10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Jeffjohnson
    Elolvastam de sokkal okosabb nem lettem elsöre annyira nem tünt bonyolultnak a játék de lassan annyi új dolog van ,hogy kezdem azt hinni elvesztettem a fonalat WoW nem volt ennyire összetett.
  • Scotty99
    Aha, értem.

Én nem szenvedek a kliens letöltésével (lassú net=agyhalál), inkább megveszem. Bár a wow accountom nem ártana eladni :)

Mindent egy lapra teszek fel: ha nem jön be a LOTR, akkor abbahagyom az MMORPG-ket :)
  • Looserke
    boltinál szerintem nincs gebasz, de én trial kulccsal próbálkozom...
  • Scotty99
    Köszi!

Ha minden igaz, akkor jövő héten veszem meg én is, és szeretem előre tudni, milyen nehézségekkel kell majd szembenézni. :)
  • Looserke
    a turbinelauncher.exe.config fájlt tartalmát kell átírni arra amit arra a fórumra belinkeltek...nekem működik mostmár és updatelt rendesen...
  • Scotty99
    Én nem beszél francia
  • Looserke
    itt a megoldás a 0.0 verzió problémára:

http://forums.jeuxonline.info/showthread.php?t=787095
  • Lyan Kyj
    EZT holnapra kéretik benyalni, MINDNEKINEK SZÓL!:D

EZ meg a magyarázat, mégis hogy kellene normálisan nyomkodni, mert eddig a random csapatokban vmi katasztrófa.
  • Chrystopher
    Kösszöntem szépen!
  • Lyan Kyj
    ITT az új, nyers faq, itt megtalálsz minden szükséges infót. Ez megegyezik az 1591-es hsz-ben találhatóval.
  • Chrystopher
    Hali!

Ha minden igaz és sikerül holnap elszabadulnom, akkor holnap lehet megtudom venni a LOTRO-t. Kérdés: Mire kell figyelnem, teendők? Fizetés hogy lesz?
    Bemegyek kérem a játékot és vennem kell mellé 1 GC-t is? Ha lehet pontos instrukciókat nagyon szívesen fogadnék. A FAQ-ban a leírás megérzésem szerint a Pre-Ordereseknek magyarázza elfele.
  • Looserke
    én ezt szedtem le:

http://www.fileplanet.com/169391/160000/fileinfo/Lord-of-the-Rings-Online-Client-[European]-v1.12
  • Looserke
    de egyébként mi az 1.12 fullt szedtük le, akkor miért kellene újra patchelni?
  • Looserke
    bocs már megvan...
  • Looserke
    én meg ajánlom ezt:

