6060
  • Misuka963
  • Blum
    Akkor jolvan.
  • pesta963
    .
  • Blum
    Kuldd at a kepet privatban.

Amugy igy,hogy elolvastam a leirast,probald meg ezt: TC beallitasok-->ZIP tomorito-->egyéb:0 (default azt hiszem 9-re van allitva)

szerk.: En TC 6.50-et hasznalok,de ketlem,hogy az ujabb verziokban ez mashol lenne.

• TopGun
    FENE! nem megy! :(
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/d50zqqct37vgbmogccam.jpg[/IMG][/URL]]Kep
  • Blum
    Ha a direkt linket szurod be ide [kep beszurasa],akkor az nem kene,hogy igy elcsessze.
  • TopGun
    Az a baj, hogy oda toltottem fel a kepeket, az elso meg sem jelent, a masodik meg ilyen rossz minosegu lett! :( Mind a ket kepet mas linkkel szurtam be.
  • Blum
    imagerz.com-ra toltsd fel a kepet,amig nem szurod be rendesen,addig ezt a posztot meghagyom.
  • TopGun
    Ez a kep beszuras nagyon nem sikerult Blum torolned kerlek! Milyen kep feltoltot hasznaljak, ami jol megjeleniti a kepet?
  • tomi161996
    helló valaki tudna nekem segíteni skinezésben ha igen akkor írjon privátot nem arról van szó hogy csináljon csak hátha tud segíteni (lécci írjon aki tudna nekem segíteni)
  • ben2004
    Helló! Valaki tudna segíteni? A játék kifagy, a .log ezt írja:

21:07:14 : Starting the saved game (/home/save/35) ...

Valaki nem tudja mi lehet a gond?
  • Misuka963
    Sziasztok

Erre a problémára tudtok valamit.A visszapillantó tükör engedélyezve van a menüben.GTS-ből próbáltam megcsinálni ETS-be ezt a kis interiort,de valamiért a tükörben nem látok semmit.

Kép:

Lehet,hogy az "ui" mappában kellene valamit állítani,de fogalmam sincsen,hogy mit :(
    A segítséget előre is köszönöm ;)
  • Misuka963
    Winrarban van bal oldalt kicsit lent egy tömörítési eljárás nevű fül,arra a fülre rákattintasz és ott van rögtön az első,hogy Raktároz arra rákattintasz és kész ;)
  • tomi161996
    hogy kell raktározni?
  • Misuka963
    Én igazából ETS1-en játszok és moddolok,ETS2-höz nem nagyon,vagy próbáld meg újra raktározni a kamion mappáját (Kihúzod az asztalra és vissza a helyére RAKTÁROZÁSSAL!!!!!!).
    De inkább írd ide le,hogy hogy csináltad a skinezéses műveletet,hátha úgy jobban tudok segíteni ;)
  • tomi161996
    vagy elküldjem és megnézed hogy mi a gond?
  • Misuka963
    Ha minden igaz DDS hiányzik.
    Raktározva raktad vissza a skinezett DDS-t? :)
  • tomi161996
    helló tudnátok nekem abban segíteni hogy csináltam egy skint hogy minden volvora jó legyen a skinem és amikor beraktam átfestettem a kamiont és piros lett a km óra ez mitől van ?
  • TopGun
    Szia! Mint irtam LezFiddler baratomnak koszonhetoen van kis tapasztalatom Zmodeler teruleten, ahhoz amit modositani szeretnek benne, csak az a gond, hogy a modositott jarmuvet hogy teszem vissza a jatekba? Esetleg ezt priviben megbeszelhetnenk reszletesebben?
  • dgufoplast
    Zmodeler 2 is jó hozzá csak pmc nem tudja kezelni meg multi textúrákat mást le számítva e téren elég jó hozzá :)
    De akik egyből ets 2-ben szeretnének konvertálni ets vagy gts tudást nem árt szerezni hozzá stb ....
  • Blum
    ETS2-hoz tudomasom szerint 3-as Zmod kell.
  • TopGun
    Szia! koszi a videot, de nincs Zmodeler 3-am :( Zmodeler 2-vel nem lehet megoldani a konvertet? egyebkent tetszik a film. Az orosz hanggal nincs semmi baj, nem hallgatni akarom, hanem tanulni belole :)
  • norbee46
    Szia Laci!

