6060
Segítség!
-
#5617 Igen, csak azokat. Lehet az a baj ha csak a megváltoztatott fájlokat rakom be a többit kitörlöm, hogy emiatt van az anomália?
vehicle/trailer_eu/company/ és ide betettem csak azt a kettő megváltoztatottat. -
#5616 Hát ahogy én látom a cement szállítónak a dds-ét raktad rá erre a félpótra annyi különbséggel hogy tettél még rá egy feliratot.
Persze lehet hogy nem jól látom! Csak a company mappán belüli dds-eket szerkesztetted? Most így kora reggel ennyi jött le a képből.
Majd még agyalunk rajta de most irány meló!
Meg aztán vannak itt nálam tapasztaltabbak is hátha segítenek ők is! :) -
#5615 nos már siker mert :) megjelent végre odabent is, viszont ha közel megyek akkor, jó a festés , ha eltávolodok akkor meg egy érdekes dolog veszi kezdetét mintha a tükröződő felület látszódna és nem az ami oda illik. Elhoztam a képet hátha valakinek támad egy jó ötlete vajon miért is lehet. -
#5614 Köszönöm kipróbálom. -
#5613 Szeva!
Nem a base-be kell vissza csomizni! Ha kész vagy a dds szerkesztésével, akkor létre kell hoznod egy ugyan olyan mappa szerkezetet!
Pl: vehicle/trailer_eu/company/ ebbe beleteszed a skin-jeidet (dds).
Majd ezt be csomizod akármi.scs és mehet a mod mappába!
Sok sikert! Remélem tudtam segíteni! -
#5612 ezt irja mikor indítanám a szimulátort -
#5611 DDS paraméterekel lehet a probléma még arra tudok gondolni. Esetleg valaki tudna segíteni abban hogy milyen paraméterekkel kell elmenteni a dds fájlt mert lehet itt van elásva a ... :) -
#5609 -
#5608 sziasztok szeretnék egy pótkocsi átfestést az ets 2 be.
Odáig eljutottam hogy extraktorral kicsomagoltam a base.scs -t majd megkeresem a megfelelő dds fájlt és kicserélem visszacsomagolom
át állítom RAR-ról ZIP-re a tömörítőt,aztán Normal-ról Raktározásra fájl nevét átírom base.scs-re de hibaüzenetet dob mikor indítanám a játékot.
Az a kérdésem én nem photoshop-pal "nyúlok" hozzá a dds fájlhoz hanem a netpaint is megtudja nyitni. Létezik hogy az lenne gondja hogy ezek a fájlok két rétegből rakták össze ezért van egy valamennyire áttetsző réteg és a minta ezen a rétegen ami ugye kettő Layert jelent , de mikor megnyitom akkor egy layerként nyitja meg az egészet tehát nincsenek felületek. Lehetséges ha ezt photosop-pal csinálnám akkor kidobná azt a akárhány felületet amennyiből az adott dds fájl áll? Lehet az a gondja hogy csak simán átfestem és mentem? Gondolom nem az a baja. Üdv -
#5607 -
PacsutaTibi #5606 Ha minden igaz kijött.
http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?f=22&t=5757
Amúgy én már augusztus végén letudtam szedni egy bétát belőle. Mondjuk jól megkavarták a materiálokat egyenlőre még nem látom át, hogyan lehetne rádobni bármire is egy textúrát. -
#5605 Ez engem is érdekelne!
Nekem a legutóbbi infó-m hogy 2012 Október.
Pontos dátumot nem tudok. -
Tsaba01 #5604 Üdv.
Zmodi 3 ról tudtok vmi infót? -
#5603 Legegyszerűbb, ha valamelyik publikált kamionból kiveszed, nézz szét a letöltőoldalakon, biztosan találsz neked megfelelőt. -
#5602 helló azt szeretném kérdezni hogy tudna valaki linkelni nekem kettő név táblát ? -
Blum #5601 Ahhoz nem kell a Zmodeler,azt "skinezni" kell.
