Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marhára bírom hogy ilyen kitartó vagy modellezésben 😄

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

LezFiddler
Nincs mit, menni fog az!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

djano
érdekelne engem is😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

péistike
Hali!

A belsõ világítást ami Pirosan világít hogy lehet megcsinálni?

GTS

tuzfal3
Értem.Köszönöm.Akkor úgy gondolom pár alkatrész újra lesz gyártva😄

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Dehogynem!
Az éleknél és hajtásoknál figyelni kell arra, hogy ha egész darabból készíted az alkatrészt akkor ( hiába kínálod meg a "calculate" parancsal ) vagy innen, vagy onnan nézve sötétebb lesz.
Ezt lehet úgy orvosolni, hogy az éleket alkotó vertex-sort a "detach" paranccsal szétválasztod ( nem elmozgatod! ) egymástól, majd újra mehet rá a "calculate".
A kényesebb helyekre pedig azért nem árt egy-két plusz poligon.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

R420
Sikerült orvosolnom a problémát ugyan is én voltam a hunyó rosszul adtam meg az elérési utakat ezért töltötte be a játék még a régi .pmc fájlt bocsánat a topik rongálásért😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

R420
Hát nem tudom mi baja lehet kicseréltem a colloisont zmodban is a .pmc-t is és változatlan maradt😞

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

imihaver
Gratulálok komám ez gyönyörû! <#eljen><#eljen><#puszis>
Kisherceg: a tied is jó lesz! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

tuzfal3
Azért olyanok mert azokat nem tudom normálisan megcsinálni.

Opel Movano 2.8DTi

Jó,meg minden,csak azt nem értem,hogy miért olyan a modell,mintha agyonverték volna valami golfütõvel? Az ívek hullámosak,meg mindenhol vannak rajta ilyen kis bemélyedések.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tuzfal3
Köszönöm Lez!
Megcsináltam amit mondtál.Eddig így néz ki a meglevõ alkatrészekkel.

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Jó lesz az!

Ha azt szeretnéd, hogy átlátszó legyen a búra, akkor a Materials Editorban alpha blending legyen engedélyezve + az alkatrész tulajdonságainál vedd ki a pipát a diffuse color mögül.
Ne felejtsd el a búrát az alkatrészek között legalulra tenni! ( mint a szélvédõt )

LezFiddler
Köszi-köszi!

Még sok mindent kell rajta építeni, valamit javítani is.
A modell már bent van ETS-ben, játszható.
Mivel még csak félkész állapotban van, ( az alépítmény használható képek nélkül valószínû, hogy csak egy összetákolt valami lesz ) már most be kellett tenni a játékba az arányok miatt!
Hogy ne vacakoljak a kerék kiválasztásával, megkapta az ETS eredeti kerekeit. ( Átszínezve jól is áll neki )
Ezért ez a pótkerék van alatta Blum!
Egyébként jogos!
Ha elfogatható állapotba kerül az autó, majd kap egy hozzáillõ kerékcsomagot is.
( Na meg ugye így nem mondhatom, hogy minden saját reszelés! )

tuzfal3
Nos,elkészült a mû.A burát zmodban is meglehet csinál hogy átlátszó piros legyen?A kasztnit majd mér rá kell formáznom.Lassan de biztosan halad. 😄

Opel Movano 2.8DTi

djano
Nagyon szép.Játékba látnám😄

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Gis80s
Egész jó, gratula <#hehe><#taps><#eljen>

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

russh12
ez egyszerûen gyönyörû <#wow1><#eljen><#eljen>

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Rubio
<#wow1>
Gratula! <#taps>

A minap azt vallottad magadról, hogy Te milyen "lusta" ember vagy! Hát az alábbi példa nekem azt mutatja, hogy még sem annyira, mint én. Te a "nulláról" alkottál egy gépet, én meg az átalakítással még sehol sem vagyok!

Nagyon szép munka! Gratula még egyszer!

tuzfal3
Ejha😮<#eljen> Szép munka! Melyik játékba építed majd be?

Opel Movano 2.8DTi

Gell97 kolega
Aztaa!
Nagyon szép munka!<#eljen>

Pofás gép!<#taps><#eljen>
Bal hátulján a pótkerék helyére tegyél valami highpoly kereket,mert ez egy kicsit bután áll rajta.

LezFiddler
Sziasztok!

tuzfal3
Telepíteni?<#wow3>
Letöltöd a becsomagolt Zmodelert, kitömöríted és használod.

Opel Movano 2.8DTi

Hello olyan gondom lenne fel telepítem volna de azt Írja ki c:/DOCUME~/Zolika/LOCALS~1/Temp/Rar$EX00.265/ZModeler2.exe de az elejére azt hogy nem futatható kérem valaki tud segiteni.
R420
<#eljen>

tuzfal3
Sziasztok!
Kicsit haladtam a Boxerrel.A hátsó lámpákat kezdtem el.A burát majd még meg kell oldanom hogy 2 színû legyen.A lámpák belsejét még be kell építenem.Kb. 80%os az alkatrész.

