6060
Segítség!
-
#3233 Üdv újra báttya :)
Jobbulást!
-
Blum #3232 FAIL -
#3230 1. Ez a jelenség win7 alatt jön elő a 2.2.2-es verziótól felfelé (2.1.1 nem csinál ilyet), mert nálad valamiért igényli a zmod a win korábbi verzióját, ezért katt jobb egérgombbal a zmod ikonjára (ha kitetted, akkor az asztalon), majd pedig ballal kattints a "kompatibilis problémák megoldása" menüpontra és hagyd, hogy maga a win7 ajánljon fel megoldást (elvileg az xp sp2-t fogja), s ha most egyből ki is próbálod (felajánlja), már látni fogod minden nézetben!
Most már nincs más hátra, mint bezárni a programot, elfogadni a felajánlást és örülni! -
#3229 a 2.1.1-el csak annyi bajom van, hogy nekem kell párosítani a textúrákat. egy ideig használtam, utánna áttértem a 2.2.4-re és működött is... most nemtudom mért nem adja be -
#3228 Probáld meg a 2.1.1 es verizot.én ugyan aszt használom de nálam beadja a kamiont ide szántam ezt. -
#3227 az csak a z3d fájlokat nyitja meg.Probáld meg a 2.1.1 es verizot.én ugyan aszt használom de nálam beadja a kamiont . -
#3226 1. kérdésedre a válaszom, próbáld Merge parancsal.(fájl->Merge) -
#3225 Sziasztok
Lenne pár gondom:
1. meg szeretnék nyitni egy kamiont, de miután betöltött maga a képe semelyik nézetben nem látszik. újra importáltam, ugyanaz. előtte is ugyanezzel a verzióval szerkesztettem, csak újra kelett rakni. miért van? 2.2.4-et használok
2. régebben láttam pár képen vizipipát. valaki be tudná linkelni? :) -
#3224 Üdv újra Főnök! ;) -
#3223 Helló!
Jó újra látni! -
#3222 Szeva!
Gyógyulj meg! -
Blum #3221 Üdv!
Nos,én már valóban Blum vagyok,jelentem teljesen rendben vagyok,újra üzemképes..:)
Köszönöm mindenkinek utólag is a jókívánságokat. :)
(Bár ha nem érkezett volna minden nap a finom hazai ebéd,akkor még most is vergődnék bent a kórházban...:D) -
#3220 már meg van imihaver segitett.de azért kosszi. -
#3219 Ugyanaz lehet a gondod, mint Hungaro-nak, a #3208-hszben lévőt nézd meg, a lényeg: a base, collision, stb. után kell (ABC). -
#3218 sziasztok.tudnátok segiteni?csináltam egy scania be konvertáltam.utána bele mentem a játékba kiválasztottam az országot ott az a csik betoltodott és kifagy a játék.
18:36:42 : Starting the campaign ...
18:36:56 : [model] Unknown variant name 'b' on model '/vehicle/truck/scania113m/truck.pmd'
18:36:56 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1027): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model!
ezt irja a log fájl.amúgy 2.2.2-es zmodival dolgoztam és a gépnek 17 matja van.válaszokat elore is kosszi. -
#3217 Jobbulást BLUM! -
#3216 Jobbulást neki! ;) -
#3215 köszi! -
Lala Ute #3214 http://www.filefront.com/14897853/rilejs.rar/
Nézd ebbe benne van a kürt amit keresel! -
Blum #3213 udv kedves forumozok !
blum haverja vagyok .. o most korhazban van varhatoan kedd este mar lesz
addig is kedves turelmeteket kerem -
Lala Ute #3212 Sziasztok!Milyen flajt kell berakni h tudjak zmodizni? pls xD
msn:[email protected] léci vegyetek már fel!Előre is köszönöm. -
#3211 Nagyobb képet nemistalálhattál vna: DD -
Valakinek nincsen egy ilyen kürtje mint ezen a szépségen van?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#3209 sziasztok!.Én egy olyant szeretnék kérni töletek,hogy Konvertálás le vezetése,képekben és leirásban.Nem videora gondolok! -
#3208 Sziasztok!
Esetleg EZ? -
CseNo #3207 Ha a kamion mappájának "truck" a neve, ami elég furi, akkor ZModeler 2.2.4. -
#3206 már vagy 5x megtettem -
#3205 Konvertáldd újra. -
#3204 Erre valami ötlet, hogy jó legyen?:
16:49:05 : [model] Unknown variant name 'a' on model '/vehicle/truck/truck/truck.pmd'
16:49:05 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1027): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model!
