Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen,mukodik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sziasztok!
a zmodelet mûködik valakinek 64 bites windows 7-en?

LezFiddler
Szia!

Imi úgy érti a textúra hozzárendelést, hogy azokat a textúrákat amelyeket a Texture browser-vel kiválasztasz majd a Materials editor-ban ellátsz megfelelõ címzéssel, viszont kell, hogy lásd az alkatrészeid tulajdonságainál. Itt kell hozzárendelni az alkatrészedhez a neked tetszõ textúrát, material-t!
Általában ha új alkatrészt teszel be az autóba, az Default materialt ( azaz az alap szürke színt ) használja. Ha azt elfelejted ellátni textúrával illetve nem rendelsz hozzá material-t, akkor az alkatrész ilyen szép rózsaszín ( magenta ) lesz.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Szia!Hogy érted azt h hozzárendelni a dds-eket?

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

szar a ledpack

mattyee
Sziasztok.Ez mitõl lehet?

imihaver
Egészségedre!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

mattyee
Köszönöm segítséget sikerült <#hamm>

imihaver
Zmodeler-ben hozzárendeled a textúrákat!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

mattyee
Értem.Hogyan tudnám ezt orvosolni, mert ilyen gondom még nem volt.

LezFiddler
Szia!

A textúra nem található.
A log. fájl szerint a parts, bodypaint, perdea.dds-ekkel van baj.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

mattyee
Sziasztok.Csináltam egy interiort, de sajna valamiért rózsaszínûek lettek a betett cuccok:
A Matokat újra átírtam, de nem segített.Log:letöltés
A válaszokat elõre is köszönöm!

Öreg Harcos
Hello nekem az a bajom lenne , hogy ETS be a gép át volt festve de ott nem volt semmi gond át raktam GTS-ATS be itt már csikos és bár milyen gépet át festek itt ilyen lesz !
Íme a kép :(

A választ elõre is köszönöm !

LezFiddler
Részemrõl nincs mit.

thomson002
Törölve, próbálkoztam még 1-2 dologgal, utána elkezdtem megcsinálni 1 másik modellból.

De azért köszönöm a segítséget !

http://indafoto.hu/Thomson

thomson002
Gondoltam én is a definition fájlra, át is írtam, de azzal is ugyan ez a hiba volt.

LezFiddler
Szia!

A "definition" fájl jól meg van írva?

thomson002
Üdv !

Elakadtam...
A gond, h nem tudom életrekelteni a játékban.
A log fájl eleinte dds, mat problémát mutatott. Azokat sikerült orvosolnom.
Most a log fájlban elsõ ránézésre nem is találtam hibát -> erre figyeltem fel -> No base model found: @@trk_renault_magnum_b@@

Ui.: Exportálásnál ezt írja ki (1-tõl) : Empty group #250 exported.

Log fájl
Köszönöm elõre is a válaszokat !

LezFiddler
Olyan mintha a függöny textúráját megkapta volna a tükör.

HosszúGábor
nem tudja valaki h ez mitõl lehet.(GTS 1.00)

King Of The Road SCANIA 124L420

tomi151996
helló tudnátok nekem ebben segíteni levettem a kamion hátuljáról valamit beraktam a játékba és ez lett belõle mi lehet a gond

LezFiddler
Egészségedre!

Így már sikerült. Köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!!
LezFiddler
Így lehet, hogy érthetõbb lesz.
Alap helyzetben megvan a szétválasztandó modell, a fal.

Áthapcsolsz POLYGON módba és a SELECT../QUADR parancsal az egér jobb gombját nyomvatartva kijelölöd ( bekeretezed ) a leválasztandó részt, esetünkben az ajtót, illetve annak poligonjait. Alul a SELECTED MODE legyen bekapcsolva!

Ezután: MODIFY.../SUBMESH.../DETACH parancsal leválasztod az ajtót. ( Ha nem akarod, hogy az ajtó elmozduljon az eredeti helyérõl, vedd ki a pipát az ENABLE DRAG elõl )
Ha ez megvan akkor valami ilyesmit kéne látnod. Mostmár 2 "fal" nevû objektumod van.

Most átkapcsolsz OBJECT módba és a SELECT.../None parancsal megszünteted a kijelölést. Ha visszakapcsolsz POLYGON módba és rányomsz az ajtóra, láthatod, hogy a kijelölés itt még mindig megvan. Itt is szüntesd meg!