Szépen alakul az S22-es!

Rég jártam már erre felé gondoltam benézek. :)
  • Blum
    Bar csak feluletesen neztem utana a dolgoknak,de par kiindulo pontot azert talaltam a temat illetoen:

http://www.youtube.com/watch?v=mpBAmAPn3ew

http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?f=25&t=5780

+youtube-on meg van par erre vonatkozo video,bar tobbnyire orosz hanggal de a munkamenet kivaloan lathato es kovetheto.
  • TopGun
    Elore is koszi a segito szandekot! Epp az a baj, hogy pont ETS 2-be szeretnek konvertalni potot es esetleg kesobb kamiont :( ETS-ben mar kicsit tudtam alakitani ezt-azt koszonhetoen az En Mesteremnek LezFiddlernek, aki nagyon sokat segitett Zmodelerben foleg potok alakitgatasaban, de volt, hogy Scaniat is alakitgattunk kisse.
  • LezFiddler
    Jól beszéltél!
  • Misuka963
    Végre egy segítőkész ember ;)
  • Blum
    Udv!

Annak ellenere,hogy mar nem foglalkozok se a Zmoddal se az ETS sorozattal,sajnos en is eszrevettem,hogy nagyon bezarkozott lett mindenki es a segitokeszseg mar kihalt az ottani forumozok tobbsegebol. Valamilyen szinten megtudom oket erteni,hiszen egy ilyen nyilt forumon nagyon megkell valogatni,hogy kinek segit az ember egy ekkora munkaban. Annak idejen GTS kapcsan en is poruljartam parszor.

A masik fele a dolognak,hogy egy ido utan (esetedben pl. MOST) rajon az ember hogy mashogy nem megy...meg-kell-tanulni. Csak fenek kell hozza. Amikor en nekilattam megtanulni a szakmat akkor pontosan ilyen indittatasbol kezdtem el harcolni a Zmoddal,a DXT BMP-vel,a Photoshoppal,HexEditorral es tarsaival. Valo igaz,hogy volt segitseg boven de kizartnak tartom,hogy megfelelo szorgalommal,alazattal,hozzaallassal nem lehet mindezt teljesen egyedul megtanulni,kitapasztalni.

Azert ha van barmi kerdesed akkor nyugodtan feleteheted oket itt is,az oreg rokak es jomagam igyekszunk segiteni,kezzel-labbal elmagyarazni a dologokat,bar legtobb esetben ETS2 kapcsan tehetetlenek vagyunk.
  • Misuka963
    Hát nem nagyon tudtam segíteni,de nincs mit
  • TopGun
    Azert koszi neked is!
  • Misuka963
    Hát vannak ilyen emberek,bezzeg a régi ETS1-es forumon mindenki segített mindenkinek :(
    De sajnos én sem tudok segíteni,mert még ETS1-et modolok :)
  • TopGun
    Sajnos senki, mintha nem is kertem volna semmit! :(
  • Misuka963
    Hát én sajnos nem tudom hogy hogy kell átrakni ETS2-be,mert ott nem úgy van mint az ETS1-be,hogy átirkálom a defiket :(
    Hátha majd tud valaki más segíteni.
    Amúgy ETS2-n nem akar senki sem segíteni neked? :O
  • TopGun
    Sziasztok! esetleg valaki tudna segiteni nekem? ETS1-bol kellene attenni 2 potot,(de legalabb egyet, a masik akkor talan menne egyedul is :) ) ETS2-be, de az ETS2 forumban annyi a privatozo "segitokesz" ember, hogy csak na! :(
  • Misuka963
    Okés de nem kell kapkodni.Inkább legyen a tőled megszokott profi retro munka
  • LezFiddler
    Köszi, majd igyekszem!
  • Misuka963
    Nincs mit :)
    Én is leragadtam az ETS1-nél a második rész nem fogott meg annyira ;)
    Nagyon sok sikert kívánok hozzá,várjuk a topikba róla a képeket ha kész lesz
  • LezFiddler
    Köszönöm!
    Én leragadtam az ETS 1-nél, valószínűleg oda fogom betenni.
    Bár odáig el is kell jutni!
  • Misuka963
    Nagyon patent.

ETS1-be vagy ETS2-be lesz?
  • LezFiddler
    Jó nagyot!
    RÁBA TURBO S22 szerkesztése folyamatban.