6060
Segítség!
-
romeokova #5980 sziasztok. zmodeler2-be hogy rakok be kamiont? -
#5979 Oh,hogyaza,grat -
Blum #5978 Nekem 2.6 csak kerekitettem. Gyoztem. -
#5977 Nekem 2,7 :D -
Blum #5976 http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?t=6195
3 masodperc volt beirni google-ba -
Jocc07 #5975 Sziaztok valaki vállal zmodizást? :D xD Nem csak vicc volt! :D Valaki elküldené a zmodi letöltő linkjét ? Köszi -
#5974 Oke ertem :-) -
#5973 Nincs mit.
Zmodeler-el biztosan meg lehet, én csak ezzel próbáltam. -
#5972 Amúgy ezt csak ZModban lehet megcsinálni? :)
Bocsi a dupláért :I -
#5971 Köszönöm szépen -
#5970 Szia!
Szerintem ez kell neked:
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=823 -
#5969 Sziasztok
Mit tudnék csinálni a póttal,hogy ne legyen ilyen sötét? :I
Ilyen
A segítséget előrs is köszönöm ;)
-
#5968 Szerintem csinálj egy "banner,legorduolo menu..." gombot, hogy gépelni se kelljen! :D -
Blum #5967 banner,legorduolo menu... -
Gerappa007 #5966 Helló!Nem nagyon értek a skinezéshez.Valaki tudna segíteni,hogy hogyan tudok kamionra festést csinálni? Egy Mercedes-benz Actros MP4-re szeretnék hungarocamionos festést.A segítségeket előre is köszönöm! -
misiw12 #5965 Szia! Köszönöm az információkat.
A Mafia című játékból szeretnék átkonvertálni egy buszt, hogy tudjam modellezni.
Milyen programmal tudnám szétszedni a buszt és átkonvertálni?
Még nagyon az elején vagyok a dolognak, így sok segítségre lenne szükségem.
-
#5964 Hát sajnálom,de nincs mit -
#5963 Okés, azért köszi. :) -
#5962 Fuuu,akkor bocsi de sajnos nem találok ilyen modellt,mert ha van is akkor ZModellerrel kellene alakítani rajta,az pedig nem az én asztalom :/ -
#5961 Igazából ha van egy alap fülke ami ilyen az már jó. Meg persze az alváz, kerekek, stb. Utána az akkor megint egy másik művelet, hogy konkrétan a versenykamion lököst, meg oldalsó borítást rárakni, plusz a belsőt átalakítani. De ha van egy széria alap arra már találok (talán) valakit aki megcsinálja a kiegészítéseket.
Az a baj, hogy én a modellezésről semmit sem tudok, az én asztalom a fizika készítés. :) -
#5960 De ha küldök egy alapot,azt te tudod alakítani?
Mert én pontosan ilyen modellt sehol sem találtam,csak egy nagyon alap TGX-et,TGS-ből meg csak nagyfülkés van :/ -
#5959 Köszi. :) -
#5958 Keresek ilyesmit,és ha találok akkor küldöm privátban ;) -
#5957 Itt egy hátsó kép, ahol látszik, hogy hol van a motor:
Tavaly a rally-n néztem egészen közelről, a motor helyén csak a hűtő van. -
#5956 Igazából ez egy kisebb fülke (talán TGS), és van rajta egy első lökös, meg oldalsó borítás. Plusz a motor hátrébb van mint egy széria gépnél. De amúgy konkrét törekvés a szabályzatban, hogy ne távolodjanak el nagyon a széria kamiontól. Szóval sima létra alváz (ha így hívják) merev tengely elöl hátul, laprugók, széria ZF16-os váltó (elvileg csak az utolsó 4-et használják). Tehát külsőre semmi különös. A motor kicsit combosabb (1300 - 1500 ló és 6000 Nm). -
#5955 Pfuuu,és egy ilyesmi vagy ilyen modell kellene ? :I
Mert és ismerek egy pár MAN modellt,de azok egyáltalán nem ilyenek :/ -
De ha úgy alakul akkor beszerzek amennyit csak lehet.
Ez a kép pl. a Szilveszter rally-n készült (nem saját). -
#5953 Aha értem.Esetleg egy képet raksz hogy tudjuk,hogy milyen MAN kellene ? :) -
#5952 Itt igazából nem a játék a kérdés, hanem maga a modell. Ezért kérdeztem itt, mert modell szinten gondolom az egyik vagy másik játék nem sokban különbözik. Mármint biztosan vannak polygon számok amiket illik tartani, vagy ilyesmi, de alapvetően egy 3d modell az 3d modell. Itt meg azért kamionokról van szó, így gondolom/tam nagyobb az esély, hogy valaki kedvet kap, mintha mondjuk egy F1 modellező topikban dobnám fel a témát. :)
Aztán ha megvan a modell annak a berakását a játékba, fizikát, hangot azt megoldom. :) -
#5951 Itt általában ETS1-el,2-vel és GTS-el foglalkozunk :)
rFactor-hoz nem nagyon értek(ünk).
Szerintem itt kérdezősködj ezzel a játékkal kapcsolatban :
rFactor 2 sg ;) -
#5950 Sziasztok. Ezt a topikot ajánlották nekem, talán itt lesz akinek kedve, és ideje is van. Szükségem lenne egy kamion modellre, konkrétan Kiss Norbi idei MAN-jére. rFactor2-höz kellene, fizikát és a hangot megoldanám, de modell nélkül esélytelen.
Akit/akiket érdekel a dolog keressen már meg privátban. Köszönöm. -
#5949 Próbálgasd DXTBmp-be a dds-eket,hátha megtalálod a megfelelő dds-t amit át kellene skinezni,egyszer csak megtalálod ;) -
#5948 Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni rendes tőled!
Bocsi a dupláért! -
#5947 Amint a képen látható az új volvo-hoz készítettem a skin-t csak valószínűleg olyan dds-t szerkesztettem ami két színt használ.
Szerintem ezért nem helyes a szín. Sok mappája van de nem kell mind a skin-hez. Nekem csak a gyári színek egyikének a dds file-ja kellene de nem találom. De ha te sem értesz annyira ets2-höz akkor lehet itt föladom.
Mondjuk már az is vmi hogy egyáltalán megjeleníti a mod-omat a játék :)
De ha még olyan színű is lenne mint ahogy megfestettem az maga lenne a tökély. -
#5946 ETS2-höz nem nagyon értek az a baj.Leírnád,hogy ami kamiont skinezni akarsz milyen nevű mappái vannak ha vannak-e ezen kívül más nevűek is ? :) -
#5945 Azt esetleg nem tudod hogy a gyári egyszínű dds-ek melyik mappában vannak?
Mert a vehicle/truck/upgrade/paintjob mappába nincsenek. -
#5944 Lehet hogy többfajta "color,bodybasic vagy bodypaint vagy ilyesmi" dds-eket kell átskinezni,hogy elérje a neked tetsző hatást :) -
#5943 Csináltam egy skin-t, de az a bajom vele hogy a játékban nem olyan színű a vontató mint amilyenre megfestettem. És azt sem igazán értem hogy a tükrök külseje,kilincs és napellenző feletti sáv is más színű.
Köszi a segítséget.
Itt egy kép róla
-
#5942 Hátha tud(unk) segíteni.Mondjad :) -
#5941 Sziasztok!
Fel tehetek itt ETS2 skin-el kapcsolatos kérdést?