Kijelölések megszüntetve, SELECTED MODE kikapcsolva. Egy objektumból csináltunk kettõt, lehet õket külön-külön textúrázni!

Valami konkrétabbra gondoltam, de azért köszi a segítséget. Nem adom fel, kitartóan gyakorlok. Szeretnék olyan profi lenni mint ti.
Banner-->legordulo menu-->A forumban fellelheto osszes tutorial-->Targyak levalasztasa

<...direkt nem linkelek,tessek gyakorolni. Valoban atkozottul nehez megtanulni hasznalni a menut,de ne csuggedj..majd belejossz ;) >

Sziasztok kellene egy kis segítség. Amikor textúrázok, hogyan tudnám le választani a textúrázandó polykat a szomszédjairól, mert így a mellette levõk mindig eltorzulnak.Pl Be textúrázok egy ajtót aztán mellette a falat, akkor az ajtó eltorzul.
LezFiddler
Nincs mit.

mattyee
Már tárgytalan megoldottam, de azért köszi!

LezFiddler
Szia!

Pótkocsit konvertálni? Honnan - hova?

mattyee
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy zmodeler 2.2.4-ben hogyan lehet pótkocsit konvertálni?
Válaszokat elõre is köszönöm.

LezFiddler
Köszönöm szépen!
Neked is Blum!
Éppen ideje lenne már, hogy Te is összehozz valamit.

Láss szemedtõl gyermekem es vess a bannerre egy pillantást,ha mar jó atyád oda teremté azt vala.

Sziasztok! Letöltöttem a ZModeler 2.2.2-t de amikor futtatni szeretném dobja az üzenetet, hogy nem lehet megnyitni, mert a konfiguráció helytelen. Mit tegyek?
Nagyon komoly! :) <#worship>

Erosen gondolkozok rajta,hogy en is alkotok mar valamit lassan 2 ev utan,de nincs otlet. Meg aztan annyi mindent elfelejtettem Zmodban is,konvertalasban is hogy az hihetetlen.

Garth22
mestermûûûûûûûûûûû !nagyon szép

LezFiddler
Köszönjük!

LezFiddler
Sziasztok!
Õ egy VOLVO F1227 lesz, HC-s színekben.

mattyee
Sziasztok!

Letöltés

LezFiddler
Nincs mit.

köszi:)

CB: Kis Lámpás Jimy

LezFiddler
Szia!

Úgy-úgy.
Csinálsz egy hengert, átkapcsolsz polygon módba és a henger két végérõl törlöd a polygonokat. Ezután vertex módban a csúcsokat kijelölve extrudálod, forgatod.

Hello.
Vezetéket szeretnék csinálni Zmodiba. Elég ha csinálok egy cylindert, majd párszor a polyvégeket "Extrude" tool al másolom, húzom, és egy résznél kanyarintom?

CB: Kis Lámpás Jimy

LezFiddler
Szia!

Hol akadtál el?
Importálás megvan?
Zmodeler alapmûveletek mennek?

üdv
Most vagyok itt elõször azt szteretném kérdezni, hogy a zmodeler-rel hogy lehet kamiont szerkeszteni????
thomson002
Hmm...
Majd kiszúrja a szemem, nem is tudom, hogy nem vettem észre...
Megesik az ilyen.
Köszönöm !

LezFiddler
Ehhh.

banner

thomson002
Üdv !

Mostanába olyan gondom van, hogy mentésnél kiírja, h out of memory és ezzel együtt baxhatom az addigi munkámat. Eddig nem találkoztam vele, de mostanába elég gyakran. Hogyan tudnám orvosolni, mert elég idegesítõ.

Ezzel a hangnemben el is tolhatod innen a biciklit,de gyorsan.

Ha nem valaszol senki akkor az azert van,mert:

-1. Kulonbozo okokbol leszarjuk a kerdesed
-2. Egesz egyszeruen nem tudjuk ra a valaszt

A Te esetedben az elobbi all fenn,ugyanis ez nem alkatreszek linkelgetesevel,kunyizasaval (Arra ott van az ETS/GTS/akarmi),hanem azok elkeszitesevel foglalkozo topik.

A hozzaszolasodat toroltem,es tobbet meg ne lassak itt ilyen szoveget,mert kapasbol banlistre teszlek.