6060
  • romeokova
    sziasztok. zmodeler2-be hogy rakok be kamiont?
  • Misuka963
    Oh,hogyaza,grat
  • Blum
    Nekem 2.6 csak kerekitettem. Gyoztem.
  • Misuka963
    Nekem 2,7 :D
  • Blum
    http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?t=6195

3 masodperc volt beirni google-ba
  • Jocc07
    Sziaztok valaki vállal zmodizást? :D xD Nem csak vicc volt! :D Valaki elküldené a zmodi letöltő linkjét ? Köszi
  • Misuka963
    Oke ertem :-)
  • LezFiddler
    Nincs mit.

Zmodeler-el biztosan meg lehet, én csak ezzel próbáltam.
  • Misuka963
    Amúgy ezt csak ZModban lehet megcsinálni? :)
    Bocsi a dupláért :I
  • Misuka963
    Köszönöm szépen
  • LezFiddler
    Szia!

Szerintem ez kell neked:

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=823
  • Misuka963
    Sziasztok

Mit tudnék csinálni a póttal,hogy ne legyen ilyen sötét? :I

Ilyen

A segítséget előrs is köszönöm ;)
  • tuzfal3
    Szerintem csinálj egy "banner,legorduolo menu..." gombot, hogy gépelni se kelljen! :D
  • Blum
    banner,legorduolo menu...
  • Gerappa007
    Helló!Nem nagyon értek a skinezéshez.Valaki tudna segíteni,hogy hogyan tudok kamionra festést csinálni? Egy Mercedes-benz Actros MP4-re szeretnék hungarocamionos festést.A segítségeket előre is köszönöm!
  • misiw12
    Szia! Köszönöm az információkat.
    A Mafia című játékból szeretnék átkonvertálni egy buszt, hogy tudjam modellezni.
    Milyen programmal tudnám szétszedni a buszt és átkonvertálni?
    Még nagyon az elején vagyok a dolognak, így sok segítségre lenne szükségem.
  • Misuka963
    Hát sajnálom,de nincs mit
  • zolee145
    Okés, azért köszi. :)
  • Misuka963
    Fuuu,akkor bocsi de sajnos nem találok ilyen modellt,mert ha van is akkor ZModellerrel kellene alakítani rajta,az pedig nem az én asztalom :/
  • zolee145
    Igazából ha van egy alap fülke ami ilyen az már jó. Meg persze az alváz, kerekek, stb. Utána az akkor megint egy másik művelet, hogy konkrétan a versenykamion lököst, meg oldalsó borítást rárakni, plusz a belsőt átalakítani. De ha van egy széria alap arra már találok (talán) valakit aki megcsinálja a kiegészítéseket.
    Az a baj, hogy én a modellezésről semmit sem tudok, az én asztalom a fizika készítés. :)
  • Misuka963
    De ha küldök egy alapot,azt te tudod alakítani?
    Mert én pontosan ilyen modellt sehol sem találtam,csak egy nagyon alap TGX-et,TGS-ből meg csak nagyfülkés van :/
  • zolee145
    Köszi. :)
  • Misuka963
    Keresek ilyesmit,és ha találok akkor küldöm privátban ;)
  • zolee145
    Itt egy hátsó kép, ahol látszik, hogy hol van a motor:

Tavaly a rally-n néztem egészen közelről, a motor helyén csak a hűtő van.
  • zolee145
    Igazából ez egy kisebb fülke (talán TGS), és van rajta egy első lökös, meg oldalsó borítás. Plusz a motor hátrébb van mint egy széria gépnél. De amúgy konkrét törekvés a szabályzatban, hogy ne távolodjanak el nagyon a széria kamiontól. Szóval sima létra alváz (ha így hívják) merev tengely elöl hátul, laprugók, széria ZF16-os váltó (elvileg csak az utolsó 4-et használják). Tehát külsőre semmi különös. A motor kicsit combosabb (1300 - 1500 ló és 6000 Nm).
  • Misuka963
    Pfuuu,és egy ilyesmi vagy ilyen modell kellene ? :I
    Mert és ismerek egy pár MAN modellt,de azok egyáltalán nem ilyenek :/
  • zolee145

