10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#1955 már sikerült, akadnak szerencsére csapatjátékosok, akik nem csak magukkal foglalkoznak a siker érdekében :)
bár hamár egy carakterrel kell együtt csinálni egy q-t akor megcsinálhatták volna hogy nagyobb tudással rendelkezik, mert hiába voltunk 1 szinten őt pik pakk alat lecsapták, na ezekután védd meg , meg még magadat is egy 22 sintő lény ellen elég LOL de valszeg csak én vagyok a kezdő és majd megszokom :D -
weky #1954 Majd este besegítünk Neked... -
#1953 Hát de nem jön senki ott vannak a csávónál en felveszek legalább 2 embert partyba de nem jön senki ezt a pöcsmadarat meg 3 ütés alat admir szétvágja hihetetlen menyire gyíkarcuak játszanak evel a játékkal -
Lyan Kyj #1952 Screeniek a kiegből: KATT
Nice! -
weky #1951 Csak az lore masterem után.... -
Lyan Kyj #1950 Kedves, aranyos, és a legszexibb elf lány egész Eriadorba -
Lyan Kyj #1949 Ranger hozza a legmagasabb dmg-ket, szal itt alap a csapatba.
Burglart is keresik magasabb szintekene a fellowship q-hez, mert befolyása van a kombóindításra, + stunol.
Lore-mastert is szeretik powerleech + stun, meg ugye ott a pet.
Itt szerencsére mindegyik kasztot beveszik, szal nincs ilyen, h fú, xar Captain, blabla, mert mindegyiknek van olyan speckója, ami fontos (nem hiába 6 kaszt és 6 a max létszám fs-be.).
Nyugodtan indíts bármit.
-
nagykovi #1948 Egyébként nem írna róla véleményt vki, aki wowozott előtte? -
nagykovi #1947 Hát ha minden jól megy és ki tudom próbálni akkor talán majd megtudom milyen vagy ingame :) -
#1946 Hát ha jól rémlik, oda olyan 3 ember azért kell. -
#1945 Egészen pontosan amikor Stridertel elutazunk a pajkos póniból és Torhannal karöltve kell harcolni :) -
Kipu1 #1944
Holnap meglesz a game. (Trial kulcsot már eligértem)
Mit inditsak ha tank és healer nem akarok lenni?
DDO-ban ranger-el játszottam és senkinek nem kellett a partyba, ezért
nem hivtak és sokszor egy orát is vártam mire játszani tudtam. Szeretek
szolozni is, de a group questekhez olyan kari kell amit hivnak majd.
Szoval mit inditsak? -
weky #1943 Így igaz... -
Lyan Kyj #1942 csak ingame nem -
weky #1941 A gond az, hogy a többség (velem együtt) már odaadta a kulcsot barátnak, rokonnak, stb, így nem egyszerű a trial kulcsot szerezni.
Egyébként meg semmi gond, Lyan nem mindig ilyen "szúrós"... -
Lyan Kyj #1940 faqban van jópár link, lehet mazsolázni. Sőt, a hiv. oldalon is vannak leírások, videók. -
nagykovi #1939 Tudok angolul, azt h magyar oldal legyen csak zárójelbe írtam h ha van magyar akkor azt, de ha van vmi jó angol akkor is teljesen jó. A kulcsról meg csak kérdeklődtem h csak azoktól lehet-e szerezni akik megvették már a lotro-t, nem kéregettem. És bocsi ha 2x írtam le, de az 1.-re nem válaszolt senki, pedig sztem aki lotro-zik bárki tudott volna. -
Lyan Kyj #1938 te sem első alkalommal írod le ezeket...várj türelmesen, ha lesz kulcs, kapsz. Magyar oldal meg nincs, de ha nem tudsz angolul, akkor nincs értelme játszani, mert itt nem jelzi a küldi, hova kell menned. Ha nem tod elolvasni a questlogot, akkor ennyi volt. -
nagykovi #1937 Sziasztok megin.
Valaki nem tudna egy olyan (ha lehet magyar) oldalt mondani ahol részletesen lehet olvasni a játékról, játékmenetről, fajokról kasztokról, bejárható helyekről stb stb?
A másik meg az lenne hogy trial-t honnan tudnék szerezni vagy kitől tudnék kérni? Mer ki szeretném próbálni mielőtt megveszem -
Tiger1111 #1936 Köszönöm a válaszokat.De már anyira ki akkarom próbálni hogy ha azt mongyátok low beálitások mellet el döcög akkor felrakom.A könyvet azóta hogy kb 6 évesen esti mesének felolvasták nekem már vagy 6-szor kiolvastam ezalat is eltudtam képzelni hogy milyen a világ,most sem lesz nehéz belegondolni milyen ful grafikai beálítás mellet. -
weky #1935 1.Nem lesz gond a reggel, mert a launcherben az azonosítóddal és a jelszavaddal lépsz be, ez bármelyik gépen megy.
