Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azért írtam mert ha át nevezed ki nyissa textúrával a modellt legalábbis nekem igen zmod 2.2.4,2.2.6-nál is 😊
#5743:
A másik dolog az meg azért van
norbee46
Szia!

Köszi a segítséget! De én a pmg-t sem neveztem át truck1-re.
Ezt nem értem.<#falbav>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Értem
#5752:
Igen ugyan az az exportálás folyamata
#5754:
Át kell nevezni tc be a truck.pmd erre truck1.pmd-re és jó lesz 😊
norbee46
Miért írja ki mindig hogy nem tudja megnyitni olvasásra a pmd-t?
2.2.5 -el próbálkozom.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

szabii98
úgy csináltam ahogy a videón. az 'Euro Truck Simulator 2 leállt' exevel állt le elõször, utána meg sem jelenítette, valszeg módok miatt, úgyhogy majd megnézem holnap

I met God. She's black

norbee46
Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Szeretném kérdezni a hozzá értõktõl hogy ets 2 exportálása ugyan az mint itt a banner alatt található vagy más az eljárás?

Köszi elõre is!

Nem hibával lépet ki véletlen ? Olyan még nem volt hogy ki fagy legalábbis nekem nem de olyan volt hogy ki dobot hibával az asztalra 😊
#5750:Lehet nem jó az scs fáj amit csináltál vagy másik lehetõség nem jó helyre raktad vagy más dolog csinálja ?
szabii98
mondjuk most elindult, de nem látja a konvertet :/ asszem ennek neki kell ugornom megint

I met God. She's black

szabii98
hány száz oka lehet hogy konvert után kifagy a játék?😊

I met God. She's black

Ha más is meg találta a videót mert nincs el rejtve csak keresni kell és meg lesz de lényeg hogy azt a videó exe (fВидеоурок 1. Реконверт в ETS2.exe) fájt át kell nevezni arról a névrõl amin van ets 2 re és mûködni fog 😊
szabii98
dgufoplast kolega küldött nekem egy konvertet segítõ videót (Видеоурок 1. Реконверт в ETS2.exe). Ezt hogyan indítsam el?😄

I met God. She's black

ezekkel tisztában vagyok,és mennek is.a kerekek csatlakozási pontjaival már szórakoztam,és az jó is lett.😊)csak a többi nem megy😞((
LezFiddler
A 2.2.5 a legjobb.
Az alapok mennek? Gondolok itt pl.: a mozgatásra, forgatásra, méretezésre, vagy egyáltalán az autó importálására.
Amíg az alapok nem mennek addig nem érdemes nagyon nekifeküdni.
Becsületemre legyen mondva: megpróbáltam fraps-el videót csinálni de olyan karcsú a gépem, hogy a kép minõsége egyenlõ lett a nullával!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

szabii98
jól megszívom ezzel a zmod 3mal...
már elkezdi betölteni a dolgokat, de out of memoryval leáll :/ zmod 2.2.6 és 2.2.4. 100%os betöltésnél kifagy, ha az #5743 -ban leírt dolgokat megcsinálom, ha nem akkor végig sem várja a 100%-t... 😄 valakinek 5letek?

I met God. She's black

Mi elõtt ki nyitnál egyet is nem ártana etsedit nevû progival át konvertálni a pmg-t így a gyárit ki nyitod aztán rá mész (TT-> GTS)és truck1 nevet adjál neki és úgy mentés aztán a tcm-be át nevezed a gyári kamion truck.pmd azt is truck1.pmd re aztán enter de tcbe csináld az fontos és aztán ki nyitod és meg jelenik zmodeler-be 😊
gts-be szeretnék,és zmodeler 2.2.5-tel próbálkozok ismerkedni
Ricsi234
Sziasztok!ETS2-bõl próbálnám beimportálni az alap kaminokat..De valamiért nem látja a játék hanem csak ezt..Mit rontottam el?

LezFiddler
Szia!

