Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gis80s
Nem mondom, hogy kirúgtam a ház oldalát ezzel a módosítással, de kezdésnek nagyon elégedett vagyok vele 😊

bullseye: köszönöm, azt néztem is, de sajnos elég gyér az angol tudásom, szóval túl sokra nem jutottam....ezért bíztam benne, hátha valaki elõrébb jár már a sztoriban 😊

dgufoplast: letöltöd az oldalukról a zmodeler3-at, aztán létrehozod az online licensedet. Kis idõ után aktiválni fogják és akkor létre tudod hozni a saját gépredre való licens kódot. Ha ez megvan, akkor kimásolod a kódot, majd a programba belépve About-ra rámész és a License informationnál nyomsz egy SHIFT-et és akkor magától berakja a korábban kimásolt kódot. Ekkor azt fogja írni, hogy Failed. Ekkor vissza kell menned az online felületre és "My license"-ben rá kell nyomnod a "Validate"-ra. Ezután a Zmodeler 3-at indítsd újra és mûködni fog.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Már nem kell le járt a triál linces key 😊 így már nem is bírom aktiválni se 😊
Üdv! valakinek sikerült már aktiválni zmod 3-ba a triál lincest mert nekem sehogy nem jön össze a dolog sajnos nem tudok be lépni valaki tudja miért ?????? úgy csináltam mindent ahogy van a zmod 3 fórumon de nem bírom aktiválni és így nem engedi meg nyitni a pmg fájlokat se sajnos ???????
bullseye9
Kukkants be a hivatalos Zmodeler fórumra, ott van egy ETS2 filter guide, ha jól emlékszem.

Gis80s
....ha esetleg valaki már barátkozott a Zmodeler 3 / ETS2 kérdés körrel, akkor az legyen kedves megkeresni 😊 Elõre is köszönöm!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

LezFiddler
Azaz.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

MANos Viktor
Blum, LezFiddler: Az volt a baja hogy akartam tenni hozzá még Extrude-al, és a Zmod valószínûleg többször is megcsinálta ezt mert beakadt valószínûleg emiatt volt. De már orvosolva lett. 😄

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Aztarohadt 😄DDD

Valaki aki modellezte szerintem frankon lemasolta tobbszor is,utana meg "torolgesse a tokom" elven inkabb osszeattacholta. Biztos ami biztos 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LezFiddler
Szia!
Szerintem elképzelhetõ, hogy a modellt valamelyik vicces srác copy-zta vagy 80-szor.
Kapcsolj át polygon módba és nézd meg közelebbrõl.
( Én is kíváncsi vagyok )

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

LezFiddler
Nincs gond Imi, tényleg nem emlékszem rá!

MANos Viktor
Sziasztok ezt a problémát hogy lehetne orvosolni? Van ez a modell ami 3,5Mb a .z3d fájl és rohadtúl lassítja a zmodomat.

A kijelölt rész össze van attach-olva, igazából ez miatt lassú az egész.

Nemtudom hogy a kijelölt részben hol van ennyi polygon...

Mit lehetne ezzel kezdeni? :S

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

imihaver
Elnézést, én nem néztem a verziószámot Laci!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

LezFiddler
2.2.4-nél van még ilyen lehetõség Imi?
Õ már megcsinálja automatikusan mindet, nem?
( már nem emlékszem rá )

imihaver
Az exportálásnál ki van pipálva a (pmd,pmc,mat,tobj) ?

LezFiddler
Nem jó útvonalat adtál meg exportálásnál.

mattyee
Üdv mindenkinek!Azt szeretném megkérdezi, hogy van egy bolt amit lemodelleztem parkolóval stb... és amikor ki exportálom nem ad csak pmg fájlt.Aki tudja mi lehet a probléma kérem segítsen.Elõre is köszönöm a válaszokat.
(Zmodeler 2.2.4)

fuszhi
Sikerült nagyjából az elképzelésem , de még iszonyatosabb lehetett volna ha nem így rakják össze ha már módolható. Amúgy nem említettem semmit örülök így is hogy egyáltalán lehet.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
A padló ami kockás, az meg carpet_dark.dds névre hallgat. A helyzet az hogy ezekkel a másodjára megvásárolható belsõ teret változtatjuk. Illetve egyik másik a sima fülke egyes részét is változtatja ha más képet rakunk a helyére a fabric_gray.dds meg nem látszik a képen de akkor itt van remélem másnak komfortosabb lesz így mintha õ keresné végig számomra nem volt egyértelmû mindegyik még a neve alapján se és maga az alap text alapján se.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi

péistike
sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy az ETS2-es base-t scs extraktorral kibontottam utána átalakítottam a pmg-t és hogyha pl az asztalról akarom megnyitni a pmg-t akkor beimportálja a gépet. De ha viszont berakom a vehicle-be hogy texelve hozza be akkor a zmodeler mûködése leáll. Miért? 😮

GTS

fuszhi
remek hogy hozzá lehet nyúlni elõször mindegyiknek más szint adok hogy megtudjam mi az ábra felfedje valójában mi mihez is tartozik azt késõbb bohóckodok , de jó jel hogy elszinezõdtek

fuszhi
ja megvan

fuszhi
...olyanra gondoltam a fülkét átalakítanám mondjuk van a prémium meg a másik választható s az egyiket átfesteném mondjuk a mûszerfalat meg az ülés huzatot az anyagos faltapétát meghagyom mer az bejön. Csak hát még nem találom a fülke fájljait. Azért ha valaki véletlen tudná hol keressem azt megköszönném. Üdv (közbe én is keresgélem)

LezFiddler
A vertex processing mode legyen hardware-re állítva, akkor jó lesz.

