10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Crash88
    ja gondolom , csak kicsit szemetszúró volt :D interface dolog :) de játszanék már vele nagyon :P
  • Lyan Kyj
    egy gombnyomásra kikapcsolhatóak a nevek..

Arwenke:
    1. a válasz benne van a FAQban. (mind a kettőben)
    2. hülye kérdésre hülye válasz, szokták mondani, semmi kioktatás célzata nem volt válaszainknak.
    3. benne van a FAQban
    4. te politikus vagy, ezek szerint.
    5. benne van a FAQban
  • Crash88
    Tényleg akinek van lehetősége és tud küldeni az legyenolyan kedves .)
    Amugy annyi nemjött be igy a videó(k) alapján ,h pl asszem mikor instába mentek v 5 en , és sötét is volt , h a karakterek nevét marha nagy betükkel irja ki a játék és mindenkiét , szinte nem lehetett megkülönböztetni az npc-t meg a játékost :) de ettöl függetlenül megér egy misét :D

Akinek van kérem irjon egy privátot.
  • krisz073
    Hi.

Szerintem sajna már elfogytak itt a trial kulcsok :(
    Én is probáltam volna kérni de sajna eddig nem sikerül :(
  • Crash88
    Sziasztok ! Rávettem magam , és olvasgattam a topicot , nézegettem videokat a játékról és mivel most másképp alakulnak a dolgok , meg azért nem is lehet olyan rossz , leszámitva egy-két külsöségbeli kis hibát , jó játék lehet .
    Azt szeretném kérni , hogy vki küldjön már egy trial kódot ,szeretném kipróbálni . Légyszives ,válaszoljatok , mert ma már megrendeltem a WoW-hoz a GC-t de lehet már nem "szívvel" ,ebböl kifolyolag még az is lehet h visszamondom :S .
    Köszi előre is !
  • azirafael
    A Wikipedia-s linken lévő adatok sok esetben nem egyeznek a mostani állapottal (pl fegyvereknél nem láttam a tulajdonság bonuszokat feltüntetve stb.) De kezdetnek nem rossz, reméljük fejlődni fog.
  • MrStokes
    erdemes = erdekes
  • MrStokes
    Ebben az az 1 dolog erdemes, hogy a 256 Mega RAM-ot nagy mennyisegnek emliti, amikor alapban az XP-nek nem is eleg ennyi sztem.

Lehet megnezem este, ugysem tul gyors a rendszervinyom.
  • Arwenke
    Eletemben nem jatszottam meg mmo-t tort szerveren de nem is fogok, ettol fugettlenul szerintem egy szimpla nem is eleg. Kiokitast meg lehet hagyni a hulye politikusokra.
  • Bogyee
    There are 3 tweaks you can make to change how XP uses memory.
    Open Regedit and Find HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\

Disable Paging Executive:
    XP pages data from RAM memory to the hard drive. We can stop this happening and keep more data in RAM, resulting in better performance. Users with a large amount of RAM (256MB+) should use this setting. The setting we change to disable the ’Paging Executive’, is DisablePagingExecutive. Changing the value of this key from 0 to 1 will de-activate memory paging.

lehet ki kéne próbálni
  • DonnieBrasco
    Ezzel vigyázzatok, mert a bétára alapult és tele van a játékban nem létező cuccokkal, pl. egyes scholar potionok, stb.

DB
  • DonnieBrasco
    "Fixed a bug which caused certain Graphics Options to reset to 0 every time the game was started."
    Na végre lesz anisotripic filtering :)

Ami viszont még mindig hiányzik, az a swapfile memory-leak hiba orvoslása :(

Amúgy annak, aki azt írta, hogy a swapfile kikapcsolásával majd megoldódik a mem leak bug, üzenem, hogy XP-ben _lehetetlen_ kikapcsolni a swapfile-t. Menüben be lehet állítani, hogy "no swapfile", de a köcsög XP akkor is csinál magának mininum másfél gigát. Aki nem hiszi, nézze meg Everest-tel : MINDIG van virtual memory :(( ergo mindig be is hal a LOTRO egy idő után, ha Bree-be megy az ember.