Neked is kellemes mindent!
Sokat segítene ha leírnád, hogy melyik verzióval ( Zmodeler ) próbálkozol, mert a verziók között azért van némi különbség. Illetve melyik játékba szeretnéd majdan exportálni az autót?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

helló.

igy utólag is kellemes ünnepeket,és sikerekben gazdag új évet.
azzal merészkednék felkeresni Titeket és egy kis idõtöket rabolni hogy egy kis segitséget kérjek.
nem akarok olyan lenni mint a többi átlagos kis csitri,hogy innen onnan leszed kamionokat és aztán azzal flancol hogy ezt Õ csinálta,és lebukik hogy hát ezt mégsem Õ készitette,vagy csak a képet leszedi valahonnan,mint ahogy ez már párszor megtörtént.
Ugyan akkor azt sem szeretném hogy valaki más elkészitse azt amit szeretnék változtatni a kamionomon,mivel akkor nekem is lemarad a sikerélmény,meg hát hiába is kérném,nem vállalná el senki sem😞
Ezért merészkedem,próbálnák arra megkérni valakit,hogy ha lenne ideje,megoldható lenne akkor mint tapasztaltabb modellezõ,csak annyit szeretnék kérni,hogy ha szerkeszti a kamiont,és esetleg nem felejtenel el,annyit kérnék hogy légyszi ha nem esik nehezére akkor rögzitse videóra,és akkor én is megtudnám,megtanulnám rendesen hogy kell egy kamionról dolgokat leszedni,és azt egy másikra rárakni.
remélem hogy ezzel a kéréssel nem leszek unalmas,és ezt a kis kérésem teljesithetõ.
találtam valami videót amin ilyesmit csinálnak de sajna idegen a szöveg és nem tom milyen nyelven van,hogy leforditsam.

remélem eme kis kérés teljesithetõ,és nem egy hatalmas leugatás lesz a válasz.
szabii98
ZModeler is ready.
Can't open file for read: Browse.../automat/20/bd8997a422dd9035fad00fe3842a5409ff3a08.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/e2/54b5cd1592c615412718a97595868c48b0a716.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/23/2a5d8f9fe27201da95029406c6f1d953683491.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/ef/ec56bb79101faceadd6f10ce2c14ecc8e5109f.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/c9/c48adb54c7bc03f167149f3ab8c8e69a6c76a2.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/fd/77e2a90b33dc582dabbb43fc72b30fe6ee7d03.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/37/baa67921e6bc592fb7ca0beb65d186fe36d7e2.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/9b/15949211c17e219a2355ac65a11c64c53f4dab.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/12/6b1f3116ad7e22a45e8b9a82d90277c97850ac.mat.

na most ilyen hibánál mit kell csinálni? szarul csomagolt ki az extractor?(ets2 base)

I met God. She's black

szabii98
egyenlõre nem jött össze ez a zmod3...elméletileg aktiválva van, legalábbis az aboutból kimásoltam a kódot. van fórum és oldal accountom van, de a my licencesnél semmi nincs, ha az aboutnál belépek semmi nem történik..bocsi a sok hülye kérdésért, tudtok segíteni?

I met God. She's black

Sikerült meg oldani ezt a kérdést 😊
#5735:kamion fáj van 3 kamion a b c részre osztva 2 belsõ de az külön van és van még külön 3 hátsó rész vagy is tengely sima hátsó kerekes meg a dupla kerekes meg van a az a dupla kerekes amibe kanyarodik a b tengely vagy is tengelyekre van fel osztva a b c tengelyekre ott is 😊 más el térés nincs 😊 közte 😊de fel nyitod meg látod majd 😊 de neked csak fülkét kell akkor cserélni meg a belsõt más néven interior 😊
szabii98
ma még nem volt és nem is lesz idõm arra, hogy ezen gondolkozzak, de ha van egy adott, alap kamion(jelen esetben egy mercedes actros, nagy fülkével és alap interriorral), akkor énnekem csak a fülkét meg az interiort kell konvertálni, vagy micsoda? 😄 nem néztem még át a kamion fájljait, és gondolkodásra késztet ez az upgrade dolog 😄
szóval, a pontos kérdésem: hogyan van egy kamion fájlja elmentve? egymásban van a 3 fülke mondjuk és pipálgatni kell hogy mi van, vagy micsoda?😊

I met God. She's black

Olyankor mi a teendõ ha 3 textúra kell és ugyan az a neve mind 3-nak és nem enged csak egyet hozzá adni ? jelen esetbe dasboard nevû textúráról van szó ????
2.2.4,2.2.5,2.2,6,meg a 3.0 😊
gomze
Hello! Meg tudnátok nekem mondani, hogy ETS2-höz melyik Zmodeler jó?