-
#3203 -
#3202 Gis80s egy "túlbuzgó állat"!
Most már ezt is tudjuk. -
#3201 Zárjuk le ezt a témát.És ki nem kel hirdetni a pályázatot sem,sem mást!. -
#3200 Nos, Blum szaki valóban "hibázott" abban, hogy bár beígért egy napot, de akkor egyéb -szerintem maximálisan elfogadható- okok miatt nem írta ki a pályázatot...és most jön a de...
...de a jelenleg kint lévő képet nem ő kérte, hanem én ajánlottam fel, mert egy túlbuzgó állat vagyok és szerettem volna valami Zmodira legalább egy kicsit emlékeztetőbbet addig is, amíg nincs pályázat.
Blum nyilvános üzenete pedig a következő volt:
"....ha nektek is megfelel akkor kirakom,ha nem,akkor vasárnap lenne időm,hogy kiírjam a pályázatot"
Tehát számomra ebből pontosan az világosodik meg, hogy a jelenleg kint lévő fejléc messze nem a végleges és senki többet harmadszor, hanem ha igény mutatkozik rá, akkor a HG igenis ki fogja írni a pályázatot ahogy ígérte és mindenki villanthat amit tud. Ne akadjunk már le ennyire ennél a szerintem teljesen lényegtelen momentumnál.
"Hirtelen meg valami jó kis ürügyel meg jelenik a banner kép"
Ezt fejtsd már ki légyszíves bővebben. Milyen jó kis ürügyre gondolsz?
Felajánlottam...ő pedig kirakta véleményezésre.
Részemről téma lezárva! -
#3199 Ne is haragudjatok de Rubionak igazat kel hogy adjak abban és ki kel hogy álljak mellete mert Ha Blum HG !Idézem Rubiot "Ha már nem írsz ki pályázatot (annak ellenére, hogy megígérted - máskor jó lenne, ha csak olyat ígérnél, amit meg is tartasz, mert ez nem szép egy HG-től"
Blum Ebben ugy érzem hibázott.Ne logassa máskor elöttünk a mézes madzagot,Ha meg igér valamit Tartsa is be.És Hirtelen meg valami jó kis ürügyel meg jelenik a banner kép?Emberek még megse volt hirtedtve a banner készítős pályázat. -
#3198 utólag.. nekem bejön. :) -
#3197 Ne legyél már ilyen morcos :)
"...szerintem nem kell nevet írnom a két példára"
Nem akarlak nagyon lelombozni, mert bár az egyik példa valóban Te voltál, de a Te közlési módod pont a pozitív, kultúrált megoldás volt, ellentétben a 3188-as hozzászólással... -
#3196 Ízlések és pofonok valóban különbözők, de szerintem ami nem jó, az nem az, még akkor sem, ha nem egyezik meg az általad prezentált bannerről a véleményünk, ami természetes, hisz Te csináltad, tehát legalább neked kell hogy tessen. Én viszont a banner-ről a véleményemet továbbra is fenntartom azzal, hogy ne feltétlen ragaszkodom a régi felirathoz, csak egy példa akart lenni, hogy talán még azzal is jobb lenni, de azt sem zárom ki, hogy ha az ami most van nem lenne ekkora, akkor már az is sokat dobna rajta. Ennyi.
Ami meg a "bunkóságot" illeti nem igazán értem, hogy előző üzenetemből mit tartasz annak, mert véleményem szerint a neked szóló részben nem igazán van benne olyan, ha meg Blum védelmében szóltál, akkor az is csak az igazságot tartalmazza és ha az fájhat valakinek az elvileg nem Te kellene hogy legyél, hanem Ő!
A továbbiakban nem kívánok e témában felszólalni, azt és úgy csináltok itt az oldalon, ahogy akartok, rátok van bízva!
Jó munkát! -
#3195 vagyok = vagyunk -
#3194 Sziasztok!
Thx mindenkinek akinek tetszik...akinek meg, az is érthető, mivel nem vagyok egyformák, így az ízlésünk sem feltétlenül egyezik, ettől nem lesz harag senkivel :) A közlés módja már más kérdés...mert lehet kultúráltan, meg lehet bunkón...szerintem nem kell nevet írnom a két példára...
Javallatom az lenne, hogy egyenlőre maradjon ez, mert csak közelebb van a Zmodelerhez, mint az eddig, aztán ha Blum szaki rendezte a sorait, akkor kiírja a pályázatot és hajrá!
A munkámon természetesen szívesen változtatok, de a régi feliratot nem szeretném viszonlátni, mert nagyon nem az én ízlésem. -
#3193 Én is ezt akartam magyarázni.