Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De sajnos én sem tudok segíteni,mert még ETS1-et modolok 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hátha majd tud valaki más segíteni.
Amúgy ETS2-n nem akar senki sem segíteni neked? 😮
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Én is leragadtam az ETS1-nél a második rész nem fogott meg annyira 😉
Nagyon sok sikert kívánok hozzá,várjuk a topikba róla a képeket ha kész lesz <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Én leragadtam az ETS 1-nél, valószínûleg oda fogom betenni.
Bár odáig el is kell jutni!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
RÁBA TURBO S22 szerkesztése folyamatban.

Jopar eve abba hagytam a Zmodot,ETS-GTS-t.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Max. akkor ha feltorod. Az meg felejtos...
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
(mondanám, hogy itt meg itt van videó, de nem értek az Omsihoz) 😊
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
márton006: esetleg keress olyan gépet, amibe van, és abból szedd ki.
C++ fent van?
valakinek valami ötlet?

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy hogy kell GTS-bõl ETS-be interiort áttenni?
Elõre is köszi<#worship>#worship>
Volvo 4ever Ki az a Messi? Nem ismerem Torghelle is the best! :)
ZModelerhez hol találok kiegészítõ pakkot? Kellene távfény, piros-fehér méretjelzõ, Michelin baba, sárga villogó, stb.
Elõre is köszi
Na azt pedig úgy kell hogy megnyitod Winrarral a kamiont ott vehicle és ott kitörlöd a wheel mappát és beteszed azt a wheel mappát amelyik kereket akarod. (természetesen a kamion vagy kerékpakk mappáját is megnyitod Winrarral)
Utána kihúzod a kamion definícióját (truck definition ) és a kamion vagy kerék defijét és ott a te kamionod defijébe elöször kitörlöd az fwheel és rwheel sorokat és a másik defibõl ezeket átrakod a te kamionod defijébe.
Utána lemented visszarakod a helyére Winrarral RAKTÁROZÁSSSAL !
és kész.
Kicsit hosszan írtam le de kb 2 perc az egész.
Remélem hogy érthetõen írtam le <#papakacsint>#papakacsint>
És azt hogy azt hogy lehet megolddani egyes interioroknál lássak valamit a tükörbe?
Ez a probléma az Iveco Stralis és Man TGX interioroknál szokott elõfordulni.
A segítségeteket elõre is köszönöm<#integet2>#integet2><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szevasztok
Ugyan úgy kell importálni mint Zmodeler 2-ben annyi különbséggel, hogy Zmodeler 3-ban a PMD fájlt importálod ( nem a PMG-t )
Ez az oldal még mindig él ám!
Zmodeler
...csak ne ilyet kérdezz pl, hogy "hogyan kell használni"
kép
Az ETS2-beli modelleket szabályosan csak a Zmodeler3-al lehet módosítani.
Ügyes srácok moddolják a Zmod2-vel is de az inkább csak stáholás. ( remélem, nem sértek vele senkit sem )
Én nem értek hozzá, várj kicsit amíg valamelyik hozzáértõ jelentkezik!
Egy jatekbol kivett kamiont szeretnek atalakitani (egy MAN). kicsomagoltam base.scs filet scs extractorral. Majd az olvasottak alapjan kivettem a vehicle mappat a bizonyos kamionnal az asztalra(marmint vehicle/truck/mappan belul van tobb fele kamion). Vagyis vehicle mappat még beraktam egy tetszoleges mappaba.. legyen a neve MANkamion es akkor igy nez ki asztal/mankamion/vehicle/truck/man. Majd etsedittel atkonvertaltam a truck.pmg-t ugy h truck1.pmg kent mentettem es majd tcbe atneveztem a truck.pmd is truck1.pmd-re.En igy olvastam itt a forumon. majd beraktam zmodeler2.2.2 (truck1.pmg-t es base nel kivalasztom mankamion mappat es pipa pmd,pmc,mat,tobj) es mind maskor csak feher feketen jelent meg a kamion. es ilyesmi hibakat ir ki:
Elkelne a segitseg!Koszonom elore is!
A Zmodeler Z3d kiterjesztésbe ment, illetve meg is nyitja azokat.
Importálni és exportálni pedig attól függõen, hogy milyen szûrõket használsz hozzá, lehet: 3ds, pmg, v3o, bgm, psm, p3d, obj, stb.
Szóval elég sokat.