10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    sztem pont ez az erőssége, a háttérben játszódó eseményeket játszhatod el, és rendkívül élvezetes, amikor a Szövetség és a te utad keresztezik egymást:)
  • DonnieBrasco
    Ezt írd meg a konzolos fórumon a "PC-s játékoknak leáldozott" c. topikba is :))
    Amúgy nagyon jó játék, de ne azt várd tőle, hogy a könyvet fogod végigjátszani! Azért a fősztori kapcsolódik, de nem te leszel Frodó/Aragorn stb :)

DB
  • Tiger1111
    Sorry nem kell visza olvastam megveszem eredetibe ha nem fut eladom az xbox360-at és veszek egy pár alkatrészt a gépembe a könyvet 4-szer olvastam ki és most online is bejárhatom középföldét bármit feláldozok érte.
  • DonnieBrasco
    Én azért nem akarom pl. a Shire küldijeit végigdarálni, mert az első altom hobbit lesz :) és legyen meg az újdonság varázsa!

DB
  • Tiger1111
    Hello valaki legyenszives és irja meg honan tölthetem le a trial-t hogy kipróbáljam egyáltalán fut e a gépemen.Köszi
  • azirafael
    Én speciel úgy haladtam, hogy összeszedtem az összes Traitet amit csak lehetet út közben.

Megvan eddig:
    - Összes Ered Luin trait
    - Összes Shire trait
    - 2 hiányzik a Breeland traitből.
    - 2 hiányzik a Lone Land traitből.

És igen már vannak 4+ traitjeim. Az biztos mondjuk, hogy másodlagos/harmadlagos karikkal nem fogok ilyennel szarakodni mert sok idő... minél hamarabb felfejlődni a főkarihoz, aztán ha már kimaxoltam őket lvl 50-re és nem tudok magammal mit kezdeni akkor bepótolom őket.
  • DonnieBrasco
    Nem, az csak a preordereseknek volt lehetőség...

DB
  • HAF Rigel
    Meg akartam kérdezni ha gyüjtői változatot vettem meg , mult héten , akkor nem lehet örökös tagságra előfizetni ?
  • Lyan Kyj
    küldd el pmben a neved, aztán felveszlek.
  • Jeffjohnson
    Ha van még hely a guildetekben én is jelentkeznék. Van egy két dolog ami baromira sötét még mondjuk a wow ban is még 1 év után is volt újdonság:)
  • Lyan Kyj
    Na, kaptunk egy újabb (EN Gilrain) szervert! Többi is igazán jöhetne.
  • Lyan Kyj
    áh, mindig összekeverem a logótokat:))
  • DonnieBrasco
    Én kérdeztem, nem Zsolty :) de köszi! Lehet hogy én is ráállok a traitekre, legalább tömve leszek alacsony szintű dropokkal, tudom tömni cuccal a kicsiket :))

DB
  • DonnieBrasco
    Ok, én a játékban Finmoth vagyok, ha nem vagyok bent akkor Zsolty-nak, Tinorminak, Fleythrilnek vagy Szabu-nak üzenj, és felvesz!

DB
  • Lyan Kyj
    a faqban van egy kis írás az 1.12 telepítéséről, ha esetleg ott még nem nézted..

Zsolty, igen-igen, abszolút mindent megcsinálom, ezért is durvább a karim, mint a nemtraitelősöké. Valour meg alázós (+140hp):D
    Nemtom hány szintje van egy-egy traitnek, de már 6osom is van 1-2.
  • MrStokes
    Ma delutan megveszem, mar eldontottem :D
    Este jelentkezem a klanban, meg nem tudom milyen neven :D
  • DonnieBrasco
    Ha jól tudom semmilyet, 7 nap teljes access.

DB
  • DonnieBrasco
    Last Enclave of Hope

DB
  • Scotty99
    De trial kód milyen korlátozásokat tartalmaz?

Gondolok itt arra, mint wowban, hogy nem lehet tradelni, meg AHzni, meg hasonlók.

Valószínű, hogy a jövő héten megveszem én is a dobozost :)
  • Since
    Mi a guild neve?
  • DonnieBrasco
    Ha a wow-ot kedveled (és úgy látom, igen), akkor ez is be fog jönni, garantálom. A guildünk meg teli segítőkész emberekkel, kis karakterként tele leszel tömve a legjobb gear-rel folyamatosan :)

DB
  • MrStokes
    Ezek szerint a trial alatt kezdett karikat at lehet vinni retail-be?
    Ez jo. Valszeg meg fogom venni, tetszik a jatek, annyira nem lesz zsakbamacska, meg mar annyit szenvedtem a trial-lal, hogy most mar elegem van belole :D
  • MrStokes
    Pont az lett volna a trial lenyege, h ne kelljen megvenni kiprobalas elott.
  • DonnieBrasco
    Hmm... az ciki.
    Nem tudsz valakit akinek megvan a doboz?

