10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Arwenke
    Szerintem ha valaki tort verziot keres akkor eleg egy nem, folosleges ez a nagy okitas, kicsit alszentnek tunik hogy mindenki minden progit megvesz.
  • Shock
    Ez ütött!
  • Lyan Kyj
    nos, létezik belőle tört verzió, jóval olcsóbban megkapod
  • Jeffjohnson
    én szeretnék Ferrarit vezetni "de nem birok fizetni érte annyit amennyit kell
    vki vmi megoldás?"
  • Lyan Kyj
    hogy van-e törtszerver.
  • DonnieBrasco
    Én speciel a kérdést (#1785) sem értem, ez magyarul mit akart?

DB
  • Bogyee
    bocsi félre olvastam:)
  • Lyan Kyj
    ehm..én mit írtam?
  • Bogyee
    lopás nem bűncselekmény?
  • Lyan Kyj
    Játssz mással, vagy lopj. Én elöbbit ajánlom, mert utóbbi bűncselekmény
  • BladE666
    miért jo h kiadták neten is, vagyis le lehet tölteni warezröl v torrentröl ha nem lehet velük semmit kezdeni .. én is akarok vele játszani de nem birok fizetni érte annyit amennyit kell

vki vmi megoldás?
  • Lyan Kyj
    ott van az. Nem szabad túlbonyolítani a meghatározást, gyakran én is túlmegyek rajta, pedig pontosan ott van, ahol írja. Ha nem megy, Advice-ba kérdezd meg, vagy régifaqban a linkeken biztos megtalálod.
  • Blob
    Pl:Defeat Jagger Jack Jagger Jack and the animal corpses will be in the Blackwold ruins in the north Chetwood, north of the guard-house, east of Combe.

Napoko Óta keresem smmi.

Collect fibert's hendcerfhiet
    Cole Sickleleaf is at the ruins between the main Blackwold encampment and Skunkwood's Farm.

Collect sally's chain

Old Bauman's farm lies far to the east of Combe, beyond the brigand camps in the Chetwood, at the end of the eastward path. Old Bauman is at the logging camp, south of the Chetwood, east of Combe.

és semmi a leírtak alapján sehol semmi
  • Blob
    Frankón kezdem nem vágni ezt a játékot, ott vagyok ahol írja a küldi hogy legyek és egyszerüen nincsenek ott a karakterek meg a begyűjtenivalók sem
  • Shock
    Na basszus, ha ezt tudom...Mindegy, akkor is ember lettem volna mert előre Éorl fiaaak POWA!
  • Lyan Kyj
    ha champion, akkor törp, ember champnak nagyon gyorsan fogy manája
  • DonnieBrasco
    Loremaster inkább tán a hunter/shámánra hasonlít a wowból, mert pl. van petje :) de főleg debuffer és crowd control szerepekben jó!

DB
  • Scotty99
    Értem.
    Akkor jól gondoltam, hunter kilőve. Vagy Hobbit Burglar, vagy Man Champion, vagy Elf Lore-Master leszek :D
  • Blob
    Lyan Kyj mostantól fentvagyok
  • Shock
    Champion az dps (dury warri gyakoraltilag), de nekem a Lore-Master nem tűnt dps kasztnak, bár nem értek annyira hozzá. Inkább olyan healer/hunter/mage keverék! Az itteni hunter nem használ petet, csak nuke-ol messziről, szóval nem teljesen ugyanaz, de én a helyedben tuti nem azt inditanék, mert csapdázik meg minden, érzésre valahogy azért hasonló.
  • Scotty99
    Olvastam a hivatalos oldalon a leírásokat, de egy-két dolog még nem világos a kasztokkal kapcsolatban. A loremaster hasonló, mint wowban a mage? Vagyis dps karakter? A Champion pedig szintúgy dps, csak közelharcban?

Wowban hunterem van, és kissé félek itt is azt indítani, nem szeretnék hasonló feelinggel játszani :)
  • Shock
    A grafika miatt lehet, de hidd el, semmi közös nincs bennük hosszú távon. Ami abban idegesitett, az itt ki van javitva, pl. hogy nem lehet ugrani stb.! Már amennyire az én játékidőm nevezhető hosszú távnak!Ja, és egyre jobb a játék, most csináltam meg a Book 1-et, iszonyat nagy feeling volt!
  • Chrystopher
    Köszi, közben megoldottam magam ;)
    -Bemásoltam a letöltött patch-et a 'patches' mappába. Majd elindítottam onnan. Vég-ig pörgött, aztán a launcherben ismét az updatet és akkor dolgozott 8-10+ percig és most müxik.
    Érdekes a játék. Meg kell szoknom. Csak a kamera beállítások furcsák wow után.
    Huntert indítottam 'Psyho' néven. Hát.. kicsit Guild Wars feelingem van, de kellemes
  • Looserke
  • Shock
    Köszi, már tegnap este felvételt nyertem, úgyhogy ingame találkozunk!
  • Lyan Kyj
    "olvasgatom a topikot"
    helyes, többen is példát vehetnének rólad:) Ha lenne buddykeym, most neked adnám:) Remélem vkitől kapsz:D
  • krisz073
    Sziasztok.