DB
  • azirafael
    Ez is egy jó database:

http://lotro.mmodb.com/
  • azirafael
    Szerintem ez jön nálunk is hamarosan-->

Patch #2 US: May 3, 2007
    Here the patchnotes for tomorrow May 3rd. Estimated downtime is from 7:00AM till 1:00PM EDT

Guardians can now play some musical instruments at level 5.
    Fixed a bug with "Mischievous Glee" (Burglar) and "Sign of Power: Wizardry" (Lore-master) that was causing some enemies to assist the player in combat.
    The sky-diving NPC in Bree has been grounded, and will stop dropping from the sky now.
    In the “Shield Brothers” quest, players will no longer have to worry if the wight slave is killed by someone else. Using the barrow door again will cause the wight to re-appear so they can complete the quest.
    Bosses in instances are no longer scared of the players! They are immune to fear and will not be sent running like little scared hobbitses!
    Players can now destroy any and all of their Pre-order items if they so wish. This includes, but is not limited to, the Ring of Agility. Be warned, however, that once you've destroyed the item, that character can never get it back!
    Removed uncommon & rare loot drops from Tarburz the Wood Troll.
    Fixed a problem where some players were unable to enter any private instances.
    The problem with Undying titles not being granted to players has been identified and fixed. We’re still looking into whether we can retroactively grant the titles to those who didn’t receive them because they were fellow’d up in an instance with another player who died. This may not be possible, but we’ll try!
    Fixed pathing issues with the Rhavameldir encounter in Fornost and the Lagmas encounter in Urugarth.
    The Auction UI will now properly enable Kinship Only options when an online player’s Kinship reaches the appropriate Lifespan Rank (6).
    Fixed the following bugs on machines running Windows XP. A Windows Vista fix is still being investigated:

Players will no longer see their Overall Graphics Quality as "Custom" when they log in if they had originally set it to Low, Med, High, Very High, etc.
    Fixed a bug which caused certain Graphics Options to reset to 0 every time the game was started.

Enjoy!

• azirafael
    Újabb gyöngyszem a neten:

hivatalos wikipedia LOTRO világához
  • Scotty99
    Ez beszarás :D
  • Scotty99
    Köszi a választ, remélem hétvégén már letsztelhetem, melyik a számomra legmegfelelőbb karakterosztály :)
  • azirafael
    Bofostok, beszartok, sőt még be is hugyoztok a gyönyörtöl olyat találtam... Bár még fejlesztés alatt, de riszpekt a készítőknek...

google térkép a LOTRO világához
  • DonnieBrasco
    Nekem is LM a fő karakterem (28-es), és szólóban nagyon is hatákony, 2 szinttel nagyobb mobot gond nélkül lenyom, illetve kékből 2-3at is - egyet le tudok bénítani, kettőt meg leverek. Magasabb szinten van gyógyítás is...
    Partyban is hasznos, a pettel le lehet szedni az aggrót (pl minstrelről), bénítás is jól jön, fellowship move-okban is hasznos, és szerintem DPS-nek se utolsó, pl. a staff traittel illetve a light varázslattal elég szépeket lehet ütni.

Szerintem egyáltalán nem nehéz vele nyomni :)

DB
  • Scotty99
    Blob, látom az aláírásodban, hogy Lore-Masterrel nyomulsz.
    Ha szépen megkérlek, akkor jellemeznéd nekem néhány mondattal, hogy milyen is szerinted? Mennyire hatékony, mennyire szükséges egy partyban?

Köszi előre is :D
  • Blob
    Igen ott már voltam bent, de nem jött semmiféle videó sem ez a jagger csavó sem, de videók valszeg azért sem jönnek mert nem tettem fel a teljes klienst, mert még csak a pre-o kliens van csak feltéve, de kössz a tippet, kedves barátom megpróbálkozom a dolgokkal
  • azirafael
    Egyébként szerintem szenzációs a játék, nekem nagyon bejön. Viszont ami elszomorít, hogy itt is felbukantak a kínai farmerek. Reggelente mikor belépek rögtön kapom a Spam-et Hello wisit www.xyz.com for cheap LOTRO gold and power level...

Tegnap akartam egy kis lóvét farmolni gondoltam bekepmelek egy részt az ork táborban Lone Lands-en, persze nem egész nap ültem a gép előtt de akárhányszor beléptem egy lvl 32-es champion mindíg ott volt és írtotta a lvl 20-22 mobokat... engem meg leszólt a GM, hogy exploitolok amikor a fa trollt farmoltam.... no comment. Arról nem is bezsélve, hogy 100% biztos vagyok abban, hogy valakik már most elkezdték a szerver gazdaságának az irányítását, ami nagyon jól lemérhető a nyersanyagok árának drasztikus emelkedésén... Coopert/Bronz-ot már nem is lehet kapni T4 nyersanyagok meg már 500+ silver környékén mozognak... nem lesz ez így jó...

Mostmár rájöttem, hogy reggel munkába menet előtt ha felkelek reggel 6-kor kb 2 teljes inventorit tudok összefarmolni az orkokból ami kb. 400-500 silver egy óra alatt ha nem halok be. A gond az, hogy délután már annyian vannak ott, hogy várni kell a respawn-ra meg sok a KS-is...meg délutánonként inkább partyzok, mert akkor a sok playerből könnyebb csaptot szervezeni.