De ha úgy alakul akkor beszerzek amennyit csak lehet.
    Ez a kép pl. a Szilveszter rally-n készült (nem saját).
  • Misuka963
    Aha értem.Esetleg egy képet raksz hogy tudjuk,hogy milyen MAN kellene ? :)
  • zolee145
    Itt igazából nem a játék a kérdés, hanem maga a modell. Ezért kérdeztem itt, mert modell szinten gondolom az egyik vagy másik játék nem sokban különbözik. Mármint biztosan vannak polygon számok amiket illik tartani, vagy ilyesmi, de alapvetően egy 3d modell az 3d modell. Itt meg azért kamionokról van szó, így gondolom/tam nagyobb az esély, hogy valaki kedvet kap, mintha mondjuk egy F1 modellező topikban dobnám fel a témát. :)
    Aztán ha megvan a modell annak a berakását a játékba, fizikát, hangot azt megoldom. :)
  • Misuka963
    Itt általában ETS1-el,2-vel és GTS-el foglalkozunk :)
    rFactor-hoz nem nagyon értek(ünk).

Szerintem itt kérdezősködj ezzel a játékkal kapcsolatban :

rFactor 2 sg ;)
  • zolee145
    Sziasztok. Ezt a topikot ajánlották nekem, talán itt lesz akinek kedve, és ideje is van. Szükségem lenne egy kamion modellre, konkrétan Kiss Norbi idei MAN-jére. rFactor2-höz kellene, fizikát és a hangot megoldanám, de modell nélkül esélytelen.
    Akit/akiket érdekel a dolog keressen már meg privátban. Köszönöm.
  • Misuka963
    Próbálgasd DXTBmp-be a dds-eket,hátha megtalálod a megfelelő dds-t amit át kellene skinezni,egyszer csak megtalálod ;)
  • norbee46
    Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni rendes tőled!

Bocsi a dupláért!
  • norbee46
    Amint a képen látható az új volvo-hoz készítettem a skin-t csak valószínűleg olyan dds-t szerkesztettem ami két színt használ.
    Szerintem ezért nem helyes a szín. Sok mappája van de nem kell mind a skin-hez. Nekem csak a gyári színek egyikének a dds file-ja kellene de nem találom. De ha te sem értesz annyira ets2-höz akkor lehet itt föladom.
    Mondjuk már az is vmi hogy egyáltalán megjeleníti a mod-omat a játék :)
    De ha még olyan színű is lenne mint ahogy megfestettem az maga lenne a tökély.
  • Misuka963
    ETS2-höz nem nagyon értek az a baj.Leírnád,hogy ami kamiont skinezni akarsz milyen nevű mappái vannak ha vannak-e ezen kívül más nevűek is ? :)
  • norbee46
    Azt esetleg nem tudod hogy a gyári egyszínű dds-ek melyik mappában vannak?
    Mert a vehicle/truck/upgrade/paintjob mappába nincsenek.
  • Misuka963
    Lehet hogy többfajta "color,bodybasic vagy bodypaint vagy ilyesmi" dds-eket kell átskinezni,hogy elérje a neked tetsző hatást :)
  • norbee46
    Csináltam egy skin-t, de az a bajom vele hogy a játékban nem olyan színű a vontató mint amilyenre megfestettem. És azt sem igazán értem hogy a tükrök külseje,kilincs és napellenző feletti sáv is más színű.
    Köszi a segítséget.

Itt egy kép róla
  • Misuka963
    Hátha tud(unk) segíteni.Mondjad :)
  • norbee46
    Sziasztok!
    Fel tehetek itt ETS2 skin-el kapcsolatos kérdést?