Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#5743:
A másik dolog az meg azért van
Köszi a segítséget! De én a pmg-t sem neveztem át truck1-re.
Ezt nem értem.<#falbav>#falbav>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
#5752:
Igen ugyan az az exportálás folyamata
#5754:
Át kell nevezni tc be a truck.pmd erre truck1.pmd-re és jó lesz 😊
2.2.5 -el próbálkozom.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
I met God. She's black
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Szeretném kérdezni a hozzá értõktõl hogy ets 2 exportálása ugyan az mint itt a banner alatt található vagy más az eljárás?
Köszi elõre is!
#5750:Lehet nem jó az scs fáj amit csináltál vagy másik lehetõség nem jó helyre raktad vagy más dolog csinálja ?
I met God. She's black
I met God. She's black
Az alapok mennek? Gondolok itt pl.: a mozgatásra, forgatásra, méretezésre, vagy egyáltalán az autó importálására.
Amíg az alapok nem mennek addig nem érdemes nagyon nekifeküdni.
Becsületemre legyen mondva: megpróbáltam fraps-el videót csinálni de olyan karcsú a gépem, hogy a kép minõsége egyenlõ lett a nullával!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
már elkezdi betölteni a dolgokat, de out of memoryval leáll :/ zmod 2.2.6 és 2.2.4. 100%os betöltésnél kifagy, ha az #5743 -ban leírt dolgokat megcsinálom, ha nem akkor végig sem várja a 100%-t... 😄 valakinek 5letek?
I met God. She's black
Neked is kellemes mindent!
Sokat segítene ha leírnád, hogy melyik verzióval ( Zmodeler ) próbálkozol, mert a verziók között azért van némi különbség. Illetve melyik játékba szeretnéd majdan exportálni az autót?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
igy utólag is kellemes ünnepeket,és sikerekben gazdag új évet.
azzal merészkednék felkeresni Titeket és egy kis idõtöket rabolni hogy egy kis segitséget kérjek.
nem akarok olyan lenni mint a többi átlagos kis csitri,hogy innen onnan leszed kamionokat és aztán azzal flancol hogy ezt Õ csinálta,és lebukik hogy hát ezt mégsem Õ készitette,vagy csak a képet leszedi valahonnan,mint ahogy ez már párszor megtörtént.
Ugyan akkor azt sem szeretném hogy valaki más elkészitse azt amit szeretnék változtatni a kamionomon,mivel akkor nekem is lemarad a sikerélmény,meg hát hiába is kérném,nem vállalná el senki sem😞
Ezért merészkedem,próbálnák arra megkérni valakit,hogy ha lenne ideje,megoldható lenne akkor mint tapasztaltabb modellezõ,csak annyit szeretnék kérni,hogy ha szerkeszti a kamiont,és esetleg nem felejtenel el,annyit kérnék hogy légyszi ha nem esik nehezére akkor rögzitse videóra,és akkor én is megtudnám,megtanulnám rendesen hogy kell egy kamionról dolgokat leszedni,és azt egy másikra rárakni.
remélem hogy ezzel a kéréssel nem leszek unalmas,és ezt a kis kérésem teljesithetõ.
találtam valami videót amin ilyesmit csinálnak de sajna idegen a szöveg és nem tom milyen nyelven van,hogy leforditsam.
remélem eme kis kérés teljesithetõ,és nem egy hatalmas leugatás lesz a válasz.
Can't open file for read: Browse.../automat/20/bd8997a422dd9035fad00fe3842a5409ff3a08.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/e2/54b5cd1592c615412718a97595868c48b0a716.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/23/2a5d8f9fe27201da95029406c6f1d953683491.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/ef/ec56bb79101faceadd6f10ce2c14ecc8e5109f.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/c9/c48adb54c7bc03f167149f3ab8c8e69a6c76a2.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/fd/77e2a90b33dc582dabbb43fc72b30fe6ee7d03.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/37/baa67921e6bc592fb7ca0beb65d186fe36d7e2.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/9b/15949211c17e219a2355ac65a11c64c53f4dab.mat.
Can't open file for read: Browse.../automat/12/6b1f3116ad7e22a45e8b9a82d90277c97850ac.mat.
na most ilyen hibánál mit kell csinálni? szarul csomagolt ki az extractor?(ets2 base)
I met God. She's black
I met God. She's black
#5735:kamion fáj van 3 kamion a b c részre osztva 2 belsõ de az külön van és van még külön 3 hátsó rész vagy is tengely sima hátsó kerekes meg a dupla kerekes meg van a az a dupla kerekes amibe kanyarodik a b tengely vagy is tengelyekre van fel osztva a b c tengelyekre ott is 😊 más el térés nincs 😊 közte 😊de fel nyitod meg látod majd 😊 de neked csak fülkét kell akkor cserélni meg a belsõt más néven interior 😊
szóval, a pontos kérdésem: hogyan van egy kamion fájlja elmentve? egymásban van a 3 fülke mondjuk és pipálgatni kell hogy mi van, vagy micsoda?😊
I met God. She's black
van valamilyen leírás ets2be konvertálásról és az interior konvertrõl ?😄
I met God. She's black
De ha át textúrázom és minden metrial és textúra nevet át nevezek és a gyári pmd használom fel akkor jó de ha azt amit ki mentett akkor meg tükrözi a kereket a másik oldalra és 2 lesz az egyik oldalon 😊 ????
Volna még egy kérdésem aki nyitott már fel ets 2 modellt az el mondaná hogy lehet uwmapnál meg jeleníteni az a uwmappot amit használ festésnél mert nekem eddig még csak az alap textúra mapját sikerült elõ hoznom 😊 ????
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
A banner-ben lévõ lenyíló menüt még nem nézted meg, pedig ajánlott!
Segítséget szeretnék kérni a zmodelers programhoz.
Egyszerûen képtelen vagyok akármit is megynyitni.
Videok után csinálom és semmi.
Képek:kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 kép 6 kép 7
és az utolsó meg is jelenik rendesen a játékban de akkor lehet ez lesz a gond és a játék figyelemben veszi a poligon meg vertex számokat erre a be jegyzésre gondolok konkrétan(\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Select...Quadr, Modify...Move.
Selected Mode alul bekapcsolva.
Kép
Valakinek ötlet miért nem jó vagy én nem csináltam valamit jól ???? még kezdõ vagyok e téren de probálkozom 😊
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep