6060
  • Gis80s
    Jajj nemá'...pont ezt akartam elkerülni. Teljesen jót csináltál, csak az ördög a részletekben van és így legalább mindenki tett hozzá valamit és csapatként oldottuk meg

#3357: fogjuk rá, hogy jó
  • Garth22
    épitgetem az F88-ast
  • imihaver
    Jobb lett volna ha ti csináltátok volna meg....
  • R420
    Hát te is találtál hibát:D
  • Gis80s
    Na neked még bele kellett szólni...

mostmár így marad
  • R420
    Alsó lámpáknál még sárga!;)
  • imihaver
    Ha már nekem nem sikerült megcsinálni neked igen. Majdcsak valahogy összehozzuk itt a hibáimat
  • Blum
    Én türelmes vagyok! :)
  • Gis80s
    ...még ha ki is tiltanak, akkor is van egy utolsó javítás, mert meggyaláztuk az eredeti modellt, mivel eltűnt róla az ablakosztás.

banner (utolsó)
  • Garth22
    nagyon jó lett !
  • Gis80s
    Elég legyen mostmár :)
    Azért annak örülök, hogy Imivel jóban vagyok, különben le nem mosnám magamról, hogy csak bunkó akarok lenni, pedig tényleg nem

Lökhárítónál is javítva, meg a "DEL"-nél lévő csíkot is behúztam, mert az mintha hiányozna.

• SuSu1992
    akkor már a lökhárító környékén se maradjon ki!:-)
  • Gis80s
    Na, lefűzök a témáról... :)
    banner
  • imihaver
    Már nemtudok rajta módosítani vagyis a rácsozáson biztos hogy nem...
  • Gis80s
    Egy rohadék vagyok és bele kell kötnöm...utolsó, ígérem
    A szürkítés már jó, de lehetne kicsit átlátszóbb, hogy a rácsozás is látszódjon...
  • tuzfal3
    Az a probléma ezzel a dologgal, hogy még mindig te vagy ezen fenn akadva, mikor már a többiek rég nem foglalkoznak ezzel a dologgal.Másrészt, az ETS-GTS-ATS játékon belüli dolgai nem ennek a topicnak a témája.Mindenki lezárta a témát.Kérlek tedd te is ezt!Ha későbbiekben kívánsz erről a témáról beszélni,azt más off topicban vagy magával a személyes privátban intézd.nem beszólás vagy oltás,csak egyszerűen bosszantó hogy még mindig ezen lovagol pár ember...
  • gogabi79
    Tudom hogy nem szívleltek itt sokan,nem is aza lényeg.Csupán az ami engem bosszantot,amit Imihaver müvelt,ha jol emlékszem a gts hun mappal.És videotis hogy tett fel.Ja és hogy Privat volt.Deha privat akkor miért kellet neki mutogatni!.Szoval inentöl nem igazán tudtam Imihavert barátként ugy el fogadni!.és ez az egyetlen ok amiértis Nagyon haragszom rá,és....
    Lezfiddlert viszont nagyon tudom dijazni,és el ismerésem neki a Rába 831 es és amit most jelenleg készit.Tényleg nagyon szép a munkája!.És egyeltalán nem bánt az hogy nem én nyertem meg a banner versenyt.

szoval szeretném ezta témát lezárni,Ha marad a banner marad,ha másik lesz másik,nekem mindegy.
  • Blum
    Rendben,banner cserélve! ;)
  • imihaver
    Igen igazatok van tényleg nem vettem észre a hibát.
    Javítottam és mindenkitől elnézést:)

Blum: ment a privi.
  • Blum
    Lez direkt kérte tőlem,hogy utólag javítsam a felhívást,miszerint ne legyen rajta a neve. Ezt megírtam Iminek is,először ő is ráírta.
  • 94mike
    Az ablakot énis pontmost akartam írni : DD
  • Rubio #3337

Úgy látszik egy rugóra jár az agyunk (vagy majdnem, mert a kivágás szerintem jobb mint a szürkítés, de mindenesetre mindkettő jobb mint a mostani)! Ami nem baj, de legalább látom, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül!
  • Gis80s
    Jók vagyunk
  • Gis80s
    Hű tényleg, nem az enyém nyert, le kéne nekem is akadnom

Imi: megtennéd, hogy annyit javítasz a banneren, hogy egyrészt szerintem elférne rajta LezFiddler nickje is, másrészt pedig, hogy az oldalsó ablaknál lévő sárga részt is beszürkíted?

...ha már nem én nyertem, legalább kössek bele valamiben
  • Rubio #3334
    Na ha már a munkádról van szó, akkor sajnos nem tudom magamba fojtani, hogy egy picit igazán módisíthatnál rajta, még akkor is, hogy ha így lett megszavazva, mert akkor lenne igazán tökéletes! (Egyébként én is erre adtam voksomat!)