Vélemények jöhetnek. 😊

Opel Movano 2.8DTi

R420
Kereket azt meg tudtam oldani egy másik dummy nevet kellett alkalmaznom azért köszönöm a segítséged😊

Rubio
Ha végképp nem akarja az igazságot, akkor keress egy másik, hasonló gépet, ami alatt jó az árnyék és cseréld ki ennek a .pmc fájlját arra...

Ha tényleg ott a dummy az üres helyen és mégsem jelenik meg, akkor esetleg a nevében van eltérés, azaz lehet, hogy ott egy szóköz, vagy valami más és emiatt nem veszi figyelembe, de ha nem akarsz vele kínlódni, akkor töröld és az elõtte lévõ dummy-t másold a helyére... (De mielõtt ezt megteszed, hozd kijjebb, mert szerintem egy kicsit beljebb van a kelleténél, de ha ez a koncepció, akkor hagyd így.)

R420
Szép Estét!
Hogyan tudom beállítani a colloisont hiába nagyítom meg ugyan olyan..És a kerék annak is megcsináltam a dummyt de nem csinál vele semmit...

Cosmo1999
THX

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

LezFiddler
Quadr!

Fölötte 3-al None.

Cosmo1999
Mingyárt meek.

djano
gyere msn re thx

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Cosmo1999
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni ha van egy tárgy és az quard-ba van.
Azon hogy tudom megszüntetni a quard-ot?
elõre is kösz a segítséget

Természetesen nincs harag és elnézést kérek. <#wave>

Ezt elfogadom,én nem néztem utána,és nem igen olvasok itt másik topicot.De itt azért nagy általánosságban normális irományok futnak be,és jó lenne,ha ez nem változna.Remélem nincs harag ezért.<#vigyor2>

Jó,rendben de ha egyszer képtelen rá,hogy kinyissa a szemét,akkor ez van. És nem ez az egyetlen topik,ahol gyakorlatilag teljes sötétségben van,ba**ik visszaolvasni,keresni.

Ezt azért cizelláltabb formába kellett volna önteni!
Igaz,hogy ez is SG,de mégis másik topic.Köszönöm.

LezFiddler
Nincs mit.

Gis80s
Köszönöm az infot! 2.2.2-vel ügyködök mostanában, egyenlõre nekem az tûnik a leghasználhatóbbnak 😊

A mappák maradnak, mert mindegyikben van valami lényegtelennek tûnõ dolog, de akármit törlök, akkor fura módon a kerekeken és az árnyékon kívül minden eltûnik a gémben....de végülis mind1, elférnek.

A függöny kérdést sikerült megcsinálni. Mindenhogy próbáltam -túlbonyolítani-, csak a legegyszerûbb módon nem 😊 Szóval végre megvan minden!
Köszönöm mégegyszer <#email><#worship>

sztics
Váoooo majdnem hanyatt dobtam magam... am köszi.

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

94mike
Keresõbeis beírhatnánk igazán..😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

tuzfal3
A HG legyen szíves és írja ki a Bannerba hogy nem linkelünk Zmodelert, ugyanis már nem egy link található a topicban.És aki nem képes vissza olvasni 10-15 oldalt, vagy beírni a keresõbe, az megérdemli...Köszönöm!

Opel Movano 2.8DTi

kamionoskiki
20:03:35 : c:\distro\eurotrucks_1.00\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(446): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QAEAAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@I@Z: Index outside array boundaries.
ilyenkor mi van?<#confused>

Daf Xf105 SSC FC BARCELONA

sztics
Sziasztok tudna nekem valaki linkelni 1 zmodot elõre is kösz!

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

LezFiddler
Gondolom, v2.2.4-el bontottad ki az autót.

Én a helyedben már is penderíteném onnan a shadow, és a driver mappákat!
( Gondolom, a "driver dummy" benne van az ai -ban, ha pedig amúgy sem használod a gépészt, akkor meg tök mindegy! )

Azt nézd meg, hogy a mappákban van-e valami! Ha üresek, akkor mehetnek a levesbe.
De, szerintem jól van ez így.

A 2. kérdésedre a válasz: ( szerintem ! ) ha meghagyod a lights.rev nevû mappát és abba teszed az behúzott függöny modelljét, míg az ai-ba az elhúzottat, akkor elviekben ha hátramenetbe kapcsolsz, mûködnie kéne a dolognak!

Ha nem sikerült semmi hasznosat írnom, akkor bocsi!

Gis80s
...ééés a lista 😊
Nem én csináltam ilyenre, úgyhogy senki ne kezdje azzal, hogy ez, vagy az miért van ott 😊

Gis80s
Hû, kezd ebbõl rendszer lenni <#vigyor2>

más...
Csináltam egy gépet ETS-hez, de GTS szerkezet az alap. A modell fõ mappájában rengeteg almappa van.
1. megoldható-e, hogy ezek mappák iktatva legyenek valamilyen módon...de mégis mûködjön a gép?
2. elhúzható függönyt miképp lehet berakni?
(az én Man-omban van, de valamiért az a megoldás ebben nem mûködik)

...ha esetleg úgy könnyebb, akkor délután szívesen dobok képek a mappalistáról. Elõre is köszönöm a segítséget!