Banner lenyilo menujeben megtalalsz minden elindulashoz (sot..) szukseges segitseget. -
The Best #5600 Pl: a rendszámtábla hogy lehet szerkeszteni.? -
The Best #5599 Hali tudna valaki segiteni elindulni. mert még nem haználtam de szeretnék szerkezteni. de nem sikerül valami kézikönyv vagy leirás lépésröl lépésre?
elöre is köszönöm. -
#5598 Nincs mit. -
The Best #5597 Köszi már meg van. -
#5596 Szia!
EZ kell neked.
(A banner-ban megtalálható) -
The Best #5595 Hali tudna nekem segiteni valaki abban hogy kell elinditani ezt a programot
mert azt irja program futatasi hiba elöreis köszi -
#5594 okés majd akkor utána nézzem azt azért köszi csak még kezdö vagyok és nem nagyon tudok még semmit -
Blum #5593 modify-->scale
[Nem bannam,ha hasznalnad a bannerban talalhato dolgokat] -
#5592 és lenne még egy kérdésem letöltöttem egy polcot de túl nagy hogy tudom lekicsinyíteni -
Blum #5591 Leginkabb a Modify-->Move paranccsal. -
#5590 helló tudtok nekem segiteni próbálgatok csinálni egy kamiont és a belsőnél tartok és hogy tudom oda helyezni a tárgyakat ahova akarom? -
#5589 Az akkor már érdekes. -
#5588 #5587:
Ugyanúgy csináltam, ahogy írtad, de ugyan az a probléma most is. Sajnos. -
#5587 Oké, köszi. -
#5586 Kiveszed egy meglévő modellből aztán helyezgeted, méretezed kedved szerint.
-
#5585 ez eddig oké, csak a 3d nézetben hogy csináltad meg a collision-nek, hogy csak a frame látszódjon, a face ne? (Ne legyen oldala, csak a kerete) -
#5584 Bocsi, megint a lényeg maradt le:
-
#5583 A pm-et megkaptam.
Viszont ha nincs PMC fájlod az azt jelenti, hogy nincs a modellednek collision-ja, azaz ütközőzónája!
Magyarul: ha nekimész az autóval, simán átmész rajta mintha ott sem lenne.
Plusz még a modell árnyékát is a collision adja. -
#5582 pmc file-t nem hozza létre a zmod, csak a pmg-t és pmd-t
LezFiddlernek pm ment. Privátban folytatjuk. -
#5581 Tehát megszerkesztetted a modellt, textúráztad, a tulajdonságainál megadtad az elérési utat. Exportáltad ( ugye megvan az összes fájl? PMG, PMD, PMC, tobj, mat. és persze a dds ) majd megírtad a hozzátartozó sii. fájlt.
( Az sii. fájlt valószínűleg megírtad, hiszen ha nem így lenne, nem látnád az editorban a listában. )
Ezek után még sem látszik.
Zmod-os képet tudnál mutatni a materials editor-ról és a modell tulajdonságairól? ( hogy lettek megírva? ) -
#5580 Találtam egy táblát, és annak a méreteihez igazítottam, de ugyan az a probléma, mint volt. Szóval nem érek ebből semmit. -
vajo #5579 Nem mondod :)))) Azért kérdezem, mert abba nem találtam semmit. xD -
Blum #5578 De,itt van. LINK -
#5576 A log ezt írja:
16:58:14 : [model] Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
16:59:37 : ui t console:system_02
16:59:39 : ui t console:system_02
16:59:41 : ui t console:system_02
16:59:47 : ui t console:system_02
17:01:34 : [model] Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
17:01:34 : [model] Unknown variant name 'default' on model '/vehicle/truck/daf/hood.pmd'
17:02:58 : ui t console:system_02
Mi nem jó az interiorral?