Bár a sok player néha már olyan méreteket ölt, hogy az már túlzás... pénteken egy fasza kis csapatot raktunk össze Goblin Leadert végignyomni.. gondoltam kemény lesz de megcsináljuk. Felmegyünk a táborba, erre olyan laggba keveredtünk mint Bree főterén kb 4-5 full group várta a főnök respawnját és ott kempelt főhadiszálláson.
  • azirafael
    Elmondom neked barátom, hogy egy rakat lvl 50-es emberke rohangál már a szerveren (sőt már múlthéten is rohangált) akik most farmolják össze a lvl 10-20-as mobokból a Trait-jeiket de jövőhéten már nem fognak tudni mit csinálni, ezért kell az új contetn!

Jagger Jack meg bent van a rablók főhadiszállásán menj be legbelülre ott ahol egy bazi nagy Szauron szemes obeliszk áll! Nem értem hogyan nem tudod megtalálni, mert szinte eltéveszthetetlen hiszen amint a közelébe érsz jön a filmekből jól ismert "bevillan a lángoló szemgolyó és a karaktered összeszarja magát a félelemtől" effekt...
  • Blob
    Kira amit én nézek térképet teljesen máshol jelöli na majd megnézem :)
  • Blob
    oks
    Köszi
  • MrStokes
    Hat ezt most nem ertem.
  • MrStokes
    Bizony tetszik, meg hajnali kettokor elkezdtem egy elf minstrel-t is, de rajottem hogy minstrel-bol a a dwarf az igazi (vmiert kulonos vonzalmat erzek a szivemben az oszhaju es szakallu torpok irant :D)
  • BEAST #1808
    Latom rerolloltal pve-re =)
  • DonnieBrasco
    Jól nyomod :) ugye mondtam, hogy be fog jönni a játék ;)

DB
  • Shock
    Az is probléma lehet, hohy az ilyen nevesitett q mobokan kb. 10000-en akarják egyszerre megölni, igy sokszor nincs ott, mert ugye valaki már leverte és még nem respawnolt. Érdemes ott keresned, ahol nagyobb tömeg áll és várnak. Inveld össze őket partyba, aztán együtt leveritek Jacket.
  • MrStokes
    most = estenkent :S
  • MrStokes
    Amugy en is ott kuldizek most lvl 15-oskent.
  • MrStokes
    Talan ez segit:
    Jagger Jack tartozkodasi helye
  • weky
    Blob!

Ha online leszek, akkor szólj rám és segítek, az LM karimnak úgy is kell némi xp.
  • Blob
    Nagyon szép és jó hogy jön a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar: Book 9: Evendim

* Egy hatalmas, felfedezésre váró pálya, melyre csak 30-as szint feletti játékosok merészkedhetnek.
    * Több mint 60 új küldetés
    * Csatlakozhatsz szövetséges hősökhöz, hogy egyesült erővel, egy nagy ostrommal legyőzzétek a hatalmas sárkányt, Thorogot Helegrodban.
    * Továbbfejlesztett zenei rendszer új hangszerekkel, hogy megoszthasd zenédet másokkal
    * Kilenc új szörny, és az első találkozás egy enttel.
    Hat új skill és továbbfejlesztett képesség a Champion kaszt számára.

A Baj csak az hogy anyira sietnek a frissítéssel hogy a töbség mint én is pl, elakad egy csomó küldivel mert nem találja, ezt a jagger jackot még mindig nem találom pedig ezt használom:http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland
    É ahol jelöli ott nincsen
  • Jeffjohnson
    A probléma az ,hogy a kolega kb. egy hónapja kijött gaméhez keresne tört szervert ami nevetséges...ha jól tudom Lineage2 höz van csak normális tört szerver de az is messze elmarad az eredeti verziotól. Nem beszélve arról ,hogy az igazi feelinget mmonál csakis eredetivel érheted el mert tökéletes tört szerver nincs.
  • cipo666
    Van persze, Forgotten Kingdom néven, de ez benne van/lesz a F.A.Q. -ban ha minden igaz. Jelentkezni Adoran -nál vagy Spartac -nál lehet.
  • weky
    Jóóól van, jóóól van, kellenek a magyar guildek. Angol RP szerveren van már magyar klán?
  • Ombredor
    Hello
    Na,az Evernight szerveren is megalakult egy magyar guild Elvellen névvel,ha valaki oda tévedt akkor jelentkezzen nálam vagy Redswift-nél.

Üdv
  • DonnieBrasco
    Lehet, hogy öregszem, de szerintem meg igen is gáz, főleg hogy az SG fórumon a warez az nem igazán nyerő...
    Egy mmorpg-nél pedig egyenesen szánalmas az ilyen jellegű kérdés!

DB