http://www.lotro-europe.com/downloads.php?type=Patch

nincs fent patch...
  • Lyan Kyj
    A LENTEBBI TRIAL-VERZIÓ, 1.12-es ÁPDÉT KÉRDÉSRE AJÁNLOM A FAQ 12-ES PONTJÁT!
  • Looserke
    ugyanez van nekem is...1.12-őt tettem fel és 0.0-át ír ki és az update sem megy
  • MrStokes
    Na mind1 megprobalom ratenni az 1.12-es verziora a stand-alone patch-et (ami mellesleg 1.11-rol updatel 1.12-re a neve szerint >_< )
  • MrStokes
    Bazzeg ezt nem hiszem el, feltelepitettem a DVD-rol a teljes jatekot es meg most is 0.0-as verziot ir ki, tokom kivan.
  • Looserke
    vagyis inkább arra lennék kíváncsi hogy mi a menete a trial kulcs kézhez kapásától a játék elkezdéséig...
  • MrStokes
    Hehe, en ugyanigy jartam ma reggel, nem tudom mit kene vele csinalni, ugyhogy inkabb megvettem delutan, most maszik fel a gepemre! ^_^;
  • Looserke
    kellene egy kis segítség...
    Az egyik rendes és jófej LOTRO tulajtól kaptam egy trial kulcsot és leszedtem hozzá az 1.12-es európai klienst a fileplanet-ről. Azt írja indításnál, hogy a 0.0 verziószám van meg de az update meg nem indul el. Akine trial kulcsa van az akkor honnan szerezhet működő klienst hozzá?
  • MrStokes
    Indits addig is egy masik karit masik szerveren es have fun.
  • hgmax
    kb most van elegem, az egész napom azzal telt h ez glen nevű félőrülttel leveleztem. állítólag "beragadt" a karakterem és ezért nem tudok 2 napja fellépni a snowbournra. és még mindig nem sikerült ezt a hihetetlen problémát megoldaniuk. a legjobb az h már legalább 4x kijelentette a forma, h végre sikerült megcsinálni, lépjek csak be. persze semmi változás. annyira jó ez a játék, miért kell az ember kedvét ilyenekkel elvenni?
  • Tiger1111
    Köszi a segitséget ha megjön a játék biztos lesz még pár kérdésem.
  • Jeffjohnson
    ha minden igaz akkor vagy bankkártyán keresztül vagy feltöltö kártyával. Asszem a CD galaxis is forgalmaz feltötltökártyát de elvileg a nagyobb bevásárlóközpontok is árulják majd
  • Lyan Kyj
    #1591-es hsz-ben van egy link, ott le van írva részletsn
  • Tiger1111
    Na cdgalaxisból megrendeltem a gamét,és ha valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok előfizetni az első ingyenes hónap után azt meg köszöném.
  • DonnieBrasco
    Jó meglátás :)
    A LOTRO-t sokan tévesen elsőre sekélyesnek ítélik, de minél többet játszol vele, annál jobban látszik a lehetőségek mélysége. És akkor még a rendszeres, ingyenes kiegészítőkről nem is szóltunk...

DB
  • MrStokes
    Hm par trait-et atolvasgatva, ebben a jatekban (remelhetoleg) sokkal tobb kombinacio lehetoseg lakozik, mint a WoW-ban.

Wow-ban azt nem szerettem, hogy minden jo dolgot kibalancoltak, vagy akartak es minden varazsat elvesztette szamomra.
  • MrStokes
    Hogy valaszoljak sajat kerdesemre, itt vannak rovid leirasok traitekrol omlesztve:
    LOTRO Traits
  • MrStokes
    Nincs vhol vmi leiras ezekrol a nevezetes traitekrol?

Le szeretnem ellenorizni mennyire voltak a fejlesztok es designerek fantaziudusak :D Meg igy a jatek megvetele elott... :DD
  • hgmax
    most írtam nekik, remélem megoldják vhogy.
  • DonnieBrasco
    Mindenképpen lesz egy rakás traited is, mert magukért a küldetésekért is járnak traitek, illetve ahogy gyűlnek a leölt mobjaid, azokból is sokból lesz trait egy idő után :) szóval ne aggódj, lesz mit betenni slotba!

DB
  • MrStokes
    Akkor en az elejen szinte semelyikkel nem fogok, leven meg azt se tudom mi lesz a main karim, meg nagyon ki kell ezt majd tapasztalni.
  • DonnieBrasco
    Hát ezzel sokat nem fogunk tudni segíteni :( írtál már a tech supportjuknak?

DB
  • hgmax
    sziasztok, remélem tudtok nekem segíteni. kb 1 napja nem tudok fellépni a snowbourn szerverre, az intró videó előtt áll meg a játék. a többi szervernél nincs ilyen gond, ott simán elindul. kezdek aggódni.
  • Tiger1111
    Egyépként az xbox360-al semi gondom sincsen sőt nagyon megvagyok vele elégedve.De már a 486-osok óta pcém van és rengeteg olyan dolgot tud nyújtani amit egy konzol soha.De ha valaki csak játszani szeretne annak nyugot szível tudom ajánlani a 360-at nem fog csalódni a játék élményben.
  • Tiger1111
    Gondoltam (reméltem) hagy nem az eredeti sztorit kell végig játszani elég uncsi lenne ,és szerintem is pont ez a lényege a szabadság(ez egy kicsit Williem Walace-s volt na nem baj).
  • Jeffjohnson
    köcce elküldtem pm ben.Van Ventritek vagy TS ?