2. A mostani configodon is elfut, csak a beállításokat vedd le. Mondjuk az 512MB Ram-al lesznek gondok, a 2 GB erősen ajánlott.
Ha belátható időn belül úgyis veszel egy erősebb gépet, akkor érdemes várni, hogy megfelelő grafikai beállítások mellett nyomulhass, low-on annyira nem néz ki jól. -
nagykovi #1934 Én nem játszottam még a lotro-val, de ha a wowból indulok ki akkor a ramod kevés lesz, főleg a nagyobb népességű területeken, de inkább várd meg olyannak a véleményét aki lotro-zik :) -
Tiger1111 #1933 Hello ma végre megjöt a játék és lenne két kérdésem.
1.Még soha nem játszotam online játékal.A problémám az hogy 1 hónap múlva veszek egy teljesen új gépet és ha a mostanin regisztrálom magam akkor az új gépre csak simán felrakom a játékot és azon is érvényes lesz a reg.
2.Egyáltalán van értelme felrakni a mostanira(p4 2,7proci ati radeon 9600 ultra256mb,512ram)fogja e bírni.
Nem akkarom elba...ni az egy teljes hónap free hozáférést ha valaki tudna segíteni meg köszöném. -
Lyan Kyj #1932 az íj felhúzásának idejét csökkenti (az a kék, betelő csík a skillek lenyomásakor), szal hamarabb ellövi a skilleket. -
Lorienel #1931 Nekem kb. lvl15-től kezdett igazán tetszeni. Onnantól egyre jobb, izgalmasabb questek várnak rád, hatalmas partizások stb. -
#1930 nekem is szokatlan volt elsöre wow után de pár nap múlva belejössz -
krisz073 #1929 Sziasztok.
Este sikerült win reinstal után beizzitani gamet.
Csak proba képpen csináltam egy Elf Guardian Leányzot :),isten igazábo ma kezdek majd a Snowbourn szerverre uj karit.
Eddigi 20 perces tapasztalat nem rossz, bár wow után elég szokatla volt :)
-
#1928 Amdirt sokszor le kell verni, most melyikre gondolsz? -
Gergoid #1927 Sziasztok!
Lenne egy tárgyképességgel kapcsolatos kérdésem.
Bow of the Eagle egyik képessége - Subtracts 1.5% from Induction Duration
Ez minek az idejét csökkenti? Skill Recovery Time?
-
#1926 Valaki aki már előrébb jár jóval, Amdirt csak egyedül lehet kinyirninvagy neki lehet esni csapatban is?, Mert ezt a pöcsmadarat védeni akivel vagyok elég nehéz mivel alig van hp je, csak feltart :( -
Lyan Kyj #1925 Music System
Azt ígérik, hamarosan lehet majd gyakorolgatni az oldalon, meg műveket leszedni. -
nagykovi #1924 Bocsi az újabb kérdésér, de kezd nagyon érdekelni a játék:)
Nincs vmi magyar oldal (mint a wow-nak a wow-hungary) ahol info-kat tudnék meg a játékról, meg hasonlók? -
ronhaven #1923 minstrel, guardian kevesebb van, mindig kell,
loremaster,burglar,captain, keves van, de nem hianyzik senkinek,
hunter champion van egy rakat, nem csak a guildben hanem az egesz serveren, ilyet max penzfarmolasra csinalj egyet -
krisz073 #1922 ááááá itt a game az asztalomon,erre windows reinstallal kell foglalatoskodnom :( -
nagykovi #1921 Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy hogy tudok egy trial key-hez hozzájutni, hogy kipróbálhassam a LotRO-t, mielőtt megveszem? Regelni kell vhol vagy csak azok tudnak küldeni akik már megvették?
Köszi előre is a választ -
Crash88 #1920 azt se tudod kivagy , te mit szeretnél ez itt a kérdés -
#1919 Mar eleve vicces hogy nem is olyan reg meg o is itt verte a nyalat hogy a wow mennyivel jobb mint a lotro ... most meg lotro trial keyt szeretne :DDD -
#1918 Már WoW topicban is idegesitő voltál a követelőző stilusoddal, itt sem változott. Én már akkor se adnám oda a Buddy key-emet, ha meglenne. -
krisz073 #1917 Sziasztok.
Ujra lenne egy kérdésem.
Snowbourn szerverre mennék estétöl,van valami kaszt ami esetlegesen kellene Guildba? -
#1916 Hányadik szint körül kellenee ember? Én lassan 29 leszek... csak sajna ritkán érek rá :(
Viszont rajtam kívül csak Santantica van hasonló Loremaster, és azt kell mondjam, egész komoly DPS-t tudunk nyomni, ha arra megyünk rá, és a debuffok se kutyák! Meg az "improved" maci :)
DB