Egyébként meg szerintem vedd meg a dobozost, használd a trial kódot 7 napig, utána a rendes keyyel még 30 napig :) 37 nap ingyen 12900 Ft-ért - simán nem bánod meg :)
    26-os szinten, 1 hónap játék után ugyanúgy alig várom hogy végre visszalogolhassak, mint az első napon. Ilyen velem korábban csak a WOW-val volt, mikor még a legelső karakteremet nevelgettem :)

DB
  • MrStokes
    De lattam, probaltam is, de vmi gondja volt, nem tudta frissiteni magat, talan vmi kapcsolodasi gond, de tuzfal meg virusirto sem ment, net jo volt, nem tudom mi volt a baja.
  • DonnieBrasco
    Lesz ott egy olyan opció, valami olyasmi hogy "nekem már megvan az 1.12, continue!". Nem látsz ilyet?
    Elég hülyén volt amúgy megoldva a bétáról végsőre (1.12) történő kliensfrissítés, mikor megjött a doboz, le is kaptam az egész cuccot (uninstall), és felraktam a retailt. Azóta vannak mozijaim is :)

DB
  • DonnieBrasco
    Hej Fleythril, a sok küldivel járó traiteket is megcsinálod? Pl. összes quest a Shire-ben, összes quest Bree-landen stb? Én ezen gondolkodtam, hogy pl. ha nekiállok 26-os szinten végignyomni a legkisebb (5-östől kezdődő) küldiket a Shire-ben pl., akkor egyes traiteken iszonyat szinteket el lehet érni (loyalty +6 +7, patiencenél is stb...), és ráadásul ez tök gyorsan megy, mivel csak a mászkálással telik az idő, a hentelés nem gond :)

Szóval... ha ez így megy, akkor irgalmatlan traiteket össze lehet szedni! Még szerencse, hogy csak 5öt (vagy hatot??) lehet egyszerre használni, így inkább érdemes célirányosan gyúrni rájuk, mintsem az összesre).

Szóval aki szerint ez egy felszínes játék... az téved és/vagy nem ismeri!

DB
  • MrStokes
    Van olyan versenyzo, aki netrol szedte a klienst, ugy hogy mastol kapott trial kulcsot es megy neki? Nagyon erdekelnenek a reszletek.
  • MrStokes
    Jah es persze felajanl vmi 1.12-es stand-alone patch letoltest, meg telepitest, de ahogy neztem, az az 1.11-es beta klienst updatelne...
  • MrStokes
    Lejott a kliens, a Fileplanetrol szedtem le az 1.12-es EU verziot.

Feltelepitettem, elninditom es a launcherben azt irja ki hogy a 0.0-as verzio van installalva. Ilyenkor mi a fax van? Vkinek vmi otlet?
  • Lyan Kyj
    van, plusz hunterek későbbi szinten nagyobb városokba tudják teleportálni az egész csapatot.
  • Chrystopher
    Lotroban van lehetőség amolyan hazateleportálásra, mint a WoW-ban a Hearthstone?
  • MrStokes
    Sztem gyujts ossze azokat a kifejezeseket amiket a linkelt szotarban nem talasz meg es mi majd megvalaszoljuk oket.
  • MrStokes
    Huuu, mar most latom hogy hogy el fogok tevedni
  • Blob
    köszi :)
  • Chrystopher
    A hiba az ön készülékében van! :D
  • Chrystopher
    http://www.worldofwarcraft.hu/content?page=dict_main

Igaz ez world of warcraft, de ~60-70%-ban megegyezika többi RPG & MMORPG-vel. ;)
  • Blob
    Sorry csak egy észrevétel http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland
    nálam a magyarorszag.hu jön be
  • Blob
    Egészen pontosan ez a quest ebből a Red berries grow és a Blackwort root grows megvan
    Bree - landon vagyok, bocs ha nem értem amiket írsz de én most játszom először ilyen játékkal még nem vagyok tisztában a kifejezésekkel csak olvasgatom amiket írtok (pl.: lvl, pvp stb.)

Collect Honey
    There are beehives behind the abandoned house south of Combe. Red berries grow in patches in the valley behind the house. Blackwort root grows near a wolf-den north-east of the Combe lumber camp.
  • weky
    Több türelmet, ha lehetne kérnem. Tény, hogy ott van a FAQ, de semmibe sem kerül beszúrni egy linket ide és nem kell „leszedni” a másik fejét. Pííísssszzzzz!