10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• azirafael
    Egyébként szerintem szenzációs a játék, nekem nagyon bejön. Viszont ami elszomorít, hogy itt is felbukantak a kínai farmerek. Reggelente mikor belépek rögtön kapom a Spam-et Hello wisit www.xyz.com for cheap LOTRO gold and power level...

Tegnap akartam egy kis lóvét farmolni gondoltam bekepmelek egy részt az ork táborban Lone Lands-en, persze nem egész nap ültem a gép előtt de akárhányszor beléptem egy lvl 32-es champion mindíg ott volt és írtotta a lvl 20-22 mobokat... engem meg leszólt a GM, hogy exploitolok amikor a fa trollt farmoltam.... no comment. Arról nem is bezsélve, hogy 100% biztos vagyok abban, hogy valakik már most elkezdték a szerver gazdaságának az irányítását, ami nagyon jól lemérhető a nyersanyagok árának drasztikus emelkedésén... Coopert/Bronz-ot már nem is lehet kapni T4 nyersanyagok meg már 500+ silver környékén mozognak... nem lesz ez így jó...

Mostmár rájöttem, hogy reggel munkába menet előtt ha felkelek reggel 6-kor kb 2 teljes inventorit tudok összefarmolni az orkokból ami kb. 400-500 silver egy óra alatt ha nem halok be. A gond az, hogy délután már annyian vannak ott, hogy várni kell a respawn-ra meg sok a KS-is...meg délutánonként inkább partyzok, mert akkor a sok playerből könnyebb csaptot szervezeni.

Bár a sok player néha már olyan méreteket ölt, hogy az már túlzás... pénteken egy fasza kis csapatot raktunk össze Goblin Leadert végignyomni.. gondoltam kemény lesz de megcsináljuk. Felmegyünk a táborba, erre olyan laggba keveredtünk mint Bree főterén kb 4-5 full group várta a főnök respawnját és ott kempelt főhadiszálláson.