajom h pl. CoD4-be kidob azzal h valami windows function error!! Gondolom azt jelenti h nem ismeri még ezt a Windows-t! Mit lehetne ezzel tenni?
  • t0Mi
    Még nem töltöttem le, de majd arról fogom. Természetesen van külön rendszer partícióm, de a kérdésem az, hogy mivel a 7 a vista továbbfejlesztése, és ha tényleg ennyire jól sikerült, akkor érdemes azt megtartani, vagy a helyére mehet a win 7?
    A driverekről meg még mindig nem nyilatkoztatok.. :)
  • TaRka0107
    Hát két partícióm van....39GB a C-n, D-n meg 109GB!
  • Laceee
    msconfig futtatásba ? vannak erre programok is
  • BIZ0906
    Ez nem neekd ment hanem mindenkinek :) férre nyomtam
  • BIZ0906
    Hol találom a registriben az automatikusan induló progikat?
  • Laceee
    Szerintem vegyél konzolt...
  • MR ME
    nincs
  • TaRka0107
    Ahha ketté is van:D
  • HUmanHunter
    ha kettéparticionálod
  • TaRka0107
    Nekem 1 vinyóm van!! Lehet olyat h két oprendszer is van rajta??:D Van a mostani Win 7 a C-n és tehetek egy XP-t a D-re? Van valami kockázata ennek?
  • Laceee
    http://kekhalal.extra.hu/?q=node/72
    Próbáld a hirens boot cd-ről leformázni.
  • TaRka0107
    Csak egy merevlemezem van!:D
  • ProGabe #5550
    próbáld IE-ben
  • DarkSector
    Ez megy nálam id bejelentkezés után, amig ki nem kapcsolom a böngészőt.
    :D
    lol

• DarkSector
    Én minden oprendszernek külön vinyot használok.
    Van mikor össze tudnak kavarodni :S

Amúgy te hivatalos linkről töltötted_?
  • t0Mi
    Sziasztok!
    Lenne két kérdésem. Ma este fogom telepíteni a Win 7-et. Mi a véleményetek, inkább töröljem 1 az 1ben a vistát, vagy inkább csak mellé telepítsem? Szóval, tapasztalatokra vagyok kiváncsi.. :)
    A másik kérdésem, hogy oké, hogy van mindenhez driver, de érdemes azt meghagyni, vagy inkább telepítsek Vista drivert? Pl. alaplap, catalyst driver, stb.
    Köszönöm előre is!
  • Laceee
    Próbáld úgy, hogy csak az az egy merevlemez legyen bekötve amire az oprendszert telepíteni akarod.
  • TaRka0107
    Most tettem fel két napja a Win7-et. Nem igazán felelt meg az elvárásaimnak és visszakartam tenni az XP-t! Betettem a winxp-s cd-t-->ujraindítottam a gépet-->bootoltam DVD-ről-->kijött az hogy windows telepítése (csak betöltötte a fájlait)--> és akk jött ki az ablak, szóval nem tudtam még formázni se!! Nincs hardware hiba mert most tettem fel 2 napja(ismétlem) 2 napja a Win 7et!:D
  • ProGabe #5544
    így
  • Shiwo
    Hali !

Volt alapból 1 win xp rendszerem az 1ik partíción. Feltelepítettem win 7-et egy másik partícióra, s frankón müxik is, az elején megkérdi, melyiket indítsam.

A kérdéseim a következők lennének: ha törölni szeretném a win 7-et (javasoltátok, hogy az újabb verziót ne frissítsem rá, hanem elöbb töröljem a régit, ill lehet 32 helyett feltennék próbának egy 64 bitest), azt hogy tudom úgy megtenni, hogy az xp ne haljon be tőle ? egyszerüen xp alól töröljem a win7es partíciót és telepítsek új win7-et vagy van valami trükkje ? illetve ha netalántán egyszer ugyanígy meglesz a két rendszer, és az xp-t kell újratelepítenem (mert pl behal), akkor azt hogy tudom megtenni, hogy a win7 is megmaradjon a válaszható opcióval ?

(tudom, a legegyszerübb megoldás két winyó lenne, de egyelőre az egy winyós variáció érdekelne)
  • Newfronter
    Ez egyértelmű, de a legjobb lenne ha már elérhető lenne virágboltban is. :)
  • ProGabe #5541
    belső teszterek már tesztelhetik a magyar fordítást. ennyi
  • Newfronter
    Akkor ez mi? :)
  • strebacom
    Sehogy, várd meg még megjelenik magyarul....
  • stevenson1988
    Majd csak a végleges kiadásban (a sokadik hullámban) lesz magyar nyelv
    Bővebben: itt
  • shadar619
    Hello

Lenne egy olyan problémám hogy angolul van feltelepitve az op rendszer, és hogy lehet megváltoztatni hogy magyar legyen.
  • Petike954
    Milyen böngészővel próbálod? Nálam Google Chrome-nál is ezt csinálja, Explorernél meg egyből behozza.
  • Evin
    Még a letöltés előtt kulcsot adnak. Egyébként itt visszaolvasol, tegnap vagy tegnap előtt ki volt írva az összes RC kulcs, azokból kapnál te is.
  • DarkSector
    kijön hogy teszt drive windows és ennyi.
  • DarkSector
    Igen csak az eredeti kulcs is kéne :S
  • Evin
    Legegyszerűbb ha letöltöd torrentről.
    Vagy vársz pár napot, valószínűleg még leterheltek a szerverek. kb 1-2hónapig le lehet tölteni.
  • DarkSector
    LLLLLOOOOOOLLLLLLLL
    mindent jol csináltam, beirom a liveID-met, és csak pörög 1 karika egyfolytában, és nem tudom leszedni ezt a szar ingyenes windows 7-et :SSSS

hogy szedjem le???
    valamit rosszul csinálok?