Visual C++-okat pakold fel egytol-egyig,DX frissites es VGA driver frissites.
De az is lehet,hogy a VGA driver kezelofeluleten elnyomkodtal valamit (ha turkaltal benne,akkor allitsd vissza defaultra)

2.2.5

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Melyik verzio?

Valakinek ötlet arra, miért laggol a Zmod? Akarom forgatni vagy 5mp után fordítja el...

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fuszhi
az ötletadó képkocka

fuszhi
itt van kettõ

fuszhi
hoztam egy képet a másikról is igen egy cégnek a festését módosítottam, ha szerencsém van akkor olyan cég aminek van mind a három fajta így szállíthatom azt a pótkocsit amit átszerkesztettem.

norbee46
Te nem egy bizonyos pót-hoz csináltál festést! Hanem egy cégnek a festését módosítottad! Tehát az a festés az meg fog jelenni ponyvás pótón is meg dobozoson is elvileg attól függ SCS hogy csinálta meg. Arra gondolok itt hogy pl: a transinet cég festése lehet hogy csak ponyvás és dobozos pótokra írtak fuvart, de lehet hogy tartályos-ra is.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

fuszhi
Igen köszönöm a segítségeteket , viszont nem tudom hogy melyik pót az ami ponyvás és melyik, amelyik nem az. Elvileg amit átfestettem az nem kellett volna hogy ponyvás legyen , de lehet hogy mindegyikbõl 3 féle van a tartály kocsis a ponyvás és a "dobozos".

norbee46
Teljesen abban a hitben voltam hogy dxtbmp-t használsz.
Most látom hogy pain.net-et. 😊
Na de a lényeg hogy sikerült!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

fuszhi
Majd ha egyszer találkoznék a másik festéssel - remélem lesz olyan- , akkor azt is lefényképezem. Nem tudom miként variálja át az egészet egyetlen kis "Mip mapek" de mindenesetre már megjavult a többi kamion fura festése is.

fuszhi
Uraim nagyon köszönöm a segítséget mindegyikõtöknek királyok vagytok köszi tényleg még egyszer . Hát ez hatalmas 😊 Köszi DG 😊 Mindenre gondoltam csak erre nem. Idesüssetek.

Én így mentem el és jó 😊
fuszhi
noobi46: úgy tettem , valami más ötlet? elõre is köszönném

DG : mibe mentsem el DXT5 be mentem valóban.

Szerintem azért van mert mikor el mented nem DXT5 be mented el a dds fájt stds-nekem is ez volt 😊
norbee46
A dds-ek neveit ugye nem változtattad meg?!
Próbáld meg hogy bent hagyod mind a 10-et és csak annak a két cégnek a dds-ét módosítod amit eddig is szerettél volna. (a dds-ek nevei maradnak ugyanazok!!)

fuszhi
Igen, csak azokat. Lehet az a baj ha csak a megváltoztatott fájlokat rakom be a többit kitörlöm, hogy emiatt van az anomália?
vehicle/trailer_eu/company/ és ide betettem csak azt a kettõ megváltoztatottat.

norbee46
Hát ahogy én látom a cement szállítónak a dds-ét raktad rá erre a félpótra annyi különbséggel hogy tettél még rá egy feliratot.
Persze lehet hogy nem jól látom! Csak a company mappán belüli dds-eket szerkesztetted? Most így kora reggel ennyi jött le a képbõl.
Majd még agyalunk rajta de most irány meló!
Meg aztán vannak itt nálam tapasztaltabbak is hátha segítenek õk is! 😊

fuszhi
nos már siker mert 😊 megjelent végre odabent is, viszont ha közel megyek akkor, jó a festés , ha eltávolodok akkor meg egy érdekes dolog veszi kezdetét mintha a tükrözõdõ felület látszódna és nem az ami oda illik. Elhoztam a képet hátha valakinek támad egy jó ötlete vajon miért is lehet.

fuszhi
Köszönöm kipróbálom.

norbee46
Szeva!

Nem a base-be kell vissza csomizni! Ha kész vagy a dds szerkesztésével, akkor létre kell hoznod egy ugyan olyan mappa szerkezetet!
Pl: vehicle/trailer_eu/company/ ebbe beleteszed a skin-jeidet (dds).
Majd ezt be csomizod akármi.scs és mehet a mod mappába!

Sok sikert! Remélem tudtam segíteni!

fuszhi
ezt irja mikor indítanám a szimulátort

fuszhi
DDS paraméterekel lehet a probléma még arra tudok gondolni. Esetleg valaki tudna segíteni abban hogy milyen paraméterekkel kell elmenteni a dds fájlt mert lehet itt van elásva a ... 😊

fuszhi

fuszhi
sziasztok szeretnék egy pótkocsi átfestést az ets 2 be.

Odáig eljutottam hogy extraktorral kicsomagoltam a base.scs -t majd megkeresem a megfelelõ dds fájlt és kicserélem visszacsomagolom
át állítom RAR-ról ZIP-re a tömörítõt,aztán Normal-ról Raktározásra fájl nevét átírom base.scs-re de hibaüzenetet dob mikor indítanám a játékot.

Az a kérdésem én nem photoshop-pal "nyúlok" hozzá a dds fájlhoz hanem a netpaint is megtudja nyitni. Létezik hogy az lenne gondja hogy ezek a fájlok két rétegbõl rakták össze ezért van egy valamennyire áttetszõ réteg és a minta ezen a rétegen ami ugye kettõ Layert jelent , de mikor megnyitom akkor egy layerként nyitja meg az egészet tehát nincsenek felületek. Lehetséges ha ezt photosop-pal csinálnám akkor kidobná azt a akárhány felületet amennyibõl az adott dds fájl áll? Lehet az a gondja hogy csak simán átfestem és mentem? Gondolom nem az a baja. Üdv

imihaver
<#worship>