Olvasgatom a topikot és gondolkodom a játék megvételén.
    Ha esetleg lenne valakinek egy felesleges trial kulcsa,hogy megvétel előtt ki tudjam pobálni a játékot azt megköszönném.
  • Chrystopher
    Igen. Nekem is annyi. ELnéztem. Lejötta a cucc. Rámentem a Launcher ablakban a 2. gombra(feltelepítette a patchet, de még mindig 0.0 verziót írt). most a 3.gombra/update/ mentem. Remélem segít vmit.
    Már megőrülök
  • Saccard
    Keresd: Tinormi-t, Zsolty-t, Fleythril-t vagy Finmoth-ot.
  • Shock
    Hali!

Na visszatértem egy hosszabb szünet után, szóval ha még lehet, be szeretnék lépni a Kinshipbe, mert jó lenne egy jó társaság, meg amennyit szenvedek, néha jó lenne egy kis segitség! Nem beszélve arról, hogy az első Chapterekhez sehogy se találok partyt, pedig nagyon szeretnék haladni velük. Szóval ingame Theriond vagyok, ha valaki lát online officerek közül nyugodtan vegyen fel! Ha megirjátok, hogy kit keressek, akkor én is tudok lépni az ügyben! (Sorry, tudom, hogy egyszer már irtátok, de sehogy se találom azt az üzit.)

GLHF
  • Blob
    Én is szeretnék csatlakozni a klánhoz de nem találok senkit akivel ezt elintézhetném
  • Blob
    Amúgy amikor én feltettem a PO-t nekem sem ment a patchelés, letöltöttem innen:http://hdro.arcor.de/ az exét és simába elindítottam
  • Blob
    nekem 883 mb a patch :D
  • Chrystopher
    700+mb-os patch? Bázz..
  • Chrystopher
    Sziasztok!

Megvettem ma a csodát, account megkreálva. Activálva a LOTRO /viszonylag könnyen sikerült. --> akinek segítség kell e-mail, privi, bátran// kb. 75%-nál tart a patch! :tenyérdörzsölőszmájli: :D
  • Lyan Kyj
    amcsi szerveren játszol?:DD viccet félretéve, nálam sincs lagg külső területeken, egyedül ugye Bree a durva, dehát kinek nem.

a tájékozódás tényleg nehézkes az elején, hisz itt a legtöbb questnél nincs marker. Viszont, ha figyelmesen elolvasod a questeket (itt másképp nem megy), nagyon alapos körülírja, mit hol találsz.
  • MrStokes
    Nah kerem szepen, kb olyan 1 napi jatek utan (keves 6 oras alvassal egyutt) nagyon pozitiv a velemenyem a jatekrol, eddig a topreknel es a hobbitoknal probaltam szerencset, egyik jobb volt, mint a masik, nagyon otletesek a kuldik, nem lehet konnyem megunni oket, teljesen korrekt.

Altalaban nekem es masoknak is a tajekozodas okozza momentan a legnagyobb gondot, mi hol talalhato es tarsai.

A tegnapi install es update szenvedesrol annyit, hogy hiaba tettem fel a vasarolt verziot, annal is 0,0-as verziot irt ki eloszor es a letoltheto stand-alone patch nem mukodott. Vegul a live update segitett rajta, leszedettem vele ami kellett neki es most teljesen jo.

Ui.: Meglepoen stabil a jatek es semmi lagg vagy FPS gondot nem tapasztaltam, azer ez kezdo MMO-knal nem semmi.
  • Lyan Kyj
    még nincs, csak kliensben jelezték, hogy lesz
  • Jeffjohnson
    van már valami patch info kiadva? hivatalos oldalon nem sokat láttam
  • Lyan Kyj
    Kedden gyün az új peccs, ami már amcsiban rég van...na, inkább nem mondok semmit, csütörtökön majd beszélünk:D