És hogy mit? Hát azt a sárga ablakot igazán kivághatnád, hogy látszódjon mögötte a háttér, szerintem sokkal jobb lenne. Tudom, szólhattam volna előbb is, csakhogy Blum idő előtt lezárta a szavazást (2 napból 1 1/2 lett, mivel a 2. nap délelőtt lezárta), így már nem volt érkezésem jelezni, utána meg már csak akkor akartam, amikor már Te is itt vagy!

Szerintem a módosítás semmit nem vonna le az értékéből, sőt csak jobb lenne! De ha nincs igazam nyugodtan megmondhatod, de szerintem igazat adsz nekem, mert ezt Te is tudod, csak eddig elkerülte a figyelmedet!

Üdv.
  • imihaver
    Szép napot srácok!

Sajnos nem láttam hogy gabi mit írt az én munkámra. Figyelj csak nem bántásképpen írom, de te tényleg egy idegesítő ember vagy. Ha nem tetszik a banner akkor nem kell idejönni. Ennyi. Én megszendvedtem vele. Te is. Nincs ezzel semmi gond csak szerintem ahogy Blum is írta az a bajod, hogy nem a te bannered van kitéve.
    Ezen kell most ennyire fennakadni komolyan mondom gyerekes vagy felnőtt létedre.

Téma lezárva!
    Csak a véleményemet írtam le.
  • Gis80s
    Na, buli van és nem is szóltok...?!
  • Blum
    "Másik dolog, nem tehetek róla,ami a szívemen az a számon"
    Nincs ezzel semmi gond,csak mégegyszer elpofázom,hogy NE EBBEN A TOPIKBAN! Melyik része nem világos?
    És ha nem tetszik,akkor nem is fogom elfogadni,úgyis kiutál innen (is) mindenki + törlöm a HSZ-eidet,ami nem olyan,mint amilyennek kéne lennie. Szóval ez letudva.

"de egy szoval nem bántásként irom le mindig amit irok!"

Akkor amikor ezt csináltad Imi munkájára az mi volt? "" Ezt bóknak szántad?

Az hogy neked meg vannak ETS topikból barátaid,az meg itt mindenkit kiba**ottul hűvösen tart és LESZARJUK! Attól még nem kell itt Janiznod meg személyeskedned Imi ellen. Mert mindig őt ócsároltad itt,meg mindig azt hangoztattad,hogy mennyire utálod. Mégegyszer elpofázom: LE-SZAR-JUK! Fel tudod fogni ezt igaz?

Tudod az a nagy büdös helyzet,hogy nem a te munkád lett a befutó,aztán most hisztizel. Szánalom...
  • gogabi79
    Kedves Blum!.Másik dolog, nem tehetek róla,ami a szívemen az a számon.Ha nem tetszik nem kel el fogadni.Itt hogy ki mennyire nyalja a másiknak a seggét a sg,az engem nem igazán is érdekel.az mindenki dolga és joga.De eztsem kéne hangoztatni.Én nem Istenitek senkitsem mint egyesek,de egy szoval nem bántásként irom le mindig amit irok!.Nekem is vannak itt Barátaim,és ennyi!.És az hogy a viselkedésem ilyen lett,az nem csak magamnak köszönhető,hanem másoknak is.Én a részemről ezt a témát én lezártam,és nem kivánok hozzá füzni,csak annyit,hogy én egy személyt ,,szoval ö ugy is tudja.és maradok a sg,és akinek kel továbbra is segitek!.
  • Blum
    Nem az,hogy megbántottál,mert lesz*rom,hogy mit csinálsz,csak ne ebben a topikban,meg egyik topikba sem.
    Azonkívül a kutya sem kíváncsi rá,hogy te kit utálsz,meg kit nem.
    Nem tetszik,akkor meg Viszont látásra.
  • gogabi79
    Én nem akartalak meg bántani!.
  • Blum
    gabi,addig törlöm a hozzászólásaidat,amíg úgy nem látom,hogy lejártál végre,aztán képes leszel értelmesen fórumozni tovább.
  • LezFiddler
    Nem szabad.
  • LezFiddler
    Sziasztok!
    Gabinak mi gondja van?
  • Blum
    Képes leszel befejezni vagy esetleg szeretnél pár büntipontot?
  • Blum
    El lehet innen húzni a személyeskedő hozzászólásaiddal...
  • djano
    Nagyon szép Imi
  • magyarkolega01
    Oké elolvastam és küldtem választ.
  • Garth22
    nagyon profi imihaverom gratulálok !
  • imihaver
    Nagyom szivesen csináltam :)
    És köszönöm az elismerő szavakat