szabii98
helló!
van valamilyen leírás ets2be konvertálásról és az interior konvertrõl ?😄

I met God. She's black

Az milyen jelenség mikor mindent helyére rakok és be konvertálom ets 2 a kereket és az egyik oldalon 2 van belõle ilyennel még nem találkoztam itt a kép róla
De ha át textúrázom és minden metrial és textúra nevet át nevezek és a gyári pmd használom fel akkor jó de ha azt amit ki mentett akkor meg tükrözi a kereket a másik oldalra és 2 lesz az egyik oldalon 😊 ????
Volna még egy kérdésem aki nyitott már fel ets 2 modellt az el mondaná hogy lehet uwmapnál meg jeleníteni az a uwmappot amit használ festésnél mert nekem eddig még csak az alap textúra mapját sikerült elõ hoznom 😊 ????
LezFiddler
Szép!

Garth22
milyen kamionos játékba ?

jackoneill90
Mért nem csináltok motort ebbe kamionos játékba? Motorra rákötve a kamionos futó. vagy biciklivel is lehetne.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Garth22

Sikerült meg oldani a hibát már nem dob ki a játékból az volt a baj hogy túl sokk mindenbõl állt az utánfutó és azért csinálta azt a hibát 😊
LezFiddler
Szia!

A banner-ben lévõ lenyíló menüt még nem nézted meg, pedig ajánlott!

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni a zmodelers programhoz.
Egyszerûen képtelen vagyok akármit is megynyitni.
Videok után csinálom és semmi.
Ez le maradt az nem tud még közbe szólni a dolognak hogy töröltem pár felesleges lámpát ami nem kellet az utánfutóra ????
Igen le fotóztam az egész log fáj-ban lévõ be jegyzést 😊
Képek:kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 kép 6 kép 7 és az utolsó meg is jelenik rendesen a játékban de akkor lehet ez lesz a gond és a játék figyelemben veszi a poligon meg vertex számokat erre a be jegyzésre gondolok konkrétan( Failed to lock vertex buffer of size 4096 a position 0 <0x80004005>)
imihaver
Jókérdés, sok minden miatt kidobhat. Képet raknál a log file-ról?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Üdv! elkezdtem konvertálni egy Schmitz Waberer's utánfutót meg is jelenik a játékba de 10 másodperc után ki dob vissza a játék az mi végett lehet én arra gondoltam azért mert túl sokk poligon meg vertex-bõl áll és azért vagy más véget lehet ez helyére raktam be(aero_dynamic)ugyan azzal a névvel is vagy lehet a matokal lesznek a gondok ????
LezFiddler
Egészségedre!

Aha meg van köszönöm 😊 arra nem gondoltam hogy azt is lehet az uwmapolásnál használni 😊
LezFiddler
Lehet, persze.
Select...Quadr, Modify...Move.
Selected Mode alul bekapcsolva.

Kép le maradt 😊
Üdv! az lenne a kérdésem zmod 2.2.6-ba uwmapolok és nem lehet olyat hogy egyszerre ki jelölök több pontot vagy is vertexet ? az uwmapon belül mert csak egyesével engedi mozgatni õket ????
Fás utánfutót át szerkesztem 😊 vagy is a fákat rajta majd még jön a pót szerkesztése 😊 képek:kép 1 kép 2
imihaver
Dikk télleg more 😄

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Sikerült meg oldottam az elsõ mod amivel probálkoztam jó lett 😊
Kép
Üdv! probálkoztam ets 2 gyári kerék be rakásával mod ként sikerült is be tenni de játékon belül fura színe(rossza szín) van neki de azt nem tudom mitõl matokat is probáltam át írni de ugyan olyan marad a színe nem változik neki semmit se le fotóztam a menetét neki hogy csináltam meg a játékban milyen a színe képek:kép 1 kép 2 kép 3 kép 4

Valakinek ötlet miért nem jó vagy én nem csináltam valamit jól ???? még kezdõ vagyok e téren de probálkozom 😊
Gis80s
Hát nem tudom, én - még egyenlõre - Zmod3-at használok és eddig majdnem minden okés volt. Na igen, a gps-hez újra kell textúrázni, de az mondjuk a legkisebb gond szerintem 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Gyozike pedig DIKKszlexias 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep